ay canim valla bende hala kan testini olamadigim icin hergun hergun adrar testi yapmaya devam ediyorum evin heryeri test doldu. hergun karsilatiriyorum biraz daha koyumu cizgi diye gorsen beni. hatta birazdan foto cekip size soracagim. ardaki fark nasil diye . kizlar artik bu heyecanimin kusuruna bakmasinlar ne olur zirt pirt foto koyuyorum ama ne yapayim caresiz kaldim israr testine bel bagladim
serpil02507+,moral,yuba,pikepolat,
yuba sen rahat etde biz bakrız testlerine
pikepolattttttt cnmmmm
canım gülüm...nasılsın, sabah ugramissin bizim oraya, ben gec geldim, yazmıstım sanada.. keyifler nasıl gülüm?
ay canim valla bende hala kan testini olamadigim icin hergun hergun adrar testi yapmaya devam ediyorum evin heryeri test doldu. hergun karsilatiriyorum biraz daha koyumu cizgi diye gorsen beni. hatta birazdan foto cekip size soracagim. ardaki fark nasil diye . kizlar artik bu heyecanimin kusuruna bakmasinlar ne olur zirt pirt foto koyuyorum ama ne yapayim caresiz kaldim israr testine bel bagladim
ah o kafalar bi rahatlasa zaten herşey daha kolay olucak ama12 de olsa 13 de olsa farketmez çünkü çalışmışsın zaten doğru zamanlarda şimdi kafayı rahatlatmaya bak canım hadi hayırlısı
kızlar cok saolun ben 2009 da evlendım kasımda hamıle kaldım dusurdum sımdı 1.5 yıl oldu nerdeyse yenıden hamıleyım allah herkese nasıp etsın
Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasılsın canımm
ateşle ugraşıyoruz işte bi iniyo bi çıkıyoiyidir canım sen nasılsın
ateşle ugraşıyoruz işte bi iniyo bi çıkıyo
başka derdimiz mi var bizim
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya
kopyaladım kuzucum yukardakıvırcık tablonu göremedim ekledin mi nerde
sayfalar o kadar çok ilerlemişki,pek alışkın değilim burayı böyle görmeye ama maşallah tabi hamilelerimiz artınca
allah hepimize nasip etsin bu duyguyu
Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama baya bi düşmüş ateşin yumurtlaman yakın demekki
ya ne biliyim herkesin ne güsel hemencik artmışkıvırcık tablonu şimdi gördüm 12.gün yumurtlamışsın ateşin de iyi niye sorun ediyorsunki .bak galeriyi incelersen böyle ateşle hamile kalan çok var stres yapma
ben de ekliyim tablomu.yalnız kızlar bu sabah çok az yapışkan akıntı oldu bunu işaretledim.öğleden sonra da uzayan akıntı oldu bende değiştirdim doğrumu yaptım acaba ff çok etkileniyor akıntıdan
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8
23.03.---34.gün--36.8
günaydın kızlarr içimde bir korku bir heyecan ve umutla karışık bi umutsuzluk var tuhaf bi his var içimde ama en çok ta korku adet olacakmışım gibi uyuşuyo kasıklarım bugün inşallah olmam geçti artık günüm bütün ihtimalleri düşündüm 19.gün yumurtlamışımdır belki diye düşündüm bekledim cesaret de edemedim test yapmaya ama kalkıp kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum ama çok korkuyorum belirtim olsaydıda koşa koşa gitseydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?