Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmm hiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94

maşallah canım ne güzel bi değer o öle kaç gün geçtiki canım allah sağlıklı gebelik versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. darısı isteyen herekese inş....

tebrikler canım allahm sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin hakikaten mart kedileri gibi oldu topic

Darısı bekleyenlerin başına

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr çok güze bir gün

tebrik ederim canım maşallah kucağına almak nasıp olsun değerin maşallah çok yüksek

adetin kaç gün geçti

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah tbencim adetim eğer 16.gün yumurtlamam olduysa 4 gün geçiyo bugün eğer 19.gün yumurtladıysam bugün 1 gün gecikmem var

ay ne güzel maşallah dr git hemen ikiz mi yoksa

maşallah canım ne güzel bi değer o öle kaç gün geçtiki canım allah sağlıklı gebelik versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. darısı isteyen herekese inş....

canım ya 4 gün yada 1 gün gecikmem var dur tablomu koyayım yeniden tam emin olmamakla 4 gün geciktim büyük ihtimalle çünkü 16.gün yumurtladığımı farkettim akıntı kasık ağrım falan vardı 16.günden sonra kesildi darısı isteyen herkese inşallah :97::97:

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,tben+,derya2807,cimcimes53+,SevdeBilge,lorkee,mistrall,bekleyis4848,pingg,umutluyum1,taf,pourqua,

mart ayının ilk hamilesii ayağıı sürüüdü maşallhhhhhhhh

bekleyişciğim nasıl sevindim anlatamam yaa
benim adet günüm 2 gün geçtiğinde yaptırdığım kan testi değerim 1300 dü. sen o zaman bu değere göre 16 veya 17. gün yumurtlamışsın ayy çok güzel değerin maşallah maşallah Allah yavrunu sana sağlığıyla bağışlasın tamamına erdirsin inşallah

ayy ikizmi değerim çok mu yüksek o kadar yaa teyzem teyzemin çocukları kardeşim falanda ikiz bizim sülalede genetik banamı çıktı yoksa bi isterken ikide olsa razıyım sağlıklı olsun 2 tane birden olsun

kız o zaman ikiz olma olasılığın yüksek hadi hayırlısı

ayy ikizmi değerim çok mu yüksek o kadar yaa teyzem teyzemin çocukları kardeşim falanda ikiz bizim sülalede genetik banamı çıktı yoksa bi isterken ikide olsa razıyım sağlıklı olsun 2 tane birden olsun

evet biz ikiz düşündük değerin maşallhh ailede varsa olasılığın çok yüksek cnmm

ay boşver hamılesin yaaa iştee

oo o zaman şansın ikizde çok kızım ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmm hiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94

masallah canım gozun aydın ...
bekledıgıne degmıs hakkaten degerınde cok guzel cıkmıs hayırlısı ole 1 beklerken 2 bıle vermıs olabılır Rabbım ne guzel yaaa...
darısı hepımızın basına olsun

amin tafcım darısı senin başına hemen inşallah herkes bu ay ve en geç diğer ay hamile kalsın inşallah

evet biz ikiz düşündük değerin maşallhh ailede varsa olasılığın çok yüksek cnmm

ewet cnm ailede var eşim karşımda oturuyo tepki yok adamda annemle oturuyolar şok olmuş bi şekilde telefonda yok bebiş dedim üzülmüştü gelip var deyince dondu kaldı

kız o zaman ikiz olma olasılığın yüksek hadi hayırlısı

hayırlısı cnm sağlığıyla gelsin hepimizin yavruları inşallahh allah burdaki isteyen herkese hemen versin inşallah yavrularını hamişlerimizde sağlığıyla kucağımıza aldığımız günlerd e gelsin inşallah

ayyy kızlar bu topicte ilk martın hamilesi benmiyim benmi sürttüm ayağımı acaba kız ayy herkezlere uğurlu gelir inş.

kızlar ben çıkıyorum annemide getirdim bıraktım eşimle ikisini nete oturdum biraz oturayım onlarlada tekrar herkese sağlıklı bebişler diliyorum tez vakitte isteyen herkese versin Allahım

ayyy kızlar bu topicte ilk martın hamilesi benmiyim benmi sürttüm ayağımı acaba kız ayy herkezlere uğurlu gelir inş.

canım ayagın cok ugurluymus demekkı bak martın ılk duasını sen yaptın arkadan gelen 4 kısı oldu ne guzel
daha mart bıtmesıne 1 hafta var bızlerde guzel haber verırız ınsallah

canım ayagın cok ugurluymus demekkı bak martın ılk duasını sen yaptın arkadan gelen 4 kısı oldu ne guzel
daha mart bıtmesıne 1 hafta var bızlerde guzel haber verırız ınsallah

inş canım yaa hep dua ediyorum burdaki isteyen herkeze Rabbim isteyen herkeze versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…