bayagı uzun surmus yumurtlaman senın de ...
pko falan mı vardı senın
ben yenıyım de herkesı tanımıyorum
cimcime yumurtlamanin ustunden tam 15 gun gecmis luteal fazin kac gun suruyor acaba? hamileleikle ilgili herhangi bir belirti varmi atesin gayet iyi.
canım geçen ay tam bugün yani 37. gün 36 derce ile regl olmuştum luteal 14-15 sürüyo yani bakalım kısmet yarın bi idrar testi yapmayı düşünüyorum inş. hayırlısı belirti yok yada ben anlamıyom düşüğümdede anlamamıştım ......
hayirlisi olsun canim o zaman insallah pozitif cikar sonucun atesinde hem 36.4 dusmemis 36 ya bence umut var bekliyoruz guzel haberlerini
senın dongun kısa ya bak sen 21 deneme yapmıssın demekkı
benımde 18 oldu :44:
tablomu buraya da koyayım kızlar bı bakıverın bakalım
sızce catlamaya nıyetı varmı
bugun cok sancım var valla sagda bıde 2 gundur davul gıbıyım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuzucum ben bazı zamanlar 24. gün adet görüyorum o yüzden senden çok siklus geçiriyorumbide bişey daha sorucam
her gun olctugumuzden erken olcersek atesımızı daha dusuk mu cıkar sızce
ben hep 6 da veye 10 kala olcuyordum 2-3 gundur 5.30 da olcmeye basladım mecburen nolcak şimdi
valla sabah namaza 5.30 da kalkıyorum ya yatıyoz sonra 7.40 ta tekrr kalkıyoruz o zaman mı olcsem sence ole olurmu 2 saat uykuyla acabakuzucum ben bazı zamanlar 24. gün adet görüyorum o yüzden senden çok siklus geçiriyorum
benimde bugün yumoşum çatladı galiba agrılarım ve akıntım var yarın yükselir ateşim
ben seninde yarın yükseliceğini düşünüyorum
erken ateş ölçersen hep düşük çıkıyor
ban mesela ben sürekli 7 buçuk 8 arası ölçüyorum
bu sabah 6 da uyandım 36.1 çıktı tekrar yuattım 7 buçukta 36.3 çıktı bende o yüzden tabloya yazmadım ff çizgiyi çekerken yanılmasın diye
bide yumurta akı işaretlediğin yeri su gibi işaretlersen daha güzel olur
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkk
ama kuzu artık sürekli sabah namazı geçe gelicek sürekli sen değiştiriceksin ölçümünüvalla sabah namaza 5.30 da kalkıyorum ya yatıyoz sonra 7.40 ta tekrr kalkıyoruz o zaman mı olcsem sence ole olurmu 2 saat uykuyla acaba
bole de cok karıstı ya
6 da basladım ama ne bıleyım gunes erkene geldı ya karısıklık oldu sonradan
pekı yumurta akı yerıne watery yapınca noluyo kı
benım hala yumurta akı gıbı ama gercekten akıntım
cook sundu valla bu ay bı degıstı dıyorum ya dengem sastı
yok kuzu ilk gün sabah oldu ertesi gün sabah oldu sonraki gün akşam olduevet baya dusmus atesın hadı hayırlısı bakalım
sızde pek arka arkaya calısmıssınız adama yazık valla
bı kahve ıcın sız bugun karsılıklı bence
valla sabah namaza 5.30 da kalkıyorum ya yatıyoz sonra 7.40 ta tekrr kalkıyoruz o zaman mı olcsem sence ole olurmu 2 saat uykuyla acaba
bole de cok karıstı ya
neyse bakalım bı durum degelendırmesı yapıcamama kuzu artık sürekli sabah namazı geçe gelicek sürekli sen değiştiriceksin ölçümünü
en az 3 saat olması gerekiyormuş kızlar öyle demişti uykunun
eger uzayan akıntın varsa çalışmaya devamm
HALA NEFES ALIYORSAK UMUT VAR DEMEKTİR
hımm eyı o zamanyok kuzu ilk gün sabah oldu ertesi gün sabah oldu sonraki gün akşam oldu
pek arka arkaya sayılmaz
pes etmek yok yola devam
ff ye göre ben 10. gün mü çatladım şimdi yani.ama bence öyle değil çünki uzayan akıntı bugün gelmeye başladı.nasıl oluyo da 10. gün diyo yumurtlamaya ff sizce.
ben de kalkıyorum cnm.6 ya çeyrek kala felan.15-20 dk erken ölçmüş oluyoruz ama ben 3 saat uyumuş oluyorum o saate kadar.sorun olmaz sanırım.
yok evet yanı o saate kdr 3 saatı gecıyor uykum ama
ılk zamanlar 6 da olctum sımdı 5.30 a geldım o yuzden son ksıımlar bıraz daha dusuk cıkıcak sanırıım
neyse bakıcaz bakalım
valla ben tablo yorumlamayı pek bılmıyorum ama tam atesın dusuk oldugu ve ertesınde yukseldıgı zaman cızgı cekıyormus snaırım
valla sabah namaza 5.30 da kalkıyorum ya yatıyoz sonra 7.40 ta tekrr kalkıyoruz o zaman mı olcsem sence ole olurmu 2 saat uykuyla acaba
bole de cok karıstı ya
canım kesinlikle 2 saatlik uykuyla olmaz
namaza kalktığın vakit ölçsen olmazmı :44:
yanlis hatirlamiyor isem senin hicbir sorunun yoktu ama son zamanlarda dongun iyice kisalmis gercekten. buna sebep olan birsey vardir belki. caracim istersen sen yinede Tedbir olsun diye bir doktora danis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?