- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
iyiyim kizlar cok.sukur.
foto ekledim.sizin icin
Cnm alicaz yazmissin olgusunu inş ikinizde saglikla evinize gelmisinizdirAblammmmmm simdi kucagindadir Yusuf umuz ins.
Ins. Fazla agri falan cekmezsin carcabuk toparlanirsin
Mis kokulunu al kucagina cek kokusunu doya doya ablam
Tuhaf oldum yine ya
Yusuf unuzla birlikte uzun saglikli yillar gecirmeniz dilegiyle ablam
Ablalarim kardeslerim beni soracak olursaniz ben cok sukur toparlandim daha da iyiyim....
Oglumu emzirmeye basladim hala hastanede biraz tembel cikti bizimki agzina hazir gelsin istiyor
Ama sukur artik emmeye basladi doktorumuz bugun yada yarin cikabilir dedi
Eee tabi erken dogum oldugu icin ise az birsey sarilik olmusuz ama sukur isin tedavileriyle dahada iyi oldu yavrum
Dunyanin en tatli minigi o benim icin
Darisi isteyen tum bacilarima olsun ins.
Hamile olan bacilarim agrisiz acisiz atlatirsiniz dogumunuzu ins. Ve saglicakla alirsiniz kucaginiza
Ben simdi gidiyorum kucuk prensimin yanina acikmistir ...
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
Bence olmuş cnm
Cnm alicaz yazmissin olgusunu inş ikinizde saglikla evinize gelmisinizdir
Bence olmuş cnm
orası öyle canım tabikide,işte malum bende allahım canlarını sag etsin 2 oglan var,insan nefsi işte bide kızım olmasını çok ama çok isterim,başta hayırlı saglıklı olmasını tabikikızlar çin takvimi denen şeye göre hesaplama bu.tutan da var tutmayan da.rabbim neyi nasip etmişse onu yaşıyoruz.çok da takılmamak lazım kıza erkeğe.hayırlı evlat olsunlar,sağlıklı olsunlar da gerisi boş.
canım benim güzel haberlerle gel inşallahdualarım seninle.misafir gelecek diye de çok yorma kendini kuzum
ooooohhh çok şükürTeyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn
canım ikinizinde maaşallahı var,allahım nazarlardan saklasın,iyiyim kizlar cok.sukur.
foto ekledim.sizin icin
amiinnnCute'umm da doğurdu sonunda :))) Rabbim bağışlasın Rüzgarı size canım arkadaşım benim. Sağlıklı upuzun musmutlu bir ömrü olsun inşallah. Rüzgar topiğe bereket getirir inşallah tüm topik hamile kalır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun tablon canım,sonuda bebiş olsun,kız sen daha yeni evliymişsinya
günaydın cutemmmmcok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
geçmiş olsun canım, ama maalesef ilaç içemezsin. Ya da en kötü ihtimalle parasetamol içerikli ateş düşürücü ağrı kesici içebilirsin, o da çok mecbur kalırsan. Ihlamur içip, portakal kiviye yüklenebilirsin... Ama ne yaparsan yap en asıl tedavi, istirahat. Dinlenmezsen bu illet bi türlü gitmiyor üzerinden. Çok geçmiş olsun tekrar. Rahatlamazsan doktoruna danışay ne güzel ya kurtuldun maşallah darısı başımıza
seni yakalamışken soruyım
feci grip oldum yada nezle
ne yapabilirim ilaç falan
oyyy maşallah kuzuna canım benim tabi sen geç yumurtladın öyle çıkması normal, dün yazdım sandım yazmamışım elektrik kesilmişti:) kafan karışmasın hiçhepiniz iyisinizdir umarım.
geçmişe bakamıyorum ayakta uyuyorumcute ne oldu çokk merak ettim onu.
gelişmeler neler?
ben dün doktora gittim, şükür kalp atışlarını duyduk.
bir hafta geriden geliyor bebek, geç yumurtladığım için.
bu doktorumu çok sevdim hiçbir şey sormama gerek kalmadan anlatıyor:)
bebeğim 3mm şu an. haftaya 1 cm olmalıymış tekrar kontrole çağırdı.
görebilir misiniz bilmiyorum ama alta fotosunu koydum:)
sizler de bakın hele bir problem yok değil mi?
şu ikili fotoda GA 5+6 yazıyor.
normalde bugün 6+2 olması gerekiyor.
hatta doktora göre dün 6+0 dı.
kafam çok karıştı şimdi benim.
bilenler yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 1105996
Eki Görüntüle 1105999
olmuş canım sonu bebek olsun inşaallah
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın
Günaydın canım iştede evde de kolay gelsin:) yarın miniğini doya doya gör inşaallahHerkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
sağ ol tatlım darısı başına.
güzel haberlerle gel inşallah canım benim.
nasıl atıyor kalbi ne kadar hızlı değil mi yaaa kıyamam ona:2::2::2:
benimki 3.7 geç geliyor benimki.
üç hafta nasıl geçer
sen sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı?
oyy şükür kavuşturana.
gözün aydın canım benim.
sağ ol canım benim:)
maaşallah baktım, hepsi birbirinden kıymetli kareler.
iyi olduğuna da çok sevindim canım.
hiçbir problem de çıkmamış gibi görünüyor kv falan
çok şükür Allah analı babalı büyütsün paşamızı.
baktım canım çok tatlısınız ikinizde....iyiyim kizlar cok.sukur.
foto ekledim.sizin icin
amin canım inşşşşsağ ol tatlım darısı başına.
güzel haberlerle gel inşallah canım benim.
nasıl atıyor kalbi ne kadar hızlı değil mi yaaa kıyamam ona:2::2::2:
benimki 3.7 geç geliyor benimki.
üç hafta nasıl geçer
sen sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı?
oyy şükür kavuşturana.
gözün aydın canım benim.
sağ ol canım benim:)
maaşallah baktım, hepsi birbirinden kıymetli kareler.
iyi olduğuna da çok sevindim canım.
hiçbir problem de çıkmamış gibi görünüyor kv falan
çok şükür Allah analı babalı büyütsün paşamızı.
olmuş canım sonuda hayır olsun inş
günaydın canımmGünaydın canlar
Günaydın
sagol cute bizide unutmadığın içincok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
günaydınnn..dikkatet kendine bugünlerde....günaydın topik sultanlası ayy ben çok fenayım bahçeye sebze fidelerini göçürmüştüm 2 gün önce,anammm nasıl hamlamışım bacaklarımın arkası parçalanıyor sanki,sizler iyisinizdir umarım,kızlar tablom,ama evet biliyorum daha erkenhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
günaydın...yarın güzel şeyler duyman dileğiyle..Herkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
günaydın güzelliklerr
cumanız mübarek olsun , tüm dualarınız kabul olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?