Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzucukum pre-seed i nerden ne kadara temin ettin türkiyede yok diyorlardı
bide ikinci tablona baktımda ateşin bi yukarı bi aşagı ne kadar çok zikzak çizmiş
inşallah bu pre-seed vesile olurda gelir minişin

evet canım tr de yok bikaç eczaneye sordum adını bile ilk defa duyuyorlar.internette araştırdım botanikecza diye bi yerde çıktı.ordan sipariş verdik 1 günde geldi kapıda ödemeli.130 tl.ama ebayda fln 40 dolarmış sanırım.güvenemedim oraya kapıda ödeme seçeneği olmadığı için.ateşinde zikzak çizmesi iyi mi kötümü kız ben pek anlamıyorum da.:18:

kuzucukum ya acaba sende çatlama problemimi vardı bu kadar uzun zamandır bekliyoruz bebeği
hiç farkedilmedimi bu ya yumoş takibi yaptırmıştın sen şaşırdım

yanı soylekı bı kere yumurta takıbı yapıldı klomenle zaten cok buyuduler kıst oldu
ıkıncı takıp yıne klomenle yapıldı ama bu sefer ıgne kullandım catladı
benım hıc ıgnesız yumrta takıbı olmadı anlayacagın

bunun ıcın 21 . gun pogesteron testımı yapılıyodu
onu yaptırayım barı asılama oncesı bu ay
ama sılık kırmızı cıkgı cıktı ovulasyon testınde
yarın netlesır
benım hep 16 . gun cıkıyodu cızgı sancım da cok olur akıntım da bunar catladıgına ısaret dıye bılıyorum
bu ay gec oldu sadece
sastı ıyıce gunler

gunaydinlar hanimlar

32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

sweetbaby benden tam 2 gun once gidiyorsun 2 gun once regl olmussun ayni gun yumurtlama olmus simdi sen dpo 9 bende 7 insallah hayirlisi olur hepimiz icin ama benim yine umudum yok bu aydan biktim bu 36.7 yi gormekyen her ay ama sukur diyeyeim daha yuksegini gorup hamile oldugumu dusunup sonra husrana ugrasam daha kotu tabi...

Kızlar bugün 23.günüm ve yaptırdığım Progesteron testimin sonucu 15.71. Sizce nasıl? Bu ne demek şimdi? Ben yumurtluyor muyum? Bu arada ateşime göre 18.gün ovulasyon oldu. Yani Ovualsyondan 5 gün sonra Progesteron 15.71 nasıl sizce?

:44:

yubacım benım atesım cok tuhaf gıdıyor valla bu ay ne oldum bılmıyorum 2 gundur yukseldı atesım ama bende umıtlı degılım hayırlısı olsun

cara sen test yaptınmııı ateşinin maşallahı var
aynı şekilde yuba seninde inşallah güzel haberlerinizi alırız

canım sonucun gayet iyi.bende ovulasyondan yaklaşık bir hafta sonra yaptırmıştım 18.83 çıkmıştı..

canım sonucun gayet iyi.bende ovulasyondan yaklaşık bir hafta sonra yaptırmıştım 18.83 çıkmıştı..

Teşekkür ederim cevapladığın için. Ovulasyon olmuş gibi görünüyor, anladığım kadarıyla. Sonu güzel olur inşallah. :97:

canım ateşin güzel ,inşallhhhh güzel sonuç gelir

arkadaşlar sormak istediğim birşey var, bu ateş tablosunu yapmak için kullandığınız site ücretli mi

arkadaşlar sormak istediğim birşey var, bu ateş tablosunu yapmak için kullandığınız site ücretli mi

VIP üye olmak isterseniz ücretli. Ama ücret ödemeden de bazı özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz. Ben 4.tablomu yapıyorum bu ay ve VIP üyesi değilim. Bazı özelliklerini görebiliyorum ama işime yarıyor zaten bu kadarı...

tşk ederim
zaten ingilizce olunca çok fazla anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…