iyiyim kuzum. misafirler iceride ben oda da emzirmeyle devam cnm.Nasılsınız canım? Sen geldin ben kalkıyorum çok oturdum:)
ne demek canim. ben de diyorm ozelden yaxcam dedi baktim özele yok avikran yazmışsın:):)
dini Konular niye yasak anlamadim ama neyse.
kısmette ne varsa o olur canim.
ayyy seni saskin ördekRüzgar şehzadenin annesi Cute Sultaaannn,napıyosunuzzz,nasılsınızzKilolar gitmiş hee,helal sanaa Rüyama girdiniz gene,Rüzgarı da seni de gördüm.Bizim tuttuğumuz ev çok yakınmış size,biz seninle araşıyoruz,buluşuyoruz.Yalnız yakalarımıza kırmızı karanfil takmışıızz,uyanınca gülmekten yarıldım Rüzgar sarı bi tulum giymiş,yanakları pespembe,nasıl tatlıydı eşek
daha yumurtan catlamadi demek.cnm. hala gebelik icin sansin var.arkadaşlar bugün de ateşim 35.8 çıktı
bugün adetimin 18.günü ateşim sürekli
bigün 36.0
bigün 36.1
olarak hep bu iki sayıyla devam etti
ama son iki gündür yani dün ve bugün ise 35.8 çıkıyor:26:
bunun anlamı ne acaba?tablo yapamadım o yüzden günlük yazıp soruyorum
Kızlar önce hastaneden geldim.şiddetli baş dönmesi e titremeyle acile gittik.tansiyonum 9 a 7 çıktı.çok düşmüş.serum takicaklari durumumu söyledim betaya bakıldı 97 olmuş.son adet 20nisandi.artık bişey yapamadılar musaadedde kaldım tansiyon biraz düzeyinde geldik.salı günü 11 idi.sizce nasıl.dusukle sonuclanan gençliğimde adet günü 38 di
benim 5. haftada 1699 du.Canın sağolsun canım sinirlenme.
sarımsaklı şampuan iyi geliyor diye biliyorum.Cok sancili ve yogun bir regli geciriyorumbian once bitsin artik belimden asagim tutmuyor.moralim cok bozuk kizlar ya sacimcok dokuluyor.varmi bi tavsiyesi olan.kafamda sac kalmicak boyle giderse.bugun oglen fatma girigin bi filmi vardi tvde.adi kuma.kadinin cocugu olmuyo kendine kuma ariyo.kor bi kadini aliyo kuma diye benimkide bana diyoki benim ki kor olmasin askim diyo.hem guldum hem sinir oldum ( sac dokulmesi konusunda fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim canlarim.kendinize iyi bakin hepinize iyi gcler.
hmm mantıklı:)sekerler.birseyi daha test etmis oldum. bebeginiz karninizdayken akiskankigi nasilsa, doguncAda ayni oluyr..onun icin dikkatli olun. ornek veriyrm;
1)ruzgar saat 18:15 gibi oynardi cunku babbasinin gelis saatiydi. simdi de o saatte iyaniyr
2) gece 3 te kalkardim uyuyamazdim. yine 3 -3.5 gibinkalkiyruz. emmmesi uyumasi derken bu saatler oluy.
3) bem hep muzik dinler ve soylerdim. suan muzigi acayip seviyr ve duyunca hemen sakinlesiyr.
du kontroller vardi. bmikimizinde herseyinsuper sukur. isitme testi de yaptirsik. rutinmis. onda da sorun cikmadi.
bebek kesinleşince söyledik biz de.Canım bundan öncekini sağolsun kp herkese söylemişti düşük olunca zor oluyor kimse soru sormasın diye kv önceden uyarmıştı sülaleyi, hem de ne cins
fark var canım
çok sağol canım amin
ay sorma hem de ne ifrit olmabatıyor batıyor gözüme batıyor ay kız güldürdün beni çok fena hamileyim
eşimlede konuşup karar vereyim önce size sordum
tamam canım bakıcam:)
ayyy ne yazmıştın
tamam canım fikirleriniz önemli söyleme ihtimalim yükseldi
adetim iki gün geçtiğinde 4 haftalıkken 906 çıkmıştı daha da yaptırmadım
:)) neyse canım olur canı sağolsun kuzunun
canım geçmiş olsun, saç dökülmesi için önce doktora git vitamin eksikliğinden oluyor, sonra da aktardan karışımlar oluyor bunun için alırsın, eşinede kızdım yalnız bunun şakası mı olur
bak güzel taktik görsün öğrensin
maşallah canım sıkıntı çıkmamış, doğru canım aynen karnındaki gibi oluyorlar:)
henüz yumurta çatlamamış. hala şansınız var.ayyyy olabilir mi gerçeketne canımsınya bu sabah da değerim 35.8 çıktı.dün ve bugün 35.8 çıktı.daha önce sürekli 36.0 veya 36.1 çıkrdı:26:dün gece ilişki programı yapamadık gece saat 3e kadar mutfaktaydım içliköfte yapıyordum.eşim beni bekle bekle uyumuştu ya zaten bi haftasonum var o nu da boş buldular mı eltim görümcelerim kayın gelecekler bugün kayın olacak beyefendi içli köfte istiyormuş işin kötü yanı da yatıya kalacaklar ve ben yine ilişki yapamiyacam ya eşimin dediği gibi her ay bi aksilik çkyo ya
hayırlı olsun.günaydınnnn
cep telefonundan alıntı yapamıyordum evimde değildim yeni geldim mesajları okudum
ateş ölçmeye başladım yarın da ovulasyon testime başlıycam hakkımızda hayırlısı olsun
geçen ay 9-10. günler 36.1 girmişim ateşi bu ay 36.4 acaba geç mi çatlıycakne zaman düşecek kasık ağrım bu ay erken başladı acaba çatladı bitti mi bilemedim çünkü ateşe dün başladım daha ilişki de olmadı umarım kaçmamıştır
wuhhuuuuu ne güzel uyumuşsun:)) ben de tatil bile olsa saat 6 da uyanıyorum sonra da uyur uyanık 9 a kadar yatıyorum:) vaktin varken uyu valla ben çok severim uykuyu:)Yaahuuu ben depresyondayım sanırım,bu ne uyku bee :)) şimdi kalktım biliyo musunuzeşim çayı demlemiş.kahvaltiyida bi zahmet hazirlayim bari :))
günlük yazarken de şöyle yazarsanız daha yorumlanabilir olur.arkadaşlar bugün de ateşim 35.8 çıktı
bugün adetimin 18.günü ateşim sürekli
bigün 36.0
bigün 36.1
olarak hep bu iki sayıyla devam etti
ama son iki gündür yani dün ve bugün ise 35.8 çıkıyor:26:
bunun anlamı ne acaba?tablo yapamadım o yüzden günlük yazıp soruyorum
değerin güzel artmış maaşallah.Kızlar önce hastaneden geldim.şiddetli baş dönmesi e titremeyle acile gittik.tansiyonum 9 a 7 çıktı.çok düşmüş.serum takicaklari durumumu söyledim betaya bakıldı 97 olmuş.son adet 20nisandi.artık bişey yapamadılar musaadedde kaldım tansiyon biraz düzeyinde geldik.salı günü 11 idi.sizce nasıl.dusukle sonuclanan gençliğimde adet günü 38 di
Ay inşallah canım.rabbim inşallah bu sefer kuzumu bana bağışlar .sağol canımgecmis olsun.
bence beta artisin guzel cnm.
benim 5. haftada 1699 du.
sarımsaklı şampuan iyi geliyor diye biliyorum.
umarım çabuk atlatırsın bu günleri.
hmm mantıklı:)
anneler ne alemde yanındalar mı hala?
kuzucuğun her şeyi çok iyi gidiyor maaşallah, sen de toparladın mı iyice ohhh değmesinler keyfinize:)
bebek kesinleşince söyledik biz de.
olacağı varsa olur zaten her ay riskli. doğana kadar risk var yani Allah esirgesin.
sen söyle bir de nispet yap görümceye:))))
henüz yumurta çatlamamış. hala şansınız var.
hayırlı olsun.
her ay değişir ateş. aynı ateşte yumurtlamayabilirsin.
tablo yaptıysan buraya kopyala adresi daha iyi yorum yapılır
wuhhuuuuu ne güzel uyumuşsun:)) ben de tatil bile olsa saat 6 da uyanıyorum sonra da uyur uyanık 9 a kadar yatıyorum:) vaktin varken uyu valla ben çok severim uykuyu:)
günlük yazarken de şöyle yazarsanız daha yorumlanabilir olur.
1.gün 36.0
2.gün 36.1
.
.
vs.
üstte yorumumu yaptığım için tekrar yazmamayım:)
değerin güzel artmış maaşallah.
sen 5. haftayı niye sordun canım, sen 4. haftadasın ya henüz.
benim 5. haftada 1699 du.
sarımsaklı şampuan iyi geliyor diye biliyorum.
umarım çabuk atlatırsın bu günleri.
hmm mantıklı:)
anneler ne alemde yanındalar mı hala?
kuzucuğun her şeyi çok iyi gidiyor maaşallah, sen de toparladın mı iyice ohhh değmesinler keyfinize:)
bebek kesinleşince söyledik biz de.
olacağı varsa olur zaten her ay riskli. doğana kadar risk var yani Allah esirgesin.
sen söyle bir de nispet yap görümceye:))))
henüz yumurta çatlamamış. hala şansınız var.
hayırlı olsun.
her ay değişir ateş. aynı ateşte yumurtlamayabilirsin.
tablo yaptıysan buraya kopyala adresi daha iyi yorum yapılır
wuhhuuuuu ne güzel uyumuşsun:)) ben de tatil bile olsa saat 6 da uyanıyorum sonra da uyur uyanık 9 a kadar yatıyorum:) vaktin varken uyu valla ben çok severim uykuyu:)
günlük yazarken de şöyle yazarsanız daha yorumlanabilir olur.
1.gün 36.0
2.gün 36.1
.
.
vs.
üstte yorumumu yaptığım için tekrar yazmamayım:)
değerin güzel artmış maaşallah.
sen 5. haftayı niye sordun canım, sen 4. haftadasın ya henüz.
Kızlar önce hastaneden geldim.şiddetli baş dönmesi e titremeyle acile gittik.tansiyonum 9 a 7 çıktı.çok düşmüş.serum takicaklari durumumu söyledim betaya bakıldı 97 olmuş.son adet 20nisandi.artık bişey yapamadılar musaadedde kaldım tansiyon biraz düzeyinde geldik.salı günü 11 idi.sizce nasıl.dusukle sonuclanan gençliğimde adet günü 38 di
iyi ol daha da iyi :) 40 güne anca alışır insan herhalde. şimdi şaşkınsındır:)daha iim cnm cok sukur. anneler yanimda hala. her gun burdalar. misafirler gelip gidiyr haftasonu diye.
ben de annelige alismaya calisiyrm cnm. uykusu, gazi,.emmesi, yerinde yatirmaya calisma vs diye.
ben çok severim hurmayı.Ilk defa gecmis cabuk gecti.malum hafta sonu pek yazan olmamis.bugun cok iyiyim.agrim sizim gecti.temizlik yemek falan derken ancak yer gordum.buaralar yedigim ictigim seylerin besin degerlerini neye faydali oldugunu arastirmayi pek sever oldum.irandan hurma gelmisti.hurmanin yararli oldugunu biliyordum ama sebebsiz kisirliga yumurtaliklara tansiyona kalbe karacigere daha sayamadigim birsuru seye cok yararli oldugunu ogrenmis oldum.benim gibi bilmeyenler varsa ev ahalisine gunde bikactane hurma yeme aliskanligi edindirelim. cocuklugumdan beri hurma sadece ramazan ayinda evimize alinirdi.yemeyide pek sevmezdim.ama hurma yemeyi kendime aliskanlik edindirmeye karar verdim.hepinize mutlu hafta sonu diliyorum.kendinize iyi bakin.
için rahat olsun artık artışın güzel.Kızlar eski degerlerime bakımda azonce.adetten 1gun önce 38 mis.dusuk yaptigim gebelikte.bu ay ise yuma göre yarın adet günüm allah korusun tabi gelmesin artikta. Adet falan.bugünkü değerim ise 97.yani arada büyük fark var.allaha şükür.buarada adetten 2 gun sonraki değerimde 87 imiş.oncekinde
sekerler.birseyi daha test etmis oldum. bebeginiz karninizdayken akiskankigi nasilsa, doguncAda ayni oluyr..onun icin dikkatli olun. ornek veriyrm;
1)ruzgar saat 18:15 gibi oynardi cunku babbasinin gelis saatiydi. simdi de o saatte iyaniyr
2) gece 3 te kalkardim uyuyamazdim. yine 3 -3.5 gibinkalkiyruz. emmmesi uyumasi derken bu saatler oluy.
3) bem hep muzik dinler ve soylerdim. suan muzigi acayip seviyr ve duyunca hemen sakinlesiyr.
du kontroller vardi. bmikimizinde herseyinsuper sukur. isitme testi de yaptirsik. rutinmis. onda da sorun cikmadi.
Yaahuuu ben depresyondayım sanırım,bu ne uyku bee :)) şimdi kalktım biliyo musunuzeşim çayı demlemiş.kahvaltiyida bi zahmet hazirlayim bari :))
iyi ol daha da iyi :) 40 güne anca alışır insan herhalde. şimdi şaşkınsındır:)
ben çok severim hurmayı.
sana da mutlu hafta sonları:)
dışardaydık çok yorulmuşum ayaklarımı tuzlu suya bastım
herkes iyi gibi.
boran değerin çok güzel maşallah
cutem spiral konusunu bir daha düşün derim kuzum. içerde kayma vs yapabiliyor. zaman zaman hissediliyormuş. bir de ona rağmen gebe de kalan çok.
ben ne yalan söyleyim en güvenli yolu prezervatif olarak görüyorum. başka bir yolla korunmayı da düşünmedim hiç.rüzgarımızın uyku düzeni demek anne karnındaki gibi.
benim kızım da genelde 2 saate bir uyanıyor. ama akşamları çok uzun süre uyumuyor. sabahları da 5 gibi kalkıyor.
dışardaydık çok yorulmuşum ayaklarımı tuzlu suya bastım
herkes iyi gibi.
cutem spiral konusunu bir daha düşün derim kuzum. içerde kayma vs yapabiliyor. zaman zaman hissediliyormuş. bir de ona rağmen gebe de kalan çok.
ben ne yalan söyleyim en güvenli yolu prezervatif olarak görüyorum. başka bir yolla korunmayı da düşünmedim hiç.rüzgarımızın uyku düzeni demek anne karnındaki gibi.
benim kızım da genelde 2 saate bir uyanıyor. ama akşamları çok uzun süre uyumuyor. sabahları da 5 gibi kalkıyor.
maşallah ruzgara
sana da kocaman bi maşallahbu kış bi ara ben de öyleydim ama cabuk bıraktım insanı miskinleştiriyor uyku sımdı artık saat kuruyorum 8 de kalkıyorum
geçmiş olsun bence de artışın gayet iyi
hoşgeldiinn
ben de alıntıladım sanıyordum ama cıkmadı sen yazınca yazayım dedim . katılıyorum ria hiç taktırmadım ve hıc de düşünmedin kanamayı cok arttırıyor ve dediğin gibi kayma olasılıgı cok yuksek zamanla rahime de zararı oluyormus .zaten benim kolay gebe kalma dıye bı olayım olmadıgı için hiç gerek duymadım
dun de yazmıstım canım sanırım görmedn phia ile görüşüyor musun durumu nasılgelmiyor mu siteye
bir de devini merak ettım o da uzun zaman oldu girmeyeli
bilir kişiler çok olur böyle durumlarda canım.sorma yavrum. herkes bilir kisi etrafimda. oyle tutma, kucaginda gezdirme alisir, onu yeme, balkona cikma vsvs vs......
he demekten iflahim kesildi.
alisacagiz sanirim cnm.
kuzum görmedim bazen girip çıkıyorum geçmişi okumadan.hoşgeldiinn
ben de alıntıladım sanıyordum ama cıkmadı sen yazınca yazayım dedim . katılıyorum ria hiç taktırmadım ve hıc de düşünmedin kanamayı cok arttırıyor ve dediğin gibi kayma olasılıgı cok yuksek zamanla rahime de zararı oluyormus .zaten benim kolay gebe kalma dıye bı olayım olmadıgı için hiç gerek duymadım
dun de yazmıstım canım sanırım görmedn phia ile görüşüyor musun durumu nasılgelmiyor mu siteye
bir de devini merak ettım o da uzun zaman oldu girmeyeli
hemen bakayım kuzum.cnm. ben zaten siporal istemiyrm. sadece tam ohreneyim istedim)
bakalim benim atarki ne der. e mail atmistim sana
yandin desene. senin dora baya ayakta dudacak seni
)
fnm ben de dusunmuyrm hic. bakalik dr o zaman soyler derdini. korumasi lazimmis beni. neden bilmiyrm. yani sezeryan oldum belli bir sure gecsin diye mi yoksa pihtidan dolayi dinlenmek zorunda oldugumdan mi bilemiyrm cnm.
phiayi bilmiyrm ama devin iyi cnm. sadece cok yoruldu. aklini uzaklastirmak istiyr ama iste insan ne kadar uzaklatirabilirse.
hoş geldin:)dışardaydık çok yorulmuşum ayaklarımı tuzlu suya bastım
herkes iyi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?