Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah bitanem dua et lütfen

Hee bu ne aktiflik diyorum bende ya bit kada biseysin bi dur dimi ne bilim unutmusum sanirsam

CUTE gözün aydın göbek düşmüş.AZERI tekrar geçmiş olsun.MISSIY CAT o günleri rabbim sagsalimm bana ve tüm arkadaşlara nasip eder inşallah.ben korkuyorum hemde çok
Hic korkma cnm birde herkese söylemeye calisiyorum bebeğimiz daha doğmadan onun niyetine sadaka vermeye baslayin bi lira elli kuruş hic farketmez hastaliklari sikintilari defneder inş sende yat dinlen cnm saglikla gecen bi hamilelik olacak inş gönlünü ferah tut komedi filmleri izle mutluluk hormonu harika isler yapar tavsiyemdir

Son düzenleme:
ayy cok yogundum günüm vardi şükür atlattim
aksam üzeri tam ayaklarımi uzatip keyif yapacaktım ki kv geldi misafirim olur da kv olmazsa olmaz:
sonradan da olsa geldi bi evine bakayım diyo 4 yıllık geliniyim hâlâ beni teftiş ediyr allahim yaa allahtan işimi beceriyorm da laf ettirmiyrum himm iyi iyi herseyin eksiksiz olmuş diyr hep başkası ne der derdinde

sizler nasılsınız fıstıklarr iki gun giremedim özledim

azeri
canim cok geçmiş olsun ins en kisa zamanda sağlıkla atlatirsiniz da yavrunla kavuşursunuz

cute
canim göbusu düşmüş minnakin maşallah büyüdü artik:)

dgrpnr
sana da cok gecmis olsun canım sinizut varmış ins hemen geçer

eflalim
canim belirti bulanti iyice belli etmiş kendini allah yardımcın olsun:)

vizyon
hayırlı olsun canım cennet kokulun kucagindadir ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip eylesin.

boran
kotu düşünceyi sil aklından hersey yolunda inş.

Son düzenleme:
kizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.

Canım şükür atlatmış kuzun, emzirme için uç tavsiye ederim canım kelebek emzirme uçları oluyor benim oğlumda tutamadı meme ucum kısa çünkü ilk 20 gün alışana kadar onunla verdim sonra normal emzirdim mutlaka kullan emdikçe sütün daha çok olur, böbreği içinde korkma canım bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla normale dönüyor oğlumunda dalağı büyüktü düzeldi şimdi
Insallah guzel haberlerle geleceksin canim bende iyiyim cok sukur
Eflalim carsamba buyuk gunnn
Cutem cok sevindimm gobus dusmus
evet canım heyecanlıyım:) ilk defa devlete gidicem endişem çok
tamam canım sağol hoşaf iyi fikir zaten bu sefer kabızlık yaşıyorum oğlumda çok rahattım:)
sorma hem de ne dellenme
Kızlar ben unuttum ilk hamileliğininbu ddonemlerini ama bu seferki cook hareketli yaw nerdeyse hic durmuyor uyumuyomu bu nedir pat kut sürekli boyle ne diyonuz hasari bi bebekmi olacak demek bu acaba :44:
Canım oğlunu hiç mi hatırlamıyorsun benimki sakindi benle uyur uyanırdı bebekken çok sakindi ama şimdi ele avuca sığmıyor:) muhtemelen seninki hareketli olacak
düşüğü sürekli aklına getirme o geçti gitti iyi şeyler düşün
sağol canım benim
ayyy senin kv aslında tam kv miş canım neyini denetliyorsa çok saçma
sağol canım benim

Maşaallah canım kuzuna sağlıkla büyüsün

Günaydın herkese, sabah bulantıyla uyandım ama hemen elmamı yedim rahatladım:) kahvaltımı eskisi gibi erken yaptım daha iyi hissediyorum kendimi:) bugün vakumlu hurçlara yerleşecekler kaldı onları tamamlıycam, ütü yapıcam bu kadar:)

Gözün aydın vizyon sağsalim almışşsın yavrunu kucağına.sağlıklı sıhhatli su gibi ömrü olsun kuzunun...

günaydın...canım ütü de cok ayakta durma az az yap yorma kendini...

Gözün aydın vizyon sağsalim almışşsın yavrunu kucağına.sağlıklı sıhhatli su gibi ömrü olsun kuzunun...

günaydın...canım ütü de cok ayakta durma az az yap yorma kendini...

Hiç yapasım yok canım:)))

canlar ff çizgiyi 17.güne çekti ovu testlerinin durumu şöyle 17.gün akşam pozitif oldu çizgiler aynı koyuluktaydı 18 gün pikteydi(t çizgisi daha koyuydu) 19 günde ise t çizgisi c den daha silikti..FF çizgiyi erken çekti gibime geliyor siz ne dersiniz bir yorum yapın ustalarım?

http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

Canım bence 17. gün doğru, ateşinde farklı gidiyor inşallah tutmuştur

Gozun aydin cnm..kolay atlatmana sevindim...minisine de kocaman masallllaaahhh Rabbim onu hep mutlu bebek olarak gormeni nasip etsin...ellerinden minicik op cnm teyzoslar adinaaa
Ayy eflos hayranim vallaa sanaaa kiz bu ne bitip tukenmeyen enerji?? Valla sen 4unu de dogurup bakarsin of demeden masallah kuzum sana ilk 3ay bulantim olmadigi halde bile enerjisiz zombi gibi geziyordummmm sana bol bol
birde biliyorum seni senin kadar biz dusunemeyiz ama dikkat et kendine kaptiriyorsun ise guce kendiniiii birazcik darisi basimaaa

Günaydın hatunlar
Gelemiyorum, kusura bakmayın, evde de işte de çok yoğunum, haftasonu da cenazeler düğünler herşey üst üste geldi, şimdide işte herşey üst üste... rahatlayınca geleceğim, iyi bakın kendinize

Tayinimiz çıktı Ankara'ya kuzum,haberin var mı
canım ben bi kaç kez yazdım sen görmedin.
hatta oradaki sosyal faaliyetlerin ve iş imkanının sana iyi geleceğini, bebek için harika imkanları olduğunu yazmıştım. tekrar hayırlı olsun kuzum. ankara sana yeni bir umut kapısı ve bence harika şeyler olucak. bebeklerimizi buluşturcaz orda.
ayyy beni bilirsin su delisiyim cutem..bolca içerim inş sütüm de olur.
kuzunun göbeğini yesinler.
vizyon kuzum çok sevindim ağrısız bir doğum yaşamana.
bebeciğini bizim için kokla. çok mutlusundur şimdi eminim. isteyen herkese nasip olsun inş.
eflal sakın hurçları kaldırıp indirme. belini zorlama sakın.

günaydın kızlar

Canımmmm kusuruma bakma ozmn,görmemişim :26: Eveett inanıyorum,Ankara uğurlu gelcek bana inş.Hem sosyalleşmem açısından da iyi..Çalışmayı düşünüyorum çünkü..Rüzgar abileri olur bizim sıpaların,gezdirir artık fink fink Nasıl da kulağa hoş geliyo yahu

Kizlar ben kocama kustum yaa
Cidden sukurler olsun hamileligin basindan beri hic kirmadi gonlumu hic tartisacak bisey yasamadik sukur ama..son 1haftadir bilmiyorum bilinclimi bilincsizmi uzuyo beni..ben de bos bos herkese kirilip kusmem darilsam o aksam sarilip uyuyup unuturum hic kendisine soylemem bos yere tatsizlasmayalim diye..o da oyle bana kizsa o gun hic bisey soylemez 2 3gun sonra sakin kafayla hafiften hall ederiz ayni tipiz yani..ama son 1aydir isinden rahatsiz ve yeni is kurma pesinde bi arkadasiyla yeni ise basladi 6gibi kendi isinden cikip sonrasinda yeni isi icin onun hakkinda konusmak icin bulusuyolar 8 9gibi eve geliyodu..ama son 1haftadir en erken geldigi saat 10:30
Ve aradigimda nerdesin dedugimde disardayim ne zaman geliceksin gelicem gelicem diyo ben de 1saat falan algiliyorum ama bekle bekle yok gelince de hic bisey olmamis gibi tum gun yatmiyormusum gibi zaten sikilmiyormusum gibi gez toz keyfim yerindeymis gibi nasilsin falan bu kadar hop uyumaya...yaa benmi alinganlik yapiyorum tum gun sikintidan patlarken evden 7de cikip aksan 11de gelmesi normalmi..beni dusunmuyormu ustelik hamile olmasam bile tum gun birinin yardimina ihtiyac duymasam bile tanimadigim bi sehirdeyim evde tum gun yalnizim eve felip yarim saat yuzunu gorup uyumasi normalmi...bilmiyorum ama cidden bubsefer cok kirginim..konusuyorum evet hayir uyuyoruz sariliyo ama cidden istemiyorum..hos sozunu eksik etmiyo hep cnm sevgilim sarilma koklasma amaaa offf bilmiyorum..inaninki o kadar kirginimki sorgulayasim bile yok nerdesin niye gec geliyorsun falan diye oylece hos geldin diyip opmeden dogru uyumaya..sorduklarina sohbetlerine evet hayir bilmiyorum falan diye cvp geliyo icimden gelmiyo konusmak.o arkadas dedigine oyle ofkem varki o kadar buyukki anlatamam

Benim de bu aralar bi güne gidip yiyip içesim var Ahh Duhaamm kaynanayı napmalııı,kaynar kazana da atılmaz ki,günah
Canımmm maşallahhh Şükürler olsun kavuştun yavruna,Rabbim sağlıklı sıhhatli,analı babalı bir ömür nasip etsin
Eflooşşş hakkaten bayılıyorum senin enerjineeeee Ama bedenini ve ruhunu fazla yorma bence,oğlunla ilgilen yeter.Evin işlerini bırak,kocan yapsın
Günaydın Deryaamm,Allah kolaylık versin,sen iyi ol da yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…