bilir kişiler çok olur böyle durumlarda canım.
kuzum görmedim bazen girip çıkıyorum geçmişi okumadan.
kuzum phia en son çalışmalara yeniden başlamıştı. morali iyiydi.
devincim ise yaza tüp bebek deneyecek. şimdi uzakta olduğu için akraya gitmeyi bekliyor.
inş onların da sizlerinde gebelik haberlerni teker teker vereceğiz canım.
hemen bakayım kuzum.
benim dora babası gibi az uyuyacak gibi görnüyor. tam benim enerjimin yüksek olduğu an uyuyor prensesmesela benim işe gideceğim saat mışıl mışıl uyuyor taaa 10 a kadar
off o bilir kişiler çok can sıkıyor ama katlanacağız bir süre çare yok.sorma yavrum. herkes bilir kisi etrafimda. oyle tutma, kucaginda gezdirme alisir, onu yeme, balkona cikma vsvs vs......
he demekten iflahim kesildi.
alisacagiz sanirim cnm.
her anının tadını çıkar kuzum.hoş geldin:)
tuzlu su süper,şişlikleri de alıyor.
her şeyini hissetmek ne güzel, o günler hemencik gelsin istiyorum:)
rica ederim lastcım.canım dr. lar öyle hemen ria öneriyorlar bana da demişti sizin ki tam koruma sayılmaz diye prezervatife illa ki ria ya da dogum kontrol hapı onerıyorlar
dun okudum dr. unun dediğini bana da ilginç geldi sanırım pıhtıdan dolayı olabilir kuzum
anladım canım cok sağol bilgilendirdiğin için inşallah devinin de bebeği kısa zamanda gelir sürpriz yapar ona
çıkarıyorum :) hatta eşime karpuz bile aldrdım geçen akşam canım nasıl istediiii:)her anının tadını çıkar kuzum.
her gün öyle özeli ki gebelikte.
insan bazen doğmasa mı acaba diyor:)
rica ederim lastcım.
amin canım isteyen herkesin bebikleri gelsin.
saol cnm..senin de ellerine saglik.canlar geçmişi okudum b,raz amacok bakamadım .Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım ütüledm yereştirdim derken baya yoruldum...
cutem maşallh size herşeyin yolunda olmasına sevindim
nesdem ohh hafta sonunun tadını çıkarmışsın canım
boran gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş..
mecbur cnm.off o bilir kişiler çok can sıkıyor ama katlanacağız bir süre çare yok.
her anının tadını çıkar kuzum.
her gün öyle özeli ki gebelikte.
insan bazen doğmasa mı acaba diyor:)
rica ederim lastcım.
amin canım isteyen herkesin bebikleri gelsin.
saol cnm..senin de ellerine saglik.
mecbur cnm.
)
dogurmamayi en cok isteyen kisi bendim.cnm.
ama inan kucaginda apayriymisgebeligi ozlemedim.bile. hatta hic gebe olmamisim.gibi geliyr simdi.
için rahat olsun artık artışın güzel.
doktoruna git mutlaka.
Allahım razı olsun.ins.dahada güzel olur herşey.darısı sana olsuncanlar geçmişi okudum b,raz amacok bakamadım .Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım ütüledm yereştirdim derken baya yoruldum...
cutem maşallh size herşeyin yolunda olmasına sevindim
nesdem ohh hafta sonunun tadını çıkarmışsın canım
boran gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş..
maşallah ruzgara
sana da kocaman bi maşallahbu kış bi ara ben de öyleydim ama cabuk bıraktım insanı miskinleştiriyor uyku sımdı artık saat kuruyorum 8 de kalkıyorum
geçmiş olsun bence de artışın gayet iyi
kızınkıleride yarın bitireyim ohhh o zaman rahatlayacağım inan.
bugun iş yaparken aklıma sen geldın dedim acaba cute yaptı mı bu işleri doğum tam bahara denk geldi...
elim ayrı kafam ayrı çalışır benim
ayyyy olabilir mi gerçeketne canımsınya bu sabah da değerim 35.8 çıktı.dün ve bugün 35.8 çıktı.daha önce sürekli 36.0 veya 36.1 çıkrdı:26:dün gece ilişki programı yapamadık gece saat 3e kadar mutfaktaydım içliköfte yapıyordum.eşim beni bekle bekle uyumuştu ya zaten bi haftasonum var o nu da boş buldular mı eltim görümcelerim kayın gelecekler bugün kayın olacak beyefendi içli köfte istiyormuş işin kötü yanı da yatıya kalacaklar ve ben yine ilişki yapamiyacam ya eşimin dediği gibi her ay bi aksilik çkyo ya
Merhaba arkadaşlar
Ateş ölçme yöntemini ilk defa deneyeceğim.. Nasıl olduğunu okumak için ilk sayfaları okumaya çalıştım ama telefondan girdiğim için okuyamadım.. Bana kısa bi özet geçebilirseniz çok sevinirim..
Ayrıca benim kulantan ölçen braun marka ateşölçerim var.. Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ama her ölçtüğümde farklı sonuç gösteriyorbu neden olabilir?
Son 4-5 gündür ölçüyorum;
36.5
36.6
36.5.. Gibi çıkıyor ateşim ama gündüz 35.5-35.6 gibi çıkıyo sizce normal mi? Beni aydınlatırsınız çok sevinirim..
Umarım en kısa sürede hepimizin kucağında minnak bebekler olur. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın..
İyi geceler herkese
vajinadan ya da dil altindan olcum yapabilirsiniz. digerleri hatalidir.Merhaba arkadaşlar
Ateş ölçme yöntemini ilk defa deneyeceğim.. Nasıl olduğunu okumak için ilk sayfaları okumaya çalıştım ama telefondan girdiğim için okuyamadım.. Bana kısa bi özet geçebilirseniz çok sevinirim..
Ayrıca benim kulantan ölçen braun marka ateşölçerim var.. Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ama her ölçtüğümde farklı sonuç gösteriyorbu neden olabilir?
Son 4-5 gündür ölçüyorum;
36.5
36.6
36.5.. Gibi çıkıyor ateşim ama gündüz 35.5-35.6 gibi çıkıyo sizce normal mi? Beni aydınlatırsınız çok sevinirim..
Umarım en kısa sürede hepimizin kucağında minnak bebekler olur. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın..
İyi geceler herkese
ayyy cok sevindim. masallah. artik keyfini cikar guzelim o zaman.iyi geceler kızlar bu akşam eşime hamile oldugumu nihayet söyledim kısa bir şok geçirdi sonrada beni tebrik etti telefonum bozulmuştu anne olmanın şerefine güzel bir telefon alalım sana dedi hayret ettim sevindi yani ben morali bozulur sanarak çok yanılmışım alışveriş merkezindeydik sana balık alalım bundan sonra öncelik sensin daha iyi beslenmelisin felan demeler ayy çookk mutlu oldum çokta rahatladım..bilmeyenler için söyleyim eşim 2. çocuk hiç istemiyordu ama rabbim ihsan etti işte bende çekiniyordum..mide yanmalarım devam ediyor kızlar gittim eczaneden şurup aldım gebeler için çok iyi geldii..
Canım sabah 06.00-08.00 arası,yataktan kalkmadan dil altından ölçmelisin..Gün içinde ölçmen bir anlam ifade etmez..O ölçümleri dikkate alma..Daha detaylı bilgi istersen yardımcı olabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?