canım olmuş olabilir
zaten 23 günde bir adet oluyorsan 23-14 eder 9.gün
yani klomen bu süreci dahada hızlandırır
eder eder...hamile kalsan bile devam eder o ağrılar
[arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 41 yaşındayım hipofiz adenomu ameliyatı oldum 11 yıl önce son iki aya kadar 28 günlük peryotlarla oluyordum ama 2 aydı aynı günde oldum 19 unda bu ayda 3 gün ileri attı menopzamı giriyorum bekarım ve bebeğim yok menopz için yapılan testler ne kadar zamanı belli ediyor yani tahlil yaptırdığımdan sonra tekrar ne zmaan yaptırmalıym acil cevap kızlar
eder eder...hamile kalsan bile devam eder o ağrılar
günler değişebilir o çok sorun değil de unutma ki geçen ay 28 çektiği için iki ay da aynı günlere denk gelmesi lazımdı zaten.bu menopoz belirtisi deildir,o çok farklı şeyler yaşatıor merak etme.
cara yazdıklarmı görmedin diye düşünüp tekrar yazıorum bence bugün yarın ve diğer günün sabahı çalışın derim hrnüz olmamış ovulasyonun.
caraaaaaaaa
cara yazdıklarmı görmedin diye düşünüp tekrar yazıorum bence bugün yarın ve diğer günün sabahı çalışın derim hrnüz olmamış ovulasyonun.
cara henüz kaçan bişey yok,bence bugün yarın ve ateşine göre diğer günün sabahı çalışın derim,bize doktor bu şekilde gün belirlemişti,tam zamanı yani :)
bekleyiş tekrar yazıorum gözün aydın çok sevindim ,testi çok geç yaptırdığını değerinden anlayabilirsin :)
yarın sabah ilk uçakla ankaraya gidiyorum
orda büyük ihtimalle giremem nete
eger bu ay bebek olmazsa ve rabbim nasip ederde kısa sürede işlerimi halledebilirsem
nisanda aşılama yaptırıp öyle dönücem
dualarınızı eksik etmeyin olur mu
hepinizi çok öpüyor bol hamişli aylar diliyorum
yarın sabah ilk uçakla ankaraya gidiyorum
orda büyük ihtimalle giremem nete
eger bu ay bebek olmazsa ve rabbim nasip ederde kısa sürede işlerimi halledebilirsem
nisanda aşılama yaptırıp öyle dönücem
dualarınızı eksik etmeyin olur mu
hepinizi çok öpüyor bol hamişli aylar diliyorum
bu yoğunlukta buraya gelip bizlere yardım ediyorsun ya Allah ne muradın varsa versin..
ben burda gebeminin tek seferle hamile kaldığını gördüm ya ,daha neler olur bilemem :) İnancımızı yitirmemek lazım,sen hiç merak etme,elbet bir gün hiç beklemediğin bir anda gelecek seni öyle bir mutlu edecek ki,yeter ki umutsuz olma,klomen kullanıorsan o düzenleme yapacağı için gecikme oluyor klomen yumurta gelişmini norma lsiklusa sokar,o yüzden bu sefer geç olacak,bana o ilaç iki sefer bebek getirdi,inşallah sana da getirir,tabi tüm bekleyen herkese inşallah :)
Ronyam bilir rüyalarımın çoğu çıkar,ben ne zaman bahçemize birçok meyve sebze ektiğimi ,tohumlarını ve topladıklarımı görsem o ay burda hamiş patlaması oluyor ,kaç gecedir yine görüorum ve maşallah her gün hamiş haberi alıoruz,
biz önceden her ayın bekleyenlerini ve hamişleriniz yazdığımız bir tablo yapıorduk bizden sonra yapılmadı galiba,gönüllü biri onu takipetse ve yapılsa süper olur,mart ayı hamişleri belli oldu gibi daha var ama nisana :)
benim satım 16 marttı ve 11 nisanda öğrenmiştim tam bir sene oldu yaa,ben şimdi böyle şaşırıyorsam siz de seneye bakalım nasıl şaşıracaksınız ,Allahın izniyle inşallah :)
ben burda çoğu kişyle muhabbet etmedim ama takip ediorum ,çok gerek gördüğümde ve vaktim olduğunda yazıorum zaten,siz sevindiğinizde ben de seviniorum inanın,dualrımda her zaman varsınız,buraya eskiden gelen ama yazmayan birçok arkadaşıma bile hala dua ediorum,sonuçta biz de geçtik bu yoldan ,Rabbim sizlerin de muradını inşallah tez zamanda hayırlısıyla versin Amiinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?