Slm kizlar 😄kardesimin nikahina hazirlik basladi 😄kostur kostur yrn dr kontrolum basliyor bugun gel ddi o yoktu baska dr vardi ama sgk provizyonu karsilamadigi icin kendi fiyatina cagirdi neredeyse 2 kati gitmedim yrn gidecegim dualarinizi bekliyorum insallah
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
et yicem diye de kendini çok zorlama..yersin zamanla.:)) sorma canım ama seviniyorum belirtim var demek ki bebeğim var diyeaslında çok rahatsız etmiyor, dün et yiyeyim dedim hem de canım isteye isteye ayyy yanında başka bir şey yemiştim o beni çok rahatsız etti sabaha kadar midem bulandı bende ete sinir oldum etin suçu yok aslında su konusunda haklısın canım tansiyonum hemen çıkıyor çünkü:18:
efloş sana hayranım:))) üç diyo yaw:)) sağol canım yine elimde elma maden suyu dolanıyorummaden suyunuda içsem dert içmesem dert çok içersem tansiyon fırlıyor
Güzel bir beslenme listesi yapıcam elim değmedi buzdolabının üstüne asıcam, patlasamda çatlasamda yiyicem bu sefer
Ayy olsun erkek sağlıklı olsunda kız erkek kabulüm hiç üzülmem erkek diye:) nasılsa üçüncü var sıradatabi ikiz olursa üçüncü yapmama gerek kalmaz
hakkında hayırlısı olsun güzelimSlm kizlar 😄kardesimin nikahina hazirlik basladi 😄kostur kostur yrn dr kontrolum basliyor bugun gel ddi o yoktu baska dr vardi ama sgk provizyonu karsilamadigi icin kendi fiyatina cagirdi neredeyse 2 kati gitmedim yrn gidecegim dualarinizi bekliyorum insallah
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
et yicem diye de kendini çok zorlama..yersin zamanla.
ben çok zorlayınca daha kötü oluyorum hala da.
ilk üç ay kilo vermiştim 4. ayda almaya başladım.
efloş sana hayranım:))) üç diyo yaw
hakkında hayırlısı olsun güzelim
Canım ben gece asla tek uyuyamam ilk defa eşim cumartesi bir yere gitti sabaha kadar döndüm durdum çok korkarım, gündüzde hep evde olmasını isterim:)
başladı canım biraz biraz yine daha çok tiksinme var
Canım benim az kaldı yavrun doğunca pişirmeye başlıycaksın:) hıçkırır tabi canım:) çok ilginç değil mi:)
Canım ilk yıllar tartışmalar olur ama boşanma kelimesi hoş değil eşinle bu konuyu açıkça konuşmanı öneririm
sorun yok benimde vücut ısım düşüktür herkesin ki farklı oluyor
Canım idare ediyorum halsizlik keyifsizlik oluyor bazen, tiksinmem var, henüz söylemedik canım
normal canım korkma
ay canım çoktan kavuşmuştursunuz sağlıkla büyüt yavrunu
arkadaşım 19. gün çatlamış olabilir bir kaç günlük ateşin olmadan yorum yapamayız, sana başından beri diyorum ilk ölçtüğün ay bu bir aylık düzenli ölçümün olacak ki aşağı yukarın yorum yapabilelim, en güzeli iki aylık ateş, şimdi sen her gün sorsanda bir şey değişmez yorum yapamayız gün aşırı ilişkiye devam edeceksin mecburen
ohhh hadi canım sevindim iyidir erken kalkmak:)
Canım geçmiş olsun papatya buharı yap istersen
Canım test için erken olmuş
gayet güzel koyulaşmış
Canım 20. gün olmuş yumurtlama şimdilik güzel ateşin iki güne inşallah kesinleşir,testi o zaman yaparsın
:)) benim halim yok canım
alismaya calisirm cnm.simdilik.uykusuzluk canima okudu
sukur demin de gobegimiz dusturahatladim.
once 20. gun diye dusunmustum. ama sonra ates degerleri biraz tuhaf geldi bana. tam olarak nasol.olcum.yaptiginizi yazar misiniz?
yaklasik 300;ve uzeri olmali guzelim.
Insallah guzel haberlerle geleceksin canim bende iyiyim cok sukurhamdolsun iyiyim canım,yarın dr.gidicem bakalım randevusuz girebilirim umarım,taa 26 sına randevu verdiler ama dr.bana düşük yaptıgımda hamile kaldıgından şüpelendigin an gel demişti hatta bide kagıt vermışti sorun çıkarsa bende o kagıdı gösterip gimeye çalışıcam,sende iyimisin bebişin nasıl
yok canım enişe edicek bi durum degilmiş,tansiyonm çok düşmüş başdönmesi titreme olunca acile gittik onlarda serum takmak istediler bende hamile oldugumu söyledim onlarda yeniden betaya baktılar sonuç gelincede eşimin eline verdim kagıdı şaşırdı birden hafif gülümsedi hayırlısı olsun dedi işte böylece ögrenmiş oldu
cnm. benim 8. ay bitti kilonalisim ayda 1 ken; 1 ayda 3 kg aldim.Kiz nolduuuu sanaaane yazmisdinki dur donup okuyayimmm...
bu arada sen ne zaman 5aylik oldun yaaamasallaaahhh cnm zaman ne cabuk geciyooo gercekten..burda 30hafta yaziyo bana amaann azicik kalmis diyorum tel.da takvime bakiyorum yok ya kos koca 2bucuk ay var diyorum zaman karmasasi yaziyorum kalan zaman azmi cokmu anlamadim iyimiii
bu arada hamilelikte dogurmus olarak tecrubesi olan fistiklar son 10haftada kac kilo alinir sizce yani maksimum?? Kisdigim sadece ekmek ve hamur isleri diger herseyi doya doya yedim..6kilo en bu hafta sonuna 6bucuk kilo olmus olur kilom..ama bu 2haftadir ciddi ciddi sistim sanki..son zamanlar cok alanlardan olucam galiba yani 30dan sonra kac aldinizki ilk hamileliyinizde
ayy maşallah canım düşmüş göbeği, artık her gün banyo yapacağı için uykusu daha güzel olur annesi
saolun sekerler. sukur dustuaaa yaşasın göbişi düşmüş..tam 10 gün sürdü demek ki..
en korktuğum şeylerden biri görüntüsü bile içimi acıtır bebeklerde. şükür kurtuldunuz göbek başından kuzum.
belirtim yok diyen fena oluyor sonra
geçicek canım..etten tiksinmen şu an sana zarar vermez 4. ay bitince bebek senden beslenicek.
ama su içsen iyi canım.
İnşaallah dr sürecin güzel geçer, kardeşinin nikahıda hayırlı olsun
Tmm sen yat uyu bakiim benim o günler dellenme gunlerimdi anlarim seniCanım ben gece asla tek uyuyamam ilk defa eşim cumartesi bir yere gitti sabaha kadar döndüm durdum çok korkarım, gündüzde hep evde olmasını isterim:)
başladı canım biraz biraz yine daha çok tiksinme var
Canım benim az kaldı yavrun doğunca pişirmeye başlıycaksın:) hıçkırır tabi canım:) çok ilginç değil mi:)
Canım ilk yıllar tartışmalar olur ama boşanma kelimesi hoş değil eşinle bu konuyu açıkça konuşmanı öneririm
sorun yok benimde vücut ısım düşüktür herkesin ki farklı oluyor
Canım idare ediyorum halsizlik keyifsizlik oluyor bazen, tiksinmem var, henüz söylemedik canım
normal canım korkma
ay canım çoktan kavuşmuştursunuz sağlıkla büyüt yavrunu
arkadaşım 19. gün çatlamış olabilir bir kaç günlük ateşin olmadan yorum yapamayız, sana başından beri diyorum ilk ölçtüğün ay bu bir aylık düzenli ölçümün olacak ki aşağı yukarın yorum yapabilelim, en güzeli iki aylık ateş, şimdi sen her gün sorsanda bir şey değişmez yorum yapamayız gün aşırı ilişkiye devam edeceksin mecburen
ohhh hadi canım sevindim iyidir erken kalkmak:)
Canım geçmiş olsun papatya buharı yap istersen
Canım test için erken olmuş
gayet güzel koyulaşmış
Canım 20. gün olmuş yumurtlama şimdilik güzel ateşin iki güne inşallah kesinleşir,testi o zaman yaparsın
:)) benim halim yok canım
Oyyy yavrum seni hic katmiyorum yinede masallahin var girebiliyon ben iki taneyle biraz zor bulurum buranin yolunuaradiginiz abone, uykusuzluk nedeniyle şaşi olmus durumda. herseyi tam goremiyr. gozunden kacmis olabilir ,)
ben de merak ettim. muhtemelen bir yandan ilk yurume sonrasi yorgunlugunu atarken bir yandan da oglunu emzirmeye calisiyrdur.
9 hafta kaldi diye hesapla cnm daha pratikKiz nolduuuu sanaaane yazmisdinki dur donup okuyayimmm...
bu arada sen ne zaman 5aylik oldun yaaamasallaaahhh cnm zaman ne cabuk geciyooo gercekten..burda 30hafta yaziyo bana amaann azicik kalmis diyorum tel.da takvime bakiyorum yok ya kos koca 2bucuk ay var diyorum zaman karmasasi yaziyorum kalan zaman azmi cokmu anlamadim iyimiii
bu arada hamilelikte dogurmus olarak tecrubesi olan fistiklar son 10haftada kac kilo alinir sizce yani maksimum?? Kisdigim sadece ekmek ve hamur isleri diger herseyi doya doya yedim..6kilo en bu hafta sonuna 6bucuk kilo olmus olur kilom..ama bu 2haftadir ciddi ciddi sistim sanki..son zamanlar cok alanlardan olucam galiba yani 30dan sonra kac aldinizki ilk hamileliyinizde
Cook gecmis olsun cnm zor günlergeciriyosun ama hepsi gecicek sakin moralini bozma Allah beterinden saklasin gerisi ddüzelir bizde dualarimizda unutmayiz seni birde nacizane tavsiyem bebeğininaaşinabol bol sadaka ver cnm hastaliklari ddefneder insHayirli gunler bacilarim ...
Baya oldu yazmayali kusuruma bakmayin...
Malumunuz Ali Yasin im ikinci kere yogun bakim unitesinde yatti ....
Benim icin oldukca gecilmez gunlerdi....
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
20 lere yakin olan degerimiz dun itibariyle 10 laara inmis bulunmakta...
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Memeyi tutmuyo benim sipa...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Yarin genis capli muayenemiz var....
Rabb'im daha beterinden sakinsin tabi ama...
Ins. Oyle bir sorunumuz olmaz...
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....
saol kuzumm..darisi size.Cuteee gobisiniz dusmusmuuuuuu ayyy gozun aydin cnmmmmbiz gobis dusunce kucuk kutlama yaparizzz bol bol tebrik ederiz o kadar onemli niye bilmiyorum ama ailede adet iste..
sana da kocaman tebriiikkkleeeerrrrr bizden
Allahim saglikla eve dondursun sizi.Hayirli gunler bacilarim ...
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....
arada bir zaman hatali olur.Genellikle sabah 7 30 ile 8 arasi olcuyorum ve dil altindan olcuyorm
Insallah guzel haberlerle geleceksin canim bende iyiyim cok sukur
Eflalim carsamba buyuk gunnn
Cutem cok sevindimm gobus dusmus
Hmm ozamn son bir gaftasi sabit 8 de digerleri bazen 7 30 bazen 8 olmustu acikcasisaol kuzumm..darisi size.
inan cokkk rahatladim..sardik bakalim.gobegini mikrop kapmasin diye. o da iyilesirse degme keyfime cnm.
Allahim saglikla eve dondursun sizi.
arada bir zaman hatali olur.
sabit saat olmali.
en fazla 20 dakikalik oynamayi kabul eder ff.
saol cnm.
Hmm ozamn son bir gaftasi sabit 8 de digerleri bazen 7 30 bazen 8 olmustu acikcasi
Kızlar ben unuttum ilk hamileliğininbu ddonemlerini ama bu seferki cook hareketli yaw nerdeyse hic durmuyor uyumuyomu bu nedir pat kut sürekli boyle ne diyonuz hasari bi bebekmi olacak demek bu acaba:44:
tam yumurtlama gununuzu bu saat farkindan dolayi kesin soyleyemiyrm. ama suan icin ates gidisatiniz guzel. muhtemelen gec yumurtladiniz. o nedenle adet gununuzde gec olacaktir
)
ruzgarda oyleydi cnm. simdilik sakin ama 40 cikinca belli olur diyorlar nasil. olacagim
canım hadi çarşamba buyuk gün...Selam kızlar bu aralar halim yok sık giremiycem merak etmeyin beni hiç giresim yoktu yine dayanamadım:) tiksinmem başladı hem de yine etten( bu sefer zorluycam, su da içemiyorum onu da zorluycam başka çarem yok, tatsız tuzsuzum malum ruh hali biliyorsunuz 12. haftaya kadar böyle:) çarşamba ikide dr a gidicem inşaallah
göbüşte düşmüş maşallah...alismaya calisirm cnm.simdilik.uykusuzluk canima okudu
sukur demin de gobegimiz dusturahatladim.
once 20. gun diye dusunmustum. ama sonra ates degerleri biraz tuhaf geldi bana. tam olarak nasol.olcum.yaptiginizi yazar misiniz?
yaklasik 300;ve uzeri olmali guzelim.
hayırlı doğumlar olsun.oglusun yanındadır şimdii inş..3 4 gündür giremedim merak ettim sizi.şöyle bir geçmişi okudum yazmaya anca sıra geldi.kızlar nasipse saatler doğuma gireceğim.sabah 8.30 gibi hastanede olmamızı söyledi doktorumuz.9.30 ta da ameliyata gireceğim.inşallah bu güzel bekleyişi hepiniz tadarsınız.sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım,kendime geleyim yine yazarım.hepinizi çok öpüyorum,iyi ki varsınız.dualarınızı esirgemeyin.allaha emanet olun.
geçmiş olsun canımm ya ...buhardan başka caresı yok sanırım...dün pikniğe gittik.
giderken eşim ısrarla camı açtı, hava çok sıcak ama benim sinüzite hiç iyi gelmedi((
bundan hemen kurtulmam lazım ilerlerse çok kötü oluyorum
bu günüm hep su buharı ile geçeceğe benziyor.
cute, rüyanda emzirdiğini gördün belki de :))))))) ayy daha ne komediler çıkacak, insan uykusuzluktan ne yaptığını şaşırır.
annem de yanına yatırırmış beni, göğüsleri de açık hahahahah ben emeceğim zaman yapışır emermişim:))))))) uykusuzluk her şeyi yaptırır insana.
basur da çıkmışzor şu basur olayı ya sonradan mı fark ettin? ağrısını azaltıcı merhemler var bildiğim kadarıyla canım.
canım geçmiş olsun inş sorun çıkmaz...yavrun içn sadaka ver bol bol oku ve kendini...Hayirli gunler bacilarim ...
hayırlı olsunnn...Tayinimiz çıktı Ankara'ya kuzum,haberin var mı
Kızlar belim ağrıyor düşük yaptığım gebeliktede aynı ağrı olmuştu.hatta annemin evini supururken zorlandigimdan diye düşünmüştük.içimi çok korku sardı.dua edin lütfen sabah iyi sonuçlar alıyim.çok korkuyorum.acaba dün pikniktemmi unuttum esinti vardı bayabi.umarım usuttugumdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?