test yaptım da sılık bıle cızgı cıkmadı zaten
beklemeye devam bakalım
her yarım saatte 0.1 artacağı için eski saate göre 1 saat erken ölçtüğünüze göre 0.2 ekleyin olsun bitsin
cara bence 10a çekecek gibi eğer ateşin düşerse de dert etme bak şimdiden söyleyim15. güne kadar yolu var sonuçta klomen olayını es geçmemek lazım.
HAYIRLISI canım idrar testleri 10 gün içinde der hep dr lar labratuvardakı teknisyenlerde kan o yüzden en ideal seçenek gerçi ben geçen ay adet sabahı yaptım silik çıkmıştı ama genede moral bozma bekle bakalım idrar testi sabah yapman gerekirdi bide eğer 10 gün geçerse istediğin vkitte yapabiliyosun diye biliyorum
valla bilemiyoruum kı yumurtlamadan sonrakı 13. gunum ..
en ıyıs beklemek sabırla
canım annemde de aynısı var 5 doğu yapmış hepsi sapasağlam doğmuş...ay kız yanmazmı hiç iğneyi birde yan batırıorum dr öle dedi o çok canımı yakmıoda o ilacı varya o ilacı acayip yakıo yaaben göbekten vuruodum şimdi bacağa geçtim mosmor dolanıom walla koldan yapmıorum çünkü en çok orası acıo bende benim mthfr 677 ve 1298 hererezigot yaa canım faktör V in ben bayağı yoğun bi pıhtılaşma olduğunu biliorum drun eminmi eşimin kuzeni sanah akşam cleaxne 0,4 lük vurularak doğum yaptı hatta ilk bebeğini 5 aylık doğum yaptırmak zorunda kaldılar gelişmediği için o zaman bilmiolardı kan pıhtılaşması olduğunu
canım annemde de aynısı var 5 doğu yapmış hepsi sapasağlam doğmuş...
biliyorsun benim birde kızım var...hele onda ne iğne ne coraspin kullandım...hiç bişey kullanmadan dünyaya getirdim onu...çok şükür hiç sorunumuz olmadı...doktorumda iğneye kızdı...faktör lieden V için iğneye ne gerek var dedi...ama yine de tercihi bana bıraktı...bende allaha havale ettim bebişi ve iğneyi bıraktım...rabbim hayırlıysa versin dedim bitti...
gunaydin hanimlar
deryacim ve durusah sizleri burda yakalamisken sorayim bu hamilelerde mide bulantisi vs ne zman basliyor yani sizlerde varmi ne zaman oldu her bayanda olurmu. bende hic mide bulantisi vs yok korkuyorum elimde degil acaba bi aksilikmi var diye. yorumlarinizi bekliyorum tum hamileleler.
canım 4-5 tane yaptım bıraktım...inş canım ya her bünyede farklı oluyor demekki hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşne zaman bıraktın iğneni
canım inan 4.ayım bitiyo bazen hamile olduğumu bile unutuyorum...gunaydin hanimlar
deryacim ve durusah sizleri burda yakalamisken sorayim bu hamilelerde mide bulantisi vs ne zman basliyor yani sizlerde varmi ne zaman oldu her bayanda olurmu. bende hic mide bulantisi vs yok korkuyorum elimde degil acaba bi aksilikmi var diye. yorumlarinizi bekliyorum tum hamileleler.
inş ama düştü bugün ateşim.acaba saati ileri almayla mı alkası var yoksa başka bi sebebimi var anlamadım.25. gündeyim dahaVENHAR SENİ UMUTLANDIRMAK GİBİ OLMASIN AMA ATEŞİN SÜPER GİDİYO HADİ 6. KEDİMİZDE SEN OL
hayırlısı bakalım ama düştü bugün ateş.gerçi 36,7 hala ama bilemedim neden düştü:26:valla şimdi tablolara baktımda venhar lorke ve kvrck ın tabloları süpriz yapabilecek durumda hadi hayırlısı
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GÜNAYDIN KIZLAR AY BENİM 17 YE ÇEKMİŞTİBU SABAH 19 ÇEKİT Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ BİDE SAAT ERKEN UYANDIK YA ESKİ SAATE 7,30 DA BU SAAT 6,30 DA KALKMIŞ OLDUMM 36,6 ÇIKTI Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM 0,1-0,2 FARK EDİYO NE OLCAK NE YAPCAZZ :26::26::26::26::26::26::26::26:
tafcım 17 çekmişti ya neysem ikisinde de çalışma var allahtanee ben 7,30 da ölçüyodum bu sabah 6,30 kalkmış oldum eski saate göre ne olcak şimdi 01-02 artışmı koycaz ???
benim 8,30 da uyanmam gerkiyo oda 7,30 eski saate ggöre o zaman işe geç kalırım :)
canım yerleşme düşüşü olmasın sakın...daha adetine var...bence ya saatlerle ilgili ya da yerleşme düşüşü canım...luteal fazınla ilgili sorunun yoksa rahat ol...
canım yerleşme düşüşü olmasın sakın...daha adetine var...bence ya saatlerle ilgili ya da yerleşme düşüşü canım...luteal fazınla ilgili sorunun yoksa rahat ol...
evet canım herkesin bünyeye göre değişir mesala ben yumurtlamaya kadar 36,2-36,3 seyreder. yumurtlamadan sonra en fazla 36,7 lere çıkar sen tablo yapa yapa keşfediyosun onu.
canım dene bakalım...benim de aklıma onlar geldi.dedim ya saatleri ileri aldık ondan ya da yerleşme düşüşü olabilir belki dedim.luteal fazım 13-14 gün.ilk ölçtüğüm ay yani 3 ay önce 12 gün olmuştu.saatlerden dolayı 0,1-0,2 ekleme yapmamız doğru olurmuş öyle dedi bazı ark.lar yapsak mı ne dersiniz:26:
canım dene bakalım...
yüksek gir ateşini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?