Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım bilmez ki o yaştaki çocuk karşısınındakinin canını ne kadar yaktığını.
bir de hanım kendi evinde bakıyor. toplayacak eve misafiri benim kuzum elden ele gezecek. valla büyük konuşmayım ama çalışmam gerekirse ama yine buna vicdanım elvermez.
evet canım hep deniyorum. sabah wc sonrası sadece çamaşırla tartıdığım kilomla okuldan gelince tokken üstümle tartıldığım kilo 1.5 kilo oynuyor. ayakkabıyı saymıyorum bile.
inş bulurum kuzum bulamazsam da ya çalışmam ya da annemden bir kaç ay yardım isterim.
kardeş ben de bazen istiyorum ama sanırım yapamam gibi geliyor. hem zor bir süreç gebelik hem de böbreğim yine aynı sorunu yaratırmış %90. sanırım o riski alamam. ama tabi kızım çok isterse bilemiyorum. belki ilerde 38 li yaşlarda yumurtam olursa denerim. bilemiyorum yani şu an.

ah canımmmmmm CUTEEEEE bebişin hoşgelmiş sefalar getirmiş...Maşallah annesi göbişinde çok ii bakmış demekki ona yerim onu ben Rabb'im sizi korusun canım benimmmmmm.

kızlar cutem in bize bıraktığı notları ben bulamadım

CANIM BEBENİM Helal olsun Şükür Rüzgar'a kavuşmuşsunnnnnnn
koca göbeğimin fotosunu koydum kızlar bakın
ne göbeği kız sende
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş

oyyy maşallahhhhhh sağol nesdoşum haber verdiğin için Rabbim mutluluk huzur versin

kızlar daha kese için cumartesi gidicem doktara değerimi söylemedim inş. bir sorun yoktur keşke kan testi yaptırmasaydım

Immmm Ben de 1 yumurta haşladım,onu yicemm
Tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorummmmmm.Allah kocamı başımdan eksik etmesin
ohh afiyet olsun canım amin Allah ayırmasın sizi, inşallah yavrunla kahvaltı ettiğin günlerin gelecek canım çok yakın şimdi benimki diyor anne çok güzel kahvaltı hazırlamışsın:) normalde sekizde yaparız bugün geciktik, seninde kuzun sana diyecek

aynen canım benimki bulduğu yerde sıkıyor hep gözüm üstünde benim çocuğum diye kimsenin çocuğuna zarar vermesine asla izin vermem çok katıyım bu konuda, birde evinde bakacakmış hiç güvenilmez, ben olsam eve kamera yerleştiririm en güveniliri bu, aynen aç tok farkediyor kıyafet ekleniyor:)

canım kilonu çok güzel korumuşssun maşallah.
ben de şu ana dek 5 kilo aldım diye düşünüyorum. bakalım dr tartısı ne dicek. tartıdan tartıya çok farkediyo.
Dr tartisi beni 4ayimda 6kilo 5ci ayimda 5kilo almis gostermistiii ben onu kayde almiyorum cnm cunki giydigimiz o gun yeyip ictigimiz de etkiliyor..ben evde sbhlari ac karna cikiyorum oyle dogru gosteriyo..insallah bebisimize ve kendimize zarar vermiycek kadar kiloyla tamamlariz cnm
beslenmene dikkat edersen çok almazsın canım...
sağlıkla tamamla inş da kiloları dert etme nasılsa verırısen ha 3 kılo fazla ha eksık boşver :..
Evet cnm dogru 3 4kilo cok ta fark etmez aslinda..ben sanki hep yaticagimi bildigim gunden haraketsiz kalip fazla kilo almaktan korktum...
sağol canım:) canım bebekten olabilir belirtiler öyledir inşallah:)

çokda değil kuzum bunun hepsi san değil bebeğin kilosu amniyon sıvısı yok eşi vs . var:)

aynıyız:)
Gorumcem doguma 74le girdi cikti 72kilo sadece 2kilo gitmistiiii cok bozulmustu hani bunun suyu hani bunun esiii cocuk zaten 3.5kiloo
evet kendi rahatligimiz daha onemli bence...60da olup kendini cok sis eden var 80lerde olup cok rahat olan var..vucudun tasimasiyla alakali bence ben suan rhtim sukur sadece agirlasip dogum yapamamak halsiz dusmek istemiyorum...

Bu ukalalik degilki cnm bence coook dogru..bakicinin kendi cocugu olmasi zorlar isi..ilgi dengesizliyi olur ustelik ya krndi kizi kiskanir zarar vermeye calisirsa..ben de kesinlikle kabul etmem..biz simdiden 2ci bebisi ne zamana denk getirsek de yipranmasin ilk bebis diye hesap yaparken bakici konusunda bu kadar rht davranamayiz...bence cok dogru yapmissin..insallah gonlunce bakici bulursun cnm...
Çooookkk acıktııımmmmm,eşim balığa gittiii,yalnızımmmm.Pööfff
Bütün ateş topiği olarak birer çeşit yapıp biyerde buluşalım,kahvaltı yapalım şöyleee bol sohbetle,muhabbetleee
Hadi bize gelin kv dokturmusssss soylemiyeyim simdi hamisler varrr

dr lar ayrı bır tuhaf zaten bosver sen onları...
canım bakıcı konusunda ıyı düşünmüşsün kadın önce kendi yavrusuna baksın ya yazık 2.5 yaşında daha.. birde senın evde olunca ıkı çocuk olacak oooo ev akşama kadar harap olur senınde sınırlerın bozulur...

kızlar daha kese için cumartesi gidicem doktara değerimi söylemedim inş. bir sorun yoktur keşke kan testi yaptırmasaydım
inşallah görürsün keseni
canım bunun ödemi var ama bak ben mesela hamileyken ödem sorunu yaşamadım ayakkabu numaram falan değişmemişti ama bu sezaryen çok şişiriyor bir sürü ilaç veriliyor serum takılıyor doğumdan sonra ben nasıl şişmiştim annemim ayakkabısını giymek zorun da kalmıştım sonra ilk 3 ayda 10 kilo kendiliğinden gitti hem de o kadar tatlı yemem rağmen
CANIM BEBENİM Helal olsun Şükür Rüzgar'a kavuşmuşsunnnnnnn

ne göbeği kız sende

oyyy maşallahhhhhh sağol nesdoşum haber verdiğin için Rabbim mutluluk huzur versin

tamam tamam yok göbeğim

Ablammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam

Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin

yok canımmm abartıyosun gayet fitsin belli
yok kız akıntı deyil beni şaşırtan zaten onları daha sonra bişe yaşarsam buraları gezinip buluyorum kıyas yapıyorum bazen ondan,ben ateşimin çok düşük çıkmasına şaşırdım tatlımm
oldu canım olduda dün akşamki spermden bişe çıkmaz eşim neredeyse mik mikte uyuyacaktı çok yorgundu buaralar çok yogun
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
şükürler olsun topigimizin gözü aydın

Benim baska sorunlarim vardi cnm hormonlar falan..sonra yumurta gelistirici igne oldum 1tane buyudu 17mm oldugu gun kendiliyinden catladi..dk iliski olsun ama cok umut veremiycem dedi...cunki erken catlati sagliksiz yumurtaymis dedi ve olmadi da o ay...1ay ara verdi obur ay yine igne kullandik 3yumurta gelisti saglikli ve 19mm 22mm 23mm olunca 1gun arayla 2catlama ignesi oldum ve 23mm olan tutmus cunki o sagdaydi digerleri solda..dk sagdaki dollenmis dedi sari cismi hep orda kaliyo ondan anliyo..
Niye 14mm oldugu gunmu vuruldu diye sordum sana cunki 18mmden once catlayanlar saglikli degil demisti ama sende 2gun sonra yapilmis dimi? Yani o 2gunde en az gune 1.5 2mm buyuduyse 18mm falan olmustur.. yani insallah tutmustur yumyumun..yok eger olmazsa dk.um 18mm.den once catlama ignesi vurmamiz saglikli degil demisti..yani olmazsa sakin aklina kotu sey getirme sadece yum yeterince buyumemistir belki de hani cok gec buyudu dedinya...ama kasik batmasi oldu dedinya o catlama belirtisi demekki 18mm.I gecmis ve catlamis Insallahhh tutunmustur melegin cnm...

canım gözün aydın bak güzel haberi almışssın...

ay kuzum benim ev olsa yine iyi. kendi evinde bakıcakmış ben çocuğu kışın ortasında ona taşıycam. evine de doldurcak kadınları kuzuma ellemeyen kalmıcak.
ay resmen gerçekmiş gibi senaryolar yazıyorum:)))

gözün aydın canımm hani teyzelerine göstermicenmi bebişini,resmini bekliyoruz
canım ben ilk hamileligimde 8 kg.aldım,ikincide 12.kg.aldım,aldıgım kilolar aslında çok normal ama benim dezavantajım zaten öncesindede kilolu oluşum

Canım güzel haberlerine sevindim çok daha iyi olun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…