Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki yarın fln zıplar ateşin cnm

Yok deryam vajinal bakmadı.doktor bir olumsuz bir olumlu konuşuyo ama ben bu kadar yavaş gelişen bebek ilerlemez diye düşünüyorum
olumlu düşünelim biz yine de mericem, inşallah güzel şeyler olur başka doktora gidince haber ver bakalım o ne diyecek

kızlar ben kaçar yarın görüşürüz inşallah, pc de uzun kaldım bugün hiç iyi olmadı, yemekle uğraştım iyice enerjim gitti uyku bastırdı, öptüm sizleri
güle güle canım, ben de giderim birazdan yarın görüşürüz

DERYAM test sonucun güzel cıkmış çok sevindim
AZAPÇİÇEĞİM hoş geldin balım iyi yapmışsın dinlendin
BORANNNNN canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sizi hiç ayırmasın
NESDEM testinde Allah kolaylık versin
CUTE kp gördü demek sonunda rahatlamıştır kv
LAST canım çok geçmiş olsun merak ettik seni şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun hoşgeldin
EFLOŞ canım sen nasılsın eltiye sinir olmuşsun cano ne yapan kv görümce ezdirmesin kendilerini sende takılma ama anlat içini dök rahatla
MERİCE canım inşallah bebeğin seninle kalır hiç bırakma zkuzum bütün içtenlikle dualarımızdasın
SOSYALİM

Amin allah razı olsun
Allah razı olsun ınş.bu sefer rabbim esirger kuzumu
Sağol canım senindir başını çok agrittim di bu ay hakkını helal et
canım Masallah coook sevindim gozun aydın keyifli sorunsuz bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın İnsallah:119::119::119::119:
Aminn allah razı olsun
hm iyiymş:)))ne bileyim genelde burda bizim gibileri bulunur daanladığım kadarıyla sizin sorunununz yok ne güzel istediğinz an hamile kalabiliyosunuz.

Canım burada bi ben değil bebek sahibi olupta tekrar isteyen çok kişi var ınş.seninde olur

belki yarın fln zıplar ateşin cnm

olumlu düşünelim biz yine de mericem, inşallah güzel şeyler olur başka doktora gidince haber ver bakalım o ne diyecek

inşallah canım yaa beklemedeyim ama hiç ümidim yok zaten hafta sonu eşim şehir dışına cıkacak kesin o zaman çatlar bendeki de şans...

yusracım cok sagol canım benım evet atlattık baya zorlu gectı insan evladının bı yeri acısa kendi derdini unutuyor cok sukur o da iyi 4 aylıkken yanlış kesmiş kuzumun pipisini
sen nasılsın bebeğin nasıl

kızlar ben kaçar yarın görüşürüz inşallah, pc de uzun kaldım bugün hiç iyi olmadı, yemekle uğraştım iyice enerjim gitti uyku bastırdı, öptüm sizleri

efloşum cok sevindim canım tam istediğin zaman hamile kaldın çok temiz kalplisin inşallah bu sefer sorunsuz devam eder canım
darısı başıma

hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun

borannn hayırlı olsun çok sevindimmm,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
canlar şimdi bu ayın 21 bizim evlilik yıldönümümüz,sizce eşime bebişi şimdimi söyleyim yoksa 21 demi söylesem:44:
dayanabilrsen güzel hediye olur:) ben dayanamadım.
benim de 6+1 de karından sadece kese göründü. bebeği göremedik.
vajinal mutlaka baktır canım. neden böyle oldu ağrın var mı?
inşallah her şey yoluna girer canım. bizi habersiz bırakma.
bugün den sonra artarsa bugün çatlamış olabilir canım.

saol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.

hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun
evet cnm hatirliyrm.

bebeğin nasıl kuzum
sık sık emziriyorsun dimi çok fazla uyutma sarılık olmasın canım ay ne guzel kavustunuz asıl sımdı anlıyorsundur her bir şeyi
kokla benim yerime miniği
iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleri

rahatladi sanirim cnm i
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.

canım benim nasılsın oğluşun nasıl

yuhhh ya bu kadın senden ne istiyor bu kadar ne verdide alamıyor anlamıyorda sanırım istenmediğini Allah yardımcın olsun cutem al karşına konuş sen öğretmen o öğrenci olsun

Cuteeee gördüm senii burdasıınnnn Rüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiii Bi halay da benden
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii

Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm

canım al bi kadın camını kapını sildir. kendin zaten yapamazsın. ben bu ay sonu yine almayı düşünüyorum.
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
hadi hayırlı olsun güzelim allah kucağına almayı nasip etsinçabucak toparlandı rahmin demek ki. bol ananas ye tutunmayı sağlıyor.
ateş sabit olmaz zaten. ilk sayfayı dikkatle okuyun. yöntem bir anda anlayabileceğiniz bir yöntem değil. zamanla öğrenirsiniz. ben gece gündüz ilk sayfadaki tabloları inceledim aylarca.
canım hakkında hayırlısı. inş vardır bebek ama ne yalan söyleyim kendini kötüye hazırlanman iyi olmuş.

canım şu kadın gitsin başından bu ne yaa. lohusa kadının tepesinde her dakka.
sen bebeğine bir şey yapmadın lütfen korkma kuzum.
azcık yaran iyileşse ayaklansan zaten defolur gider diye umuyorum.

Oyyy kuzum senin bu aglamalarin fazla duygusal ligin hep yeni anne olmanin yan etkileri bolbol la havle çek çok faydasi oluyor KVyi gerekirse boz cnm lladini sakinma çünküsimdi iiçine atar susarsin sonra bebek konusunda agzi hic kapanmaz al bebeği tek basina bi odaya geç sert davran gitmeyin de gerekirse
Herşey düzeltecek yoluna girecek hayatındabbüyük değişiklikler yasiyosun adapte olman zaman alacak la havle içini ferahlatir birde melisa iç sütünden bebegede geçer oda sakinlesir

Herkes nasillar canlarim hepiniz iyi,saglikli,mutlu huzurlusunuzdur ins
selam canım. ben iyiyim şükür. sen nasılsın?
insanın aklı hep bebeğinde olur ilk çocuklarda böyle oluyormuş ikinci olunca daha deneyimli olup panik halin gidiyormuş:)
kv sende mi kalıyor bu ara?
neyi anlamıyor bu kadın yaa gelip benim çemkiresim geliyor artık kadına
mutlaka duymuştur ağladığını, içi hiç mi sızlamaz insanın.
ağrıların gidene kadar az daha dayan canım benim sonra istemezsin gelme ben kendim hallederim dersin.
ağrıların ne durumda?

yuhhh ya bu kadın senden ne istiyor bu kadar ne verdide alamıyor anlamıyorda sanırım istenmediğini Allah yardımcın olsun cutem al karşına konuş sen öğretmen o öğrenci olsun

vallahi cnm niyetini bilemiyrm. cins iste.ben saygisizlik etmem. o da benim saygimi farkli yorumluyrsa cok yanilir.

annemle beni takip ediyr surekli. annem mutfaga gidiyr pesinde.balkona ciksa ayni vs..ben emzirecegim gelip tepeme dikiliyor sinir oliyorum. istemiyrm mememi gormesini ama bisi demiyrm. kocasi da gordu rahatladi
odam da uyuyorim ruzgarla. kosar adim odaya gelip bakiyor.
surekli inatlasiyor.
9 aydir ogluma "oglum, bebegim" diyrdu..sustum. dogdugu gunden beri "annem" diye seviyr. demin yine "oglum, cocugum" dedi..zaten kafam atik " o benim" dedim. inanilmaz.bozuldu. "tamam cnm. bizim de torunumuz o senin " dedi. evet o benim cocugum dedim.
annemi surekli sikistiyr. kac da geliyrsun, burda kalacak misin, hadi seni evinde birakayim vs vs....ya zaten lohusalik donemi biraz yorucu. bir de bunla ugrasiyrm.

Bizde seni kucakliyoss bebusum

Bende iyiyim çok şükür cuteyi okuyunca KV yi hayatimdan postalidigima bi kere daha sukrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…