kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
tebrikler canım allahm sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin hakikaten mart kedileri gibi oldu topic
Darısı bekleyenlerin başına
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrçok güze bir gün
tebrik ederim canım maşallah kucağına almak nasıp olsun değerin maşallah çok yüksek
adetin kaç gün geçti
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah tbencim adetim eğer 16.gün yumurtlamam olduysa 4 gün geçiyo bugün eğer 19.gün yumurtladıysam bugün 1 gün gecikmem var
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah tbencim adetim eğer 16.gün yumurtlamam olduysa 4 gün geçiyo bugün eğer 19.gün yumurtladıysam bugün 1 gün gecikmem var
maşallah canım ne güzel bi değer o öle kaç gün geçtiki canım allah sağlıklı gebelik versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. darısı isteyen herekese inş....
ikiz olabilr maşallhhhhhhhhhhhhhhhh
ay ne güzel maşallah dr git hemen ikiz mi yoksa
ayy ikizmi değerim çok mu yüksek o kadar yaa teyzem teyzemin çocukları kardeşim falanda ikiz bizim sülalede genetik banamı çıktı yoksa bi isterken ikide olsa razıyım sağlıklı olsun 2 tane birden olsun
ayy ikizmi değerim çok mu yüksek o kadar yaa teyzem teyzemin çocukları kardeşim falanda ikiz bizim sülalede genetik banamı çıktı yoksa bi isterken ikide olsa razıyım sağlıklı olsun 2 tane birden olsun
canım ya 4 gün yada 1 gün gecikmem var dur tablomu koyayım yeniden tam emin olmamakla 4 gün geciktim büyük ihtimalle çünkü 16.gün yumurtladığımı farkettim akıntı kasık ağrım falan vardı 16.günden sonra kesildi darısı isteyen herkese inşallah :97::97:
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
bekleyişciğim nasıl sevindim anlatamam yaa
benim adet günüm 2 gün geçtiğinde yaptırdığım kan testi değerim 1300 dü. sen o zaman bu değere göre 16 veya 17. gün yumurtlamışsın ayy çok güzel değerin maşallah maşallah Allah yavrunu sana sağlığıyla bağışlasın tamamına erdirsin inşallah
evet biz ikiz düşündük değerin maşallhh ailede varsa olasılığın çok yüksek cnmm
kız o zaman ikiz olma olasılığın yüksek hadi hayırlısı
ayyy kızlar bu topicte ilk martın hamilesi benmiyim benmi sürttüm ayağımı acaba kızayy herkezlere uğurlu gelir inş.
ayyy kızlar bu topicte ilk martın hamilesi benmiyim benmi sürttüm ayağımı acaba kızayy herkezlere uğurlu gelir inş.
canım ayagın cok ugurluymus demekkı bak martın ılk duasını sen yaptın arkadan gelen 4 kısı oldu ne guzel
daha mart bıtmesıne 1 hafta var bızlerde guzel haber verırız ınsallah
canımm maşaşlhhh sürtt ayağını iyii sürttünn devamıı gelsinn aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?