Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşaallah dr sürecin güzel geçer, kardeşinin nikahıda hayırlı olsun

et yicem diye de kendini çok zorlama..yersin zamanla.
ben çok zorlayınca daha kötü oluyorum hala da.
ilk üç ay kilo vermiştim 4. ayda almaya başladım.
efloş sana hayranım:))) üç diyo yaw
hakkında hayırlısı olsun güzelim

Haklısın canım et yerine mercimek var:) ben kilo vermem canım çünkü yine meyveye dadandım

:))) kardeş candır nesdoş biz altı kardeşiz dört kız oğlanları at dört bacı çok güzel anlaşırız inşallah benim çocuklarımda güzel anlaşırlar birde çevremden bir çok kişi özellikle bir kız bir erkek olanlar keşke iki kız ya da iki erkek olsaydık diyorlar, ablamla bir araya gelince arkadaşları imrenirler keşke bacımız olsa diye:) o yüzden düşünüyorum yoksa uykusuz geceler gazlar çişler kakalar bunları düşünürsem hiç yapmam

Hayirli gunler bacilarim ...
Baya oldu yazmayali kusuruma bakmayin...
Malumunuz Ali Yasin im ikinci kere yogun bakim unitesinde yatti ....
Benim icin oldukca gecilmez gunlerdi....
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
20 lere yakin olan degerimiz dun itibariyle 10 laara inmis bulunmakta...
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Memeyi tutmuyo benim sipa...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Yarin genis capli muayenemiz var....
Rabb'im daha beterinden sakinsin tabi ama...
Ins. Oyle bir sorunumuz olmaz...
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....

Canım çok geçmiş olsun,rabbim bundan sonrası için sağlık sıhhat versin ogluşuna.insallah kısa zamanda herşey yoluna girer,musmutlu olursunuz

Tmm cnm cok tesekkur ederim

Genellikle sabah 7 30 ile 8 arasi olcuyorum ve dil altindan olcuyorm

Insallah guzel haberlerle geleceksin canim bende iyiyim cok sukur
Eflalim carsamba buyuk gunnn
Cutem cok sevindimm gobus dusmus

cnm. benim 8. ay bitti kilonalisim ayda 1 ken; 1 ayda 3 kg aldim.

ayy maşallah canım düşmüş göbeği, artık her gün banyo yapacağı için uykusu daha güzel olur annesi

saolun sekerler. sukur dustu ) ben de rahatladim.
nesdem kuzum. benimde icim bir hos oluyrdu zaten. sukur kurtulduk. buarada bana dogum sertifikasi verdiler. arka kismini okudum. diyrki "her emzirmeden sonra 1 barsak sivi tuketin ki sutunuz bollassin.

eflal cnm bir de aklima hosaf geldin cnm. su icemiyrsun ya sivi takviyesi cnm. et yerine de simdikik yesil mercimek tuket gunluk.

Tmm sen yat uyu bakiim benim o günler dellenme gunlerimdi anlarim seni
aradiginiz abone, uykusuzluk nedeniyle şaşi olmus durumda. herseyi tam goremiyr. gozunden kacmis olabilir ,)

ben de merak ettim. muhtemelen bir yandan ilk yurume sonrasi yorgunlugunu atarken bir yandan da oglunu emzirmeye calisiyrdur.
Oyyy yavrum seni hic katmiyorum yinede masallahin var girebiliyon ben iki taneyle biraz zor bulurum buranin yolunu
9 hafta kaldi diye hesapla cnm daha pratik
Valla tam bilmiyorum ama son haftalarda sende bebekte hizli kilo artisi olabilir çok takma kafaya emzirirken gider hepsi inş
Cook gecmis olsun cnm zor günlergeciriyosun ama hepsi gecicek sakin moralini bozma Allah beterinden saklasin gerisi ddüzelir bizde dualarimizda unutmayiz seni birde nacizane tavsiyem bebeğininaaşinabol bol sadaka ver cnm hastaliklari ddefneder ins
.,

Cuteee gobisiniz dusmusmuuuuuu ayyy gozun aydin cnmmmm biz gobis dusunce kucuk kutlama yaparizzz bol bol tebrik ederiz o kadar onemli niye bilmiyorum ama ailede adet iste..
sana da kocaman tebriiikkkleeeerrrrr bizden
saol kuzumm..darisi size.
inan cokkk rahatladim..sardik bakalim.gobegini mikrop kapmasin diye. o da iyilesirse degme keyfime cnm.

Allahim saglikla eve dondursun sizi.

Genellikle sabah 7 30 ile 8 arasi olcuyorum ve dil altindan olcuyorm
arada bir zaman hatali olur.
sabit saat olmali.
en fazla 20 dakikalik oynamayi kabul eder ff.

Insallah guzel haberlerle geleceksin canim bende iyiyim cok sukur
Eflalim carsamba buyuk gunnn
Cutem cok sevindimm gobus dusmus

saol cnm.

Hmm ozamn son bir gaftasi sabit 8 de digerleri bazen 7 30 bazen 8 olmustu acikcasi

Kızlar ben unuttum ilk hamileliğininbu ddonemlerini ama bu seferki cook hareketli yaw nerdeyse hic durmuyor uyumuyomu bu nedir pat kut sürekli boyle ne diyonuz hasari bi bebekmi olacak demek bu acaba :44:

Son düzenleme:
Hmm ozamn son bir gaftasi sabit 8 de digerleri bazen 7 30 bazen 8 olmustu acikcasi

tam yumurtlama gununuzu bu saat farkindan dolayi kesin soyleyemiyrm. ama suan icin ates gidisatiniz guzel. muhtemelen gec yumurtladiniz. o nedenle adet gununuzde gec olacaktir

Kızlar ben unuttum ilk hamileliğininbu ddonemlerini ama bu seferki cook hareketli yaw nerdeyse hic durmuyor uyumuyomu bu nedir pat kut sürekli boyle ne diyonuz hasari bi bebekmi olacak demek bu acaba :44:

)
ruzgarda oyleydi cnm. simdilik sakin ama 40 cikinca belli olur diyorlar nasil. olacagim

Kızlar belim ağrıyor düşük yaptığım gebeliktede aynı ağrı olmuştu.hatta annemin evini supururken zorlandigimdan diye düşünmüştük.içimi çok korku sardı.dua edin lütfen sabah iyi sonuçlar alıyim.çok korkuyorum.acaba dün pikniktemmi unuttum esinti vardı bayabi.umarım usuttugumdendir

ewet geç yumurtladığımdan eminim çünkü adetimi 10 11 gün vardı dr a gittiğimde daha yumurtam çatlamamıştı ama dr. belki şimdi bile çatlar demişti

CUTE gözün aydın göbek düşmüş.AZERI tekrar geçmiş olsun.MISSIY CAT o günleri rabbim sagsalimm bana ve tüm arkadaşlara nasip eder inşallah.ben korkuyorum hemde çok

Son düzenleme:
canım hadi çarşamba buyuk gün...
t,ksinmem biran önce geçer inş kendine dikat e t
göbüşte düşmüş maşallah...
hayırlı doğumlar olsun.oglusun yanındadır şimdii inş..
geçmiş olsun canımm ya ...buhardan başka caresı yok sanırım...
canım geçmiş olsun inş sorun çıkmaz...yavrun içn sadaka ver bol bol oku ve kendini...
Tayinimiz çıktı Ankara'ya kuzum,haberin var mı
hayırlı olsunnn...

boran rahat olmaya calıs kotu düşünme canım olur mu...kötü düşündükçe çağırıyoruz kötülükleri...
inş kötü bir şey olmayacak merak etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…