Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi

Kızlar önce hastaneden geldim.sonucunu aldım.veee hamileyiiim .değilim 11.43 çıktı.dr.kaç günün geçti dedi bende daha geçmedi son adetim nisan 20si dedim tamam pazartesi tekrar gel dedi

işteee bu kadarrrrrrrr Rabbim sonuna kadar götürsün inşallahhhh

işteee bu kadarrrrrrrr Rabbim sonuna kadar götürsün inşallahhhh

benim dpo 9 da 14 tüüü

allahıma hamdusenalar olsun.bacım manyak oldum resmen elimi kolumu sallayarak gittim hem heyecan yapıyor hem yoktur diyordum,şok oldum,dpo ya göre normal demi,tablom dpo 9 diyor ama ben biliyorum daha 8 deyim,yalvarırım dua edin,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin ,benim hamileligimide herkezinkinide

gecmis olsun guzelim.

cnm..sana da erkek geliyrmus. jayirli olsun.

Diğer kayıtlı olduğum gebelik sayfasından bir arkadaşın testi ne olur pozitif deyin bu teste

Eki Görüntüle 1112311
hatali olabilir cnm.

hayirli olsun. insallah sorunsuz devam eder.

ben sana demiştim ama tablon zigzaglı bence boş değil dop 6 da kızzz deli tabi ki dua ederiz etmez miyiz hiç bence çok normal canım pazartesi tekrar git bi kan daha ver için rahatlasın amin canım isteyen herkes bu duyguyu tatsın hamişlerde bebişlerini sağlıklı şekilde kucaklarına alsınlar

canım hayırlı olsun inş. benimde dpo 9 da 14 tü çok erken yapmışsın testi iğne falan mı kullnacaksın

gecmis olsun guzelim.

hatali olabilir cnm.

aminn inşallah sagol
evet canım demiştin,allah razı olsun canım,pazartesini bekleyemicem çünki düşük yaptıgımda benim kendi dr.um bana demiştiki hamile kaldıgından şüpelendiginde hemen gel demişti,şimdi ona randevu alıcam randevusuz asla hasta almaz çok katı kurallıdır,ve oldukça yogundur,bakalım nezamana verecekler sırayı
canım hayırlı olsun inş. benimde dpo 9 da 14 tü çok erken yapmışsın testi iğne falan mı kullnacaksın
ya yok ben sabah başka şey için dr.gittim burun kanamasıyla uyandım sonrada durduramayınca dr.gittim,dr. önce tampon yaptı sonra bişeyle burnuma bakacak oldu bi makine ama ne bilmiyorm,bende hamile olabilirim bu yüzden yaptırmak istemiyorum dedim,oda bişe olmaz dedi ama ben yaptırmadım oda ozaman bi kanda bakalım beta ya dedi ve sonuç pozitif,

arkadaşlar bugün adetimin 14.günü. ben hayatımda ilk defa ateşölçere başladım ve başlayalı 4 gün olu.yani adetin 11 günü başlamış oluyorum.
1.gün 36.3
2.gün 36.3
3.gün 36.0
4.gün 36.1
e benim ateşim niye sabit değil.şimdi ben nasıl anlayacam:26:

Slmmmm ben de takib etmek istiyorum nasil yapacagim ve kulaktan olcme aleti var olur dimi o

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

inşallah canım. heyecanla bekliyorum yarını:)
aminnn:))
tövbe yarabbim. daha neler görüp duyacağız yaaa.. terbiye mi az acep bunlarda. iki yımırta kırıp limon sıkıver sen bunlara cute:)))) hizaya gelmeleri lazım.
canım benim senin hassas olman çok doğal bu zamanlarda ama sakın ola kötü anneyim diye düşünme.
şimdi çok telaşlısın ne yapacağını şaşırır insan ama sen mantıklı ve çokk sabırlı bir insansın. doğru olanı yaptığına ve yapacağına eminim ben. kendini üzme sakın bebek kusar da ağlar da...yan yatırmaya çalış bebeği kusmuk kaçmasın boğazına. sen bilirsin zaten ama hatırlatmak istedim canım benim.
hayırlı olsun :) sağlıklı bir gebelik diliyorum canım.

hatırlıyormusun senin dogumuna bikaçgün kala demiştimki inşallah sen dogum yapar kendini toplar gelirsin ve bende sana derimki cute hamileyim,dileyim gerçek oldu rabbim şükürler olsun ve bebeyimi korusun

olleyyy beee biliyordummm biliyordum, o zigzagları görünce anlamıştım zaten, sosyalinki gibi diye geçirmiştim aklımdan
Hadi Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim
Neye niyet neye kısmet yaa, kim derdi burnun kanayacak da hamile olduğunu öğrencen

gecmis olsun guzelim.

hatali olabilir cnm.

şimdilik öyle görünüyor cutem, bakalım hayırlısı senden tüyoları alırım artık, erkek annesi olmak nasıl diye

topiğin ilk sayfasını okursan canım orada bütün detaylar yazıyor, ona göre tablonu oluştur, zamanla şekillenecektir. o zaman yorum yapabiliriz.
böyle ölçmeye başladığın gün 1. gün sayılmıyor yani hem ateş sürekli sabit gitmez, değişkendir.

Slmmmm ben de takib etmek istiyorum nasil yapacagim ve kulaktan olcme aleti var olur dimi o

kulaktan ölçerle olmaz canım, topiğin ilk sayfasını okursan herşey detaylı var, ona göre yardımcı oluruz

hakkına hayırlısı canım randevuyu al ama yakın tarihede alma bence yine sen bilirsin :26:

bu kadar veriyle yorum yapamayız ölçmeye devam edin

ilk sayfada ayrıntılı bir şekilde yazıyor orayı bi okuyun isterseniz kulaktan ölçme aletide olmaz dijital ateş ölçer lazım 5-10 lira arası eczanelerde satılıyor

canım bir şey sorucam sana ateş tablona baktım baya geç yumurtlamışsın keseyi kaç haftalıkkın gördün son adet tarihine göremi hesaplıyor doktorun

canım ben hiç son adet tarihime göre hesaplamadım yumurtladığım tarihi bildiğim için öyle gittim dr a hep şimdi ki ultrasonumda yumurtlamaya göre gidiyor ben mesela 25 ocakta en son adet olmuştum ama hep 5 şubatta olmuşum gibi hesaplıyorum tabi dr a 25 ocak diyorum

ne bileyim sabit kalır ateş deniliyo.beni mi niye sabit değilsizde sabit mi peki?

yok balım zaten dedimya benim dr.neredeyse hastanede yatıyor yogunluktan,bu sebepten dolayı belkide pazartesine bile alamam randevuyu,sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş derlerya benimkide öyle azönce annemle konuştum annemde dedi sakın erkenden gitme dedi,herşeyin dogrusunu ve hayırlısını rabbim bilir tabiki ama 3 gün önce eşimle sohbet ederken mevzu bebk meselesine geldi,ben dedimki bak göreceksin ben bu ay hamileyim ve allahın izni ile bi sorun yaşamıcam demiştim,

canlar şimdi bu ayın 21 bizim evlilik yıldönümümüz,sizce eşime bebişi şimdimi söyleyim yoksa 21 demi söylesem:44:

insanın içine doğuyor değil mi boranım neden dersen bende ilk gebeliğimde hiç kabul edememiştim hatta bunu herkesle paylaşıyordum sürekli kötü şeyler düşünüyordum ki olduda kürtaj oldum ama bu gebeliğimde hiç sorun yaşamayacakmışım gibi geldi ve çok şükür ki şimdilik bi sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…