Ablammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
canım ben 85 liyim.oğlum olacak ve sat 27 ağustos
ay kuzum benim ev olsa yine iyi. kendi evinde bakıcakmış ben çocuğu kışın ortasında ona taşıycam. evine de doldurcak kadınları kuzuma ellemeyen kalmıcak.
ay resmen gerçekmiş gibi senaryolar yazıyorum:)))
Canım maşallah ali Yasin e güzel haberlerle gelmişsin az kaldı evinize gideceksiniz canım benim Rabbim hep mutlu etsin siziAblammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
kendi adıma iyiyim canım bebeğimin haeketlerini hissedeceğim günü bekliyorum galiba benim hissiyatım kuvvetli değilnasılsınız kızlar?
tablonada baktım azönce canımda eylülde yum.olmuş,çin takvimide eylülü kız bebiş gösteriyor,hamiş kaldıgın yıl yani geçen sene yaşın 28 di,anam bisürü kişi takvime göre hamiş kalıyor,bune kıı,al işte demekki kesin deyil çin takvimi
29 yaş a bakıcaksın.. ocak ve şubat dışındakilere yaşa 1 eklicen.. ve son adet tarihi hangi aysa o ay hamile kaldı sayılyor.. son adet agustosta ise erkek diyor o arkadaş için.. benimkisi tuttu.. tutmayan bi arkadaş biliyorum ama..
tablonada baktım azönce canımda eylülde yum.olmuş,çin takvimide eylülü kız bebiş gösteriyor,hamiş kaldıgın yıl yani geçen sene yaşın 28 di,anam bisürü kişi takvime göre hamiş kalıyor,bune kıı,al işte demekki kesin deyil çin takvimi
Yasa 1 eklendiğinde 29 oluyor cunki 85li 2013 te gerçek yaşı 28 1eklersek 29 ama adet oldugun ayi esas alındığını ilk kez duydum29 yaş a bakıcaksın.. ocak ve şubat dışındakilere yaşa 1 eklicen.. ve son adet tarihi hangi aysa o ay hamile kaldı sayılyor.. son adet agustosta ise erkek diyor o arkadaş için.. benimkisi tuttu.. tutmayan bi arkadaş biliyorum ama..
canım belki doğum günü daha sonradır yası 27 dır..tam doğum tarıhını bılmem lazım ...
hepiniz iyisinizdir umarım.
geçmişe bakamıyorum ayakta uyuyorumcute ne oldu çokk merak ettim onu.
gelişmeler neler?
ben dün doktora gittim, şükür kalp atışlarını duyduk.
bir hafta geriden geliyor bebek, geç yumurtladığım için.
bu doktorumu çok sevdim hiçbir şey sormama gerek kalmadan anlatıyor:)
bebeğim 3mm şu an. haftaya 1 cm olmalıymış tekrar kontrole çağırdı.
görebilir misiniz bilmiyorum ama alta fotosunu koydum:)
sizler de bakın hele bir problem yok değil mi?
şu ikili fotoda GA 5+6 yazıyor.
normalde bugün 6+2 olması gerekiyor.
hatta doktora göre dün 6+0 dı.
kafam çok karıştı şimdi benim.
bilenler yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 1105996
Eki Görüntüle 1105999
Canım maşallah ali Yasin e güzel haberlerle gelmişsin az kaldı evinize gideceksiniz canım benim Rabbim hep mutlu etsin sizi
kendi adıma iyiyim canım bebeğimin haeketlerini hissedeceğim günü bekliyorum galiba benim hissiyatım kuvvetli değil
sen nasılsın 2 doğumdan sonra seni iyice heyecan basmıştır. sende sağlıkla al oğluşunu kucağına canım
canım evet bir düşüş var inş. yükselir dahada düşerse önümüzdeki aya kısmet canını sıkma olurmu
canım adet düşüşü degildir inş. dur bakalım
Alıntı rosechina_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar nasılsınızz ??? dr. geldim fındığımı gördüm kalp atışınıda adet tarihime göre 6+4 ama usg ye göre 6+2 ve küçücük 5.2 mm :)
çok mutluyum inş sağlıklı devam eder ... kan sonucum şimdi çıktı
ANTİ CMV IGM -15.2 Negatif
Allahım herkese nasip etsin :)
ne güzel maşallah canım bende duyarım inş. o güne kadar emin olamıyosun sanki darısı başımıza..
canım çin takvimine göre benim tutuyor.sana daha basit bi yöntemini söyleyeyim çin takviminin.annenin doğum tarihi ile bebeğin doğacağı doğum tarihine bakman yeterli.yani şöyle.ben 85 doğumluyum.tek sayı dimi 85.eğer ben tek sayı olan 2013 te doğursaydım bebeğim kız olacaktı.yani annenin doğduğu yıl tekse bebeğin de doğduğu yıl teke denk geliyorsa annenin cinsinden yani kız oluyor.şimdi başa dönelim.ben 85 doğumluyum.oğlum nasipse 2014 te doğacak.yani çift yılda.ne oluyor erkek bebek tutuyormesela ben ikinci çocuğu düşünsem ileride ve de kız istesem 2017 de doğacak olsa bebeğim tek yıl yani benim doğum tarihim gibi tekli yılda doğacağı için kız olması gerekiyor.tabi bunların doğruluğu ne derece tutar bilemem ama çin takviminin en basit mantığı bu canım.
gelişmeler neler?
Eki Görüntüle 1105996
Eki Görüntüle 1105999
gelişmeler neler?
Eki Görüntüle 1105996
Eki Görüntüle 1105999
Ben 84luyum yani 2015 te doğurmuş olsam kızamı denk geliyor
oyyyyyy maaşallah onlaraa:)))) çokkk mutlu oldum. şükürler olsun kavuştu miniğine:)kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
evet canım şükür duydum.canım maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz
doktorun zaten sana gerekli bilgileri vermiş ama için rahat olsun sat ile ultrason tarihleri arasında 1 hafta fark çok normal bişey.kimisinde önden gider kimisinde geriden.belli bi süreden sonra bu iki tarih arasındaki fark normale dönüyor canım korkma.önemli olan bebeğin gelişimi.senin de her şey yolunda gözüküyor.tadını çıkar.miniğinin kalp atışlarını duymak çok güzellll
evet canım dinledik çokk duygulandık eşimle.maşallah canım bak duymuşsun kalp atışlarını dinlettimi dr.? inan 1 saat önce aklımdan geçtin dün dr. gidecekti bu kız dedim hiç haber vermedi merak ettim dedim çok şükür güzel haberle geldin
dr. memnun kaldığına sevindim. olsun canım şuan sorun olmadığını söylemiş dr.un inş sağlıkla büyür canım miniğin :)
Ben 84luyum yani 2015 te doğurmuş olsam kızamı denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?