Bu ay ki hayallerim de buraya kadarbenimkiler geliyor:2:
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu ay ki hayallerim de buraya kadarbenimkiler geliyor:2:
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu sabah birsürü akıntım oldu dün gecede agrım vardı bugün yumurtladım kesin
sabah 6 7 7buçuk 8buçuk sürekli kalktım uykudan her kalktıgımda ölçtüm ama 36.1 36.3 ciravı şeyler çıktı bende tabloya yazmadım
ama fena akıntım var
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim ateşte tık yok sanırım olmadı bu ay yumurtam :93:
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
grafiklerden anlamam ama senin 15.ci gün ateşin düşmüş sonra yükselmiş eeeeeeeeeeee nasıl yumurtlamanın olmadığını kestiriyorsun anlamdım ben bence yumurtladın neye dayanarak yumurtlamdım diyorsun:44::44:
canım yumurtlama olduğunda ateş ortalamanın üstünde devam ediyor
zaten ff çizgi çekiyor
eğer yumurtlama gününü bulduysa kesik kesik veya kırmızı çizgi çekiyor
anladım yani ff belirliyor yumurtanın olup olmadığını o zaman benim ilk garfiğim desene çok önemli bu( belki geç yumurtlayacksın bekleylim ronyacım
Kızlarrr günaydınnn
1- idrar testi yaptımm dün akşam 2,30 de ikinci çizki çokk silik çıktıı kafamm karıştıı ama 2 dakika içinde silik çıktı dün akşam saat 9,30 gibi yattım kocamın zoruynan seviş yaptıkk sonra 2,30 gibi uyandımm banyo yapmak için idarar testini yapayım dedim yaptımm 2 dakika gibi ya bekledim beklemedim 2. çizgi hafif çıktıı
2- sorumm ben kılomen kullanmıştım adetimin 5, günü başladım 5 tane günlük bir tane aldımm geçen kızın teki burda dediki bir formda arkadaş kılomenlşe çatlama iğnesi kullanmış test sonucu pozitif çıkmış ama kanda çıkmamış dedi kılomen ve çatlama iğnesi bu sonucu yapıyıyormuş ama ben çatlama iğnesi vurulmadım bu ay bu silik çizgi kılomen yüzünden olabilirmi
3- benim adetim 5 gün geçti teste neden silik çıktı tam kırmızı çıkması lazım değilmiydi normalmi bu sonuçç
4- sabah kaynanam bana seni rüyamda hamile olduğunu gördüm dedi test yapalım dedi ben de geçiştirdimm
böyle işte arkadaşlar işte yorumlarınız bekliyorum
ATAEŞİM 2 HAFTASDAN BERİ 36,40
gunaydinlar herkese...
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyacim belki bugun yarin olur yuymrtan 23. gun oldugu falan olmustu dimi biraz daha bekle canim umudunu kesme
sweetbaby atesin hala yuksek ortalamani ustunde belki yarin tekrar yukselir.
caracim seninki baya dusmus uzuldum ama adet donemin ne guzel kisacik bol bol sansin var .yumurtlamamk icin bile 2 3 hafta beklemiyosun.
tesekkurler kızlar yorumlarınız ıcın ama hayırlısı bakalım benım genelde boyle olur son 2 gun kala dusmeye baslar bakalım nolcak yalnız tek dıkkatımı ceken degısıklık sankı yumurtlamada oldugu gıbı acayıp akıntım var ılk defa bunu yasıyorum acaba hamıle kalanlarda boyle bır durum varmıdır
canım senin umutlandırmak istemem ama ben hamile olduğumu akıntıdan anladım kremimsi olması lazım normalde ben regl günüme kadar kuru olurum hep ama hamile kaldığım ay akıntım hiç bitmedi ve halada devam ediyor inş hamilesindir
esrahayal bence sen hamilesin gidip bi kan testi yaptir icin rahatlasin oncelikle benim bildigim kadari ile klomen testi etkilemiyor.catlama ignesinin galiba etkisi varmis ama sen onu olmamissin. silik cikmasida normal testin degerleri var seninki eger yuksek degerli ise silik cikmistir erken gebelik testleri var onlarda genellikle adet gunu ve sonrasi koyu cikiyor.dedigim gibi en iyisi kan testi yada once bir kere daha idrarda tekrarla sonra kana git.atesine gelince butun ayin ortalamasini bilmeden atesten yorum yapilamaz eger senin ortalamaan 35.9 falan ise 36.4 senin hamile oldugunu gosterebilir ama onemli olan butun ayin ortalamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?