- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Canım bundan öncekini sağolsun kp herkese söylemişti düşük olunca zor oluyor kimse soru sormasın diye kv önceden uyarmıştı sülaleyi, hem de ne cinsaminn canım inşallah dahada koyulaşır,pazar günü tekrar yapıcam allah izin verirse
bende hayırlısıyla önümdeki 10 günü bi atlatsaydım belki kesemde görünür 26 sında sonra eyer dr.um bi sakınca görmezse bende yürüyüşe başlarım allahın izniyle
yakalamışın kızz yumyumu,çatlamış sonunda hadi hayırlı olsun
şimdiyece neden söylemedinki canım,söyle tabii,eltinde amma cinse benziyor ne yani hamile olunca arada kalkıp iş görülmezmiymiş,
fark var canımkızlar lütfen bakarmısınız sizde farkı görebilicekmisiniz nasıl sizce
çok sağol canım aminCanimm hayirlii olsunn melegin gelmiss cok sukurr insallah sagliklaa kucagina alirsin cok sevindim
ay sorma hem de ne ifrit olmaOhoo sukret anacim sen daha yenimi tanistin ben ya klasik 2 aydir kivraniyorum ne oturabiliyom ne kalkabiliyom arkadasin yanina gittim gecen tam oturucam ayyy dedim suratim kaydi acidan noldu basurunmu var diyo dedim nerdeyse evet
Sanada geçmişolsun cnm ggeç baslamis hafifler inşzamanla
Hehhee ifrit olmuş eflal dusunemiyom
Bebeği görünce al ultrason kagidini "ayyy çokfena hhamileyim yerinden kalkamiyom kiii" de sok gözüne
eşimlede konuşup karar vereyim önce size sordumcanım dualarımdasın..allahım şifa versın ıns ...
canım verılmıs sadakanız varmıs...allah korumus...gecmiş olsun canım...
canım hakkınızda hayırlısı buymus demek ..umarım sonucların guzel gelır...
canım inş bebegın görüklür ve için rahat eder kuzuna kavusursun...
gözünüzaydın olsun canım..yenı sehır umarım ıyı gelır sıze...
cuteee ooone guzel gıtmıs kılolar...hadı guzel haberlerle gelınde sevınelım bızde..
canım bence soyle cıfte mutluluk olsun...zaten allah korusun olacagı varsa soylesende soylemesen de olur...bilsinler kı ona gore davransınlar bence sen bılırsın tabı..
aaaayyyyy masalllah hayırlı olsun canım
tamam canım bakıcam:)anım bu hastalık kız bebeklerde oluyor o yuzden sormustum bence baska bı dr. a daha gorun tek dr. la kalma
c
evet canım bugun yukseldı yarın da yuksek gıderse sanırım catladı dıyebılırım kesin
oy maşallah canım harıkaaagünden güne daha da gider ama sakın süt olsun dıye cok tatlı yeme canım ben de dogumdan cıktıgım da 14 kılo bırden vermıstım ama sonradan cok yedırdıler annemler tekrardan kılo almıstım ve sonrası daha zor oldu vermesı
canım bence keseyi görünce söyle tabi yine de sen bilirsin
evet canım koyulasmıs solda ki daha koyu
ayyy ne yazmıştınçok sinirliyim bütün cevaplarım silindi
tamam canım fikirleriniz önemli söyleme ihtimalim yükseldihmm o zaman kaldır sen onu her sabah
ben elmayı okulda yiyiyorum. çok güzel yatıştırıyor hakikaten mideyi:)
yaa geçmedi demek tühhhh...
bu korku hiç gitmeyecek sanırım bende o şehirde de değilim çok zor depremi yaşamak. Allah beterinden korusun.
maaşallah:) oyyyy yesinler o kualayııııııı:))))
sen yine yaz bize notlardoğum sonrası beslenme öneriler
hayırlı uğurlu olsun :)
iyi gidiyor kilo dikkat edersen fazla almazsın canım.
bence söyle görürsen artık.
koyulaşıyor:)
evet yükselmiş hadi hayırlısı:)
adetim iki gün geçtiğinde 4 haftalıkken 906 çıkmıştı daha da yaptırmadımCanın sağolsun canım sinirlenme.
:)) neyse canım olur canı sağolsun kuzununçatladı cok şükür boran ..allh razı olsun canım hayır olsun inş
koyulaşma var canım gözün aydın kat kat artsın ıns
geçmş olsun canımm.kılolarınız cok ıyı maşallah
afiyet olsun yarasın Nehir e :))))))))
amin eflalim inşşş
ayy hadi kolay gelsin offf cok sıkıcı onların gelmesi yaa
canım gece birden uyandı yataktan fırladım ne yazıkki kızın yanına gidince aklıma geldi tüh dedim ateş ölçecektim ama iş işten geçmiş oldu
canım geçmiş olsun, saç dökülmesi için önce doktora git vitamin eksikliğinden oluyor, sonra da aktardan karışımlar oluyor bunun için alırsın, eşinede kızdım yalnız bunun şakası mı olurCok sancili ve yogun bir regli geciriyorumbian once bitsin artik belimden asagim tutmuyor.moralim cok bozuk kizlar ya sacimcok dokuluyor.varmi bi tavsiyesi olan.kafamda sac kalmicak boyle giderse.bugun oglen fatma girigin bi filmi vardi tvde.adi kuma.kadinin cocugu olmuyo kendine kuma ariyo.kor bi kadini aliyo kuma diye benimkide bana diyoki benim ki kor olmasin askim diyo.hem guldum hem sinir oldum ( sac dokulmesi konusunda fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim canlarim.kendinize iyi bakin hepinize iyi gcler.
bak güzel taktik görsün öğrensinEflalim hamileligini bence soylemelisin.o eltide hamilelik nasil yasaniyomus senden biraz ornek alsin.gicik elti :)) Borancim cizgin koyulasiyo neguzel.boyle takip etmen daha guzel bencede..gecmise baktim biraz hepiniz iyisiniz cok sukur.rabbim agzimizin tadini bozmasin insallah..
maşallah canım sıkıntı çıkmamış, doğru canım aynen karnındaki gibi oluyorlar:)sekerler.birseyi daha test etmis oldum. bebeginiz karninizdayken akiskankigi nasilsa, doguncAda ayni oluyr..onun icin dikkatli olun. ornek veriyrm;
1)ruzgar saat 18:15 gibi oynardi cunku babbasinin gelis saatiydi. simdi de o saatte iyaniyr
2) gece 3 te kalkardim uyuyamazdim. yine 3 -3.5 gibinkalkiyruz. emmmesi uyumasi derken bu saatler oluy.
3) bem hep muzik dinler ve soylerdim. suan muzigi acayip seviyr ve duyunca hemen sakinlesiyr.
du kontroller vardi. bmikimizinde herseyinsuper sukur. isitme testi de yaptirsik. rutinmis. onda da sorun cikmadi.