Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu tablom.henüz yumurtlama olmamış sanırım.bir de bazı ark.lar diyo ya bu ay yumurtlamıcam galiba die nerden anlıyosunuz onu

slm kizlar atesime bi bakabilirmisiniz lutfen

1.36,2 adetimin 1.gunu
2.36,3
3.olcemedim
4.36,0
5.36,5 atesim vardi
6.36,2
7.36,4 atesim vardi
8.36,3
9.36,2
10.36,1
11.36,1
12.36,0 catlatma ignesi oldum
13.36,0
14.36.0 tekrar olctum 36,2 cikti
15.36,0

ben anlamadim yumurtlama oldumu cunku 12.gunden sonra hic bi degisiklik olmadi bide igneden sonra herkeste agri oluyomus bende hic bi agri olmadi yoksa yumurtam catlamamis olabilirmi arkadaslar lutfen cvp yazin kafam cok karisik

kuzucum bi bilgim yok ama
enteresan gözüküyor
normalde bildigim çatlatma iğnesinden 1 buçuk gün sonra çatlıyor yumurta
acaba derecen bozuk olabilir mi ki

Son düzenleme:

canım moralini bozmak gibi olmasın ama sanırım çatlamamış yumurtan.geçen ay bana da öyle oldu.iğneden sonra doktor çağırdı çatlamamıştı.3 gün sonra çatladı.doktora gitsen iyi olur bence

derecemi yeni almistim bu ay ilk defa olcmeye basladim bilmiyorumki bozuk olabilirmi....bir tane yumurtam vardi 17,4 mm kucuk demisti dr. ama yapti igneyi yinede igneden sonra bende hic bi degisiklik olmadi kasik agrisi vs. banada oyle geliyoki catlamadi

çatlatma iğnesi olmuşsun ama ateşinde yumurtanın çatladığına dair bir işaret yok hala:26:
belki yarın yükselir bekleyip görelim bu arada çatlatma iğnesi olduğun gün yumurtanın büyüklüğü neydi doktor söyledi mi?

yumurtan küçükmüş iğneyi yaptığında neden acele ettiki acaba:26: yani iki gün sonra yapsaydı keşke:44:

bu tablom.henüz yumurtlama olmamış sanırım.bir de bazı ark.lar diyo ya bu ay yumurtlamıcam galiba die nerden anlıyosunuz onu

hanüz yumurtan çatlamamış gibi görünüyor ama sanki yakındır ateşin hafiften yükselmeye başlamış çünkü:26: bakalım yarın ne olacak ateşin
yumurtlama olmayacağını anlayamaz kişi. sadece daha önce başına böyle birşey geldiyse öyle bir yosum yapabilir. bu arada yumurtlama olmasa da adet görülebilirmiş doktoruma sormuştum öyle söylemişti. bu durumda kanama kalınlaşan rahim duvarını atma şeklinde olurmuş.

teşekkür ederim taf yorumun için.yarından sonra yükselir ateşim diye tahmin ediyorum önceki aylarda ki ateşlerime dayanarak.benimde dr um yumurtlama olmasa da adet görülebilir demişti.

kuzucum niye çalışmayı bıraktınız ateşin yükselmeden önceki günlerde hiç çalışma yok
ya ıste sehır dısında ısı vardı ya esımın onlar bahane oldu bıraz
bu aksam calısıcaz soz
zaten dun test tam koyu degıldı bugun tam koyu olur belkide

ınsallah bakalım olcme saatımıde degıstırdım zaten bakalım nasıl bır yansıması olacak atese

canım geçen ay daha inişli çıkışlıymış ateşin
bu ay sanki daha yüksek seyrediyorr
yarın sabah nasıl olcak bakalım

evet 17,4 mmdi ve 1 taneydi yumurtam 2 doz pregnyl igne vurdu tek dozda degil bilmiyorum bende akinti olurdu uzayan akinti yumurtlama zamani o akinyidanda yok ya caylamazsa hic bu ay:85:

tatlım içindeki ateşin sönmesin en azından ateşin gayet güzel hiç sorun etme bizim topicde meşhur bir laf var ( olursa ikimize olmassa mikimize ))

gunaydın kızlar ...
sonunda kırmızı cıkzgı kesıkkesıkte olsa cıktı neden kesık oluyo onu bılmıyom ama
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cızgı cıktıda calısmalar zayıf kaldı sehr dısındaydık tam tahmın ettıgım gunu gosterıyor ff de yumurtlama ıcın ...
neyse zaten onumuzdekı ay asılama bızı beklıo onun oncesınde atesımı takıp etmek ıstemıstım sadece

masallah canım ya yukselmıs ateesın hayırlısıyla sonucu da guzel olur tablonun ınsallah
test yapmıssın sanırım ama zaten daha erken test ıcın hıc yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…