Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hadi gözünaydın canim benim bak yavrucugunla kavusuyorsun maşallah

nesdemcim çok teşekkürler ne güzel haber verdin cute maşallah rüzgar a allah nazarlardan korusun
ameliyat olmak kolay mi guzelce dinlensin ins selamimizi söyle.

azerikızı canımmmm
doğum yapmışsın hadi gözün aydın tatlımmmm
hamileyim deyişin dün gibi hafızamda
minik yasine kavusmussun Rabb'im sizi birbirinize bağışlasın inşallah :)

canım ben 85 liyim.oğlum olacak ve sat 27 ağustos

tablonada baktım azönce canımda eylülde yum.olmuş,çin takvimide eylülü kız bebiş gösteriyor,hamiş kaldıgın yıl yani geçen sene yaşın 28 di,anam bisürü kişi takvime göre hamiş kalıyor,bune kıı,al işte demekki kesin deyil çin takvimi

o daha da kötü o zmn boşver gitsin...
ayy senaryo olur mu gerçek bunlar bence...Biz neler duyup görüyoruz nesdem o yüzden bu kadar detaylı düşünüyoruz..

Canım maşallah ali Yasin e güzel haberlerle gelmişsin az kaldı evinize gideceksiniz canım benim Rabbim hep mutlu etsin sizi
nasılsınız kızlar?
kendi adıma iyiyim canım bebeğimin haeketlerini hissedeceğim günü bekliyorum galiba benim hissiyatım kuvvetli değil
sen nasılsın 2 doğumdan sonra seni iyice heyecan basmıştır. sende sağlıkla al oğluşunu kucağına canım

29 yaş a bakıcaksın.. ocak ve şubat dışındakilere yaşa 1 eklicen.. ve son adet tarihi hangi aysa o ay hamile kaldı sayılyor.. son adet agustosta ise erkek diyor o arkadaş için.. benimkisi tuttu.. tutmayan bi arkadaş biliyorum ama..

Canim mesela benim yasim 29 mayista son adet tarihim olsa erkek gosteriyo.ben yasa 1 mi eklemem gerek 30 yasmi olacak benimkisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım belki doğum günü daha sonradır yası 27 dır..tam doğum tarıhını bılmem lazım ...

hepiniz iyisinizdir umarım.
geçmişe bakamıyorum ayakta uyuyorum cute ne oldu çokk merak ettim onu.
gelişmeler neler?

ben dün doktora gittim, şükür kalp atışlarını duyduk.
bir hafta geriden geliyor bebek, geç yumurtladığım için.
bu doktorumu çok sevdim hiçbir şey sormama gerek kalmadan anlatıyor:)
bebeğim 3mm şu an. haftaya 1 cm olmalıymış tekrar kontrole çağırdı.
görebilir misiniz bilmiyorum ama alta fotosunu koydum:)
sizler de bakın hele bir problem yok değil mi?
şu ikili fotoda GA 5+6 yazıyor.
normalde bugün 6+2 olması gerekiyor.
hatta doktora göre dün 6+0 dı.
kafam çok karıştı şimdi benim.
bilenler yardımcı olur musunuz?

Yasa 1 eklendiğinde 29 oluyor cunki 85li 2013 te gerçek yaşı 28 1eklersek 29 ama adet oldugun ayi esas alındığını ilk kez duydum
canım belki doğum günü daha sonradır yası 27 dır..tam doğum tarıhını bılmem lazım ...

Ben büyük oğluma kaldığım yas 16 çin takvimi 16 yi göstermiyor ama küçüğe bakıyorum erkek gösteriyor.benim konsumunda tutmadı çin takvimi.ben 84 nisan doğumluyum

canım çin takvimine göre benim tutuyor.sana daha basit bi yöntemini söyleyeyim çin takviminin.annenin doğum tarihi ile bebeğin doğacağı doğum tarihine bakman yeterli.yani şöyle.ben 85 doğumluyum.tek sayı dimi 85.eğer ben tek sayı olan 2013 te doğursaydım bebeğim kız olacaktı.yani annenin doğduğu yıl tekse bebeğin de doğduğu yıl teke denk geliyorsa annenin cinsinden yani kız oluyor.şimdi başa dönelim.ben 85 doğumluyum.oğlum nasipse 2014 te doğacak.yani çift yılda.ne oluyor erkek bebek tutuyor mesela ben ikinci çocuğu düşünsem ileride ve de kız istesem 2017 de doğacak olsa bebeğim tek yıl yani benim doğum tarihim gibi tekli yılda doğacağı için kız olması gerekiyor.tabi bunların doğruluğu ne derece tutar bilemem ama çin takviminin en basit mantığı bu canım.

Masaallah minige.korkma bişey olmaz

öyle düşünme canım.annesin sen.en hissiyatlı olan sensin.bebeğin sana minik oyunlar oynayacak böyle.inşallah en kısa zamanda hissettirecektir kendini.
valla sorma canım.sanki azeriyle cutemin yerinde ben varmışım gibi heyecanlandım,duygulandım.rabbim hepimize nasip etsin inşallah

amin canım inş sende duyacaksın içini ferah tut :)

CUTE - canım gözünaydınn Rüzgar'ına kavuşmuşsun Allah sizi hiç ayırmasın canım benim

Ben 84luyum yani 2015 te doğurmuş olsam kızamı denk geliyor

canım maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz
doktorun zaten sana gerekli bilgileri vermiş ama için rahat olsun sat ile ultrason tarihleri arasında 1 hafta fark çok normal bişey.kimisinde önden gider kimisinde geriden.belli bi süreden sonra bu iki tarih arasındaki fark normale dönüyor canım korkma.önemli olan bebeğin gelişimi.senin de her şey yolunda gözüküyor.tadını çıkar.miniğinin kalp atışlarını duymak çok güzellll

maşallah canım bak duymuşsun kalp atışlarını dinlettimi dr.? inan 1 saat önce aklımdan geçtin dün dr. gidecekti bu kız dedim hiç haber vermedi merak ettim dedim çok şükür güzel haberle geldin
dr. memnun kaldığına sevindim. olsun canım şuan sorun olmadığını söylemiş dr.un inş sağlıkla büyür canım miniğin :)

Ben 84luyum yani 2015 te doğurmuş olsam kızamı denk geliyor

sen 84 lüsün yani çift yılda doğmuşsun.bebeğin de senin gibi çift yılda doğacak olursa senin cinsinden yani kız olur.o da 2014 ya da 2016 olur.eğer 2015 te doğuracak olursan yani tek yılda o zaman bebeğin erkek olur.

kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
oyyyyyy maaşallah onlaraa:)))) çokkk mutlu oldum. şükürler olsun kavuştu miniğine:)
evet canım şükür duydum.
hmm tamam:) sağ ol
evet canım dinledik çokk duygulandık eşimle.
sen de gidecektin ne oldu okuyamadım geçmişi.
aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…