- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
aynen şuan boşvermiş durumdayım zaten, en azından hamilelikten diye kandırabilirim insanlarıCanım çok selam söyle havai fişek patlattım rüzgarla annesine:))
Canım şimdi hamilesin boş ver artık göbek değil bebek:)
sağol canım:) canım bebekten olabilir belirtiler öyledir inşallah:)canım yerim ben o göbişi :) tablo güzel maşallah ama peki bu belirtiler için ne diyeceksin?
işte o batma acaba yerleşme batması mı die bile düşündüm tam 7.gun olunca :)
çokda değil kuzum bunun hepsi san değil bebeğin kilosu amniyon sıvısı yok eşi vs . var:)15 de birazcik fazlaymis yaaa
Ama yattigim icin ala bilirim Insallah gecmez 15i...cook dikkat etmem gerek coookkkk dayana bilirsem
Insallah gelmistir melegin cnm..catlama ignesinin etkisi 3 4gun suruyo ben de yaptirmistim aynen kasiklara batiyordu..ve hamistim Insallahhh senin de gelmistir melegin..yumurtalarin 14mm oldugu gunmu yapildi ignelerin cnm?? Yoksa bir iki gun sonrami??
hamur isini hayatimdan cikardim cnm sadece dun kv pilav yapmisti dayanamadim birazcik fazla yedim ama sonra soyledim rica ettim hamur yemekleri yaparsa bana yollamasin anlayisla karsiladi sglsun...cunki gorunce cnm istiyooo..ama cikolata krizi basti beni 3gundur tutmaya calisiyorum kendimi ama tuta bildigim kadarrr
Yaaaaaaaa ben buna coooookkkk sevindiiimmm amaaaa
Sukurler olsun Rabbimeeee
Hoooosgeeelmiiissss pasaaaaaaaaaa :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım benım boy uzun degıl 1.60 ım.
aynen şuan boşvermiş durumdayım zaten, en azından hamilelikten diye kandırabilirim insanları
Sabah sabah beni aglattin cutem hakkim varsa sonuna kadar helal olsun sen cok iyi yurekli bi insansin insallah hayatta senin karsina hep iyileri cikartir ruzgarinla saglikli hayirli mutlu bir hayatinizolsuncanim topikcanlarim.artik hazirliklarimiz tamam.kocamla hastaneye gidiyrz oglumuz alip evimize getirmeyeAllahim hepinize bu guzel gunleri yasatsin.hicbir zaman umutsuz olmayin.herseyin bir vakti oldugunu sakin unutmayin.uzuntuleriniz 2 saati gecmesin.Allah kismet ederse hersey bitip kendime geldigimde, sizlere haber vermeye calisirim. profilimde sizler icin olusturdugum notlari unutmayin lutfen.ihtiyac duydugunuz da bakin mutlaka.hepinizi cok ozleyecegim. hepinizi cok seviyorum.
ozellikle en basindan beri yanimda olan, beni hep sakinlestiren, kaybettigim bebegimde benimle birlikte aglayan, hep umudumu korumami saglayan canim Dünürüm..NESDEMİM..hersey icin cok tesekkur ederim guzel arkadasim.sagasaglim Nehir Dorami kucagina al sen de canim.
bugun dogurdum yarin doguracagim derken cidden geldi o buyuk gun. hakkinizi helal edin.benden yana hepinize helal olsun.kendinizle ilgili onemli gelismeleri bana ozelden yazmayi lutfen unutmayin.maglum artik vaktim kisitli olacak.
eflalim, sosyalim, deryam,dgrpnrm,mericem,duham,azerim,azapcicegim,boranim,vizyonum,ayaysegulum,hifanurum,kutsalaskim,misy,yazgulum....unuttugum varsa affedin.hepinizi cok seviyorum. hepinizi cok merak edecegim. iyi ki varsiniz iyi ki hepinizi de tanimisim.
Bizdende selam soyle nesdosum masallahkızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
Kuzuuuummmm ne güzel şeyler söylüyo senin ağzınAyy kızım olsun da,yoluversin Nehir Doraa
mrb kızlar kan testi sonucumu aldım 2780 :)ebe 5 haftalık dedi çok mutluyum kayıt yaptı yarında yine kan testi idrar testi felan yapılacakmış ilk anneme haber verdim birde sizlere rabbim herkese yaşatsın bu sevinci inş.
benim bildiğim de iğnenin etkisi vücuttan tam olarak 12-14 günde çıktığı. Ama tabi doktorun daha iyi bilir, o ne zaman dediyse o zaman yap. Ben daha önce bir kaç kez iğne olan arkadaşımdan öğrendiklerimi söylediminşallah canım ama iğneden sonra 10gun ilaç pozitif veriyormuş sanırım benim ayın 10unda iğnemin 13-14.gunu olacak.
çikolata krizini bastıracak kadar ye bari, eğer çok sıkarsan kendini daha büyük krizlere sebep olabilir15 de birazcik fazlaymis yaaa
Ama yattigim icin ala bilirim Insallah gecmez 15i...cook dikkat etmem gerek coookkkk dayana bilirsem
Insallah gelmistir melegin cnm..catlama ignesinin etkisi 3 4gun suruyo ben de yaptirmistim aynen kasiklara batiyordu..ve hamistim Insallahhh senin de gelmistir melegin..yumurtalarin 14mm oldugu gunmu yapildi ignelerin cnm?? Yoksa bir iki gun sonrami??
hamur isini hayatimdan cikardim cnm sadece dun kv pilav yapmisti dayanamadim birazcik fazla yedim ama sonra soyledim rica ettim hamur yemekleri yaparsa bana yollamasin anlayisla karsiladi sglsun...cunki gorunce cnm istiyooo..ama cikolata krizi basti beni 3gundur tutmaya calisiyorum kendimi ama tuta bildigim kadarrr
Hoooosgeeelmiiissss pasaaaaaaaaaa :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
tartılara çok güvenmeyin en iyi siz bilirsiniz kendinizi...
ben 6 yada 7 ayımda dr bır gıttım bır önceki aydan 4 kılo fazlayım dr başladı konuşmaya bende dedım hayır ben bu kadr kıo almadım ınanmadı tabı.şişkinliktendir dedim çünkü dr başka sehırdeydı oraya gıdıyordum yok şişkinlikten değil filan dedi.
1ay sonra gittiğimde o kılodan daha az çıkınca sonunda inandı dr..
hepinizi şimdideden sağlıklı sıhhatlı kolay doğumlar diliyorummmmm...
yok kız yolmasın yazık çocuğa.
geçenlerde kuaföre haber bıraktım. bakıcı müşterin olursa bana haber ver diye.
neyse bi kadın bulmuş.
kadın bebeğime evde bakıcakmış (asla kendi evinde baksın istemiyorum, geleni gideni eksik olmıcak. çocuğumla ilgilenmeyip ev işi filan yapıcak)
hoş kendi evimde de çok iyi hissetmicem sonuçta yabancı biri ama temizse ve evime müdahale etmezse çekliebilir.
neyse ikinci özellik 2.5 yaşında bi kızı varmış.
dedim asla olmaz. kızı benim yavruma zulüm eder farkında olmadan canını yakar. ne bilcek o yaştaki çocuk minik bir bebeğe nasıl yaklaşacağını.
ben çok hevesli olsam iki çocuğun bir arada büyümesine peşine bi daha hamile kalırım hemen.
kızımın özenli ve tek büyümesini istiyorum en az 2-3 yaşına dek. parkta zaten sosyalleşecek. ama sabit bir kız çocuğu ile büyüsün istemiyorum ben. sonra o çocuğun da psikolojisi bozulcak. annem bir bebeğe bakıp benle ilgilenmiyor diye düşüncek.
kabul etmedim tabi. garipsediler beni. ukala buldular.
evet çok haklısın canım dijitaller çok etkiliyor.
bir de benim dr 59.3 gr çıkınca 59 diyor (kıyafeti yok saymaya çalışıyor)
56.8 çıkınca da 56 diyor. kıyafeti yok sayıyor. iyi de 300 gr mı benim üstüm başım ayakkabılarım.
yok kız yolmasın yazık çocuğa.
geçenlerde kuaföre haber bıraktım. bakıcı müşterin olursa bana haber ver diye.
neyse bi kadın bulmuş.
kadın bebeğime evde bakıcakmış (asla kendi evinde baksın istemiyorum, geleni gideni eksik olmıcak. çocuğumla ilgilenmeyip ev işi filan yapıcak)
hoş kendi evimde de çok iyi hissetmicem sonuçta yabancı biri ama temizse ve evime müdahale etmezse çekliebilir.
neyse ikinci özellik 2.5 yaşında bi kızı varmış.
dedim asla olmaz. kızı benim yavruma zulüm eder farkında olmadan canını yakar. ne bilcek o yaştaki çocuk minik bir bebeğe nasıl yaklaşacağını.
ben çok hevesli olsam iki çocuğun bir arada büyümesine peşine bi daha hamile kalırım hemen.
kızımın özenli ve tek büyümesini istiyorum en az 2-3 yaşına dek. parkta zaten sosyalleşecek. ama sabit bir kız çocuğu ile büyüsün istemiyorum ben. sonra o çocuğun da psikolojisi bozulcak. annem bir bebeğe bakıp benle ilgilenmiyor diye düşüncek.
kabul etmedim tabi. garipsediler beni. ukala buldular.
kızlar cute msj yazdı.
iyilermiş ama yorgunmuş. rüzgarcığımız 51 cm ve de 3235 gr dünyaya gelmiş
15 de birazcik fazlaymis yaaa
sağol canım:) canım bebekten olabilir belirtiler öyledir inşallah:)
çokda değil kuzum bunun hepsi san değil bebeğin kilosu amniyon sıvısı yok eşi vs . var:)
aynıyız:)
gel canım ben hazırladım yapıyorum:))Çooookkk acıktııımmmmm,eşim balığa gittiii,yalnızımmmm.Pööfff
Bütün ateş topiği olarak birer çeşit yapıp biyerde buluşalım,kahvaltı yapalım şöyleee bol sohbetle,muhabbetleee
Gunaydin canlarrr
benim bildiğim de iğnenin etkisi vücuttan tam olarak 12-14 günde çıktığı. Ama tabi doktorun daha iyi bilir, o ne zaman dediyse o zaman yap. Ben daha önce bir kaç kez iğne olan arkadaşımdan öğrendiklerimi söyledim
çikolata krizini bastıracak kadar ye bari, eğer çok sıkarsan kendini daha büyük krizlere sebep olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?