Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya

13. güne çekmesinin sebebi 14. güne eggwhite işaretlemişsin ve 13. günden sonra ateşin ortalamanın üstüne çıkmış.16. günkü düşüş çok önemli değil sonuçta ateşin hala ortalamanın üstünde bu da yumurtladığını gösteriyor. hem 12. günde de 13. günde de çalışman var farketmiyor ikisi de garantiye alınmış yani hadi bakalım inşallah ateşin de güzelce artar

canım ben 28 günde adet oluyorum hiç sekmez

şimdilik grafik oluşturmadan ekle ateş ölçümlerini adetin kaçıncı günü olduğunu yaz yanına ateş değerini. hadi bekliyorum ateş ölçümünü ben bugün hiç girememiştim KK ya bir baktım güzel haberler var ve sayfalar ilerlemiş ancak okuya okuya bakıyorum. bazılarına yorum yapmadım arkadaşlarım tarafından yapılmış yorumlar çünkü

tşk ederim yardımcı olduğun için eşimi işe gönderirken yataktan kalkmadan ölçsem olur herhalde ama saati tutar belkide dakikası tutarmı bılemem mesela saat 7bucuk 8 arası degısebılır bir sorun oluştururmu bu durum.

yapışkan akıntıyı ve uzayan akıntıyı Eggwhite olarak işaretle sen watery işaretlemişsin. önceki ayların tablolarına baktım da sen hep erken yumurtlamışsın dolayısıyla akıntın da iyiyse yumurtanın çatlaması yakındır. 2 güne yumurtlarsın çalışmaları sıkı tutun

7:30-8:00 arası saatte ölçüm yaparsan bu bir sorun teskil etmez yaraım saatte çok değişmez ateşin ama eğer mümkünse saat kurup 6:30-7 gibi ölçsen tam uyku arasında yani daha sağlıklı olur.

gülcezacığım senin ateş ölçümlerine baktım. henüz yumurtlama olmamış ama çok da geç kalmamışsın hatırladığım kadarıyla daha 15. gündesin değil mi:26: bazen 1 hafta bile ötelenebilir çatlama işi. o yüzden hiç strese girme hem bak kasıklarında ağrı da varmış demekki yakındır 1-2 güne yumurtlayabilirsin. bu arada benimönceki ay yumurtlamam ilk defa 8 gün geç oldu ve o 8 gün boyunca kasık ağrısı yaşadım sanki hergün yumurtlayacağım gibiydi. 2 günde bir de doktor kontrolündeydim yumurta takibi yaptırıyordum yani. ve en son gün yumurtamın çatlayış anını gördük doktorumla birlikte ertesi gün ateşim fırladı. yani 8 gün kadar geç yumurta olgunlaştırtıp çatlatmıştım ve ağtılıydı.:97:

benim tabloma hala yorum yapmamış kimse bukadarmı vahim durum yaa artık aglancak halime güler oldum

teşekkür ederim canım ama ilacımın progestan bölümüne yarın başlıcam artık olmaz yumurtlama herade progestan içmeye başladıktan sonra nedersin testlerime ve çalışmalara devam etsemmi

sagolasın kuzucum öperim

nbr yuba nasil gidio hamislik bugunde test yaptinmi iyice koyulastimi msn e baktim yoksun

kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmm hiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94

bekleyişciğim sen artık bir idrar testi yap günün hayli hayli geçmiş hamilesin işte tebrik ederim

ewet cnm hamileymişim idrar değil direk kan tahlili yaptırdım inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz darısı hepinizin başına kızlar allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…