Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebeğiniz hayırlı olsun inş.rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
sizin sorun neydi?13 yıllık evli gözüküyosunz.13 yıl sonra mı ilk bebeğinz?

inan bende onun şokundayım burun kanadı hamile çıktım,rabbime şükürler olsun çok sevindimmi bilemiyorum daha dogrusu sevinmekten korkuyorum,allah hepinizden razı olsun

şımar tabi hakediyorsun
bekleyen test yanıltıcı olabılıyor canım bence yapsın bır test daha ayy ben bile heyecan yaptım şuan...
inşallah doğrudur canım bende heyecanlandım:)
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi
hayırlı olsun, annemin tabiriyle binası yeri pek olsun:)
gecmis olsun guzelim.

cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.

hatali olabilir cnm.

hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.
tamam canım sağol
sabit gitmez ki değişir normal,ölçmeye devam:)
Slmmmm ben de takib etmek istiyorum nasil yapacagim ve kulaktan olcme aleti var olur dimi o

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kulaktan olmaz canım dil altından olaca ölçüm ilk sayfayı oku güzelce sonra yardımcı olalım

bence o kadar dayanamazsın
demiii ayy keşke sıkabilsem dişimi
bebeğiniz hayırlı olsun inş.rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
sizin sorun neydi?13 yıllık evli gözüküyosunz.13 yıl sonra mı ilk bebeğinz?

yok kıızz benim boyumca 2 oglum var allahım esirgerse bri 13 bitmek üzere digeri 10 yaşının içinde,nasip olursa bu 3.olacak,

e canım madem ateş değişiyosa ne anladım ben bu işten:26::26::26:yumurtlamayı nasıl anlicam ya offff

Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi

canım Masallah coook sevindim gozun aydın keyifli sorunsuz bir hamilelikle bebişini kucağına alırsın İnsallah:119::119::119::119:

kızlarr nasılsınız ben buralar hiç iyi değilim takip yapamıyorum son sayfadan anladığım kadarıyla
BORAN hamilesin canım sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah

bense hala sürünüyorum
değerim artmaya devam ediyo
en son 180den 670 2 gün sonra 920 2 gün sonra yani dünde 1422 oldu doktorlar ne olduğunu anlamıyo normalde olabilir dış gebelikte diyor
dünden beri yeniden pıhtılı kahve akıntım başladı 7 haftaya girmek üzereyim ama hala karından yapılan muayenede bebek göremedi doktorum
cumartesi tekrar çağırdı ben sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum
bu şekilde beklemek çok zormuş
bende böyle kızlarr
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
toparlanıp yeniden aranıza dönerim inşalah
ama 1 sene falan ne tedavi nede bebek fikri düşünmüyorum

demiii ayy keşke sıkabilsem dişimi

yok kıızz benim boyumca 2 oglum var allahım esirgerse bri 13 bitmek üzere digeri 10 yaşının içinde,nasip olursa bu 3.olacak,
hm iyiymş:)))ne bileyim genelde burda bizim gibileri bulunur daanladığım kadarıyla sizin sorunununz yok ne güzel istediğinz an hamile kalabiliyosunuz.

Canım çok ilginç hiç mi görünmedi vajinal bakmadılar mı? İnşaallah vardır canım bebek Rabbim lütfetmiştir inşallah, çok istiyorum olmasını, çok çabuk toparlanırsın inşallah canım benim

ayyy canım şükür geldin çok merak ettik seni, çok geçmiş olsun canım sana da oğluna da Rabbim daha büyük dertlerden korusun

hoşgeldin canım, çok geçmişler olsun
Biz iyiyiz çok şükür

ehh tabi, kabına sığamıyor artık kısçe

kolay gelsin sosyal...

last ikinize de geçmiş olsun ..

gecmis olsun guzelim.

cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.

hatali olabilir cnm.

hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.

cok teşekkur ederim kızlar bu sene hastalıklarla dolu bi sene oldu benim için cabuk toparlandık çok şükür annem de yanımda olunca

tebrık ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin

cok gecmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir

ben de bu ay klomen kullandım kızlar adetin 5. günü başladım 4 tane yumurtam olustu fakat dr. catlatma ıgnesıne gerek görmedi
ben de ateş ölçmeye başladım catlayıp catlamadıgını anlamak ıcın fakat ateşim stabil gidiyor gibi anlayamadım catlayıp catlamadıgını ıkı gun önce egg akıntı da vardı şimdi o da yok ya henuz catlamadı ya da catladı atesım pek sıcramadı ya da kist olusacak iğne vermediği için benden haberler böyle kızlar bugun de adetin 15. günü hayırlısı bakalım zaten ümit etmek ıstemıyorum http://www.fertilityfriend.com/home/495982

inan bende onun şokundayım burun kanadı hamile çıktım,rabbime şükürler olsun çok sevindimmi bilemiyorum daha dogrusu sevinmekten korkuyorum,allah hepinizden razı olsun
korkma canım korkma, bu seefr herşey yolunda gitsin inşallah

daha bugün baktım birşey yazdın mı diye, cumadan beri yazmamıştın, merak ettim canım. Belki de değerin artmaya devam edecek, bebeğin kalmaya karar verdi belki de.. belki de biri düştü biri tutundu sonradan, o yüzden böyle oldu.. ne bileyim.. vajinal neden bakmadılar canım, 1422 ile vajinal görebilirlerdi aslında:26: Bu arada dış gebelik olsa, betan bu kadar yüksekken ağrın olmamıydı? benim bildiğim dış gebelik öyle belirti veriyor, şiddetli sancı ile belli ediyor kendini.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur mericem

bebeğin nasıl kuzum
sık sık emziriyorsun dimi çok fazla uyutma sarılık olmasın canım ay ne guzel kavustunuz asıl sımdı anlıyorsundur her bir şeyi
kokla benim yerime miniği

Yok kuzum vajinal bakılmadı yarın baska bir doktora gidicem bakalım

İnşallah canım çok sağol

Yok deryam vajinal bakmadı.doktor bir olumsuz bir olumlu konuşuyo ama ben bu kadar yavaş gelişen bebek ilerlemez diye düşünüyorum

Yok kuzum vajinal bakılmadı yarın baska bir doktora gidicem bakalım

Canım en iyisini yaparsın şimdiye kadar bakması lazımdı, yarın haber ver canım inşallah güzel haber alırsın Rabbim büyük

kızlar ben kaçar yarın görüşürüz inşallah, pc de uzun kaldım bugün hiç iyi olmadı, yemekle uğraştım iyice enerjim gitti uyku bastırdı, öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…