kızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür
690 gr 30 cm bir cadı
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlardudaklar bana benziyordu gerisi full kocam
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.
program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.canım ya işte o proramı anlamdım ne işe yarıyo?
gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.günaydın kızlr kaç gündür giremedim rahatsızdım migrenim tuttu dün feci başagrısı mide bulantısı akşama kadar çıkardım çok kötüydü sabah minoset içtim akşam yatrkende parol içtim dayanamadım içmeseydim iyiydi offf bişi olmaz inş. şimdi iyyim çok şükür sizleri çok özledim bakayım şöyle bir geçmişe neler olmuş..madende hayatını kaybeden işçilerimize Allah rahmet eylesin inş. ailelerinede baş saglığı çok zor cok..
eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.cutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.cok sagol aysegulcum cok şükür toparlandık şimdi memlekette olması daha bi iyi oldu buralarda cok zorlanırdık sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok
canım sen yazdıkca kendimi görüyorum sakın taviz verme hiç bi şeyi ona söylemek ya da göstermek mecburiyetinde değilsin. hadsizler.
sınırlarını çiz kuzum öğrenecek zamanla oğlunun sana ait oldugunu ve senin istediğin şekilde büyüyeceğini şimdi lohusalıkta da daha cok etkıleneceksın gececek bugunlerde ama sakın içine atma benden sana tavsiye
sagol canım mesaneme resmen yapıştı taş agrısı dayanılacak gibi değildi artık birden karar verdik(
ateşimi de bi yere not ediyordum 2 gün oldu tablo olarak gireli yok kuzum habersiz kaçmam ben öyle zaten orda bile içim içimi yedi giremeyince
sana da çok gecmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz stende doguma kadar inşallah daha fazla ilerlemez(
cok sagol nukracım özledim sizleri ...
sen nasılsın miniğin nasıl
hoşbulduk canım ben de sizleri cok özledimm :)
oğlun çok akıllı maşallah minnoş. abi oclak o:)Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor((((
Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam
Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez onabu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor ( babaannesi çayı hep öyle içerde)
ayyy çok tatlı..maşalllah kuzum. bir kaç kaftaya hareketlerini de görürsün.
canım benim arkadaşımın sıfır sperm vardı kocasında.merhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...
çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...
beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...
ateş sabit olmaz. iner çıkar. ama yumurta sonrası çıkış belirgindir. ilk sayfadaki tabloları incele mutlaka. ve de üzülme bundan üzülcek bir şey yok:)ya arkadaşlar ateşimi dil altındandan her sabah saat 6 da ölçüyorumönceleri 36.2 iken ateşim ama artık sürekli bigün 36.1 diğer günü 36.0 olarak çıkıyo sürekli.böyle birbirini takip edyo.e ne bu şimdi((((
kuzum boşanmasınlar inş. ya da haklarında hayırlısı olsun ne diyim. inan iki ucu şeyli değnek.Kuzum bizimkilerde bi değişiklik yok.ikisi de evi terketmedigi icin aynı evdeler su an.satılmasını bekliyolar.babam dava açacak.annem de yanaşmayacak anlaşmalı boşanmaya kesin.aynı nikah altında ayrı ayrı takılırlar artk.senin kv-kp barışcak hee :) aman barışsınlar.en azından sizin üstünüzden yük kalksın.bilirim o durumu..bizimki de gizli gizli yardım ediyo heralde anasına.bana diyemiyo.bi kere kıyameti koparmistim çünkü.hayir mağdur olsa anlarım.biz ondan daha mağduruz valla.gunde iki paket sigara içmeyi biliyo..puuff uyuz oldum gene
ayşem inşallah senin de heyecanını yaşıycaz. inan çoooooooooooook yürekten istiyorum. olucak bu iş ankara sizi bekliyor.Yerim ben onuuuuuuu:) canım benimm yaa,görmüş kadar oldum hee.ay nasıl heyecanlıııharbiden diye diye japon etcen kızı :)) söz konusu dora olunca seni unutuyorum ben,umarım gerek kalmaz stente yaa.
kızlar merhaba.
690 gr 30 cm bir cadı
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlardudaklar bana benziyordu gerisi full kocam
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.
Kuzum bizimkilerde bi değişiklik yok.ikisi de evi terketmedigi icin aynı evdeler su an.satılmasını bekliyolar.babam dava açacak.annem de yanaşmayacak anlaşmalı boşanmaya kesin.aynı nikah altında ayrı ayrı takılırlar artk.senin kv-kp barışcak hee :) aman barışsınlar.en azından sizin üstünüzden yük kalksın.bilirim o durumu..bizimki de gizli gizli yardım ediyo heralde anasına.bana diyemiyo.bi kere kıyameti koparmistim çünkü.hayir mağdur olsa anlarım.biz ondan daha mağduruz valla.gunde iki paket sigara içmeyi biliyo..puuff uyuz oldum gene
program senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.
gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.
eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.
canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)
.
canımm cok saol..düşünmen ne guzel ama çok kötüyüm bizim ne maddı ne manevı nasıl kaldırıcaz tup bebegı...hangı doktor hangı hastane hıc bılgım yok...napcaz hıc bılmıyorum...gercekten mı yaaaaa sıfırken hamıle kalmıs mı...rabbım vermıs ne guzel...çakşırı eşime içiriyorum zaten canım 2 haftadır..
degerın olmaması mahvettı bızi...
ayyyy senın fasulyen masaallah canım yaaa
iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi
gozun aydin cncm..cok sevindim.
öyle diyorlar bakalım nasip:)
amin. Allahım sana da nasip etsin canım benim. çok içten diledim.
cnm.benimki mercimek gibi yuvarlakti
Vayy ehli keyif bayan japon baligikızlar merhaba.
690 gr 30 cm bir cadı
iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi
cnm.benimki mercimek gibi yuvarlakti
Vayy ehli keyif bayan japon baligiAllah saglik sihhat versin ikinizede inş gerek kalmaz stente falan
Hayir cnm sen okumani bitir ister toptan yaparsin istersen sure bitince yaparsin sadece sayisini unutma yeter Allah gonlundekini nasip etsin cnm bizlerin de dualarindasiniz tümisteyenler
kızlar merhaba.
690 gr 30 cm bir cadı
masallah cnm size)
hosbulduk cnm.hoşgeldin kuzumm.mercimekler erkek fasülyeler kız:) benimki fasülyeydi:)
Sen nazil oldun fresh anne
Oglunla alistinizmi birbirinize
yan gel yat tam benim cimcimoşa uygun valla. 300 de 1 görülüyormuş. böbreğim de 1000 de 5 görülüyormuş. değişik bi bebeğiz biz öyle sıradan duruşlar anneyi rahat bırakmalar bize göre değil
hosbulduk cnm.
kp karsimda yinesaat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins ruh halimi bozdu bunlar.
idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.
hosbulduk cnm.
kp karsimda yinesaat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins ruh halimi bozdu bunlar.
idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?