- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
günaydın topik sultanlası ayy ben çok fenayım bahçeye sebze fidelerini göçürmüştüm 2 gün önce,anammm nasıl hamlamışım bacaklarımın arkası parçalanıyor sanki,sizler iyisinizdir umarım,kızlar tablom,ama evet biliyorum daha erkenhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
oyyy maşallah kuzuna canım benim tabi sen geç yumurtladın öyle çıkması normal, dün yazdım sandım yazmamışım elektrik kesilmişti:) kafan karışmasın hiçseninde erkek sanırım fasulye gibi yavrun:))
olmuş canım sonu bebek olsun inşaallah
Günaydın canım
Günaydın canım iştede evde de kolay gelsin:) yarın miniğini doya doya gör inşaallah
baktım canım çok tatlısınız ikinizde....
amin canım inşşşş
olmuş canım sonuda hayır olsun inş
günaydın canımm
sagol cute bizide unutmadığın için
günaydınnn..dikkatet kendine bugünlerde....
günaydın...yarın güzel şeyler duyman dileğiyle..
günyadın...aminnn inşş
Canim amin insallah senin tablonda hayirli olsun
sagolasın canım cümleten bu cuma gününde isteyen herkese inş.Hayirli olsun goncagul. Nemutlu sana. Rabbim bebegine kavusmani tez nasip etsin.
Allah şifa versin canım öksürüğe keçiboynuzu yada dut pekmezi içiyorum ben hemen yumuşatıyor kızımada içiririm çok..Cok kotu oksurukle uyandim..icimi parcalayip cikiyo sankiiii...bal yuttum sicak suyla bi kac dk.lik yatisti...ne onerirsiniz?? Dk.a soylesem hemen ilac vericek kendim biseyler deniyeyim olmazsa dk.a soylerim diyorum.terslikden bugun kv gelmiycek duyun var..kendi basimin caresine bakmaliyim...oksuruk sadece gogsumden deyil sanki karnimdan yirtarak cikiyooo yaaaa ufff yattigim yerden nasil buldum illeti yaaaa aferin banaaa
inş. canım güzel haberle gelhayırlı cumalar kızlar arkadaş öğlen yemeğine çağırdı oraya gidicem
yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda olsun inşallahh
canım yaa çok güldüm biz kadınlar bebek için yalancı istemeler yaklaşmalar ayy yaa kocişler bir bilse dimi..ama haklısın benim bebişte öyle görev olmadan geldi demekki istemek şartay o görev durumları beni deli ederdi.
ama işte evlat için her şey.
yalnız bebek geldiği ay cidden görev gibi yapmamıştım onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
çook sevindim canımm rabbim hiç ayırmasın siziiicok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
ç
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
Canim mesela benim yasim 29 mayista son adet tarihim olsa erkek gosteriyo.ben yasa 1 mi eklemem gerek 30 yasmi olacak benimkisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yasa 1 eklendiğinde 29 oluyor cunki 85li 2013 te gerçek yaşı 28 1eklersek 29 ama adet oldugun ayi esas alındığını ilk kez duydum
Ben büyük oğluma kaldığım yas 16 çin takvimi 16 yi göstermiyor ama küçüğe bakıyorum erkek gösteriyor.benim konsumunda tutmadı çin takvimi.ben 84 nisan doğumluyum
canım çin takvimine göre benim tutuyor.sana daha basit bi yöntemini söyleyeyim çin takviminin.annenin doğum tarihi ile bebeğin doğacağı doğum tarihine bakman yeterli.yani şöyle.ben 85 doğumluyum.tek sayı dimi 85.eğer ben tek sayı olan 2013 te doğursaydım bebeğim kız olacaktı.yani annenin doğduğu yıl tekse bebeğin de doğduğu yıl teke denk geliyorsa annenin cinsinden yani kız oluyor.şimdi başa dönelim.ben 85 doğumluyum.oğlum nasipse 2014 te doğacak.yani çift yılda.ne oluyor erkek bebek tutuyormesela ben ikinci çocuğu düşünsem ileride ve de kız istesem 2017 de doğacak olsa bebeğim tek yıl yani benim doğum tarihim gibi tekli yılda doğacağı için kız olması gerekiyor.tabi bunların doğruluğu ne derece tutar bilemem ama çin takviminin en basit mantığı bu canım.
olmuş, hayrlı olsun:)
çok şükür, ayrıntıları bekliyoruz canım.cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.
dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...
evet henüz erken bekleyelim birazgünaydın topik sultanlası ayy ben çok fenayım bahçeye sebze fidelerini göçürmüştüm 2 gün önce,anammm nasıl hamlamışım bacaklarımın arkası parçalanıyor sanki,sizler iyisinizdir umarım,kızlar tablom,ama evet biliyorum daha erkenhttp://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
ıhlamur içebilirsin sadece canım.ay ne güzel ya kurtuldun maşallah darısı başımıza
seni yakalamışken soruyım
feci grip oldum yada nezle
ne yapabilirim ilaç falan
inşallah güzel haberler vereceksin bize canım:) bekliyoruz miniğini bakalım neler yapmış:)Herkese günaydın, hayırlı cumalar
Bugün gelemem, işler çok, misafir var fln. Yarın doktor kontrolum var, dua edin benim için, kuzum iyi olsun inşallah
Hepinizi öpüyorum
anammm fasulye gibi olunca erkek mi oluyor:))))))))) ilk tahmin senden eflalim:)oyyy maşallah kuzuna canım benim tabi sen geç yumurtladın öyle çıkması normal, dün yazdım sandım yazmamışım elektrik kesilmişti:) kafan karışmasın hiçseninde erkek sanırım fasulye gibi yavrun:))
olmuş canım sonu bebek olsun inşaallah
Günaydın canım
Günaydın canım iştede evde de kolay gelsin:) yarın miniğini doya doya gör inşaallah
ben de dayanamaz giderdim vallaha:)ayy evet nasılda hızla atıo miniğimin kalbi :) döllenmeye göre normal canım senin miniğinde :) büyüyecekler inş :) off 3 hafta çok uzun ama özelde bir dr.um daha var haftaya ona da gidicem3 hafta bekleyemem aa hayır canım kayıt yaptırmadım sağlık ocağına hemen mi kayıt yaptırmak gerekio ?
canım gördüm resimlerinizi maşallah ikinize de çok güzelsiniz
bu ay yumyum erken geliyor canım. gün aşırı çalış.KIZLAR bu ay kı tablocuk bu bir bakın bakalım ne var ne yok
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
canım benim büyüme korkulacak kadar değil sanırım şükür.kızlar dün haber veremedim.
misafirim çok geç gitti.etrafı toplayınca uyudum dayanamayıp.
böbreğim 1 mm daha büyümüş ama dr uma gösteremedim sonucu.
öncesinde yaptığımız görüşmede büyümen artar korkma sonuçta bebek büyüyor dedi. korkmuyorum dedim.
kızımı uzun uzun göremedim radyolog çok yoğundu.
neyse hafta içi zaten kadın doğumcumla randevum var. o zaman görürürm allah izin verirse.
yok bir hafta değil de canım ben normalde geç yumurtladığımı da hesaba kattığımda 6+4 olmam gerekiyor ama doktorun verdiği fotoya göre bir yerde 6+2 yim. bir yerde ise daha 6+0 ım.bu arada DGRPNR canım bebek bir hafta geriden gelmiyor. sen geç yumurtladın son adet tarihini ona göre ayarlıcan.
bebeğin geriden gelmesi olması gerekenden geride gelişmesi demek. senin bebeğin sağlıklı şükür. bu arada cihazdan cihaza fark var. sen 0.3 ile gördün bebeğini. ben 10.1 mm ile üstten göremedim allattan baktılar düşün.
baloncuğun çok tatlı maşallah
her şey yolunda olacak canım. güzel haberlerini bekliyoruz.hayırlı cumalar kızlar arkadaş öğlen yemeğine çağırdı oraya gidicem
sabah aç karnına balın üstüne az karabiber koy yut.Cok kotu oksurukle uyandim..icimi parcalayip cikiyo sankiiii...bal yuttum sicak suyla bi kac dk.lik yatisti...ne onerirsiniz?? Dk.a soylesem hemen ilac vericek kendim biseyler deniyeyim olmazsa dk.a soylerim diyorum.terslikden bugun kv gelmiycek duyun var..kendi basimin caresine bakmaliyim...oksuruk sadece gogsumden deyil sanki karnimdan yirtarak cikiyooo yaaaa ufff yattigim yerden nasil buldum illeti yaaaa aferin banaaa
canım bak mesela ben 1987 kasım dogumluyum.. yıl olarak 27 ama öyle hesaplamıcaz.. 26 henüz bitmedigi için 26 dicez... şimdi ikinci aşama... benim dogdugum ay kasım.. ocak ve şubat dışında doganlar yaşına bir ekliyor.... o yüzden ben 27 yaşın son adet oldugum tarih 10 ocak .. ocak ayına bakıcam.. yanlışlıklar genelde kendi yaşımızı hesaplarken oluyor..içinde oldugun yaşı baz alcan yılı degil..
hadi hayırlı haberlerle gel kuzummmmhayırlı cumalar kızlar arkadaş öğlen yemeğine çağırdı oraya gidicem
ay canım biran önce çaresine bak ben bi aydır çekiyorum denemediğim bitkisel şeyler kalmadıCok kotu oksurukle uyandim..icimi parcalayip cikiyo sankiiii...bal yuttum sicak suyla bi kac dk.lik yatisti...ne onerirsiniz?? Dk.a soylesem hemen ilac vericek kendim biseyler deniyeyim olmazsa dk.a soylerim diyorum.terslikden bugun kv gelmiycek duyun var..kendi basimin caresine bakmaliyim...oksuruk sadece gogsumden deyil sanki karnimdan yirtarak cikiyooo yaaaa ufff yattigim yerden nasil buldum illeti yaaaa aferin banaaa
hamd olsun canım şu grip illeti peşimi bıraksa daha iyi olacamins En az problemle bitirirsin hamileliğini kontrol varmis kizceni doya doya görürsün ins.
allah razı olsun canım şimdiden özledim seni dogum macerani kv falan ne zaman çağırdın merak ediyorum açıkçası ins bi fırsat bulursan yazarsin.
sağolasın canim iyiyim çok şükür yogun tempoyla koşturuyorum.
sen nasılsın canım?
canım ateş ölçmedin mi ? ölçsen tahmi,n edilirdiKizlar gecen ay bugun adet olmustum ama uc dort gun gecikme olabilir diue dusunuyorum.test yapimmi
biliyorum bacım erken oldugunuda işte huy napıyım sormadan duramıyorumgünaydın canım nasılsın
oy canım benim Allah hep mutlu etsin sizi. hastanede neler oldu anneler kv ler ne zaman geldi çok merak ediyorum torparlanınca bize uzun uzun yazarsın.
bu arada azeri doğum yaptı başka azeri var mı ben mi kaçırdım. kız cutem azeri sayende 2. ye hemen hamile mi kalacak ne
günaydın canım tabi hamlarsın bahçe işi zor olur gerçi ben yapmam ama :) bu arada taplona yorum ereken güzelim
günaydın deryam yarın güzel haberlerini bekliyoruz selam söyle kuzuya
günaydın canımm amain
canım benim demek normal büyüme inşallah hep normal gider Dora biraz kenara kayarda büyüme drur inşallah canım
günaydın sosyalimmm
gördüm o mik mikide ama o sayılmaz erken olmuşya saymadık onu,hadi kolay gelsintamam akşam hazır olda beklyeceğim
şu cadı kız sola bir kaysa biraz rahtlayacaksın canım..
inş dr güzel şeyler söyler
tamam bende öyle yapayım en iyisi..
ayy olsunda bende pas vermem arkadaş oluruz benım ılk 3 ay kanamam olabılıyor zaten :)
bacım bır kere var mık mık başka yok bu akşam olacak hayırlısıyla
ben 14 yıl olacak canım evleneli,senin tablo daha yenide oyüzden küçük,o tarih ilerledikçe tablonda genişlicek,diyelim bu ay adet oldun vw tablona adetini girdin işte ozaman tekrardan küçük tablon çıkacakEvet canim yeni evliyimsizin tablinuz buyuk benimki neden kucikki
anladım canım ben pek incelemedigim için bilmiyordum bunlarıhamile kalmamız son reglinde oluşan yumoş ile oluyor ya canım.. hatta regli itibariyle ateş ölçüyoz yumoşun çatlamasını bekliyoz.. ondan son adet tarihi hamile kalınan tarih sayılıyor..
biliyorumm kıı,ama ben yinede soruyum hergün noluuurr,olmuş, hayrlı olsun:)
çok şükür, ayrıntıları bekliyoruz canım.
evet henüz erken bekleyelim biraz
ıhlamur içebilirsin sadece canım.
ilaç içme.
ıhlamur demle içine karabiber limon bal.
geçmiş olsun.
inşallah güzel haberler vereceksin bize canım:) bekliyoruz miniğini bakalım neler yapmış:)
anammm fasulye gibi olunca erkek mi oluyor:))))))))) ilk tahmin senden eflalim:)
ben de dayanamaz giderdim vallaha:)
ben de bilmiyorum ki ya, gitmedim henüz.
aşıları takip ediyorlar ya onun için gitmemiz gerek.
pazartesiye kaldı artık benim.
bu ay yumyum erken geliyor canım. gün aşırı çalış.
canım benim büyüme korkulacak kadar değil sanırım şükür.
miniğinin haberlerini bekliyoruz o zaman senden:)
yok bir hafta değil de canım ben normalde geç yumurtladığımı da hesaba kattığımda 6+4 olmam gerekiyor ama doktorun verdiği fotoya göre bir yerde 6+2 yim. bir yerde ise daha 6+0 ım.
o yüzden kafam karıştı.
her şey yolunda olacak canım. güzel haberlerini bekliyoruz.
sabah aç karnına balın üstüne az karabiber koy yut.
siyah turp ve bal çok faydalı öksürükte.
içini oyup bal döküyorsun alttan da küçük yuvarlak kes bardağın içine oturt.
suyunu sabah ve akşam iç. birkaç güne geçiriyor.
geçmiş olsun.
dpo kaçtasın canım,11.12.günlerdeysen yap tabiKizlar gecen ay bugun adet olmustum ama uc dort gun gecikme olabilir diue dusunuyorum.test yapimmi
canım yumurtan 20.günden önce çatlamış ama ölçüm yapmadıgın için anlayamayız hangi gün oldugunu,25.gündesin ve ateşin gayet güzel canım,4 5 gün dur test yap istersen,yum.gününü bilseydik ona göre şu gün test yap diyebilirdik,ama bu durumda 4 5 gün bekleSelam kızlar,
Ateş ölçme yönteminde acemi olan ve geç başlamış biri olarak yardımcı olmanızı rica ediyorum;değerlerim şöyle:
20. gün:36.6 (4 mayıs)
21. gün:36.7 (5 mayıs)
22. gün:36.7 (6 mayıs)
23. gün:36.7 (7 mayıs)
24. gün:37.0 (8 mayıs)
25. gün:36.7 (bugün)
Buranın ilk sayfasında yazılanlara uygun olarak,her sabah saat 6:50'de dil altından,yataktan kalkmadan yaptım hepsini.
Normalde üşüyen biriyimdir ama son birkaç gündür ateş basıyor,hasta filan da değilim.
Sat:15 Nisan.Bat 13 Mayıs.28 günde bir düzenli adet olurum(son 2 ay hariç)
Bu değerlere bakılarak hamile olup olmadığım hakkında bir şey söylemek mümkün mü?
canım yumurtan 20.günden önce çatlamış ama ölçüm yapmadıgın için anlayamayız hangi gün oldugunu,25.gündesin ve ateşin gayet güzel canım,4 5 gün dur test yap istersen,yum.gününü bilseydik ona göre şu gün test yap diyebilirdik,ama bu durumda 4 5 gün bekle
Yum günümü biliyorum canım ovulasyon testiyle 13. gün çift çizgiyi görmüştüm.Şimdi buna göre ne denebilir? Bu konuda hiç bilgim yok,sorup duruyorum kusura bakma lütfen tatlım
ooo ozaman çok bile beklemişsin,eyer 13.gün yum.oldugundan eminsen hemen bi test yap kesin belli olur canım,bekliyorum güzel haberini
biliyorum bacım erken oldugunuda işte huy napıyım sormadan duramıyorum
gördüm o mik mikide ama o sayılmaz erken olmuşya saymadık onu,hadi kolay gelsin
ben 14 yıl olacak canım evleneli,senin tablo daha yenide oyüzden küçük,o tarih ilerledikçe tablonda genişlicek,diyelim bu ay adet oldun vw tablona adetini girdin işte ozaman tekrardan küçük tablon çıkacak
anladım canım ben pek incelemedigim için bilmiyordum bunları
biliyorumm kıı,ama ben yinede soruyum hergün noluuurr,
dpo kaçtasın canım,11.12.günlerdeysen yap tabi
canım yumurtan 20.günden önce çatlamış ama ölçüm yapmadıgın için anlayamayız hangi gün oldugunu,25.gündesin ve ateşin gayet güzel canım,4 5 gün dur test yap istersen,yum.gününü bilseydik ona göre şu gün test yap diyebilirdik,ama bu durumda 4 5 gün bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?