33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya
serpilciğim sen kaç günde bir adet oluyorsun eğer 28 günde bir ise henüz yumurtlama olmamış ama eğer 24-25 günde bir oluyorsan 10. gün yumurtan çatlamış olabilir yarınki ateşin de yüksek çıkarsa eğer
merhaba kızlar..
bende uzun bir süredir bebek sahibi olabilmek için çalışıyorum. taf arkadaşım ateş ölçme yöntemini denememi tavsiye etti..bende onun önerisi ile ateş ölçümlerime başladım.yalnız hazırladığınız çizelgeleri nasıl yaptığınızı anlamadım.:26: bana yardımcı olurmusunuz?
canım dijital bir ateş ölçer alman yeterli ben 5 liraya eczaneden aldığım bir ateşölçer kullanıyorum
her sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası bir saatte öçlüyorsun
sürekli aynı saatte ölçmeye dikkat et yoksa yanıltır
en az kesintisiz 3 saat uyumuş olman gerekli
tablonu düzenle buraya koy hepimiz yorum yaparız
ben de ekliyim tablomu.yalnız kızlar bu sabah çok az yapışkan akıntı oldu bunu işaretledim.öğleden sonra da uzayan akıntı oldu bende değiştirdim doğrumu yaptım acaba ff çok etkileniyor akıntıdan
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
tşk ederim yardımcı olduğun için eşimi işe gönderirken yataktan kalkmadan ölçsem olur herhalde ama saati tutar belkide dakikası tutarmı bılemem mesela saat 7bucuk 8 arası degısebılır bir sorun oluştururmu bu durum.
gülcezacığım senin ateş ölçümlerine baktım. henüz yumurtlama olmamış ama çok da geç kalmamışsın hatırladığım kadarıyla daha 15. gündesin değil mi:26: bazen 1 hafta bile ötelenebilir çatlama işi. o yüzden hiç strese girme hem bak kasıklarında ağrı da varmış demekki yakındır 1-2 güne yumurtlayabilirsin. bu arada benimönceki ay yumurtlamam ilk defa 8 gün geç oldu ve o 8 gün boyunca kasık ağrısı yaşadım sanki hergün yumurtlayacağım gibiydi. 2 günde bir de doktor kontrolündeydim yumurta takibi yaptırıyordum yani. ve en son gün yumurtamın çatlayış anını gördük doktorumla birlikte ertesi gün ateşim fırladı. yani 8 gün kadar geç yumurta olgunlaştırtıp çatlatmıştım ve ağtılıydı.:97:
sagolasın kuzucum öperim13. güne çekmesinin sebebi 14. güne eggwhite işaretlemişsin ve 13. günden sonra ateşin ortalamanın üstüne çıkmış.16. günkü düşüş çok önemli değil sonuçta ateşin hala ortalamanın üstünde bu da yumurtladığını gösteriyor. hem 12. günde de 13. günde de çalışman var farketmiyor ikisi de garantiye alınmış yani hadi bakalım inşallah ateşin de güzelce artar
bekleyişciğim sen artık bir idrar testi yap günün hayli hayli geçmiş hamilesin işte tebrik ederim
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmHiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?