Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmm hiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94

canımm gözünaydın hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş
maşallah hamileler gittikçe artıyor Allah dileyen herkese versin inş..

hamile arkadaşlar dualarınızı bizden eksik etmeyin lütfen.gerçi benim ümidim yok ya yumurtlama dönemim geçiyor ve biz daha çalışamadık bileAllahım bana nasip etmiycek heralde öyle aksilikler çıkıyor ki

gördüm canım benim...
yazdım bile...
kız küsmeeee...
üzülürüm((

kız yerim sağol üzülme şakacık yaptım

yok kaçmamıştır canım...
tabii eğer eşinin spermanlarında sorun yoksa:))

kız inş kaçmamıştır inş sağlıklıdır bide valla sayısı çok yüksek 160 milyon hareket de dışardan götürmüştük %46 çıktı %50 olmalıymış

bilmem hamıle kalıyorumda devamı gelmedi
geçen ayda 16 idi 15 ve 17 çalışmışız inş çalışmalarda yoruyo artık yavaşladık ondan bu sefer böyle oldu

bide yabancıları avrupa ülkelerini örnek gösterirler pehhh kurban olsunlar bizim ülkemize
pardon ama hangi ülke bu canım :26::26::26::26:
ben kan veriyorum 1 saat sonra test sonucumu alıyorum

evet canim memleketimize kurban olmak lazim. Ben tam Avrupanin gobegindeyim recep ivedigin dedigi gibi. ingiltere londra. tamam buraninda iyi yanlari var saglik ve kira fiyatlari disinda herseyin fiyati uygun ama. su an bebim icin onmeli olan sey kan testiydi ve yaptiramadim . hani cahillikte var isin iicnde dogru durust kimsemiz yok bi esim bi ben . Insallah bundan sonrasi iyi olur.

evet ya zamanla insana bıkkınlık geliyo...
canım rabbim hayırlısını versin inşallah...
bekleyiş4848 hayırlı olsun tatlım...canım kaçıncı günün...değerin süper bişeyyy

338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ya sizce şansım var mı daha.inanamıyorum ya 3 aydır aynı şeyleri yaşıyorum şaka gibi ya..

adet siklusum 25,26 gündü.yumurtlama günlerimde genelde 10.günle 12.gün arasıydı.iki aydır 23 günde bir oluyorum.bu ayda klomen kullandım acaba yumurtlama günlerimde bir değişiklik olur mu?

bu arada dün uzayan akıntı oldu.iki gündür de kasık ağrılarım var..fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi:18:

amin cnm inş

canım ya üzülme bizimde hep öyleydi hep yumurtlama zamanı bişey oluyodu düşündükçe ve üstüne gittikçe ters oluyodu takıntı halını alıyodu bende ama hamıle kaldım fakat bu seferde 2 oldu düşükle kanamayla sonlanıyo o yüzden herşeyin vakti saati vardır ve inanıyorumkı hayırlı zamanda allah vercektir hayırlı sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler hayırlı evlatlar nasıp etsin allahım cümlenize

Amin inşallahh..benimde bir düşüğüm var yaşımda ilerliyor.ve aksilik çıktıkça çıkıyor.başka günlerde bir şey yok tam da ovulasyon zamanında oluyor bu yüzden tedirginim ve bana nasip olmıyacağına inanıyorum artık..

oyle düşünme aynı şeyleri yaşadım bende ama oyle değil hep denk geliyo sen rahat ol inancın sağlam olsun bence önce inanmalısın sonra gerisi gelir allah büyük bi gün hamıleyim diyceksin

oyle düşünme aynı şeyleri yaşadım bende ama oyle değil hep denk geliyo sen rahat ol inancın sağlam olsun bence önce inanmalısın sonra gerisi gelir allah büyük bi gün hamıleyim diyceksin

KEŞKE inş bir gün hepimiz deriz.

cara henüz kaçan bişey yok,bence bugün yarın ve ateşine göre diğer günün sabahı çalışın derim,bize doktor bu şekilde gün belirlemişti,tam zamanı yani :)

bekleyiş tekrar yazıorum gözün aydın çok sevindim ,testi çok geç yaptırdığını değerinden anlayabilirsin :)

canım olmamış ama heran olabilir
şuan sabit gidiyor birden yükselebilir

canımm hazır ateşin düşmüşken sıkı sıkı çalış
en verimli günlerindesin bence

canım henüz çatlamamışş bence daha vakit varr
ama bellide olmaz yarın birden tavan yapar belki

belkide sağol cnm ff bereketli diyo bereket bereket

canımmm ateşin süper gönlüne ferah tut
kimyasal gebelik falan diye aklını bulandırma
iyi düşünelim iyi olsun

canım olmuş olabilir
zaten 23 günde bir adet oluyorsan 23-14 eder 9.gün
yani klomen bu süreci dahada hızlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…