Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar daha öncede yazdım, birdaha yazıyorum, sizlerin böyle güzel haberlerinizi almak bana cok iyi geliyor doğrusu.... mis kokulu süt kokulu bi topik olmus gene burası cok sevindim....

insallah güzelce alırsınız kucaklarınıza da sekerler.....

insallah tez zamanda arkasından gene birsürü haber duyarız....

merak etme canım yalnız değilsin bende öle yapmıştım

canım bnim anlıyorum seni bende hamile olduğumu bi öğrensem2 günde 1 test yapıp bakmaya başlarım koyulaşmışmı diye zaman geçmek bilmiyo kalbim yerinden çıkacak ilk defa bu kadar çarpıntım oluyor adetimin geçmeside beni baya umutlandırdı ateşimde sabit yüksek umarım ateşim ve adetimin geçmeside beni yanıltmaz 15 dakika sonra çıkıyorum evden önce garaja annemi almaya gideceğim dönerkende test sonucumu alıp geleceğim en geç 5 buçukta burdayım dua edin bana :18::18::18:

kızlar cok saolun ben 2009 da evlendım kasımda hamıle kaldım dusurdum sımdı 1.5 yıl oldu nerdeyse yenıden hamıleyım allah herkese nasıp etsın

üç gündür giremiyordum şimdi gördüm süper haber bunlar
kızlar her birinize
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş..

kıvırcık tablonu göremedim ekledin mi nerde
sayfalar o kadar çok ilerlemişki,pek alışkın değilim burayı böyle görmeye ama maşallah tabi hamilelerimiz artınca
allah hepimize nasip etsin bu duyguyu

33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya

kıvırcık tablonu göremedim ekledin mi nerde
sayfalar o kadar çok ilerlemişki,pek alışkın değilim burayı böyle görmeye ama maşallah tabi hamilelerimiz artınca
allah hepimize nasip etsin bu duyguyu
kopyaladım kuzucum yukarda
bu ay ateşim pek bi garip çizginin altına falan düştü ya bakalım hayırlısı

kıvırcık tablonu şimdi gördüm 12.gün yumurtlamışsın ateşin de iyi niye sorun ediyorsunki .bak galeriyi incelersen böyle ateşle hamile kalan çok var stres yapma

sevdeciğim çoook sevindiiim
maşallah yaa allah inşallah yavrunu sana sağlığıyla bağışlar amiiin

ama baya bi düşmüş ateşin yumurtlaman yakın demekki

kıvırcık tablonu şimdi gördüm 12.gün yumurtlamışsın ateşin de iyi niye sorun ediyorsunki .bak galeriyi incelersen böyle ateşle hamile kalan çok var stres yapma
ya ne biliyim herkesin ne güsel hemencik artmış
gerçi geçen ay yüksektide noldu
bu ay acayip düşük inşallah birden yükselir

akıntı bence şimdilik etkilemiyor
ben ne kadar akıntı işaretlersem işaretleyim
ateş yükselmeden çizgiyi çemiyor ff
o yüzden işaretle sen dogru yapmışsın

bekleyişciğim sen artık bir idrar testi yap günün hayli hayli geçmiş hamilesin işte tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…