Canım en iyisini yaparsın şimdiye kadar bakması lazımdı, yarın haber ver canım inşallah güzel haber alırsın Rabbim büyük
belki yarın fln zıplar ateşin cnmben de bu ay klomen kullandım kızlar adetin 5. günü başladım 4 tane yumurtam olustu fakat dr. catlatma ıgnesıne gerek görmedi
ben de ateş ölçmeye başladım catlayıp catlamadıgını anlamak ıcın fakat ateşim stabil gidiyor gibi anlayamadım catlayıp catlamadıgını ıkı gun önce egg akıntı da vardı şimdi o da yok ya henuz catlamadı ya da catladı atesım pek sıcramadı ya da kist olusacak iğne vermediği için benden haberler böyle kızlar bugun de adetin 15. günü hayırlısı bakalım zaten ümit etmek ıstemıyorum http://www.fertilityfriend.com/home/495982
olumlu düşünelim biz yine de mericem, inşallah güzel şeyler olurYok deryam vajinal bakmadı.doktor bir olumsuz bir olumlu konuşuyo ama ben bu kadar yavaş gelişen bebek ilerlemez diye düşünüyorum
güle güle canım, ben de giderim birazdankızlar ben kaçar yarın görüşürüz inşallah, pc de uzun kaldım bugün hiç iyi olmadı, yemekle uğraştım iyice enerjim gitti uyku bastırdı, öptüm sizleri
Amin allah razı olsuncok teşekkur ederim kızlar bu sene hastalıklarla dolu bi sene oldu benim için cabuk toparlandık çok şükür annem de yanımda olunca
tebrık ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin
cok gecmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir
Allah razı olsun ınş.bu sefer rabbim esirger kuzumukorkma canım korkma, bu seefr herşey yolunda gitsin inşallah
daha bugün baktım birşey yazdın mı diye, cumadan beri yazmamıştın, merak ettim canım. Belki de değerin artmaya devam edecek, bebeğin kalmaya karar verdi belki de.. belki de biri düştü biri tutundu sonradan, o yüzden böyle oldu.. ne bileyim.. vajinal neden bakmadılar canım, 1422 ile vajinal görebilirlerdi aslında:26: Bu arada dış gebelik olsa, betan bu kadar yüksekken ağrın olmamıydı? benim bildiğim dış gebelik öyle belirti veriyor, şiddetli sancı ile belli ediyor kendini.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur mericem
Sağol canım senindir başını çok agrittim di bu ay hakkını helal etşımar tabi hakediyorsun
inşallah doğrudur canım bende heyecanlandım:)
hayırlı olsun, annemin tabiriyle binası yeri pek olsun:)
tamam canım sağol
sabit gitmez ki değişir normal,ölçmeye devam:)
kulaktan olmaz canım dil altından olaca ölçüm ilk sayfayı oku güzelce sonra yardımcı olalım
Aminn allah razı olsuncanım Masallah coook sevindim gozun aydın keyifli sorunsuz bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın İnsallah:119::119::119::119:
hm iyiymş:)))ne bileyim genelde burda bizim gibileri bulunur daanladığım kadarıyla sizin sorunununz yok ne güzel istediğinz an hamile kalabiliyosunuz.
belki yarın fln zıplar ateşin cnm
olumlu düşünelim biz yine de mericem, inşallah güzel şeyler olurbaşka doktora gidince haber ver bakalım o ne diyecek
DERYAM test sonucun güzel cıkmış çok sevindim
AZAPÇİÇEĞİM hoş geldin balım iyi yapmışsın dinlendin
BORANNNNN canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sizi hiç ayırmasın
NESDEM testinde Allah kolaylık versin
CUTE kp gördü demek sonunda rahatlamıştır kv
LAST canım çok geçmiş olsun merak ettik seni şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun hoşgeldin
EFLOŞ canım sen nasılsın eltiye sinir olmuşsun cano ne yapan kv görümce ezdirmesin kendilerini sende takılma ama anlat içini dök rahatla
MERİCE canım inşallah bebeğin seninle kalır hiç bırakma zkuzum bütün içtenlikle dualarımızdasın
SOSYALİM
kızlar ben kaçar yarın görüşürüz inşallah, pc de uzun kaldım bugün hiç iyi olmadı, yemekle uğraştım iyice enerjim gitti uyku bastırdı, öptüm sizleri
hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun
dayanabilrsen güzel hediye olur:) ben dayanamadım.canlar şimdi bu ayın 21 bizim evlilik yıldönümümüz,sizce eşime bebişi şimdimi söyleyim yoksa 21 demi söylesem:44:
benim de 6+1 de karından sadece kese göründü. bebeği göremedik.kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah
bense hala sürünüyorum
değerim artmaya devam ediyo
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
cumartesi tekrar çağırdı ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
bu şekilde beklemek çok zormuş
bende böyle kızlarr
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
toparlanıp yeniden aranıza dönerim inşalah
ama 1 sene falan ne tedavi nede bebek fikri düşünmüyorum
bugün den sonra artarsa bugün çatlamış olabilir canım.ben de bu ay klomen kullandım kızlar adetin 5. günü başladım 4 tane yumurtam olustu fakat dr. catlatma ıgnesıne gerek görmedi
ben de ateş ölçmeye başladım catlayıp catlamadıgını anlamak ıcın fakat ateşim stabil gidiyor gibi anlayamadım catlayıp catlamadıgını ıkı gun önce egg akıntı da vardı şimdi o da yok ya henuz catlamadı ya da catladı atesım pek sıcramadı ya da kist olusacak iğne vermediği için benden haberler böyle kızlar bugun de adetin 15. günü hayırlısı bakalım zaten ümit etmek ıstemıyorum http://www.fertilityfriend.com/home/495982
saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.inşallah canım. heyecanla bekliyorum yarını:)
aminnn:))
tövbe yarabbim. daha neler görüp duyacağız yaaa.. terbiye mi az acep bunlarda. iki yımırta kırıp limon sıkıver sen bunlara cute:)))) hizaya gelmeleri lazım.
canım benim senin hassas olman çok doğal bu zamanlarda ama sakın ola kötü anneyim diye düşünme.
şimdi çok telaşlısın ne yapacağını şaşırır insan ama sen mantıklı ve çokk sabırlı bir insansın. doğru olanı yaptığına ve yapacağına eminim ben. kendini üzme sakın bebek kusar da ağlar da...yan yatırmaya çalış bebeği kusmuk kaçmasın boğazına. sen bilirsin zaten ama hatırlatmak istedim canım benim.
j
hayırlı olsun :) sağlıklı bir gebelik diliyorum canım.
evet cnm hatirliyrm.hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun
iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleribebeğin nasıl kuzum
sık sık emziriyorsun dimi çok fazla uyutma sarılık olmasın canım ay ne guzel kavustunuz asıl sımdı anlıyorsundur her bir şeyi
kokla benim yerime miniği
LAST canım çok geçmiş olsun merak ettik seni şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun hoşgeldin
EFLOŞ canım sen nasılsın eltiye sinir olmuşsun cano ne yapan kv görümce ezdirmesin kendilerini sende takılma ama anlat içini dök rahatla
MERİCE canım inşallah bebeğin seninle kalır hiç bırakma zkuzum bütün içtenlikle dualarımızdasın
SOSYALİM
SOSYALİM
saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.
evet cnm hatirliyrm.
iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleri
rahatladi sanirim cnmi
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.
canım al bi kadın camını kapını sildir. kendin zaten yapamazsın. ben bu ay sonu yine almayı düşünüyorum.ayy sağol efloşumm şımardım şimdi
hakkına hayırlısı canım sen yinede dediğin gibi yap çok kaptırma kendini sonradan değişebiliyor bu minnoşlar benim 28 ine kontrolüm var tam 16 haftalık olacağız inşallah bakalım bana ne diyecek bi oğlan hissediyorum bi kızgörümcem çalışıyor hadi neysede kv boş aman neyse ne taa ankaradan geleceklerdi bide benim kv yemek dışında hiç bir şey yapmaz kendisinde bel fıtığı varda eğilip doğrulamıyor çok şükür geçmese bile çok çok azaldı bulantılarım yavaş yavaş evide temizlemeye başladım sadece bi kadın alıp camları sildirmem lazım oda şu yağmurlar geçince inşallah
hadi hayırlı olsun güzelim allah kucağına almayı nasip etsinKızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
ateş sabit olmaz zaten. ilk sayfayı dikkatle okuyun. yöntem bir anda anlayabileceğiniz bir yöntem değil. zamanla öğrenirsiniz. ben gece gündüz ilk sayfadaki tabloları inceledim aylarca.arkadaşlar bugün adetimin 14.günü. ben hayatımda ilk defa ateşölçere başladım ve başlayalı 4 gün olu.yani adetin 11 günü başlamış oluyorum.
1.gün 36.3
2.gün 36.3
3.gün 36.0
4.gün 36.1
e benim ateşim niye sabit değil.şimdi ben nasıl anlayacam:26:
canım hakkında hayırlısı. inş vardır bebek ama ne yalan söyleyim kendini kötüye hazırlanman iyi olmuş.kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah
bense hala sürünüyorum
değerim artmaya devam ediyo
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
cumartesi tekrar çağırdı ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
bu şekilde beklemek çok zormuş
bende böyle kızlarr
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
toparlanıp yeniden aranıza dönerim inşalah
ama 1 sene falan ne tedavi nede bebek fikri düşünmüyorum
saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.
evet cnm hatirliyrm.
iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleri
rahatladi sanirim cnmi
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.
Oyyy kuzum senin bu aglamalarin fazla duygusal ligin hep yeni anne olmanin yan etkileri bolbol la havle çek çok faydasi oluyor KVyi gerekirse boz cnm lladini sakinma çünküsimdi iiçine atar susarsin sonra bebek konusunda agzi hic kapanmaz al bebeği tek basina bi odaya geç sert davran gitmeyin de gerekirsesaol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.
evet cnm hatirliyrm.
rahatladi sanirim cnmi
selam canım. ben iyiyim şükür. sen nasılsın?Herkes nasillar canlarim hepiniz iyi,saglikli,mutlu huzurlusunuzdur ins
insanın aklı hep bebeğinde olur ilk çocuklarda böyle oluyormuş ikinci olunca daha deneyimli olup panik halin gidiyormuş:)saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.
evet cnm hatirliyrm.
rahatladi sanirim cnmi
yuhhh ya bu kadın senden ne istiyor bu kadar ne verdide alamıyoranlamıyorda sanırım istenmediğini Allah yardımcın olsun cutem al karşına konuş sen öğretmen o öğrenci olsun
Cuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiiiBi halay da benden
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii
Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm
selam canım. ben iyiyim şükür. sen nasılsın?
insanın aklı hep bebeğinde olur ilk çocuklarda böyle oluyormuş ikinci olunca daha deneyimli olup panik halin gidiyormuş:)
kv sende mi kalıyor bu ara?
neyi anlamıyor bu kadın yaa gelip benim çemkiresim geliyor artık kadına
mutlaka duymuştur ağladığını, içi hiç mi sızlamaz insanın.
ağrıların gidene kadar az daha dayan canım benim sonra istemezsin gelme ben kendim hallederim dersin.
ağrıların ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?