msj okuduğumda güldüm eşimde diyo ki noldu.söledim böle böle sadece sen yaşamıyosun karısı kk ya üye olan diğer hemcinslerin de yaşıyo aynı şeyleri dedim gülüyo.bakıyo pis pis hiiiç heveslenme yarın da çalışmıcam die ama ikna ederim gibime geliyo.yinede belli olmaz benimkinin hali.ay şuna bak nelerle uğraşıyoruz yahu.normal zaman da umrumda bile olmaz çalışmışım çalışmamışım ama ah bu yumoşlar yok mu
demek uyuya kaldınben de popomun altına yastık koyuyorum 1-1,5 saat kalıyorum öyle.ama kalkınca yine de akıyo biraz.araştırdım da meni sıvılaştığı içinmiş o akma olayı.20 dk sonra sıvılaşıyomuş ya ondanmış.
canım takılma aktığına zaten en hızlıları yol alıyor
ama en iki saat yatki en yavaş hareketliler bile yol alabilsin
Ronyacım aslında doktoru klomene ben yönlendirdim heralde.yaşımdan dolayı hemen istediğimi uzun tedavi süreci varsa devam etmiycemi söyleyince klomeni verdi.beni muayene ederken kendi kendine iğneye gerek yok diye sayıkladı.az dozda klomen verelim dedi.
Birde kendisi tüp bebeklede uğraşıyor ama önermedi..
Ronyacım kusura bakma kafanı şişiriyorum ama napıyım çok şaşkın ve sabırsızım o yüzden fikriniz önemli benim için..
pazar günü olmasa topikte bora bey diye bi doktor var herkesin sorusuna cevap yazıyor ona da danışırdım ama bu gün yok malesef şanssızlık işte..
inşallah canım yarın 37 olur meraklı bakıcam sabah ateşine
kızlar ben hala yumurtlamadım ama açıkcası çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır
belki geç yumurtlucam beklemedeyim yani
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım eğer sürekli takip altına alacaksa iç belki kısmette klomenle olması vardır
sana dedimi ilacı içtikten sonra gel bakalım
çünkü klomen içildikten sonra sürekli taikp edilmesi gerekir çatlamışmı diye
hatta doğru olanı riske atmayıp çatlatma iğnesi vermek
İnşallah canım. :97:
Canım bence geç yumurtlayacaksın. Benim de 18.gün olduğu için FFde "late ovulation"ı araştırdım, o kadar geç yumurtlayan ve sonunda hamile olan kişiler gördüm ki hayret ettim ve de bıkmadan çalışmışlar, takdir ettim.Bazen bana 32 gün bile uzun geliyor ve bıkkınlık geliyor. Sen sakince bekle canım, sonunda yumurtan çatlayacak inşallah.
kafam karıştı valla bu ateş ölçme yöntemi bende bi tuaf 12 gündür ölçüyorum bakın
1.gün 36,1
2. " unuttum
3. " 36,0
4 " 36,2
5 " 36,1
6 " 36,2
7 " 36,0
8 gün 36,0
9 gün 36,02
1 gün 36,1
11gün 36,0
12 gün 36,0
sabah 7 , 8 arası yataktan hiç kalkmadan ölçüyorum.sonra tekrar uyuyorum. siz nasıl yapıyorsunuz yoksa ben mi yanlış yapıyorum . ofs :84: ısıya bakk hiç bişi anlamıyorum ama yinede düzenli olarak 3 , 4 ay ölçecegim .
canımm bende pcos ve late ovulation diye arattım aman Allahım 60.gün yumurtlayan bile var
inanamadım dediğin gibi bıkmadan usanmadan çalışmışlar ve sonuç pozitif
bende önce biraz sıkıldım ama sana bahsetmiştim ya eşimin değerleri düştü diye
aslında değerleri en son yaptığımız testte normale dönmüştü ama bir ara acayip ateşlendi ve malesef ateş bir kaç saat içinde sperm değerlerini acayip derecede düşürüyormuş tekrar bir iki ay içinde normale dönüyormuş yani belki ben şuan yumurtlasamda bir işe yaramıyacak
güzel düşünelim güzel olsun demi
serpilcimmmmmmmmmmmmm hoş geldinn
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablon ateşim neden yükseldi erken değilm i:26::26:
canım daha erken yükselir düşer takılma önemli olan uzayan akıntıdan sonraki yükselmeler
hayatım akıntını işaretlemeyi unutma o çok önemli
kıvırcık bugün düşen ateşine takılma olabilir böyle düşmeler
yarın yine yükselir
ay ne biliyim kuzucum ya sanki hep yükselerek gitmesi gerekiyormuş gibi geliyor
geçen ayda 4. gün düşmüştü böyle bebek gelmedi
sanki şimdide öyle olcek gibi geldi
inşallah canım yarın 37 olur meraklı bakıcam sabah ateşine
kızlar ben hala yumurtlamadım ama açıkcası çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır
belki geç yumurtlucam beklemedeyim yani
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?