cara var ya aynı şeyleri yaşamışız madem inşallah bebeğiin yada bebeklerin gelir bu ay :) sana uğur getirsin bu tarih inşallah,ee o zaman benimkiler gibiyse daha sana var ya çalışın bol bol :)
belki örnek olur benim tablom çalışma günleri altta var
2ce44e Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım çalışmayı ihmal etme sakın...bu günler önemli günler...ateşin güzel düşüş yapmış...akıntında müsait...sabahları çalışmanızı öneririm ben...rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah...ısının düşmesinden önceki 5 gün çok önemli çünkü...yükselişten sonraki ilişkiler döllenme için biraz geç kalınmış oluyomuş genelde...
cara var ya aynı şeyleri yaşamışız madem inşallah bebeğiin yada bebeklerin gelir bu ay :) sana uğur getirsin bu tarih inşallah,ee o zaman benimkiler gibiyse daha sana var ya çalışın bol bol :)
belki örnek olur benim tablom çalışma günleri altta var
2ce44e ovulation charts on fertilityfriend.com
28 günde bir oluyorsan bugün 12. gündesin ateşin de bayağı düşmüş yarın ya da en geç öbürgün yani cumartesi çatlatabilirsin o zaman bekleyip göreceğiz sen bu arada bu akşam çalış
umutcum tablonun ayarlarını değiştirmen gerekior sanırım home page set up bölümünde tablonda görünmesini istediklerini show diye pik atman lazım o seçeneğe şu an çok hatırlamıorum ama sabah yaptıysan am, akşamsa pm işaretliorsun.
Caracım klomene geç kalmıştım ben 4. Gün başlamıştık ama zaten o günlerde oluormuş,o sorun olmuor merak etme,ben sadece 1 tane içöiştim bu sefer,oğlumda da iki taneydi.oğlumda kocaman tek yumurta oldu bunlarda 3 yumurta :)
çalışmaalarımın işaretli olanları gözükmüyo olmadı :44::44::44::44::44::44::44:
canım publish ıntercourse data diye bir yer var orayı işaretle sonra kaydet.bende şimdi yaptım..
senin oldu tatlım banada söylermisin hangi bölümden yaptınız ya bulamadım ne saf çıktım
ay kıyamam
sharring den home page girceksin orda altta kutucukların yanında yazıyo puplish ıntercuourse tıkla
kaydet
ben burda gebeminin tek seferle hamile kaldığını gördüm ya ,daha neler olur bilemem :) İnancımızı yitirmemek lazım,sen hiç merak etme,elbet bir gün hiç beklemediğin bir anda gelecek seni öyle bir mutlu edecek ki,yeter ki umutsuz olma,klomen kullanıorsan o düzenleme yapacağı için gecikme oluyor klomen yumurta gelişmini norma lsiklusa sokar,o yüzden bu sefer geç olacak,bana o ilaç iki sefer bebek getirdi,inşallah sana da getirir,tabi tüm bekleyen herkese inşallah :)
Ronyam bilir rüyalarımın çoğu çıkar,ben ne zaman bahçemize birçok meyve sebze ektiğimi ,tohumlarını ve topladıklarımı görsem o ay burda hamiş patlaması oluyor ,kaç gecedir yine görüorum ve maşallah her gün hamiş haberi alıoruz,
biz önceden her ayın bekleyenlerini ve hamişleriniz yazdığımız bir tablo yapıorduk bizden sonra yapılmadı galiba,gönüllü biri onu takipetse ve yapılsa süper olur,mart ayı hamişleri belli oldu gibi daha var ama nisana :)
benim satım 16 marttı ve 11 nisanda öğrenmiştim tam bir sene oldu yaa,ben şimdi böyle şaşırıyorsam siz de seneye bakalım nasıl şaşıracaksınız ,Allahın izniyle inşallah :)
canım bilmemmi çıkar rüyaların
güzel juliammmm lütfen sen meyve sebze ekerken bende yardımca geleyim
rüyalarında beni unutma
canım tablo konusunda çok haklısın keşke ben sıkı takip edip tabloyu güncelleyebilsem
ama takip konusunda kendime çok güvenemiyomm
ama gönüllü birileri olursa süper olur
tablomuzu yapacak ve takip edecek gönüllü biri aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarr bu arada biliyorsunuz eşimde sorun vardı dün doktora gittik tekrar
eşim 19 nisanda varikosel ameliyatı olcak umarım şifasını buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?