Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anladım kuzumm cok sevindim phianın toparlanmış olmasına inşallah canım canı gönülden amiin tüm bekleyenlerin yüzü gülsün kısa zamanda

maşallah minik prensese sabah uyuması cok iyi inşallah dogunca da devam eder

canlar geçmişi okudum b,raz amacok bakamadım .Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım ütüledm yereştirdim derken baya yoruldum...
cutem maşallh size herşeyin yolunda olmasına sevindim
nesdem ohh hafta sonunun tadını çıkarmışsın canım
boran gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş..

sorma yavrum. herkes bilir kisi etrafimda. oyle tutma, kucaginda gezdirme alisir, onu yeme, balkona cikma vsvs vs......
he demekten iflahim kesildi.
alisacagiz sanirim cnm.
off o bilir kişiler çok can sıkıyor ama katlanacağız bir süre çare yok.

hoş geldin:)
tuzlu su süper,şişlikleri de alıyor.
her şeyini hissetmek ne güzel, o günler hemencik gelsin istiyorum:)
her anının tadını çıkar kuzum.
her gün öyle özeli ki gebelikte.
insan bazen doğmasa mı acaba diyor:)
rica ederim lastcım.
amin canım isteyen herkesin bebikleri gelsin.

rica ederim lastcım.
çıkarıyorum :) hatta eşime karpuz bile aldrdım geçen akşam canım nasıl istediiii:)
ben de bir sene önce hep diyordum ki; ben hamileliği yaşamak istiyorum ama doğmasa orada kalsa.
arkadaş beni bir silkeledi, o da öyle diyormuş bebeği ölü doğmuş
o kadar etkilenmiştim ki bir daha asla böyle bir şey çıkmadı ağzımdan.
hayırlısıyla doğsunlar canım.

saol cnm..senin de ellerine saglik.

off o bilir kişiler çok can sıkıyor ama katlanacağız bir süre çare yok.
mecbur cnm.

rica ederim lastcım.

)
dogurmamayi en cok isteyen kisi bendim.cnm.
ama inan kucaginda apayriymis gebeligi ozlemedim.bile. hatta hic gebe olmamisim.gibi geliyr simdi.

saol cnm..senin de ellerine saglik.

mecbur cnm.

)
dogurmamayi en cok isteyen kisi bendim.cnm.
ama inan kucaginda apayriymis gebeligi ozlemedim.bile. hatta hic gebe olmamisim.gibi geliyr simdi.

kızınkıleride yarın bitireyim ohhh o zaman rahatlayacağım inan.
bugun iş yaparken aklıma sen geldın dedim acaba cute yaptı mı bu işleri doğum tam bahara denk geldi...
elim ayrı kafam ayrı çalışır benim

Allahım razı olsun.ins.dahada güzel olur herşey.darısı sana olsun

Hee kızz bütün gün mal gibi dolaşıyorum,hep bi uykusuzluk halii.Halbuki camış gibi uyuyom Ben de artık saat kurayım bari,olmucak böle

)
ben dogurmadan yaptim cnm.

Canim yukselise gecip devam edince yukselis yumyumun catlamis oluyor bence bu ay catlatma gunune bqkmis olursun hem diger aya ona gore iliskide bulynursun.canini sıkma canim.icli koftemi masallah.bende cok severim annem yapmis getirmis.ben yapamiyom.bizim otaraflardansin sende demwj.spermler 3 gun canli kaliyor insallah bizlerinde bebeklerimiz olur.

Merhaba arkadaşlar
Ateş ölçme yöntemini ilk defa deneyeceğim.. Nasıl olduğunu okumak için ilk sayfaları okumaya çalıştım ama telefondan girdiğim için okuyamadım.. Bana kısa bi özet geçebilirseniz çok sevinirim..
Ayrıca benim kulantan ölçen braun marka ateşölçerim var.. Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ama her ölçtüğümde farklı sonuç gösteriyorbu neden olabilir?
Son 4-5 gündür ölçüyorum;
36.5
36.6
36.5.. Gibi çıkıyor ateşim ama gündüz 35.5-35.6 gibi çıkıyo sizce normal mi? Beni aydınlatırsınız çok sevinirim..
Umarım en kısa sürede hepimizin kucağında minnak bebekler olur. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın..
İyi geceler herkese

iyi geceler kızlar bu akşam eşime hamile oldugumu nihayet söyledim kısa bir şok geçirdi sonrada beni tebrik etti telefonum bozulmuştu anne olmanın şerefine güzel bir telefon alalım sana dedi hayret ettim sevindi yani ben morali bozulur sanarak çok yanılmışım alışveriş merkezindeydik sana balık alalım bundan sonra öncelik sensin daha iyi beslenmelisin felan demeler ayy çookk mutlu oldum çokta rahatladım..bilmeyenler için söyleyim eşim 2. çocuk hiç istemiyordu ama rabbim ihsan etti işte bende çekiniyordum..mide yanmalarım devam ediyor kızlar gittim eczaneden şurup aldım gebeler için çok iyi geldii..

Canım sabah 06.00-08.00 arası,yataktan kalkmadan dil altından ölçmelisin..Gün içinde ölçmen bir anlam ifade etmez..O ölçümleri dikkate alma..Daha detaylı bilgi istersen yardımcı olabiliriz..

Saat 3 buçuk olduu kığıızz,uyuyamadım,bi dil çıkarayım dedim sanaa

Ateşli hatunlar sizleri özledim iş yerinde yoğunluktan girmiyorum ancak fırsat buldum sizleri çok özledi sayfalar baya ilerlemiş hepiniz iyisinizdir inşallah son sayfadan anladigim kadarıyla olumsuzluk yok şükür bende iyiyim kızlar biraz önce yatarken hissettim sanki bebegimi aslında birşeyler hissediyorum ama anlamladiramiyorum biraz önceki goz seyircisi gibiydi sağ tarafimda
bu arada topigi ben mı actim yehuuuu
Opuyorum hepinizi

vajinadan ya da dil altindan olcum yapabilirsiniz. digerleri hatalidir.
her sabah 6-8 arasinda sabit bir zaman belirleyin. yataktan cikmadan uyanr uyanmaz olcun.

ayyy cok sevindim. masallah. artik keyfini cikar guzelim o zaman.

gunaydin guzeller.
arkadas gece biri gelip bizi kameraya cekse komedi olur )
esim arkasi donuk bize, oyle yatiyr. bebek ben de ama o "pış pış...e e e" diyr )
sabah kucagimda ruzgar, esim uyandirdi "al da gazi cikacak" dedim. ama gogsun kapali dedi. yani ben bebegi emzirdim saniyrm ) cok komik oluyr insan yahu.

Canım sabah 06.00-08.00 arası,yataktan kalkmadan dil altından ölçmelisin..Gün içinde ölçmen bir anlam ifade etmez..O ölçümleri dikkate alma..Daha detaylı bilgi istersen yardımcı olabiliriz..

Çok teşekkür ederim sanırım dil altından ölçebilmek için yeni bir ateş ölçer almalıyım.. Birde yükselirse yumurta çatlamış mı oluyor? Yada stabil mi durmalı onuda anlatabilirseniz çok sevinirim.. Tekrar çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…