Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm alicaz yazmissin olgusunu inş ikinizde saglikla evinize gelmisinizdir
Bence olmuş cnm

orası öyle canım tabikide,işte malum bende allahım canlarını sag etsin 2 oglan var,insan nefsi işte bide kızım olmasını çok ama çok isterim,başta hayırlı saglıklı olmasını tabiki
ooooohhh çok şükür
iyiyim kizlar cok.sukur.
foto ekledim.sizin icin
canım ikinizinde maaşallahı var,allahım nazarlardan saklasın,
amiinnn
hayırlı olsun tablon canım,sonuda bebiş olsun,kız sen daha yeni evliymişsinya

cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.

dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...

dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
günaydın cutemmmm Maşallah kuzuna da sana da, gördüm şimdi, Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh
Allah dualarını kabul etsin inşalah

canım hayırlı uğurlu resimlerini ben niye göremiyorum
dualrın kabul olsun inşallah

ay ne güzel ya kurtuldun maşallah darısı başımıza

seni yakalamışken soruyım
feci grip oldum yada nezle
ne yapabilirim ilaç falan

aha benim ismim yok,iyisin demi canım,kız bundan sonrası ooo neoldunu anlamadan geçer ayaklanırsın,cute kııı tabloma baksana bi:şaka bitanem şaka,ogluşum senide ogluşunuda öpüyormuş teyzesi,dünden beri okadar heyecanlıydıki,ben dogursam bu çocuk uçar sevincinden herhalde

Canım çok şükür iyisiniz evinizede gidiyormuşsunuz müsait bir zamanda ayrıntılı yazarsın canım:)

ay ne güzel ya kurtuldun maşallah darısı başımıza

seni yakalamışken soruyım
feci grip oldum yada nezle
ne yapabilirim ilaç falan
geçmiş olsun canım, ama maalesef ilaç içemezsin. Ya da en kötü ihtimalle parasetamol içerikli ateş düşürücü ağrı kesici içebilirsin, o da çok mecbur kalırsan. Ihlamur içip, portakal kiviye yüklenebilirsin... Ama ne yaparsan yap en asıl tedavi, istirahat. Dinlenmezsen bu illet bi türlü gitmiyor üzerinden. Çok geçmiş olsun tekrar. Rahatlamazsan doktoruna danış

Herkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum

oyyy maşallah kuzuna canım benim tabi sen geç yumurtladın öyle çıkması normal, dün yazdım sandım yazmamışım elektrik kesilmişti:) kafan karışmasın hiç seninde erkek sanırım fasulye gibi yavrun:))
olmuş canım sonu bebek olsun inşaallah
Günaydın canlar
Günaydın
Günaydın canım
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
Günaydın canım iştede evde de kolay gelsin:) yarın miniğini doya doya gör inşaallah

ayy evet nasılda hızla atıo miniğimin kalbi :) döllenmeye göre normal canım senin miniğinde :) büyüyecekler inş :) off 3 hafta çok uzun ama özelde bir dr.um daha var haftaya ona da gidicem 3 hafta bekleyemem aa hayır canım kayıt yaptırmadım sağlık ocağına hemen mi kayıt yaptırmak gerekio ?

canım gördüm resimlerinizi maşallah ikinize de çok güzelsiniz

iyiyim kizlar cok.sukur.
foto ekledim.sizin icin
baktım canım çok tatlısınız ikinizde....
amin canım inşşşş
olmuş canım sonuda hayır olsun inş
Günaydın canlar
Günaydın
günaydın canımm

sagol cute bizide unutmadığın için
günaydınnn..dikkatet kendine bugünlerde....
Hepinizi öpüyorum
günaydın...yarın güzel şeyler duyman dileğiyle..
günaydın güzelliklerr

cumanız mübarek olsun , tüm dualarınız kabul olsun..

günyadın...aminnn inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…