Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bundan öncekini sağolsun kp herkese söylemişti düşük olunca zor oluyor kimse soru sormasın diye kv önceden uyarmıştı sülaleyi, hem de ne cins
kızlar lütfen bakarmısınız sizde farkı görebilicekmisiniz nasıl sizce
fark var canım
Canimm hayirlii olsunn melegin gelmiss cok sukurr insallah sagliklaa kucagina alirsin cok sevindim
çok sağol canım amin
ay sorma hem de ne ifrit olma batıyor batıyor gözüme batıyor ay kız güldürdün beni çok fena hamileyim
eşimlede konuşup karar vereyim önce size sordum
tamam canım bakıcam:)
çok sinirliyim bütün cevaplarım silindi
ayyy ne yazmıştın
tamam canım fikirleriniz önemli söyleme ihtimalim yükseldi
Canın sağolsun canım sinirlenme.
adetim iki gün geçtiğinde 4 haftalıkken 906 çıkmıştı daha da yaptırmadım
:)) neyse canım olur canı sağolsun kuzunun
canım geçmiş olsun, saç dökülmesi için önce doktora git vitamin eksikliğinden oluyor, sonra da aktardan karışımlar oluyor bunun için alırsın, eşinede kızdım yalnız bunun şakası mı olur
bak güzel taktik görsün öğrensin
maşallah canım sıkıntı çıkmamış, doğru canım aynen karnındaki gibi oluyorlar:)

ayyyy olabilir mi gerçeketne canımsın ya bu sabah da değerim 35.8 çıktı.dün ve bugün 35.8 çıktı.daha önce sürekli 36.0 veya 36.1 çıkrdı:26:dün gece ilişki programı yapamadık gece saat 3e kadar mutfaktaydım içliköfte yapıyordum.eşim beni bekle bekle uyumuştuya zaten bi haftasonum var o nu da boş buldular mı eltim görümcelerim kayın gelecekler bugünkayın olacak beyefendi içli köfte istiyormuşişin kötü yanı da yatıya kalacaklar ve ben yine ilişki yapamiyacam ya eşimin dediği gibi her ay bi aksilik çkyo ya

Son düzenleme:
cnm. dun dr kontrolde 40. gun gel. sipirali konusacagiz cunku seni korumaya almamiz sart. ondan sonra iliskiye izin verecegim dedi. neyse evde annemle konusuyrz annem gusul tutmuyr sipiralle dedi.ben de istemiyrm zaten taktirmayi ama dinen hukmunu bilmek istedim cnm.

inşallah bende güzel haberler alırım ,evet canım düşükten sonraki sorgular insanı yıpratır allahtan benim çevremdekiler bu konuda oldukça hassas davranmışlardı,rabbim bidaha yaşatmasın sana bana herkeze,
Günaydın guzel yureklilerim
:16:
günaydınlarrr
ilk defa duydum böyle bir şeyi,bende 8 buçuk sene takılı kaldı,kimseden duymadım haa sormamıştımda ama dini vecibelerine oldukça düşkün ince eleyip sık dokuyan çok arkadaşım var onlarda spiral ile korunuyor,gusuül tutmamış olsaydı asla takınmazlardı benide uyarırlardı

inşallah canım yaa,korkmuyor deyilim,hala kimseye hamileyim demedim,annem hariç
allah razı olsun darısı sana cümleye olsun hyırlı bi şekilde

gözün aydın canımm,ikinizinde iyi olmasına sevindim,rabbim daim etsin

Icine zaten su gitmiyorki gusul sayilmasain...bence 2.yi dusunmuyorsan tAktir hormonal korunamayacaksin emzirdigin bi yakisikli pasa var erkek korunmayi sevmez malesef oyuzden iyice dusun kuzum sana ne uygunsa onu yap

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

günaydınnnn
cep telefonundan alıntı yapamıyordum evimde değildim yeni geldim mesajları okudum
ateş ölçmeye başladım yarın da ovulasyon testime başlıycam hakkımızda hayırlısı olsun
geçen ay 9-10. günler 36.1 girmişim ateşi bu ay 36.4 acaba geç mi çatlıycak ne zaman düşecek kasık ağrım bu ay erken başladı acaba çatladı bitti mi bilemedim çünkü ateşe dün başladım daha ilişki de olmadı umarım kaçmamıştır

gunaydin cnm. sana bi ara ozelden birsey soracagim kuzum.

canim oncelikle şunu açıklayayım spiralle gusul kabul oluyr yani spiralin caiz olmasina izin verilirken gusul e degil de spiralin aşılanmus yumrtnin rahme tutunmasini engelledigi ve bunun kurtaj sayildigi yonunde caiz olmadığı hakkında görüşler vardi ama son verilen fetvalarda bunun boyke olmadığı genelde asilamayi engelledigi görüşü yonunde caiz denilmis yani izin verilmiştir. Tüm korunma yöntemlerinde het iki tarafin sağlığı söz konusudur ve kadına saglik açısından sakincsi yoksa birdaha çocuk sahibi olnaya engel degilse ve ilerde dogacak çocuğun sağlığına zarari olmayacaksa korunma yontemleri caizdir.
bir de bizim mezhebimize (hanefiye) gore Afedersiniz azil kadinin rizasi varsa caizdir.bir de Efendimiz hadisi serifinde " kıyamet gunune kadar olan olacaktır (allah in takdir edeceğine engel olamazsınız )"buyuruyor.
umarim aciklayabilmisimdir cutem.

Yaahuuu ben depresyondayım sanırım,bu ne uyku bee :)) şimdi kalktım biliyo musunuz eşim çayı demlemiş.kahvaltiyida bi zahmet hazirlayim bari :))

Yaahuuu ben depresyondayım sanırım,bu ne uyku bee :)) şimdi kalktım biliyo musunuz eşim çayı demlemiş.kahvaltiyida bi zahmet hazirlayim bari :))

vaavv ne uykusu kuzum bu böyle:) ev toplamaya başladın mı?

saol kuzum. super aciklamissin.
ama ben bunu sana ozelden yazacaktim. ruzgar bende akil birakmamis. aciga yazmisim. maglum topikte yasak dini konular (kk kurali). neyse olan olmus artik cnm.

Nasılsınız canım? Sen geldin ben kalkıyorum çok oturdum:)

saol kuzum. super aciklamissin.
ama ben bunu sana ozelden yazacaktim. ruzgar bende akil birakmamis. aciga yazmisim. maglum topikte yasak dini konular (kk kurali). neyse olan olmus artik cnm.

ne demek canim. ben de diyorm ozelden yaxcam dedi baktim özele yok avikran yazmışsın:):)
dini Konular niye yasak anlamadim ama neyse.
kısmette ne varsa o olur canim.

vaavv ne uykusu kuzum bu böyle:) ev toplamaya başladın mı?

Ben de anlamadımm,cozuttum iyice
Henüz toplanmaya başlamadım kuzum,bu hafta içinde ilçe mi,merkez mi o belli olacak.Bi de ilişik kesme tarihini tam bilmiyoruz.Ben gene de bu hafta salondan başlıcam.Orası pek kullanılmıyo nasılsa.Koli ve gazete ayarlamam lazım öncelikle Puuff gözümde büyüdü hee

Canım hayırdır eşin kaza falan mı atlattı,tam anlayamadım yazılanlardan,kaçırmışım kusura bakma

Rüzgar şehzadenin annesi Cute Sultaaannn,napıyosunuzzz,nasılsınızz Kilolar gitmiş hee,helal sanaa Rüyama girdiniz gene,Rüzgarı da seni de gördüm.Bizim tuttuğumuz ev çok yakınmış size,biz seninle araşıyoruz,buluşuyoruz.Yalnız yakalarımıza kırmızı karanfil takmışıızz,uyanınca gülmekten yarıldım Rüzgar sarı bi tulum giymiş,yanakları pespembe,nasıl tatlıydı eşek

allah kolaylık versin canım zor valla ben de tasinmadim ama temizlik yapiyrm simdi de halılar yıkamadan geldi son olarak silip süpürüp onlari seriyorm ama bittim valla.bizim polis arkdslar var onlarin da hep tayinleri cikti gidecekler alısinca zor oluyr yaa.

hay maşallah amma da uyumussun yarasın Ayşegülüme:)

arkadaşlar bugün de ateşim 35.8 çıktı
bugün adetimin 18.günü ateşim sürekli
bigün 36.0
bigün 36.1
olarak hep bu iki sayıyla devam etti
ama son iki gündür yani dün ve bugün ise 35.8 çıkıyor:26:
bunun anlamı ne acaba?tablo yapamadım o yüzden günlük yazıp soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…