Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canim sagolasin ama neden kucuk benim tablom sizlerinki buyuk.nesini yanlis yaptimki

Canim amin insallah senin tablonda hayirli olsun

Hayirli olsun goncagul. Nemutlu sana. Rabbim bebegine kavusmani tez nasip etsin.
sagolasın canım cümleten bu cuma gününde isteyen herkese inş.
Allah şifa versin canım öksürüğe keçiboynuzu yada dut pekmezi içiyorum ben hemen yumuşatıyor kızımada içiririm çok..
hayırlı cumalar kızlar arkadaş öğlen yemeğine çağırdı oraya gidicem
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda olsun inşallahh
inş. canım güzel haberle gel
ay o görev durumları beni deli ederdi.
ama işte evlat için her şey.
yalnız bebek geldiği ay cidden görev gibi yapmamıştım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
canım yaa çok güldüm biz kadınlar bebek için yalancı istemeler yaklaşmalar ayy yaa kocişler bir bilse dimi..ama haklısın benim bebişte öyle görev olmadan geldi demekki istemek şart
cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
ç
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
çook sevindim canımm rabbim hiç ayırmasın siziii

Canim mesela benim yasim 29 mayista son adet tarihim olsa erkek gosteriyo.ben yasa 1 mi eklemem gerek 30 yasmi olacak benimkisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bak mesela ben 1987 kasım dogumluyum.. yıl olarak 27 ama öyle hesaplamıcaz.. 26 henüz bitmedigi için 26 dicez... şimdi ikinci aşama... benim dogdugum ay kasım.. ocak ve şubat dışında doganlar yaşına bir ekliyor.... o yüzden ben 27 yaşın son adet oldugum tarih 10 ocak .. ocak ayına bakıcam.. yanlışlıklar genelde kendi yaşımızı hesaplarken oluyor..içinde oldugun yaşı baz alcan yılı degil..

hamile kalmamız son reglinde oluşan yumoş ile oluyor ya canım.. hatta regli itibariyle ateş ölçüyoz yumoşun çatlamasını bekliyoz.. ondan son adet tarihi hamile kalınan tarih sayılıyor..

normal çin takvimini ay hesabı tuttu bende ama senin hesap malesef ben 87 liyim bebiş 2014 te gelecek ama kızz :)

olmuş, hayrlı olsun:)
cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.

dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
çok şükür, ayrıntıları bekliyoruz canım.
evet henüz erken bekleyelim biraz
ay ne güzel ya kurtuldun maşallah darısı başımıza

seni yakalamışken soruyım
feci grip oldum yada nezle
ne yapabilirim ilaç falan
ıhlamur içebilirsin sadece canım.
ilaç içme.
ıhlamur demle içine karabiber limon bal.
geçmiş olsun.
Herkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
inşallah güzel haberler vereceksin bize canım:) bekliyoruz miniğini bakalım neler yapmış:)
anammm fasulye gibi olunca erkek mi oluyor:))))))))) ilk tahmin senden eflalim:)
ben de dayanamaz giderdim vallaha:)
ben de bilmiyorum ki ya, gitmedim henüz.
aşıları takip ediyorlar ya onun için gitmemiz gerek.
pazartesiye kaldı artık benim.
KIZLAR bu ay kı tablocuk bu bir bakın bakalım ne var ne yok

http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
bu ay yumyum erken geliyor canım. gün aşırı çalış.
canım benim büyüme korkulacak kadar değil sanırım şükür.
miniğinin haberlerini bekliyoruz o zaman senden:)
yok bir hafta değil de canım ben normalde geç yumurtladığımı da hesaba kattığımda 6+4 olmam gerekiyor ama doktorun verdiği fotoya göre bir yerde 6+2 yim. bir yerde ise daha 6+0 ım.
o yüzden kafam karıştı.
her şey yolunda olacak canım. güzel haberlerini bekliyoruz.
sabah aç karnına balın üstüne az karabiber koy yut.
siyah turp ve bal çok faydalı öksürükte.
içini oyup bal döküyorsun alttan da küçük yuvarlak kes bardağın içine oturt.
suyunu sabah ve akşam iç. birkaç güne geçiriyor.
geçmiş olsun.

Tamam kuzum cok sagol ben subat 85 dogumluyum.yasimi 28 olarak bakacagim anladim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
hadi hayırlı haberlerle gel kuzummmm
ay canım biran önce çaresine bak ben bi aydır çekiyorum denemediğim bitkisel şeyler kalmadı
hamd olsun canım şu grip illeti peşimi bıraksa daha iyi olacam
Kizlar gecen ay bugun adet olmustum ama uc dort gun gecikme olabilir diue dusunuyorum.test yapimmi
canım ateş ölçmedin mi ? ölçsen tahmi,n edilirdi

inşallahh kızlar kızıma bez ayakkabı aldım çarşıdan hastane çıkışlarına baktım 70 tl ye beğendim ama şimdi değil biraz zaman daha geçsin öyle alıcam

Selam kızlar,
Ateş ölçme yönteminde acemi olan ve geç başlamış biri olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum;değerlerim şöyle:
20. gün:36.6 (4 mayıs)
21. gün:36.7 (5 mayıs)
22. gün:36.7 (6 mayıs)
23. gün:36.7 (7 mayıs)
24. gün:37.0 (8 mayıs)
25. gün:36.7 (bugün)
Buranın ilk sayfasında yazılanlara uygun olarak,her sabah saat 6:50'de dil altından,yataktan kalkmadan yaptım hepsini.
Normalde üşüyen biriyimdir ama son birkaç gündür ateş basıyor,hasta filan da değilim.
Sat:15 Nisan.Bat 13 Mayıs.28 günde bir düzenli adet olurum(son 2 ay hariç)
Bu değerlere bakılarak hamile olup olmadığım hakkında bir şey söylemek mümkün mü?

biliyorum bacım erken oldugunuda işte huy napıyım sormadan duramıyorum
gördüm o mik mikide ama o sayılmaz erken olmuşya saymadık onu,hadi kolay gelsin
Evet canim yeni evliyim sizin tablinuz buyuk benimki neden kucikki
ben 14 yıl olacak canım evleneli,senin tablo daha yenide oyüzden küçük,o tarih ilerledikçe tablonda genişlicek,diyelim bu ay adet oldun vw tablona adetini girdin işte ozaman tekrardan küçük tablon çıkacak
hamile kalmamız son reglinde oluşan yumoş ile oluyor ya canım.. hatta regli itibariyle ateş ölçüyoz yumoşun çatlamasını bekliyoz.. ondan son adet tarihi hamile kalınan tarih sayılıyor..
anladım canım ben pek incelemedigim için bilmiyordum bunları
biliyorumm kıı,ama ben yinede soruyum hergün noluuurr,
Kizlar gecen ay bugun adet olmustum ama uc dort gun gecikme olabilir diue dusunuyorum.test yapimmi
dpo kaçtasın canım,11.12.günlerdeysen yap tabi
canım yumurtan 20.günden önce çatlamış ama ölçüm yapmadıgın için anlayamayız hangi gün oldugunu,25.gündesin ve ateşin gayet güzel canım,4 5 gün dur test yap istersen,yum.gününü bilseydik ona göre şu gün test yap diyebilirdik,ama bu durumda 4 5 gün bekle

Yum günümü biliyorum canım ovulasyon testiyle 13. gün çift çizgiyi görmüştüm.Şimdi buna göre ne denebilir? Bu konuda hiç bilgim yok,sorup duruyorum kusura bakma lütfen tatlım

Son düzenleme:
Yum günümü biliyorum canım ovulasyon testiyle 13. gün çift çizgiyi görmüştüm.Şimdi buna göre ne denebilir? Bu konuda hiç bilgim yok,sorup duruyorum kusura bakma lütfen tatlım

ooo ozaman çok bile beklemişsin,eyer 13.gün yum.oldugundan eminsen hemen bi test yap kesin belli olur canım,bekliyorum güzel haberini

ooo ozaman çok bile beklemişsin,eyer 13.gün yum.oldugundan eminsen hemen bi test yap kesin belli olur canım,bekliyorum güzel haberini

Evet hatta fotoyu yükleyip arkadaşlara da sormuştum net çift çizgiydi.
Yazmam mı çıksın çıkmasın haber veririm güzelim tabi inşallah çıkar da
Ayyy çok heyecanlandırdın beni canım benim ya nasıl sabah olur ki şimdi
Yarın inşallah çift görürüm Allah'ım sen büyüksün.
Çok teşekkürler cevap için de.

tamam canım cok tesekkür ederim sagol canım yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…