aslında arkadasım fakultede calııso dıs hekımı hastaneye gıdıcez yanı ogleden sonra
ya kan tetsı dıyıncedee urkuyo ınsan
2 kere kan testı yaptırdım 2 sınde de tets sonucunu almadan geldı kırmızılar :18::18:
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GÜNAYDIN KIZLAR AY BENİM 17 YE ÇEKMİŞTİBU SABAH 19 ÇEKİT Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ BİDE SAAT ERKEN UYANDIK YA ESKİ SAATE 7,30 DA BU SAAT 6,30 DA KALKMIŞ OLDUMM 36,6 ÇIKTI Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM 0,1-0,2 FARK EDİYO NE OLCAK NE YAPCAZZ :26::26::26::26::26::26::26::26:
ısaretleyebılrıın bence watery dıe olmadı sılersın sonra bı dene bakalım
watery yapıncada yesıl cıkıo cunku
cok erken kalıomus esın ya yazık
sen ona enerkı verıcı bıseyler yap
bal muz cevız fındık sut bunları blenderda karısıtıom ben cok guzel oluyo tavsıye ederım
hayırlısyla bu ay tutar ınsallah
asılama sonrası progestan mı ıctın pekı
asılama sonrası luteal faz uzuyormu genelde acaba
yada ılac kullandıgın ıcınmı uzadı o surec
senin ateşine göre zaten 19. gün gibi görünüyordu yumurta çatlatma günün. FF doğru işaretlemiş yanisaat farkı olayı şöyle düzelir. mesela ben her sabah 5:00- 5:30 arası kalkıp ölçüyorum. saatler ileri alınınca yeni saate göre 6:00-6:30 arası uyanıp ölçtüm. eski saate göre yine aynı zamanda ölçmüş oldum FF e girerken eski saati girdim en azından bu döngüm bitene kadar öyle yapacağım
haklısın net sonuc olur tabıen net sonuç ama canımcım ondan dedim sen bilirsin idrar testi yap önce o zaman
en guzelı dınlenme surecınde hamıle kalan cok bılıyorsunkıcanım aşılama olduktan sonra progestan jel kullandım luteral fazın 15.günü bıraktım adet gelir diye gelmedi doktor devam etmemi söyledi jele jel kullanırken adet geldi zaten geliceği varsa jel kullanırkende geliyomuş bunu anladım geçen ay kullandığın sürece gelmez diyolardı ama gelcem deyince tutabilene aşkolsun artık takip yok bana doktor dinlen gel dedi ortak karar vericez tüp için
tafcım 17 çekmişti ya neysem ikisinde de çalışma var allahtanee ben 7,30 da ölçüyodum bu sabah 6,30 kalkmış oldum eski saate göre ne olcak şimdi 01-02 artışmı koycaz ???
benim 8,30 da uyanmam gerkiyo oda 7,30 eski saate ggöre o zaman işe geç kalırım :)
haklısın net sonuc olur tabı
sımdı baktım yıne bısey gelmemıs bole beklemek daha sıkıcı hakkaten en azından regl gelecekse onuda bılmek rahatlatıyo ınsanı
ben bı ıdrar testı yapayım bakalım olmazsa 11de falan
valla ben uyandıktan sonra yanı ılk olctıugumden 2 saat sonra yıne olctum yıne aynı cıktı
bazen degısmıo
bundan sonra bole devam edeceksın ya degıstırme ıstersen bakalım
kızlar ben her zamandan 1 saat erken kalktığımdan
ateşimi 0.1 daha yüksek yazdım
sizlerde öyle yapın bence
ilk olarak bu ay kullandım canım,sen kullanmışmıydın
benim de hiç şaşmaz 25 en geç 26. gün gelirdi şimdi alt üst oldu bakalım hayırlısı
bebişinin ayak seslerine güzel işte büyüyo annesii
ilk 3 ay zorlu geçiyomuş ya bence bilgisayardan uzak olup yat dinlen canım 3 ay dikkat et
inş canım yaa, ayy bilgisayardan nasıl uzak olim işim bilgisayarda benim
kızlar saatlerin değişmesi kafanıza takılmasın bence...
çünkü ölçüm öncesi 3 saat uyumanız yeterli diye biliyorum...
1 saat önce 1 saat sonra farkeder mi...
cara ben bugünkü değerini göremedim
netim sorunlu ondan mı oldu tablon aynı görünüor dünle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?