Günaydın canım amingünaydın güzelliklerr
cumanız mübarek olsun , tüm dualarınız kabul olsun..
KIZLAR bu ay kı tablocuk bu bir bakın bakalım ne var ne yok
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
eflal bacım dun yapmam lazımdı aslında ama yapmadım ...Günaydın canım amin
Şimdilik bir şey yokgün aşırıya devam
ay yaşasın çifte mutluluk günü.Teyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy erkenden çıktınız çok şükür.cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
eylülcüm hazırlıklı ol bu ay yum yum erken olabilir. dip yapmış ateşin. bir gün aşırılar gelsin kuzumKIZLAR bu ay kı tablocuk bu bir bakın bakalım ne var ne yok
eflal bacım dun yapmam lazımdı aslında ama yapmadım ...
off hava da yağmurlu bırak mik miki canım hiçbirşey yapmak istemiyor...
Canım bu akşam olsun kaçırma bak nesdem de yazmış bencede erken gelebilir:) canımız istemiyor ama bebek olana kadar katlanıcazeflal bacım dun yapmam lazımdı aslında ama yapmadım ...
off hava da yağmurlu bırak mik miki canım hiçbirşey yapmak istemiyor...
kızlar dün haber veremedim.
misafirim çok geç gitti.etrafı toplayınca uyudum dayanamayıp.
böbreğim 1 mm daha büyümüş ama dr uma gösteremedim sonucu.
öncesinde yaptığımız görüşmede büyümen artar korkma sonuçta bebek büyüyor dedi. korkmuyorum dedim.
kızımı uzun uzun göremedim radyolog çok yoğundu.
neyse hafta içi zaten kadın doğumcumla randevum var. o zaman görürürm allah izin verirse.
güzel haberlerle geleceginde şüpem yok canımHerkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
eylül bu ay yum.sanki erken gelecek hani kız hiç mik mik yok,çalış bacım çalışKIZLAR bu ay kı tablocuk bu bir bakın bakalım ne var ne yok
canım endişelenme allahım ikinizide esirgesin bitanem,neeesssdemmm benim tabloyada bakk nolurrrkızlar dün haber veremedim.
öncesinde yaptığımız görüşmede büyümen artar korkma sonuçta bebek büyüyor dedi. korkmuyorum dedim.
neyse hafta içi zaten kadın doğumcumla randevum var. o zaman görürürm allah izin verirse.
geçmiş olsun canım, ama maalesef ilaç içemezsin. Ya da en kötü ihtimalle parasetamol içerikli ateş düşürücü ağrı kesici içebilirsin, o da çok mecbur kalırsan. Ihlamur içip, portakal kiviye yüklenebilirsin... Ama ne yaparsan yap en asıl tedavi, istirahat. Dinlenmezsen bu illet bi türlü gitmiyor üzerinden. Çok geçmiş olsun tekrar. Rahatlamazsan doktoruna danış
günaydın canım nasılsınGünaydın canlar
Günaydın
oy canım benim Allah hep mutlu etsin sizi. hastanede neler oldu anneler kv ler ne zaman geldi çok merak ediyorum torparlanınca bize uzun uzun yazarsın.cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
günaydın canım tabi hamlarsın bahçe işi zor olur gerçi ben yapmam ama :) bu arada taplona yorum ereken güzelimgünaydın topik sultanlası ayy ben çok fenayım bahçeye sebze fidelerini göçürmüştüm 2 gün önce,anammm nasıl hamlamışım bacaklarımın arkası parçalanıyor sanki,sizler iyisinizdir umarım,kızlar tablom,ama evet biliyorum daha erkenhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
günaydın deryam yarın güzel haberlerini bekliyoruz selam söyle kuzuyaHerkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
günaydın canımm amaingünaydın güzelliklerr
cumanız mübarek olsun , tüm dualarınız kabul olsun..
canım benim demek normal büyüme inşallah hep normal gider Dora biraz kenara kayarda büyüme drur inşallah canımkızlar dün haber veremedim.
günaydın sosyalimmmGunaydin canlarrr
Cutem sevindim canim artik evde 3 kisisiniz
Deryam guzel haberlerle gel insallah
Nesdemim insallah sende iyi haberlerle geleceksin
tamam akşam hazır olda beklyeceğimay yaşasın çifte mutluluk günü.
bir ömür boyu sağlıklı mutlu yaşasın Alicik:)
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy erkenden çıktınız çok şükür.
nasıl güzel bir duygudur kimbilir.
yakışıklı damadıma bayıldımmmmmmmmm.
eylülcüm hazırlıklı ol bu ay yum yum erken olabilir. dip yapmış ateşin. bir gün aşırılar gelsin kuzum
şu cadı kız sola bir kaysa biraz rahtlayacaksın canım..kızlar dün haber veremedim.
tamam bende öyle yapayım en iyisi..ay o görev durumları beni deli ederdi.
ama işte evlat için her şey.
yalnız bebek geldiği ay cidden görev gibi yapmamıştım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
ayy olsunda bende pas vermem arkadaş oluruz benım ılk 3 ay kanamam olabılıyor zaten :)Canım bu akşam olsun kaçırma bak nesdem de yazmış bencede erken gelebilir:) canımız istemiyor ama bebek olana kadar katlanıcazbak ben şimid hiç pas vermiyorum ohhh
Canım inşallah hamileliğinin sonuna kadar çok sıkıntı yapmaz rahatça sağlıkla doğar nehir doran
güzel haberlerle geleceginde şüpem yok canım
eylül bu ay yum.sanki erken gelecek hani kız hiç mik mik yok,çalış bacım çalış
canım endişelenme allahım ikinizide esirgesin bitanem,neeesssdemmm benim tabloyada bakk nolurrr
Oyy ne kadar guzel cnm sukur donuyorsunuz 3kisi eve.Rabbim bu mutlulugunuzu daim etsin darisi tum topikcanlaraaa...cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
ins En az problemle bitirirsin hamileliğini kontrol varmis kizceni doya doya görürsün ins.kızlar dün haber veremedim.
allah razı olsun canım şimdiden özledim seni dogum macerani kv falan ne zaman çağırdın merak ediyorum açıkçası ins bi fırsat bulursan yazarsin.cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
günaydın canım nasılsın
oy canım benim Allah hep mutlu etsin sizi. hastanede neler oldu anneler kv ler ne zaman geldi çok merak ediyorum torparlanınca bize uzun uzun yazarsın.
bu arada azeri doğum yaptı başka azeri var mı ben mi kaçırdım. kız cutem azeri sayende 2. ye hemen hamile mi kalacak ne
günaydın canım tabi hamlarsın bahçe işi zor olur gerçi ben yapmam ama :) bu arada taplona yorum ereken güzelim
günaydın deryam yarın güzel haberlerini bekliyoruz selam söyle kuzuya
günaydın canımm amain
canım benim demek normal büyüme inşallah hep normal gider Dora biraz kenara kayarda büyüme drur inşallah canım
günaydın sosyalimmm
Cok kotu oksurukle uyandim..icimi parcalayip cikiyo sankiiii...bal yuttum sicak suyla bi kac dk.lik yatisti...ne onerirsiniz?? Dk.a soylesem hemen ilac vericek kendim biseyler deniyeyim olmazsa dk.a soylerim diyorum.terslikden bugun kv gelmiycek duyun var..kendi basimin caresine bakmaliyim...oksuruk sadece gogsumden deyil sanki karnimdan yirtarak cikiyooo yaaaa ufff yattigim yerden nasil buldum illeti yaaaa aferin banaaa
zencefil ve balı karıştırıp ye inş iyi gelir.Cok kotu oksurukle uyandim..icimi parcalayip cikiyo sankiiii...bal yuttum sicak suyla bi kac dk.lik yatisti...ne onerirsiniz?? Dk.a soylesem hemen ilac vericek kendim biseyler deniyeyim olmazsa dk.a soylerim diyorum.terslikden bugun kv gelmiycek duyun var..kendi basimin caresine bakmaliyim...oksuruk sadece gogsumden deyil sanki karnimdan yirtarak cikiyooo yaaaa ufff yattigim yerden nasil buldum illeti yaaaa aferin banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?