Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ateşim yükseldi ama ff çizgi çekmedi neden ki :26:
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşinin az daha yükselmesi gerekiyor henüz ortalamanın üstüne çıkmamış bir de FF öyle hemen çekmez çizgiyi 2 gün üstüste yğksek çıkmalı ateşin ondan sonra emin olup çizgiyi çeker ateşin yarın biraz daha yükselirse dün yumurtladın diyebiliriz

Kızlar tabloma bakar mısınız?

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

23.günümde Progesteron 15.71 çıktı. FF çizgiyi 19.güne çekti ama. Sizce 18.günde olmuş gibi görünmüyor mu?

:26:

yumurtan 18. gün çatlamış olabilir maşallah ateşin de güzel progesteron değerine göre de kesin yumurtlamışsın. Değerin luteal faz aralığında çıkmış.

Progesteron P
Folliküler faz 0.32 - 2.0 ng/mL
Luteal faz 1.19 - 21.6 ng/mL
Menopoz 0 - 1.0 ng/mL

Dr. Alper Mumucu'nun sitesinden alınmıştır

slm kzılar inşallhh tablolarınız hamillekle sonuçlanır aminnnnnn

rnyaaaaaaaaaa cnm dur pankleme stres yapma sabır ve sukunetle bekleyecğiz no panik no stres bu güzel havada herşey güzel olack öyle düşün mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

sağol canişkom inşallah
gebelik olmasa bile yumurtluyor olduğu bilmek bile güzel

üzülme ronyacım,,,inşlhhh yumurtlayacaksın,,,senin moralini bozamaz o yumurtacıklarr...
sabret canımm,,,hayırlısı olsun hakkında....

iyiyizzz güzelimmm demek antalyada havalar güzel
izmirdede güzel
malesef güzel ama yağcak gibi duruyor kapalı
canişkom sende durumlar nasıl ateş ölçüyon demi

iyiyizzz güzelimmm demek antalyada havalar güzel
izmirdede güzel
malesef güzel ama yağcak gibi duruyor kapalı
canişkom sende durumlar nasıl ateş ölçüyon demi

ronya ateşimi ölçüyorum garfiğimde var ama daha küçük ya eklemiyorum :))) becerebildiğim kadarıyla tablo yapıyorum :) arad bir hayıt ve adaçyı içiyorum cnm

kızlar günaydın
ben sanırım bu ay yumurtlamıcam :93:
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ronyacım senin pozitifliğine hep hayran kalmışımdır.Ne olur ümitsizliğe kapılma..
Arkadaşlara katılıyorum ben de akıntı her zaman farkedilmiyebiliyormuş,21.gün itibariyle de ateş yükselmiş.inş yükselmeye devam eder ve 20.gün yumurtlamış olursun.hakkında hayırlısı inş..

Bu arada ben de dün adet oldum.gece başladığıiçin bugünü 1.gün olarak işaretledim.doğru yaptım değil mi..

Kızlar ya ben ateşimi 6.30 da ölçüyorum ama eşim okula yetişebilmek için 5.30 da kalkıyor.ben de bazan sesine uyanıyorum.biraz uyanık kalıp geri uyuyorum. yataktan kalkmayıp öyle ölçüyorum 6.30 da sağlıklı oluyormudur acaba. bu durumda ölçüm saatini 7 veya 7.30a alıyımmı ne dersiniz?

KADERRR naptın canım ateş tablon nerde..

caracım canımm yaa çok karışık bir sitee,,,kafam karıştıı,devam edemedim,öle kaldı,,,
çalışmalarda bitti aten ,8 gün kaldı reglee,,,bakalım nolcakkk,,,,
sende adet olmuşsun dimi,hayırlısı olsun canım,,,inşlh önümüzdeki aya bol çalışmalı birşekilde girersin ve tutturursun inşlhh

canım benim sağolasın
canişkom bakma sen ben dır dır ediyomda çok iyiyim
ben Allahtan hep hayırlı zamanda istedim halada öyle diyomm
kısmette ne zaman varsa o zaman gelecek inşallah
canım gece başladıysa o geceyi 1.gün işaretle
doktorlar başladığı zaman ister gündüz ister gece olsun 1.gün kabul ediyolar

canım bence daha olmadı çünkü uzayan akıntım hiç yok
bir kaç gün daha beklicem olabilme ihtimali var
olmasada olmayacak demektir bu ay malesef
kuzucum ya yumurtlama olmasa bile insan adet görüyor mu merak ettim de
şimdi diyelim yumurtlama olmadı adet olmak için doktora mı gidiyorsun yoksa yine kanama geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…