Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beslenmene dikkat edersen çok almazsın canım...
sağlıkla tamamla inş da kiloları dert etme nasılsa verırısen ha 3 kılo fazla ha eksık boşver :..

Canım çok selam söyle havai fişek patlattım rüzgarla annesine:))

Canım şimdi hamilesin boş ver artık göbek değil bebek:)
aynen şuan boşvermiş durumdayım zaten, en azından hamilelikten diye kandırabilirim insanları

canım yerim ben o göbişi :) tablo güzel maşallah ama peki bu belirtiler için ne diyeceksin?
işte o batma acaba yerleşme batması mı die bile düşündüm tam 7.gun olunca :)
sağol canım:) canım bebekten olabilir belirtiler öyledir inşallah:)
çokda değil kuzum bunun hepsi san değil bebeğin kilosu amniyon sıvısı yok eşi vs . var:)
canım benım boy uzun degıl 1.60 ım.

aynıyız:)

tartılara çok güvenmeyin en iyi siz bilirsiniz kendinizi...

ben 6 yada 7 ayımda dr bır gıttım bır önceki aydan 4 kılo fazlayım dr başladı konuşmaya bende dedım hayır ben bu kadr kıo almadım ınanmadı tabı.şişkinliktendir dedim çünkü dr başka sehırdeydı oraya gıdıyordum yok şişkinlikten değil filan dedi.
1ay sonra gittiğimde o kılodan daha az çıkınca sonunda inandı dr..

hepinizi şimdideden sağlıklı sıhhatlı kolay doğumlar diliyorummmmm...

Sabah sabah beni aglattin cutem hakkim varsa sonuna kadar helal olsun sen cok iyi yurekli bi insansin insallah hayatta senin karsina hep iyileri cikartir ruzgarinla saglikli hayirli mutlu bir hayatinizolsun

kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
Bizdende selam soyle nesdosum masallah

Kuzuuuummmm ne güzel şeyler söylüyo senin ağzın Ayy kızım olsun da,yoluversin Nehir Doraa

yok kız yolmasın yazık çocuğa.
geçenlerde kuaföre haber bıraktım. bakıcı müşterin olursa bana haber ver diye.
neyse bi kadın bulmuş.
kadın bebeğime evde bakıcakmış (asla kendi evinde baksın istemiyorum, geleni gideni eksik olmıcak. çocuğumla ilgilenmeyip ev işi filan yapıcak)
hoş kendi evimde de çok iyi hissetmicem sonuçta yabancı biri ama temizse ve evime müdahale etmezse çekliebilir.
neyse ikinci özellik 2.5 yaşında bi kızı varmış.
dedim asla olmaz. kızı benim yavruma zulüm eder farkında olmadan canını yakar. ne bilcek o yaştaki çocuk minik bir bebeğe nasıl yaklaşacağını.
ben çok hevesli olsam iki çocuğun bir arada büyümesine peşine bi daha hamile kalırım hemen.
kızımın özenli ve tek büyümesini istiyorum en az 2-3 yaşına dek. parkta zaten sosyalleşecek. ama sabit bir kız çocuğu ile büyüsün istemiyorum ben. sonra o çocuğun da psikolojisi bozulcak. annem bir bebeğe bakıp benle ilgilenmiyor diye düşüncek.
kabul etmedim tabi. garipsediler beni. ukala buldular.

Çooookkk acıktııımmmmm,eşim balığa gittiii,yalnızımmmm.Pööfff
Bütün ateş topiği olarak birer çeşit yapıp biyerde buluşalım,kahvaltı yapalım şöyleee bol sohbetle,muhabbetleee

Hayirli olsun goncagul. Nemutlu sana. Rabbim bebegine kavusmani tez nasip etsin.

inşallah canım ama iğneden sonra 10gun ilaç pozitif veriyormuş sanırım benim ayın 10unda iğnemin 13-14.gunu olacak.
benim bildiğim de iğnenin etkisi vücuttan tam olarak 12-14 günde çıktığı. Ama tabi doktorun daha iyi bilir, o ne zaman dediyse o zaman yap. Ben daha önce bir kaç kez iğne olan arkadaşımdan öğrendiklerimi söyledim

çikolata krizini bastıracak kadar ye bari, eğer çok sıkarsan kendini daha büyük krizlere sebep olabilir

evet çok haklısın canım dijitaller çok etkiliyor.
bir de benim dr 59.3 gr çıkınca 59 diyor (kıyafeti yok saymaya çalışıyor)
56.8 çıkınca da 56 diyor. kıyafeti yok sayıyor. iyi de 300 gr mı benim üstüm başım ayakkabılarım.

Son düzenleme:

Hiçde ukala değilsin çok haklısın, ne alaka 2,5 yaşında çocukla nasıl başkasının çocuğuna bakacak hem kendi çocuğunun zamanından çalacak hem senin çocuğun için risk olacak, bak benimki 3 yaşında asla görümcemin kızıyla yalnız bırakmam 1 yaşında kız benimki yakalasa haşlar kızı huyunu biliyorum

Canım bak benim evde djitalim var kıyafetli kıyafetsiz tartılırım kıyafet en az 1 kilo ediyor ki doktorda ayakkabıyla tartılıyorsun üstün başın iki kilo fazla çıkıyorsun, ben oğlumda evde kendi tartıma göre 16 kilo aldım doktorda 18:) hep iki kilo fazla çıkıyordum:)

Oooo tabi yaa,doğru düşünmüşsün,ben de korkarım.Evin içinde,senin gözünün görmediği şekilde minik bir çocukla kalması tehlike arz ediyor.Mümkünse orta yaşlarda,yalnız,tecrübeli biri olsun..
Ben de senin gibi düşünüyorum,yavrum olursa en azından 4-5 yaşına kadar el bebek büyüteyim,sadece onunla ilgileneyim istiyorum.Ama illakiii kardeşş isterimmmm:13: Kardeş can'dır

kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş

Bugün bu sabah duyduğum ennnn güzel haber ya... Maşallahh maşallah Gözlerim dolu dolu oldu millet şakalaşıp gülüyor ben öyle bi tuhaf oldum... Rabbim hamiş olanlara hayırla doğum nasip etsin olmayanlara da biran önce bu duyguyu nasip etsin inşallah... Rabbim Rüzgar meleği de analı babalı sağlıklı hayırlı sıhhatle büyütmesini nasip etsin... Canım ya...

inşallah canım 26nisan cts sabah saat 10da yumurtaların 2si 14mm olmuştu. dr um sen çalışıyorsun değil mi o zaman pzar gunu öğlen 12 de iğneni ol pzt gece 12 de ilişki olsun 3 gun üst üste demişti. sen canım ilk çatlatma iğnende mi hamile kalmıştın? canım; benim yumurtalarım gec gelişti 11. gun 5-6 mm idi dr um bu ay umut vadeden yumurta yok demişti ama sen 21. gun yine gel dedi 21. gun gittim 14mm olmuşlardı 22. gun iğne oldum. yani benim ilaç geç etki etti. bu ay olmaz ise ilacı 2 hatta 3 doza çıkarıcaz dedi. dr un dediklerine harfiyen uydum bakalım test gununu bekliyorum. ne diyorsun? bi de dr um dedi ki iğne yapmazsak dollenme ihtimali %15 dedi yaparsak %25 olacak dedi ve yaptı.

doktorum adetin gecikirse test yap dedi bakalım bende iğneden 2 hafta sonra yapmış olucam pozitif çıkarsa gider kana bakarım çunku sabredemicem gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…