Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cimcime yumurtlamanin ustunden tam 15 gun gecmis luteal fazin kac gun suruyor acaba? hamileleikle ilgili herhangi bir belirti varmi atesin gayet iyi.

canım geçen ay tam bugün yani 37. gün 36 derce ile regl olmuştum luteal 14-15 sürüyo yani bakalım kısmet yarın bi idrar testi yapmayı düşünüyorum inş. hayırlısı belirti yok yada ben anlamıyom düşüğümdede anlamamıştım ......

hayirlisi olsun canim o zaman insallah pozitif cikar sonucun atesinde hem 36.4 dusmemis 36 ya bence umut var bekliyoruz guzel haberlerini

bide bişey daha sorucam
her gun olctugumuzden erken olcersek atesımızı daha dusuk mu cıkar sızce
ben hep 6 da veye 10 kala olcuyordum 2-3 gundur 5.30 da olcmeye basladım mecburen nolcak şimdi
kuzucum ben bazı zamanlar 24. gün adet görüyorum o yüzden senden çok siklus geçiriyorum
benimde bugün yumoşum çatladı galiba agrılarım ve akıntım var yarın yükselir ateşim
ben seninde yarın yükseliceğini düşünüyorum
erken ateş ölçersen hep düşük çıkıyor
ban mesela ben sürekli 7 buçuk 8 arası ölçüyorum
bu sabah 6 da uyandım 36.1 çıktı tekrar yuattım 7 buçukta 36.3 çıktı bende o yüzden tabloya yazmadım ff çizgiyi çekerken yanılmasın diye
bide yumurta akı işaretlediğin yeri su gibi işaretlersen daha güzel olur

valla sabah namaza 5.30 da kalkıyorum ya yatıyoz sonra 7.40 ta tekrr kalkıyoruz o zaman mı olcsem sence ole olurmu 2 saat uykuyla acaba
bole de cok karıstı ya

6 da basladım ama ne bıleyım gunes erkene geldı ya karısıklık oldu sonradan

pekı yumurta akı yerıne watery yapınca noluyo kı
benım hala yumurta akı gıbı ama gercekten akıntım
cook sundu valla bu ay bı degıstı dıyorum ya dengem sastı

ama kuzu artık sürekli sabah namazı geçe gelicek sürekli sen değiştiriceksin ölçümünü
en az 3 saat olması gerekiyormuş kızlar öyle demişti uykunun

eger uzayan akıntın varsa çalışmaya devamm
HALA NEFES ALIYORSAK UMUT VAR DEMEKTİR

evet baya dusmus atesın hadı hayırlısı bakalım
sızde pek arka arkaya calısmıssınız adama yazık valla
bı kahve ıcın sız bugun karsılıklı bence
yok kuzu ilk gün sabah oldu ertesi gün sabah oldu sonraki gün akşam oldu
pek arka arkaya sayılmaz

pes etmek yok yola devam

ff ye göre ben 10. gün mü çatladım şimdi yani.ama bence öyle değil çünki uzayan akıntı bugün gelmeye başladı.nasıl oluyo da 10. gün diyo yumurtlamaya ff sizce.

ben de kalkıyorum cnm.6 ya çeyrek kala felan.15-20 dk erken ölçmüş oluyoruz ama ben 3 saat uyumuş oluyorum o saate kadar.sorun olmaz sanırım.

neyse bakalım bı durum degelendırmesı yapıcam
haftaya saatler ılerı alınacak ya o zaman kı duruma gore karar verırım sımdılık 5.30 a devam edeyım bakalım neler gorecegız

yok kuzu ilk gün sabah oldu ertesi gün sabah oldu sonraki gün akşam oldu
pek arka arkaya sayılmaz

pes etmek yok yola devam
hımm eyı o zaman

yok evet yanı o saate kdr 3 saatı gecıyor uykum ama
ılk zamanlar 6 da olctum sımdı 5.30 a geldım o yuzden son ksıımlar bıraz daha dusuk cıkıcak sanırıım
neyse bakıcaz bakalım

valla ben tablo yorumlamayı pek bılmıyorum ama tam atesın dusuk oldugu ve ertesınde yukseldıgı zaman cızgı cekıyormus snaırım

neden kesik çizgi çıktığını anladım.ayın 14 de ateşim 36,4 çıktı.bir gün önce 36,2 çıkmıştı.onu 36,3 yapınca kayboldu kesik çizgi.o gün az uyumuş olabilirim.hatırlamıyorum.o güne 36,3 desem bişi olmaz sanırım:)bugün gelmeye başladı şeffaf uzayan akıntım çünki.sanırım yarından sonra ateşim yükselebilir

Son düzenleme:

canım kesinlikle 2 saatlik uykuyla olmaz
namaza kalktığın vakit ölçsen olmazmı :44:

canım kesinlikle 2 saatlik uykuyla olmaz
namaza kalktığın vakit ölçsen olmazmı :44:

oyle yapıyorum normalde ama hep 6 da yada 5 kala falan olcuyordum
artık gunes daha erken doguyor dıye 5.30 da olcuyorum ıkı gundur ...
bundan oncekı gunlere gore daha dusuk cıkabılır sanırım ama yarım saatten bısey olmaz belkı de
yarın anlarız artım atesın yukselısınden

yanlis hatirlamiyor isem senin hicbir sorunun yoktu ama son zamanlarda dongun iyice kisalmis gercekten. buna sebep olan birsey vardir belki. caracim istersen sen yinede Tedbir olsun diye bir doktora danis

Canım yanlış hatırlamıyorsun sorun yok gibi görünüyor şimdilik.geçtiğimiz ay doktora gitmiştim,hormon sonuçlarım güzeldi sorun görünmüyor dedi doktor.sperm tahlilini sordu yapılmışmı diye o yok dedim.Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu,spermde sorun olsa gebelik olur mu ya da sonradan sperm yetersizliği olabilirmi diye sorduğumda muhtemelen sorun yoktur dedi.Umarım öyledir çünkü benimkini bu konuda ikna etmek zordur..

Doktor bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay gel,hiç bir sorun yok ama süreci hızlandıralım dedi.nasıl hızlandıracaksa:97:
Birde ekim ayında miyom ameliyatı olmuştum.bu ameliyatın yapışıklık riski olduğunu okudum hep netten umarım yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…