Inşallah bitanem dua et lütfencanım hadi çarşamba buyuk gün...
t,ksinmem biran önce geçer inş kendine dikat e t
göbüşte düşmüş maşallah...
hayırlı doğumlar olsun.oglusun yanındadır şimdii inş..
geçmiş olsun canımm ya ...buhardan başka caresı yok sanırım...
canım geçmiş olsun inş sorun çıkmaz...yavrun içn sadaka ver bol bol oku ve kendini...
hayırlı olsunnn...
boran rahat olmaya calıs kotu düşünme canım olur mu...kötü düşündükçe çağırıyoruz kötülükleri...
inş kötü bir şey olmayacak merak etme .
Hee bu ne aktiflik diyorum bende ya bit kada biseysin bi dur dimi ne bilim unutmusum sanirsamtam yumurtlama gununuzu bu saat farkindan dolayi kesin soyleyemiyrm. ama suan icin ates gidisatiniz guzel. muhtemelen gec yumurtladiniz. o nedenle adet gununuzde gec olacaktir
)
ruzgarda oyleydi cnm. simdilik sakin ama 40 cikinca belli olur diyorlar nasil. olacagim
Kızlar belim ağrıyor düşük yaptığım gebeliktede aynı ağrı olmuştu.hatta annemin evini supururken zorlandigimdan diye düşünmüştük.içimi çok korku sardı.dua edin lütfen sabah iyi sonuçlar alıyim.çok korkuyorum.acaba dün pikniktemmi unuttum esinti vardı bayabi.umarım usuttugumdendir
Hic korkma cnm birde herkese söylemeye calisiyorum bebeğimiz daha doğmadan onun niyetine sadaka vermeye baslayin bi lira elli kuruş hic farketmez hastaliklari sikintilari defneder inş sende yat dinlen cnm saglikla gecen bi hamilelik olacak inş gönlünü ferah tut komedi filmleri izle mutluluk hormonu harika isler yapar tavsiyemdirCUTE gözün aydın göbek düşmüş.AZERI tekrar geçmiş olsun.MISSIY CAT o günleri rabbim sagsalimm bana ve tüm arkadaşlara nasip eder inşallah.ben korkuyorum hemde çok
Canım şükür atlatmış kuzun, emzirme için uç tavsiye ederim canım kelebek emzirme uçları oluyor benim oğlumda tutamadı meme ucum kısa çünkü ilk 20 gün alışana kadar onunla verdim sonra normal emzirdim mutlaka kullan emdikçe sütün daha çok olur, böbreği içinde korkma canım bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla normale dönüyor oğlumunda dalağı büyüktü düzeldi şimdiHayirli gunler bacilarim ...
Baya oldu yazmayali kusuruma bakmayin...
Malumunuz Ali Yasin im ikinci kere yogun bakim unitesinde yatti ....
Benim icin oldukca gecilmez gunlerdi....
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
20 lere yakin olan degerimiz dun itibariyle 10 laara inmis bulunmakta...
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Memeyi tutmuyo benim sipa...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Yarin genis capli muayenemiz var....
Rabb'im daha beterinden sakinsin tabi ama...
Ins. Oyle bir sorunumuz olmaz...
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....
evet canım heyecanlıyım:) ilk defa devlete gidicem endişem çokInsallah guzel haberlerle geleceksin canim bende iyiyim cok sukur
Eflalim carsamba buyuk gunnn
Cutem cok sevindimm gobus dusmus
tamam canım sağol hoşaf iyi fikir zaten bu sefer kabızlık yaşıyorum oğlumda çok rahattım:)cnm. benim 8. ay bitti kilonalisim ayda 1 ken; 1 ayda 3 kg aldim.
saolun sekerler. sukur dustu) ben de rahatladim.
nesdem kuzum. benimde icim bir hos oluyrdu zaten. sukur kurtulduk. buarada bana dogum sertifikasi verdiler. arka kismini okudum. diyrki "her emzirmeden sonra 1 barsak sivi tuketin ki sutunuz bollassin.
eflal cnm bir de aklima hosaf geldin cnm. su icemiyrsun ya sivi takviyesi cnm. et yerine de simdikik yesil mercimek tuket gunluk.
sorma hem de ne dellenmeTmm sen yat uyu bakiim benim o günler dellenme gunlerimdi anlarim seni
Oyyy yavrum seni hic katmiyorum yinede masallahin var girebiliyon ben iki taneyle biraz zor bulurum buranin yolunu
9 hafta kaldi diye hesapla cnm daha pratik
Valla tam bilmiyorum ama son haftalarda sende bebekte hizli kilo artisi olabilir çok takma kafaya emzirirken gider hepsi inş
Cook gecmis olsun cnm zor günlergeciriyosun ama hepsi gecicek sakin moralini bozma Allah beterinden saklasin gerisi ddüzelir bizde dualarimizda unutmayiz seni birde nacizane tavsiyem bebeğininaaşinabol bol sadaka ver cnm hastaliklari ddefneder ins
.,
Canım oğlunu hiç mi hatırlamıyorsun benimki sakindi benle uyur uyanırdı bebekken çok sakindi ama şimdi ele avuca sığmıyor:) muhtemelen seninki hareketli olacakKızlar ben unuttum ilk hamileliğininbu ddonemlerini ama bu seferki cook hareketli yaw nerdeyse hic durmuyor uyumuyomu bu nedir pat kut sürekli boyle ne diyonuz hasari bi bebekmi olacak demek bu acaba:44:
düşüğü sürekli aklına getirme o geçti gitti iyi şeyler düşünKızlar belim ağrıyor düşük yaptığım gebeliktede aynı ağrı olmuştu.hatta annemin evini supururken zorlandigimdan diye düşünmüştük.içimi çok korku sardı.dua edin lütfen sabah iyi sonuçlar alıyim.çok korkuyorum.acaba dün pikniktemmi unuttum esinti vardı bayabi.umarım usuttugumdendir
sağol canım benimcanım hadi çarşamba buyuk gün...
t,ksinmem biran önce geçer inş kendine dikat e t
göbüşte düşmüş maşallah...
hayırlı doğumlar olsun.oglusun yanındadır şimdii inş..
geçmiş olsun canımm ya ...buhardan başka caresı yok sanırım...
canım geçmiş olsun inş sorun çıkmaz...yavrun içn sadaka ver bol bol oku ve kendini...
hayırlı olsunnn...
boran rahat olmaya calıs kotu düşünme canım olur mu...kötü düşündükçe çağırıyoruz kötülükleri...
inş kötü bir şey olmayacak merak etme .
ayyy senin kv aslında tam kv miş canım neyini denetliyorsa çok saçmaayy cok yogundum günüm vardi şükür atlattim
aksam üzeri tam ayaklarımi uzatip keyif yapacaktım ki kv geldi misafirim olur da kv olmazsa olmaz:
sonradan da olsa geldi bi evine bakayım diyo 4 yıllık geliniyim hâlâ beni teftiş ediyr allahim yaa allahtan işimi beceriyorm da laf ettirmiyrum himm iyi iyi herseyin eksiksiz olmuş diyrhep başkası ne der derdinde
sizler nasılsınız fıstıklarr iki gun giremedim özledim
sağol canım benimazeri
canim cok geçmiş olsun ins en kisa zamanda sağlıkla atlatirsiniz da yavrunla kavuşursunuz
cute
canim göbusu düşmüş minnakin maşallah büyüdü artik:)
dgrpnr
sana da cok gecmis olsun canım sinizut varmış ins hemen geçer
eflalim
canim belirti bulanti iyice belli etmiş kendini allah yardımcın olsun:)
vizyon
hayırlı olsun canım cennet kokulun kucagindadir ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip eylesin.
boran
kotu düşünceyi sil aklından hersey yolunda inş.
kizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
Gözün aydın vizyon sağsalim almışşsın yavrunu kucağına.sağlıklı sıhhatli su gibi ömrü olsun kuzunun...kizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
Günaydın herkese, sabah bulantıyla uyandım ama hemen elmamı yedim rahatladım:) kahvaltımı eskisi gibi erken yaptım daha iyi hissediyorum kendimi:)bugün vakumlu hurçlara yerleşecekler kaldı onları tamamlıycam, ütü yapıcam bu kadar:)
Gözün aydın vizyon sağsalim almışşsın yavrunu kucağına.sağlıklı sıhhatli su gibi ömrü olsun kuzunun...
günaydın...canım ütü de cok ayakta durma az az yap yorma kendini...
o zman sonra yaparsın boşverrHiç yapasım yok canım:)))
ederim canım etmez mıyım..Inşallah bitanem dua et lütfen
canlar ff çizgiyi 17.güne çekti ovu testlerinin durumu şöyle 17.gün akşam pozitif oldu çizgiler aynı koyuluktaydı 18 gün pikteydi(t çizgisi daha koyuydu) 19 günde ise t çizgisi c den daha silikti..FF çizgiyi erken çekti gibime geliyor siz ne dersiniz bir yorum yapın ustalarım?
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
Canım bence 17. gün doğru, ateşinde farklı gidiyor inşallah tutmuştur
Gozun aydin cnm..kolay atlatmana sevindim...minisine de kocaman masallllaaahhhkizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
Ayy eflos hayranim vallaa sanaaa kiz bu ne bitip tukenmeyen enerji?? Valla sen 4unu de dogurup bakarsin of demeden masallah kuzum sana ilk 3ay bulantim olmadigi halde bile enerjisiz zombi gibi geziyordummmmGünaydın herkese, sabah bulantıyla uyandım ama hemen elmamı yedim rahatladım:) kahvaltımı eskisi gibi erken yaptım daha iyi hissediyorum kendimi:)bugün vakumlu hurçlara yerleşecekler kaldı onları tamamlıycam, ütü yapıcam bu kadar:)
canım ben bi kaç kez yazdım sen görmedin.Tayinimiz çıktı Ankara'ya kuzum,haberin var mı
ayyy beni bilirsin su delisiyim cutem..bolca içerim inş sütüm de olur.cnm. benim 8. ay bitti kilonalisim ayda 1 ken; 1 ayda 3 kg aldim.
saolun sekerler. sukur dustu) ben de rahatladim.
nesdem kuzum. benimde icim bir hos oluyrdu zaten. sukur kurtulduk. buarada bana dogum sertifikasi verdiler. arka kismini okudum. diyrki "her emzirmeden sonra 1 barsak sivi tuketin ki sutunuz bollassin.
eflal cnm bir de aklima hosaf geldin cnm. su icemiyrsun ya sivi takviyesi cnm. et yerine de simdikik yesil mercimek tuket gunluk.
vizyon kuzum çok sevindim ağrısız bir doğum yaşamana.kizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
eflal sakın hurçları kaldırıp indirme. belini zorlama sakın.Günaydın herkese, sabah bulantıyla uyandım ama hemen elmamı yedim rahatladım:) kahvaltımı eskisi gibi erken yaptım daha iyi hissediyorum kendimi:)bugün vakumlu hurçlara yerleşecekler kaldı onları tamamlıycam, ütü yapıcam bu kadar:)
Gozun aydin cnm..kolay atlatmana sevindim...minisine de kocaman masallllaaahhhRabbim onu hep mutlu bebek olarak gormeni nasip etsin...ellerinden minicik op cnm teyzoslar adinaaa
Ayy eflos hayranim vallaa sanaaa kiz bu ne bitip tukenmeyen enerji?? Valla sen 4unu de dogurup bakarsin of demeden masallah kuzum sana ilk 3ay bulantim olmadigi halde bile enerjisiz zombi gibi geziyordummmmsana bol bol
birde biliyorum seni senin kadar biz dusunemeyiz ama dikkat et kendine kaptiriyorsun ise guce kendiniiii birazcik darisi basimaaa
Günaydın hatunlar
Gelemiyorum, kusura bakmayın, evde de işte de çok yoğunum, haftasonu da cenazeler düğünler herşey üst üste geldi, şimdide işte herşey üst üste... rahatlayınca geleceğim, iyi bakın kendinize
canım ben bi kaç kez yazdım sen görmedin.
hatta oradaki sosyal faaliyetlerin ve iş imkanının sana iyi geleceğini, bebek için harika imkanları olduğunu yazmıştım. tekrar hayırlı olsun kuzum. ankara sana yeni bir umut kapısı ve bence harika şeyler olucak. bebeklerimizi buluşturcaz orda.
ayyy beni bilirsin su delisiyim cutem..bolca içerim inş sütüm de olur.
kuzunun göbeğini yesinler.
vizyon kuzum çok sevindim ağrısız bir doğum yaşamana.
bebeciğini bizim için kokla. çok mutlusundur şimdi eminim. isteyen herkese nasip olsun inş.
eflal sakın hurçları kaldırıp indirme. belini zorlama sakın.
Benim de bu aralar bi güne gidip yiyip içesim varayy cok yogundum günüm vardi şükür atlattim
aksam üzeri tam ayaklarımi uzatip keyif yapacaktım ki kv geldi misafirim olur da kv olmazsa olmaz:
sonradan da olsa geldi bi evine bakayım diyo 4 yıllık geliniyim hâlâ beni teftiş ediyr allahim yaa allahtan işimi beceriyorm da laf ettirmiyrum himm iyi iyi herseyin eksiksiz olmuş diyrhep başkası ne der derdinde
sizler nasılsınız fıstıklarr iki gun giremedim özledim
Canımmm maşallahhhkizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
Eflooşşş hakkaten bayılıyorum senin enerjineeeeeGünaydın herkese, sabah bulantıyla uyandım ama hemen elmamı yedim rahatladım:) kahvaltımı eskisi gibi erken yaptım daha iyi hissediyorum kendimi:)bugün vakumlu hurçlara yerleşecekler kaldı onları tamamlıycam, ütü yapıcam bu kadar:)
Günaydın Deryaamm,Allah kolaylık versin,sen iyi ol da yeterGünaydın hatunlar
Gelemiyorum, kusura bakmayın, evde de işte de çok yoğunum, haftasonu da cenazeler düğünler herşey üst üste geldi, şimdide işte herşey üst üste... rahatlayınca geleceğim, iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?