Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım kilolu kalanlar zaten genelde az alıyor Rabbim dengeliyor zayıf kalanlar istisnalar var tabi daha çok alıyorlar:)

inşallah canım ama ateş tabloma bakarsan çatlamış görünüyor yumurta? 14mm den 27 saat sonra vuruldum iğneyi.
benim dr um hiç söylemio hangi yumurta nerde sadece 2 tane 14mm var dedi ve iki dozu birbirine katıp tek seferde çatlatma vurdu tatlım. yani 2 pregnly tek seferde vuruldum.http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

Son düzenleme:

kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş

ay Allah'ımmmm ne güzel bi haber buuu
rabbim nazarlardan korusun

güzel haberler üst üste geliyor ne güzel
bugün yarın çıkıyorsunuz demek.harika bi haber bu canım.bak bitti işte sıkıntılar.hadi gözün aydın

Evet bunun odemi de var dimiiii ama benim su an yok odem falan dogum sekli de kesin degil bakalim nolucak sonumuz...Bebisler kime benziycek? Senin minis ne acaba??
acaba ruzgar nasil kime benziyooo ay cokk merakliyimmm

Gozun aydin canim bebis de iyiymis bak masallah kuzunaaaa yasin bebise teyzoslardan opucukler kondur ellerineee ayaklarinaaa..derisi cook incedir o melegin simdiii oyy mis kokuludur simdi

Canım kilolu kalanlar zaten genelde az alıyor Rabbim dengeliyor zayıf kalanlar istisnalar var tabi daha çok alıyorlar:)

kilolu kalıpta az kilo alamayanda çok canım,örneyin benim yigenim,ilk çocukta 70 le kaldı 98le dogurmuştu şeeeyy bide bişe dicemmmkızma haa belirti arama diye,ama valla napıyım bazı şeylerde yogunluk yaşayınca dikkatimi çekiyor bazen aklım takılıyor yazıyım diyorum,akıntı dicektim sabah çamaşır deyişmiştim şimdi tekrar deyişmem gerekti çünki çok fazla geliyor şuanda

nasılsınız kızlar?
iyi canım sen?
canım hamileyken belli oluyor az çok kime benzediği:) benim dr elmacık kemikleri çıkık annesininki gibi demişti:)) kafasıda büyük babasının ki gibi benimki ne hiç bilmiyorum içimi azcık korku sardı ama normal diyorum bütün herkeste oluyor bu:) ah ah kokusu muazzam oluyor

Canım akıntı belirtide olabilir ama enfeksiyonda olabilir sen bir doktora git ihmal etme

nasılsınız kızlar?
iyidir canım sen nassın,hadi şimdi güzel haberler senden gelsin canım,senin dogum bellimi,yazdında benmi kaçırdım yoksa

kedidir kedii bacımm,enfeksiyon olsa zaten belli eder hemen kokudan idrardan,herhalukarda belli olurdu,amaaan sen bana bakma kaşınıyom zorla,ahada bugünde bitti sayılır çarşamba geldi sayılır

Evet cnm tablondan da kasik batmalarindan da catladigi gozukuyooo..Insallahhh tutunur catlama ignedinin uzerinden 10gun gecmeyince test yapma cnm yaniltiyor..en azi 10 12gun gecsin sonra yap tamammi Insallah mujdeli haber verirsinnn

Gecen detayliya girince yuzunun fotosunu cok istedim coook hevesliydim ama dk gozukmuyor yuzu basi asagida ve su az orda dedi gozukmuycek 1kere esniyordu ha cekelim dedi yine indirdi kafasini asagi gizledi yuzunu goremedimmmm...artik renkliye gitmiycem artik kismetse dogumda gorucem melegimin yuzunuuu

Cute azeri aldi minisleri kucagina darisi basina caniiimmmm...siradaki sensin artik Rabbim sagligiyla kucagina nasip etsin Insallah cnm

inşallah ececim.biz sıramızı savalım darısı sizlere olsun inşallahhh
ben de iyiyim eflalim ne olsun.gün sayıyorum artık senin nasıl gidiyor.bi sıkıntın,şikayetin yoktur umarım?

sağol canım iyiyim ben de.bizim de nasipse 10 gün sonra, 19 mayısta doğum

canım alakan için çok tşk ederim.
iğneden itibaren mi en az 10 gun sayıcam çatlamadan itibaren mi?
ben cts test yapmayı planlıyorum.
cts çatlatma iğnesinin (vuruldugum gunu saymazsak) 13. gunu lacak. çatlamanın da 11.günü olacak.
uygun mu?

Igneden sonra cnm..ignenin icinde xq hormonu oldugu icin testde pozitif gostere biliyo ve etkisi 9gunmus..onun icin en az 10gun diyolar..13gun iyiymis belli olur cnm hakkinda hayirlisi olsun Insallahhh...

sağol canım iyiyim ben de.bizim de nasipse 10 gün sonra, 19 mayısta doğum

hadi hayırlısı olsun bacım,bayram günü dogum negüzel tesadüf,benim arkadaşta ogün doguracak,buarada bi mahsuru yoksa yaşın kaç bebeyin cinsiyeti neydi ve hangi ay hamile kalmıştın yazarmısın,çin takviminde dogruluk nekadar bakmak istiyorum,aslında inanmıyorum ama merak

Igneden sonra cnm..ignenin icinde xq hormonu oldugu icin testde pozitif gostere biliyo ve etkisi 9gunmus..onun icin en az 10gun diyolar..13gun iyiymis belli olur cnm hakkinda hayirlisi olsun Insallahhh...

canım senin içinde bi mahsuru yoksa sende yazarmısın yaşını hamiş kaldıgın ayı ve bebeyinin cinsiyetini sırf meraktan çin takvimine bakıcamda

aminnn canım çok tşk ederim...

canım ben 85 liyim.oğlum olacak ve sat 27 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…