gözün aydın canımm hani teyzelerine göstermicenmi bebişini,resmini bekliyoruz
canım ben ilk hamileligimde 8 kg.aldım,ikincide 12.kg.aldım,aldıgım kilolar aslında çok normal ama benim dezavantajım zaten öncesindede kilolu oluşum
Benim baska sorunlarim vardi cnm hormonlar falan..sonra yumurta gelistirici igne oldum 1tane buyudu 17mm oldugu gun kendiliyinden catladi..dk iliski olsun ama cok umut veremiycem dedi...cunki erken catlati sagliksiz yumurtaymis dedi ve olmadi da o ay...1ay ara verdi obur ay yine igne kullandik 3yumurta gelisti saglikli ve 19mm 22mm 23mm olunca 1gun arayla 2catlama ignesi oldum ve 23mm olan tutmus cunki o sagdaydi digerleri solda..dk sagdaki dollenmis dedi sari cismi hep orda kaliyo ondan anliyo..
Niye 14mm oldugu gunmu vuruldu diye sordum sana cunki 18mmden once catlayanlar saglikli degil demisti ama sende 2gun sonra yapilmis dimi? Yani o 2gunde en az gune 1.5 2mm buyuduyse 18mm falan olmustur.. yani insallah tutmustur yumyumun..yok eger olmazsa dk.um 18mm.den once catlama ignesi vurmamiz saglikli degil demisti..yani olmazsa sakin aklina kotu sey getirme sadece yum yeterince buyumemistir belki de hani cok gec buyudu dedinya...ama kasik batmasi oldu dedinya o catlama belirtisi demekki 18mm.I gecmis ve catlamis Insallahhh tutunmustur melegin cnm...
canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
Ablammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
Evet bunun odemi de var dimiiiiinşallah görürsün keseni
canım bunun ödemi var ama bak ben mesela hamileyken ödem sorunu yaşamadım ayakkabu numaram falan değişmemişti ama bu sezaryen çok şişiriyor bir sürü ilaç veriliyor serum takılıyor doğumdan sonra ben nasıl şişmiştim annemim ayakkabısını giymek zorun da kalmıştımsonra ilk 3 ayda 10 kilo kendiliğinden gitti hem de o kadar tatlı yemem rağmen
tamam tamam yok göbeğim
Ablammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
Canım kilolu kalanlar zaten genelde az alıyor Rabbim dengeliyor zayıf kalanlar istisnalar var tabi daha çok alıyorlar:)
nasılsınız kızlar?
iyi canım sen?nasılsınız kızlar?
canım hamileyken belli oluyor az çok kime benzediği:) benim dr elmacık kemikleri çıkık annesininki gibi demişti:)) kafasıda büyük babasının ki gibiEvet bunun odemi de var dimiiiiama benim su an yok odem falan dogum sekli de kesin degil bakalim nolucak sonumuz...Bebisler kime benziycek? Senin minis ne acaba??
acaba ruzgar nasil kime benziyoooay cokk merakliyimmm
Gozun aydin canim bebis de iyiymis bak masallah kuzunaaaayasin bebise teyzoslardan opucukler kondur ellerineee ayaklarinaaa..derisi cook incedir o melegin simdiii oyy mis kokuludur simdi
kilolu kalıpta az kilo alamayanda çok canım,örneyin benim yigenim,ilk çocukta 70 le kaldı 98le dogurmuştuşeeeyy bide bişe dicemmm kızma haa belirti arama diye,ama valla napıyım bazı şeylerde yogunluk yaşayınca dikkatimi çekiyor bazen aklım takılıyor yazıyım diyorum,akıntı dicektim sabah çamaşır deyişmiştim şimdi tekrar deyişmem gerekti çünki çok fazla geliyor şuanda
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
iyidir canım sen nassın,hadi şimdi güzel haberler senden gelsin canım,senin dogum bellimi,yazdında benmi kaçırdım yoksanasılsınız kızlar?
iyi canım sen?
canım hamileyken belli oluyor az çok kime benzediği:) benim dr elmacık kemikleri çıkık annesininki gibi demişti:)) kafasıda büyük babasının ki gibibenimki ne hiç bilmiyorum içimi azcık korku sardı ama normal diyorum bütün herkeste oluyor bu:) ah ah kokusu muazzam oluyor
Canım akıntı belirtide olabilir ama enfeksiyonda olabilir sen bir doktora git ihmal etme
Evet cnm tablondan da kasik batmalarindan da catladigi gozukuyooo..Insallahhh tutunur catlama ignedinin uzerinden 10gun gecmeyince test yapma cnm yaniltiyor..en azi 10 12gun gecsin sonra yap tamammi Insallah mujdeli haber verirsinnninşallah canım ama ateş tabloma bakarsan çatlamış görünüyor yumurta? 14mm den 27 saat sonra vuruldum iğneyi.
benim dr um hiç söylemio hangi yumurta nerde sadece 2 tane 14mm var dedi ve iki dozu birbirine katıp tek seferde çatlatma vurdu tatlım. yani 2 pregnly tek seferde vuruldum.http://www.fertilityfriend.com/home/454f13
iyi canım sen?
canım hamileyken belli oluyor az çok kime benzediği:) benim dr elmacık kemikleri çıkık annesininki gibi demişti:)) kafasıda büyük babasının ki gibibenimki ne hiç bilmiyorum içimi azcık korku sardı ama normal diyorum bütün herkeste oluyor bu:) ah ah kokusu muazzam oluyor
Canım akıntı belirtide olabilir ama enfeksiyonda olabilir sen bir doktora git ihmal etme
Cute azeri aldi minisleri kucagina darisi basina caniiimmmm...siradaki sensin artik Rabbim sagligiyla kucagina nasip etsin Insallah cnm
iyi canım sen?
iyidir canım sen nassın,hadi şimdi güzel haberler senden gelsin canım,senin dogum bellimi,yazdında benmi kaçırdım yoksa
kedidir kedii bacımm,enfeksiyon olsa zaten belli eder hemen kokudan idrardan,herhalukarda belli olurdu,amaaan sen bana bakma kaşınıyom zorla,ahada bugünde bitti sayılır çarşamba geldi sayılır
Evet cnm tablondan da kasik batmalarindan da catladigi gozukuyooo..Insallahhh tutunur catlama ignedinin uzerinden 10gun gecmeyince test yapma cnm yaniltiyor..en azi 10 12gun gecsin sonra yap tamammi Insallah mujdeli haber verirsinnn
Gecen detayliya girince yuzunun fotosunu cok istedim coook hevesliydim ama dk gozukmuyor yuzu basi asagida ve su az orda dedi gozukmuycek 1kere esniyordu ha cekelim dedi yine indirdi kafasini asagi gizledi yuzunu goremedimmmm...artik renkliye gitmiycem artik kismetse dogumda gorucem melegimin yuzunuuu
canım alakan için çok tşk ederim.
iğneden itibaren mi en az 10 gun sayıcam çatlamadan itibaren mi?
ben cts test yapmayı planlıyorum.
cts çatlatma iğnesinin (vuruldugum gunu saymazsak) 13. gunu lacak. çatlamanın da 11.günü olacak.
uygun mu?
sağol canım iyiyim ben de.bizim de nasipse 10 gün sonra, 19 mayısta doğum
Igneden sonra cnm..ignenin icinde xq hormonu oldugu icin testde pozitif gostere biliyo ve etkisi 9gunmus..onun icin en az 10gun diyolar..13gun iyiymis belli olur cnm hakkinda hayirlisi olsun Insallahhh...
Igneden sonra cnm..ignenin icinde xq hormonu oldugu icin testde pozitif gostere biliyo ve etkisi 9gunmus..onun icin en az 10gun diyolar..13gun iyiymis belli olur cnm hakkinda hayirlisi olsun Insallahhh...
hadi hayırlısı olsun bacım,bayram günü dogum negüzel tesadüf,benim arkadaşta ogün doguracak,buarada bi mahsuru yoksa yaşın kaç bebeyin cinsiyeti neydi ve hangi ay hamile kalmıştın yazarmısın,çin takviminde dogruluk nekadar bakmak istiyorum,aslında inanmıyorum ama merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?