gunaydin canim valla ben hic progest kullanmadigim icin yorum yapamicam ama kizlar gelir simdi hemen yazar onlar . belki daha etkisini gostermeye baslamamistir.günaydın canlar bu ateşe noldu anlamadım düşüverdi birden
bide progesteron almıştım yatmadan
ateşi daha yükseltiyor bu demiştiniz noldu ki
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın canlar bu ateşe noldu anlamadım düşüverdi birden
bide progesteron almıştım yatmadan
ateşi daha yükseltiyor bu demiştiniz noldu ki
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugunku testim birazcik daha koyu cikti ama hala silik.biraz sonra fotosunuda eklicem hanimlar bi bakin bakalim.
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugunku testim birazcik daha koyu cikti ama hala silik.biraz sonra fotosunuda eklicem hanimlar bi bakin bakalim.
Yubacım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok güzel bir tablo.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bu ay farklı bir şey uygulamış mıydın? Kür, ilaç vs.? Belirtilerin var mı?
Yubacım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok güzel bir tablo.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bu ay farklı bir şey uygulamış mıydın? Kür, ilaç vs.? Belirtilerin var mı?
canım hemen koyulaşmaz biraz biraz yavaş yavaş koyulaşır hamilesin işte tekrar tebrik ederim ateşinde zaten söylüyo bebiş var diye maşallah sağlığıyla kucağına al inşallah
canim mesajimin basinda tessekkur ederim yazacaktim hemen lap diye konuya dalmisim kusura bakma cok sagol.Insallah tum isteyenlere nasip eder rabbim.
kızlar hayırlı pazarlar
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün muhtemelen bereketli diye ff sarı ışık yakmıştı bana bujgunkü ateşimi girince kırmızı ışığa geçti.nasıl iş bilemedim.
33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydınnn kızlar 2 gun oldu gunum gecelı ınsallahhh guzel sonuclarla gelırım yarın test yapcam hayırlısı olsunnnn ıyı pazarlarr
33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydınnn kızlar 2 gun oldu gunum gecelı ınsallahhh guzel sonuclarla gelırım yarın test yapcam hayırlısı olsunnnn ıyı pazarlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?