gel canım ben hazırladım yapıyorum:))
Günaydın canım
evet canım bilmez ki o yaştaki çocuk karşısınındakinin canını ne kadar yaktığını.Hiçde ukala değilsin çok haklısın, ne alaka 2,5 yaşında çocukla nasıl başkasının çocuğuna bakacak hem kendi çocuğunun zamanından çalacak hem senin çocuğun için risk olacak, bak benimki 3 yaşında asla görümcemin kızıyla yalnız bırakmam 1 yaşında kız benimki yakalasa haşlar kızı huyunu biliyorum
evet canım hep deniyorum. sabah wc sonrası sadece çamaşırla tartıdığım kilomla okuldan gelince tokken üstümle tartıldığım kilo 1.5 kilo oynuyor. ayakkabıyı saymıyorum bile.Canım bak benim evde djitalim var kıyafetli kıyafetsiz tartılırım kıyafet en az 1 kilo ediyor ki doktorda ayakkabıyla tartılıyorsun üstün başın iki kilo fazla çıkıyorsun, ben oğlumda evde kendi tartıma göre 16 kilo aldım doktorda 18:) hep iki kilo fazla çıkıyordum:)
inş bulurum kuzum bulamazsam da ya çalışmam ya da annemden bir kaç ay yardım isterim.Oooo tabi yaa,doğru düşünmüşsün,ben de korkarım.Evin içinde,senin gözünün görmediği şekilde minik bir çocukla kalması tehlike arz ediyor.Mümkünse orta yaşlarda,yalnız,tecrübeli biri olsun..
Ben de senin gibi düşünüyorum,yavrum olursa en azından 4-5 yaşına kadar el bebek büyüteyim,sadece onunla ilgileneyim istiyorum.Ama illakiii kardeşş isterimmmm:13: Kardeş can'dır
CANIM BEBENİM Helal olsun Şükür Rüzgar'a kavuşmuşsunnnnnnncanim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
ne göbeği kız sendekoca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
ohh afiyet olsun canım amin Allah ayırmasın sizi, inşallah yavrunla kahvaltı ettiğin günlerin gelecek canım çok yakınImmmmBen de 1 yumurta haşladım,onu yicemm
Tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorummmmmm.Allah kocamı başımdan eksik etmesin
evet canım bilmez ki o yaştaki çocuk karşısınındakinin canını ne kadar yaktığını.
bir de hanım kendi evinde bakıyor. toplayacak eve misafiri benim kuzum elden ele gezecek. valla büyük konuşmayım ama çalışmam gerekirse ama yine buna vicdanım elvermez.
evet canım hep deniyorum. sabah wc sonrası sadece çamaşırla tartıdığım kilomla okuldan gelince tokken üstümle tartıldığım kilo 1.5 kilo oynuyor. ayakkabıyı saymıyorum bile.
inş bulurum kuzum bulamazsam da ya çalışmam ya da annemden bir kaç ay yardım isterim.
kardeş ben de bazen istiyorum ama sanırım yapamam gibi geliyor. hem zor bir süreç gebelik hem de böbreğim yine aynı sorunu yaratırmış %90. sanırım o riski alamam. ama tabi kızım çok isterse bilemiyorum. belki ilerde 38 li yaşlarda yumurtam olursa denerim. bilemiyorum yani şu an.
Ay Cute'nin hamilelik takvimi de silinmiş,bi tuhaf oldum
Dr tartisi beni 4ayimda 6kilo 5ci ayimda 5kilo almis gostermistiiicanım kilonu çok güzel korumuşssun maşallah.
ben de şu ana dek 5 kilo aldım diye düşünüyorum. bakalım dr tartısı ne dicek. tartıdan tartıya çok farkediyo.
Evet cnm dogru 3 4kilo cok ta fark etmez aslinda..ben sanki hep yaticagimi bildigim gunden haraketsiz kalip fazla kilo almaktan korktum...beslenmene dikkat edersen çok almazsın canım...
sağlıkla tamamla inş da kiloları dert etme nasılsa verırısen ha 3 kılo fazla ha eksık boşver :..
Gorumcem doguma 74le girdi cikti 72kilo sadece 2kilo gitmistiiii cok bozulmustu hani bunun suyu hani bunun esiii cocuk zaten 3.5kiloosağol canım:) canım bebekten olabilir belirtiler öyledir inşallah:)
çokda değil kuzum bunun hepsi san değil bebeğin kilosu amniyon sıvısı yok eşi vs . var:)
aynıyız:)
evet kendi rahatligimiz daha onemli bence...60da olup kendini cok sis eden var 80lerde olup cok rahat olan var..vucudun tasimasiyla alakali bence ben suan rhtim sukur sadece agirlasip dogum yapamamak halsiz dusmek istemiyorum...tartılara çok güvenmeyin en iyi siz bilirsiniz kendinizi...
ben 6 yada 7 ayımda dr bır gıttım bır önceki aydan 4 kılo fazlayım dr başladı konuşmaya bende dedım hayır ben bu kadr kıo almadım ınanmadı tabı.şişkinliktendir dedim çünkü dr başka sehırdeydı oraya gıdıyordum yok şişkinlikten değil filan dedi.
1ay sonra gittiğimde o kılodan daha az çıkınca sonunda inandı dr..
hepinizi şimdideden sağlıklı sıhhatlı kolay doğumlar diliyorummmmm...
Bu ukalalik degilki cnm bence coook dogru..bakicinin kendi cocugu olmasi zorlar isi..ilgi dengesizliyi olur ustelik ya krndi kizi kiskanir zarar vermeye calisirsa..ben de kesinlikle kabul etmem..biz simdiden 2ci bebisi ne zamana denk getirsek de yipranmasin ilk bebis diye hesap yaparken bakici konusunda bu kadar rht davranamayiz...bence cok dogru yapmissin..insallah gonlunce bakici bulursun cnm...yok kız yolmasın yazık çocuğa.
geçenlerde kuaföre haber bıraktım. bakıcı müşterin olursa bana haber ver diye.
neyse bi kadın bulmuş.
kadın bebeğime evde bakıcakmış (asla kendi evinde baksın istemiyorum, geleni gideni eksik olmıcak. çocuğumla ilgilenmeyip ev işi filan yapıcak)
hoş kendi evimde de çok iyi hissetmicem sonuçta yabancı biri ama temizse ve evime müdahale etmezse çekliebilir.
neyse ikinci özellik 2.5 yaşında bi kızı varmış.
dedim asla olmaz. kızı benim yavruma zulüm eder farkında olmadan canını yakar. ne bilcek o yaştaki çocuk minik bir bebeğe nasıl yaklaşacağını.
ben çok hevesli olsam iki çocuğun bir arada büyümesine peşine bi daha hamile kalırım hemen.
kızımın özenli ve tek büyümesini istiyorum en az 2-3 yaşına dek. parkta zaten sosyalleşecek. ama sabit bir kız çocuğu ile büyüsün istemiyorum ben. sonra o çocuğun da psikolojisi bozulcak. annem bir bebeğe bakıp benle ilgilenmiyor diye düşüncek.
kabul etmedim tabi. garipsediler beni. ukala buldular.
Hadi bize gelinÇooookkk acıktııımmmmm,eşim balığa gittiii,yalnızımmmm.Pööfff
Bütün ateş topiği olarak birer çeşit yapıp biyerde buluşalım,kahvaltı yapalım şöyleee bol sohbetle,muhabbetleee
evet çok haklısın canım dijitaller çok etkiliyor.
bir de benim dr 59.3 gr çıkınca 59 diyor (kıyafeti yok saymaya çalışıyor)
56.8 çıkınca da 56 diyor. kıyafeti yok sayıyor. iyi de 300 gr mı benim üstüm başım ayakkabılarım.
yok kız yolmasın yazık çocuğa.
geçenlerde kuaföre haber bıraktım. bakıcı müşterin olursa bana haber ver diye.
neyse bi kadın bulmuş.
kadın bebeğime evde bakıcakmış (asla kendi evinde baksın istemiyorum, geleni gideni eksik olmıcak. çocuğumla ilgilenmeyip ev işi filan yapıcak)
hoş kendi evimde de çok iyi hissetmicem sonuçta yabancı biri ama temizse ve evime müdahale etmezse çekliebilir.
neyse ikinci özellik 2.5 yaşında bi kızı varmış.
dedim asla olmaz. kızı benim yavruma zulüm eder farkında olmadan canını yakar. ne bilcek o yaştaki çocuk minik bir bebeğe nasıl yaklaşacağını.
ben çok hevesli olsam iki çocuğun bir arada büyümesine peşine bi daha hamile kalırım hemen.
kızımın özenli ve tek büyümesini istiyorum en az 2-3 yaşına dek. parkta zaten sosyalleşecek. ama sabit bir kız çocuğu ile büyüsün istemiyorum ben. sonra o çocuğun da psikolojisi bozulcak. annem bir bebeğe bakıp benle ilgilenmiyor diye düşüncek.
kabul etmedim tabi. garipsediler beni. ukala buldular.
ImmmmBen de 1 yumurta haşladım,onu yicemm
Tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorummmmmm.Allah kocamı başımdan eksik etmesin
inşallah görürsün kesenikızlar daha kese için cumartesi gidicem doktara değerimi söylemedim inş. bir sorun yoktur keşke kan testi yaptırmasaydım
canım bunun ödemi var ama bak ben mesela hamileyken ödem sorunu yaşamadım ayakkabu numaram falan değişmemişti ama bu sezaryen çok şişiriyor bir sürü ilaç veriliyor serum takılıyor doğumdan sonra ben nasıl şişmiştim annemim ayakkabısını giymek zorun da kalmıştımDr tartisi beni 4ayimda 6kilo 5ci ayimda 5kilo almis gostermistiiiben onu kayde almiyorum cnm cunki giydigimiz o gun yeyip ictigimiz de etkiliyor..ben evde sbhlari ac karna cikiyorum oyle dogru gosteriyo..insallah bebisimize ve kendimize zarar vermiycek kadar kiloyla tamamlariz cnm
Evet cnm dogru 3 4kilo cok ta fark etmez aslinda..ben sanki hep yaticagimi bildigim gunden haraketsiz kalip fazla kilo almaktan korktum...
Gorumcem doguma 74le girdi cikti 72kilo sadece 2kilo gitmistiiii cok bozulmustu hani bunun suyu hani bunun esiii cocuk zaten 3.5kiloo
evet kendi rahatligimiz daha onemli bence...60da olup kendini cok sis eden var 80lerde olup cok rahat olan var..vucudun tasimasiyla alakali bence ben suan rhtim sukur sadece agirlasip dogum yapamamak halsiz dusmek istemiyorum...
Bu ukalalik degilki cnm bence coook dogru..bakicinin kendi cocugu olmasi zorlar isi..ilgi dengesizliyi olur ustelik ya krndi kizi kiskanir zarar vermeye calisirsa..ben de kesinlikle kabul etmem..biz simdiden 2ci bebisi ne zamana denk getirsek de yipranmasin ilk bebis diye hesap yaparken bakici konusunda bu kadar rht davranamayiz...bence cok dogru yapmissin..insallah gonlunce bakici bulursun cnm...
Hadi bize gelinkv dokturmusssss soylemiyeyim simdi hamisler varrr
CANIM BEBENİM Helal olsun Şükür Rüzgar'a kavuşmuşsunnnnnnn
ne göbeği kız sende
oyyy maşallahhhhhh sağol nesdoşum haber verdiğin için Rabbim mutluluk huzur versin
canim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
yok canımmm abartıyosun gayet fitsin belliayyy koskoca kız göbeğim:) oğluma beş aylık hamileyken bu kadardıtek avantajı kimse anlamıycak hamile olduğumu
canım dur bakalım olumsuz düşünme hemen inşallah her şey yolundadır
günaydın canım görmüştür
yok kız akıntı deyil beni şaşırtan zaten onları daha sonra bişe yaşarsam buraları gezinip buluyorum kıyas yapıyorum bazen ondan,ben ateşimin çok düşük çıkmasına şaşırdım tatlımmcanım benim asılben sana teşekkür ederim. her zaaman yanımda oldun destek oldun. anladın dinledin engin bilgilerinle aydınlattın. allah her şeyi gönlüne göre versin. valla ağlattın beni yaaaa
canım akıntı rengin hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmez. takılma buna. renklerin değişmesi gün içinde bile olur. sen sakince bekle. daha yorum için çok erken.
canım benim fikrimi sorcak olursan ilk üç ay özele git.
insan ilk üç ay tedirgin oluuyor bebeğini uzunca görmek istiyor.
sonrasında devlete gidebilirsin çünkü risk azalıyor ve bebek büyüdüü için kol bacak ayrı ayrı görülüyor.
ama detaylı usg yi mutlaka özelde yaptır derim ben.
oldu canım olduda dün akşamki spermden bişe çıkmaz eşim neredeyse mik mikte uyuyacaktıhee aferin o zaman enişteye
hımm tamam o zaman, bekleyip görelimdün akşam çalışma oldu mu
göbek de ne göbek, teessüf ediyorum sana
melisacım boş yere bozuyorsun moralini, 2900 kötü bir değer mi_? Hem de gayet düzgün artmış. Hem sürekli 2 katına çıkacak diye bir şey yok, bi yerden sonra yavaşlıyor o artış. Sen keseni fln gördün mü?
bence iyisin kuzum, ama bundan sonra yediklerine dikkat et, hareketsiz olacaksın zaten, o yüzden hamur işi ve tatlılardan uzak durmaya çalış
günaydınevet bi haber gelse de rahatlasak:18:
günaydın tatlım
şükürler olsun topigimizin gözü aydınkızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
Benim baska sorunlarim vardi cnm hormonlar falan..sonra yumurta gelistirici igne oldum 1tane buyudu 17mm oldugu gun kendiliyinden catladi..dk iliski olsun ama cok umut veremiycem dedi...cunki erken catlati sagliksiz yumurtaymis dedi ve olmadi da o ay...1ay ara verdi obur ay yine igne kullandik 3yumurta gelisti saglikli ve 19mm 22mm 23mm olunca 1gun arayla 2catlama ignesi oldum ve 23mm olan tutmus cunki o sagdaydi digerleri solda..dk sagdaki dollenmis dedi sari cismi hep orda kaliyo ondan anliyo..inşallah canım 26nisan cts sabah saat 10da yumurtaların 2si 14mm olmuştu. dr um sen çalışıyorsun değil mi o zaman pzar gunu öğlen 12 de iğneni ol pzt gece 12 de ilişki olsun 3 gun üst üste demişti. sen canım ilk çatlatma iğnende mi hamile kalmıştın? canım; benim yumurtalarım gec gelişti 11. gun 5-6 mm idi dr um bu ay umut vadeden yumurta yok demişti ama sen 21. gun yine gel dedi 21. gun gittim 14mm olmuşlardı 22. gun iğne oldum. yani benim ilaç geç etki etti. bu ay olmaz ise ilacı 2 hatta 3 doza çıkarıcaz dedi. dr un dediklerine harfiyen uydum bakalım test gununu bekliyorum. ne diyorsun? bi de dr um dedi ki iğne yapmazsak dollenme ihtimali %15 dedi yaparsak %25 olacak dedi ve yaptı.
Ablammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
dr lar ayrı bır tuhaf zaten bosver sen onları...
canım bakıcı konusunda ıyı düşünmüşsün kadın önce kendi yavrusuna baksın ya yazık 2.5 yaşında daha.. birde senın evde olunca ıkı çocuk olacak oooo ev akşama kadar harap olur senınde sınırlerın bozulur...
gözün aydın canımm hani teyzelerine göstermicenmi bebişini,resmini bekliyoruzAblammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Tuhaf oldum yine ya
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
canım ben ilk hamileligimde 8 kg.aldım,ikincide 12.kg.aldım,aldıgım kilolar aslında çok normal ama benim dezavantajım zaten öncesindede kilolu oluşumCanım bak benim evde djitalim var kıyafetli kıyafetsiz tartılırım kıyafet en az 1 kilo ediyor ki doktorda ayakkabıyla tartılıyorsun üstün başın iki kilo fazla çıkıyorsun, ben oğlumda evde kendi tartıma göre 16 kilo aldım doktorda 18:) hep iki kilo fazla çıkıyordum:)
Ablammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Tuhaf oldum yine ya
Gunaydin canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?