Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim kocam anlıyodu valla. zira normalde de çok şehvetli bi hatun hiç olmadım
aşk bebeği olsun bebeklerimizin hepsi.
kuzum bir kaç gün önden ya da geriden gelir. sorun değil hiç onlar.
mesela ben lekem olduğu sıra iki farklı dr a gitmiştim. ikisinin makinasında bile farketmişti. büyür bebeğin sen hiç endişelenme. kurtardı o annesi atıyor kalbi pıtı pıtı daha ne olsun
inşallahh kızlar kızıma bez ayakkabı aldım çarşıdan hastane çıkışlarına baktım 70 tl ye beğendim ama şimdi değil biraz zaman daha geçsin öyle alıcam
ayy valla iyi sabretmişsin canım.
ben 15. haftada bi başladım alışverişe. 19-20 gibi bitti:)
şimdi artık ileriki aylara yatırım yapıyoruz annemle. sonuçta ilk üç ay çabucak geçer.
ben bi de çok fazla aldım baya elimde patlıcak kıyafetler ama olsun. iki de bir makine çalıştırmamış olurum.

canım inşallah bebişin senledir,bugün 12.günüdesin yumyumdan sonra yani,yarın bekliyoruz haberlerini
tamam canım cok tesekkür ederim sagol canım yardımların için
rica ederim canım
ayy allahım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel alışveriş heyecanını

cok sukur iyiyiz kizlar. sonra yazarim. evimize gidecegiz bugun.

dun tam dohum aninda yani bebek karnimdan cikarilirken duha,ayaysegul,azeri,azap, merice ve tum topik diye cikti agzimdan...

Şükürler olsuunn Cuteeemmm,sağlıcakla bitti iştee
Şimdi başlıyo senin serüvenin,Allah torunlarını da sevmeyi nasip etsin sana..
Bu hengamenin içinde buraya da yazdığın için ayrıca teşekkür ederim sana.Bizi habersiz bırakmadın
Çok duygu yüklüyüm şu an..Ağzından benim de ismimin çıkması apayrı bi duygu zaten..
Çok mutlu olun sizz

Azeriimm,canımm çok sevindim.Rabb'im sağlıklı sıhhatli,hayırlı bir ömür nasip etsin yavruna Yazamamıştım sana,ben memleketteyken doğum yapmışsın..Senin de maceran şimdi başlıyor.''Anne'' oldun artık..Çok mutlu olun siz de

Dgrpnr kuzumm maşşallah böcüğüneee Ne güzel haberler alıyorum bu aralar
Nesdem canımm benimm,bu gece rüyamda cute ile seni gördüm..Taşınmama yardıma gelmişsniz,annemle tanıştırııyorum sizi,diyom ki isimlerini bilmiyorum,cute ve nesdem,KK'dan arkadaşlarım diyorum
Merice35 Ve Lastbower haberi olan var mııı bu kızçelerimdennn??
Nukraaaa canımmmmm seni de göremiyoruummm,beni görüyosan bi ses veeerr

Benim de bugün misafirlerim vardı,yoruldum yahuu
Bu arada 15 günlük aradan sonra tekrar ders çalışmaya başladım,haziranda son sınavlarıma gircem nasipse.

Meraba hamile olan ve deneyimli bayanlar birsey sormak istitorum benim adetime 10 gun var yumirtlamanin ustunden 12 gun falan gecti test yaptim cok silik cizhi cikti yani yeri belli gordum esimde gordu sizde hamile olabilirmiyim bu ay akintimda cok yardimci olursajiz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar dijital ateşölçer aldım.yarın sabahtan itibaren başlayacağım inş.ağzıma koyup dilimin altına mı koyacam yoksa dilin üstüne mi?????

kızlarrr tamamen adet oldum yeni ay yeni döngü
2 gündür çoookk ağrım vardı hatta gece 4den beri devam ediyordu 2 saat önce geçti geçmişi okuyamadım cute doğum yaptı mı bebeği nasılmış?
birde bir sorum olacak benim ateş tablomu da ilk sayfaya alırmısınız?

Kizlar gecen ay bugun adet olmustum ama uc dort gun gecikme olabilir diue dusunuyorum.test yapimmi
ne zaman yumurtladığını bilmiyoruz canım onun için bu ay ne zaman adet olacaksın kestiremeyiz.
bir iki gün daha bekle istersen.
inşallahh kızlar kızıma bez ayakkabı aldım çarşıdan hastane çıkışlarına baktım 70 tl ye beğendim ama şimdi değil biraz zaman daha geçsin öyle alıcam
güle güle giysin bıdık:)
henüz yorum için erken. birkaç gün daha bekleyelim
hmm tamam canım benim:) niye bu kadar pimpirikli oldum diye soruyorum kendime:))))
inşallah haftaya daha rahat olacağım sanırım. bebiş 1cm olsun büyüt onu dedi doktor:) umarım büyür fasulye olur artık:)
senin de güzel haberlerini alacağız canım. tüm kalbimle diliyorum
fotografını yükleyin atmadıysanız. attıysanız da sabah ilk idrarınızla tekrar yapın ve fotosunu burada paylaşın. yardımcı oluruz.
inşallah hamilesinizdir.
arkadaşlar dijital ateşölçer aldım.yarın sabahtan itibaren başlayacağım inş.ağzıma koyup dilimin altına mı koyacam yoksa dilin üstüne mi?????
dil altın ölçeceksiniz.
ilk sayfada ayrıntılar yazıyor. takıldığınız yerde yardımcı oluruz
hayırlı olsun yeni döngü
cute doğurdu hatta evlerine bile geçtiler.
ateş tablosunu topik sahibimiz ekinci ekliyor.
özel mesaj yazarsanız müsait olduğunda mutlaka ekler.
bebeği var buraya arada uğruyor sağ olsun.

Canim bu ovulasyon testi bugun yaptim

Eklentiler

• $1399663933223.webp
    6 KB · Görüntüleme: 46
Buda gebelik testi fotoda pek gorunmuyo cok durdugu icin sarardi

Eklentiler

• $1399664082681.webp
    4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…