Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

en net sonuç ama canımcım ondan dedim sen bilirsin idrar testi yap önce o zaman

senin ateşine göre zaten 19. gün gibi görünüyordu yumurta çatlatma günün. FF doğru işaretlemiş yani saat farkı olayı şöyle düzelir. mesela ben her sabah 5:00- 5:30 arası kalkıp ölçüyorum. saatler ileri alınınca yeni saate göre 6:00-6:30 arası uyanıp ölçtüm. eski saate göre yine aynı zamanda ölçmüş oldum FF e girerken eski saati girdim en azından bu döngüm bitene kadar öyle yapacağım

tamam canım bi işaretliyim bakalım

benimki okul idarecesi,okul da evden uzak yetişebilmek için her gün 5.30 da kalkıyor eve de geç geliyor.bu arada arka arkaya çalışınca yoruldu.bu gün asla olmazda yarına bakalım tabi gerek olursa:26:

hayırlısyla bu ay tutar ınsallah
asılama sonrası progestan mı ıctın pekı
asılama sonrası luteal faz uzuyormu genelde acaba

yada ılac kullandıgın ıcınmı uzadı o surec

canım aşılama olduktan sonra progestan jel kullandım luteral fazın 15.günü bıraktım adet gelir diye gelmedi doktor devam etmemi söyledi jele jel kullanırken adet geldi zaten geliceği varsa jel kullanırkende geliyomuş bunu anladım geçen ay kullandığın sürece gelmez diyolardı ama gelcem deyince tutabilene aşkolsun artık takip yok bana doktor dinlen gel dedi ortak karar vericez tüp için

tafcım 17 çekmişti ya neysem ikisinde de çalışma var allahtan ee ben 7,30 da ölçüyodum bu sabah 6,30 kalkmış oldum eski saate göre ne olcak şimdi 01-02 artışmı koycaz ???

benim 8,30 da uyanmam gerkiyo oda 7,30 eski saate ggöre o zaman işe geç kalırım :)

Son düzenleme:
en net sonuç ama canımcım ondan dedim sen bilirsin idrar testi yap önce o zaman
haklısın net sonuc olur tabı
sımdı baktım yıne bısey gelmemıs bole beklemek daha sıkıcı hakkaten en azından regl gelecekse onuda bılmek rahatlatıyo ınsanı
ben bı ıdrar testı yapayım bakalım olmazsa 11de falan
en guzelı dınlenme surecınde hamıle kalan cok bılıyorsunkı
ılacların yumrtalara olumlu etkısı devam edıyo cunku
calısmalrıda dınlenmedeyız dıye kafa rahat yaparsanız bence guzel bır sonuc alabılrısın bu ay ınsallah

valla ben uyandıktan sonra yanı ılk olctıugumden 2 saat sonra yıne olctum yıne aynı cıktı
bazen degısmıo
bundan sonra bole devam edeceksın ya degıstırme ıstersen bakalım

kızlar ben her zamandan 1 saat erken kalktığımdan
ateşimi 0.1 daha yüksek yazdım
sizlerde öyle yapın bence

benim değişiyo ama dün sabah erken uyandım 6 da pazar yani yataktan kalkmadım öçüyim dedim 36,6 çıktı sonra uyudum tekrar hiç kalkmadım sadece fark oluyomnu diye 36,7 çıktı 7,30 da her zaman ölçtüğüm saate yani neysem ya zaten 27 nci günden sonra yükselişe geçmişti önceki ayda varsa belli eder

ewt canım test yap silikde olsa çıkar inşşş

ilk olarak bu ay kullandım canım,sen kullanmışmıydın

benim de hiç şaşmaz 25 en geç 26. gün gelirdi şimdi alt üst oldu bakalım hayırlısı

hayır canım kullanmadım hiç.ama kullananlarda regl gecikmesi yapıyo,hatta idrar testinde de yalancı pozitif gösteriyo.bilgin olsun.test yapıcak olursan kan testi yaptır.bu arada dr una şaşırdım.klomen fln verip nasıl takip etmez yumurtaları.çok garip.

taf'cım ben sitede şimdi her zamanki girdiğim saati 1 saat erken mi girmem gerekiyo.bide benim luteal faz 11 gün ama 18.ci güne çizgiyi çektiğine göre luteal faz 7 gün çıkıyo?

cara ben bugünkü değerini göremedim
netim sorunlu ondan mı oldu tablon aynı görünüor dünle

kızlar saatlerin değişmesi kafanıza takılmasın bence...
çünkü ölçüm öncesi 3 saat uyumanız yeterli diye biliyorum...
1 saat önce 1 saat sonra farkeder mi...

kızlar saatlerin değişmesi kafanıza takılmasın bence...
çünkü ölçüm öncesi 3 saat uyumanız yeterli diye biliyorum...
1 saat önce 1 saat sonra farkeder mi...

tmm durucum sağol hani 7,30 da kalkınca başka çıkıyo bende 6,30 da başka bende fark ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…