evet cnm malesef pkolularda ates isi yipratiyor biraz hergun bekle bekle sinir bozuluyor kendini de strese sokuyor onsan..yani yararindan cok yipratmasi var biz pkolular icin..ne zamandir istiyorsun cnm?? Dka gittinmi? Yani pko oldugunu biliyorsun ya ondan sordum tedavi falan oldunmuadetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü 36.0
21.günü(bugün)35.8
ya dün sevinmiştim yumurtam çatlamıştır diyeama bugün tekrar 35.8e inmesi beni çok üzdü hayal kırıklığı oldu anladığım kadarıyla hala çatlamamış yumurtam?????ya da pkoluyum diye böyle olyo ve bu ateş ölçme yöntemi biz pkolulara derman olmuyo
ilgin için çok tşkevet cnm malesef pkolularda ates isi yipratiyor biraz hergun bekle bekle sinir bozuluyor kendini de strese sokuyor onsan..yani yararindan cok yipratmasi var biz pkolular icin..ne zamandir istiyorsun cnm?? Dka gittinmi? Yani pko oldugunu biliyorsun ya ondan sordum tedavi falan oldunmu
agrilarina bisey diyemem tatlim gecmis olsun..normaldir her halde buyuyo yaaa bidikk...ben de agri falan olmadi sukur diyolar ya haraketleri can yakan hadde geliyo ben de onu bekliyorum bakalim can yakan tekmeler ne zaman gelicekk diyekızlar merhaba ben kızımı gün içinde devamlı titreşim halinde hissediyorum
bu his bende hani insanın içi bi hoş olur ya o şekil oluyo ve daima yatmak istiyorum
sırtıım ve göğüs altı kaburgam acıyor sizde ne var ne yok tecrübeli hamişlerim siz ne diyorsunuz
Erken dönemlerini hatirlamiyom cnm 4 sene geçti kiz nebilimCanım şükür atlatmış kuzun, emzirme için uç tavsiye ederim canım kelebek emzirme uçları oluyor benim oğlumda tutamadı meme ucum kısa çünkü ilk 20 gün alışana kadar onunla verdim sonra normal emzirdim mutlaka kullan emdikçe sütün daha çok olur, böbreği içinde korkma canım bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla normale dönüyor oğlumunda dalağı büyüktü düzeldi şimdi
evet canım heyecanlıyım:) ilk defa devlete gidicem endişem çok
tamam canım sağol hoşaf iyi fikir zaten bu sefer kabızlık yaşıyorum oğlumda çok rahattım:)
sorma hem de ne dellenme
Canım oğlunu hiç mi hatırlamıyorsun benimki sakindi benle uyur uyanırdı bebekken çok sakindi ama şimdi ele avuca sığmıyor:) muhtemelen seninki hareketli olacak
düşüğü sürekli aklına getirme o geçti gitti iyi şeyler düşün
sağol canım benim
ayyy senin kv aslında tam kv miş canım neyini denetliyorsa çok saçma
sağol canım benim
Maşaallah canım kuzuna sağlıkla büyüsün
Kizlar ben kocama kustum yaa
Cidden sukurler olsun hamileligin basindan beri hic kirmadi gonlumu hic tartisacak bisey yasamadik sukur ama..son 1haftadir bilmiyorum bilinclimi bilincsizmi uzuyo beni..ben de bos bos herkese kirilip kusmem darilsam o aksam sarilip uyuyup unuturum hic kendisine soylemem bos yere tatsizlasmayalim diye..o da oyle bana kizsa o gun hic bisey soylemez 2 3gun sonra sakin kafayla hafiften hall ederiz ayni tipiz yani..ama son 1aydir isinden rahatsiz ve yeni is kurma pesinde bi arkadasiyla yeni ise basladi 6gibi kendi isinden cikip sonrasinda yeni isi icin onun hakkinda konusmak icin bulusuyolar 8 9gibi eve geliyodu..ama son 1haftadir en erken geldigi saat 10:30
Ve aradigimda nerdesin dedugimde disardayim ne zaman geliceksin gelicem gelicem diyo ben de 1saat falan algiliyorum ama bekle bekle yok gelince de hic bisey olmamis gibi tum gun yatmiyormusum gibi zaten sikilmiyormusum gibi gez toz keyfim yerindeymis gibi nasilsin falan bu kadar hop uyumaya...yaa benmi alinganlik yapiyorum tum gun sikintidan patlarken evden 7de cikip aksan 11de gelmesi normalmi..beni dusunmuyormu ustelik hamile olmasam bile tum gun birinin yardimina ihtiyac duymasam bile tanimadigim bi sehirdeyim evde tum gun yalnizim eve felip yarim saat yuzunu gorup uyumasi normalmi...bilmiyorum ama cidden bubsefer cok kirginim..konusuyorum evet hayir uyuyoruz sariliyo ama cidden istemiyorum..hos sozunu eksik etmiyo hep cnm sevgilim sarilma koklasma amaaa offf bilmiyorum..inaninki o kadar kirginimki sorgulayasim bile yok nerdesin niye gec geliyorsun falan diye oylece hos geldin diyip opmeden dogru uyumaya..sorduklarina sohbetlerine evet hayir bilmiyorum falan diye cvp geliyo icimden gelmiyo konusmak.o arkadas dedigine oyle ofkem varki o kadar buyukki anlatamam
Bben de 15 16yaslarimdan biliyordum pko oldugumu cunki oldum olali hep en erken 2bucuk ayda bir geliyordu adetim ve o zaman gittigim her dk simdi bisey yapamayiz evlenince dedi..onun icin o zamandan hep her ay bitkisel ilacla her ay adet oldum biktigimda bi kac ay ara veriyordum ilac bittikte yine 2 3 4ay arayla adet oluyordum..bunu bildigim icinde evlendigimin 2ci aydan tedaviye basladim..ilk once hormonlar falan duzeltildi sonra rahmim kucuktu biraz onun tedavisi biraz baska sorunlarimin tedavisi boyle 1bucuk yilim gecti..ama sirf pko icin yani yumurta buyutmek icin tedaviye basladigimin 2ci ayi geldi minigim..ilk ay hayatimda ilk kez folikul buyudu ama erken catladi sagliksizmis 2ci ayinda saglikli buyutu ve oldu sukurler olsunn..dedigim yani benim gibi baska sorunlarin yoksa korkma yumurta buyutmeyle kisa surede gelir minisin..hatta pko olup dogal yoldan hamis kalan o kadarrr cokkkiiii simdi nerdeyse 5kadindan 2si pkolu onun 1i de kendiliyinden hamile kaliyoo..yani cnm benim uzulme gelicek minisin em8n ol sukur ki bizim sorunumuz cozulmeyecek tiplerden degil buna da binlerce sukur degilmi...ben hep tedavimin 2ci ayinda geldi oglum diyorum cunki oncekiler benim baska sorunlarimdan dolayiydi...ilgin için çok tşkcanım ben ergenliğimden beri biliyorum pkolu olduğumu gittiğim her doktor söyledi 2 yıldır tedavi görüyorum sen de mi pkolusun ve ne zamandan beri tedavi gördün,nasıl bi tedavi gördün?biz şar görevi nedeniyle doğudayz ve doktor imkanım çok kısıtlı onunda payı çok buyuk diye düşünüyorum
agrilarina bisey diyemem tatlim gecmis olsun..normaldir her halde buyuyo yaaa bidikk...ben de agri falan olmadi sukur diyolar ya haraketleri can yakan hadde geliyo ben de onu bekliyorum bakalim can yakan tekmeler ne zaman gelicekk diye
Titresimlerinde articak cnm daha 22 23haftaya gel Insallah o zaman daha net daha tatli hiss ediceksin 26 27lerdeyse artik ayaklarimi ellerimi vuran anliycaksin..Rabbim her kese nasip etsinn Insallahh
alinganim belki ama onun da ilgili olmasi gerekmiyomu en azindan bak saat 12de gelicem desin..isim var desin..geliyo sorsam da hic disardaydim tek cvp bu..disarida yaptigi da bi kafede saat 7den oturup 11de kalkmakmii sadece bitmeyen sohbetlerimi..bilmiyorum...neyse yazdim sonra pisman oldum gerci herkesin sorunu var ben yazip mesgul etmiyim dedim ama silemedim..neyse gecerrr bakalim bugun kacta gelicek beyefendiii...Erken dönemlerini hatirlamiyom cnm 4 sene geçti kiz nebilimson zamanlarahatirliyorum hareketlerin yyoğunluğunu ama bunun gibi değildi onu iyi biliyom nerdeyse tekme tokat atmadigi zaman yok zor duruyor sanki orda
Valla güzelim eşinin eve geçgelmesi ddişindaki onunda sebebi belli ben bi sorun göremedim sen alingan bi donemdesin o olabilir bak
Kafani dagitacak mesgaleler bulmaya bak bebise biseler dikmeye calis mendiller falan yap eğlenceli oluyor mendillerin kenarina bas harflerini islemistim ben hem hatira olur hem oyalanirsin
Gözün aydın canımkizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
Çok haklısın ama elde olsa keşke.sabah dr.gittim ultra.baktı ama göremeyiz daha çok yeni dedi dediği gibime görünmedi zaten beta istedi ö.sonra alicam.belimin çağrısını sordum önce sonucuna bakalım sonra konuşuruz dediCanım şükür atlatmış kuzun, emzirme için uç tavsiye ederim canım kelebek emzirme uçları oluyor benim oğlumda tutamadı meme ucum kısa çünkü ilk 20 gün alışana kadar onunla verdim sonra normal emzirdim mutlaka kullan emdikçe sütün daha çok olur, böbreği içinde korkma canım bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla normale dönüyor oğlumunda dalağı büyüktü düzeldi şimdi
tamam canım sağol hoşaf iyi fikir zaten bu sefer kabızlık yaşıyorum oğlumda çok rahattım:)
sorma hem de ne dellenme
Canım oğlunu hiç mi hatırlamıyorsun benimki sakindi benle uyur uyanırdı bebekken çok sakindi ama şimdi ele avuca sığmıyor:) muhtemelen seninki hareketli olacak
sağol canım benim
sağol canım benim
o zman sonra yaparsın boşverr
ederim canım etmez mıyım..
alinganim belki ama onun da ilgili olmasi gerekmiyomu en azindan bak saat 12de gelicem desin..isim var desin..geliyo sorsam da hic disardaydim tek cvp bu..disarida yaptigi da bi kafede saat 7den oturup 11de kalkmakmii sadece bitmeyen sohbetlerimi..bilmiyorum...neyse yazdim sonra pisman oldum gerci herkesin sorunu var ben yazip mesgul etmiyim dedim ama silemedim..neyse gecerrr bakalim bugun kacta gelicek beyefendiii...
kızlar merhaba ben kızımı gün içinde devamlı titreşim halinde hissediyorum
bu his bende hani insanın içi bi hoş olur ya o şekil oluyo ve daima yatmak istiyorum
sırtıım ve göğüs altı kaburgam acıyor sizde ne var ne yok tecrübeli hamişlerim siz ne diyorsunuz
Kuzuum sen muhtemelen hassas bi dönemdesin,ama tabii ki bu senin haksız olduğun anlamına gelmiyor.esin de biraz daha alakadar olabilir seninle.senin kendini nasıl hissedeceğini o tahmin edemiyor anlaşılan. Çok büyütülecek bişi yok aslında,ihmalkarlık diyelim..bizim kadar ince olamıyolar malesef..kendine göre de işi gücü varmış,sorsan cevabı hazır olacak.ama sen yine de içinin rahat etmesi açısından uygun bi zamanda güzel bir üslupla konuş derim..rahatsızlıklarını dile getirmeyip karşı taraftan beklersen ohooo çok bekleriz anacım :) missy'nin dediği gibi kendine mesgale bul ufak tefek.rahatlarsın,deşarj olursun.bak uğur koşar 'ın "allah de ötesini bırak " adlı kitabını temin et ve oku..
maşallah doğumun da kolay olmus ne güzel mis kokulu oglunu kokla yerime canımkizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
oyle canim ya kendine misfir geldiğinde de evini bana sorar bak bi diye garip bi kisilik iste.Canım şükür atlatmış kuzun, emzirme için uç tavsiye ederim canım kelebek emzirme uçları oluyor benim oğlumda tutamadı meme ucum kısa çünkü ilk 20 gün alışana kadar onunla verdim sonra normal emzirdim mutlaka kullan emdikçe sütün daha çok olur, böbreği içinde korkma canım bebeklerin bazı organları büyük olabiliyor zamanla normale dönüyor oğlumunda dalağı büyüktü düzeldi şimdi
sorma hem de ne dellenme
sağol canım benim
sağol canım benim
Benim de bu aralar bi güne gidip yiyip içesim varAhh Duhaamm kaynanayı napmalııı,kaynar kazana da atılmaz ki,günah
Canımmm maşallahhhŞükürler olsun kavuştun yavruna,Rabbim sağlıklı sıhhatli,analı babalı bir ömür nasip etsin
Eflooşşş hakkaten bayılıyorum senin enerjineeeeeAma bedenini ve ruhunu fazla yorma bence,oğlunla ilgilen yeter.Evin işlerini bırak,kocan yapsın
Günaydın Deryaamm,Allah kolaylık versin,sen iyi ol da yeter
canım ben de bekarken yıllarca kadın doğum kontrol hapı kullandım yıllarca verdi doktorlar.hakkımı helal etmiyorum onlaraBben de 15 16yaslarimdan biliyordum pko oldugumu cunki oldum olali hep en erken 2bucuk ayda bir geliyordu adetim ve o zaman gittigim her dk simdi bisey yapamayiz evlenince dedi..onun icin o zamandan hep her ay bitkisel ilacla her ay adet oldum biktigimda bi kac ay ara veriyordum ilac bittikte yine 2 3 4ay arayla adet oluyordum..bunu bildigim icinde evlendigimin 2ci aydan tedaviye basladim..ilk once hormonlar falan duzeltildi sonra rahmim kucuktu biraz onun tedavisi biraz baska sorunlarimin tedavisi boyle 1bucuk yilim gecti..ama sirf pko icin yani yumurta buyutmek icin tedaviye basladigimin 2ci ayi geldi minigim..ilk ay hayatimda ilk kez folikul buyudu ama erken catladi sagliksizmis 2ci ayinda saglikli buyutu ve oldu sukurler olsunn..dedigim yani benim gibi baska sorunlarin yoksa korkma yumurta buyutmeyle kisa surede gelir minisin..hatta pko olup dogal yoldan hamis kalan o kadarrr cokkkiiii simdi nerdeyse 5kadindan 2si pkolu onun 1i de kendiliyinden hamile kaliyoo..yani cnm benim uzulme gelicek minisin em8n ol sukur ki bizim sorunumuz cozulmeyecek tiplerden degil buna da binlerce sukur degilmi...ben hep tedavimin 2ci ayinda geldi oglum diyorum cunki oncekiler benim baska sorunlarimdan dolayiydi...
senin bidircik da cok bekletmeden gelicek cnm Insallaahh
ayy cok yogundum günüm vardi şükür atlattim
aksam üzeri tam ayaklarımi uzatip keyif yapacaktım ki kv geldi misafirim olur da kv olmazsa olmaz:
sonradan da olsa geldi bi evine bakayım diyo 4 yıllık geliniyim hâlâ beni teftiş ediyr allahim yaa allahtan işimi beceriyorm da laf ettirmiyrum himm iyi iyi herseyin eksiksiz olmuş diyrhep başkası ne der derdinde
sizler nasılsınız fıstıklarr iki gun giremedim özledim
saol kuzum.azeri
canim cok geçmiş olsun ins en kisa zamanda sağlıkla atlatirsiniz da yavrunla kavuşursunuz
cute
canim göbusu düşmüş minnakin maşallah büyüdü artik:)
dgrpnr
sana da cok gecmis olsun canım sinizut varmış ins hemen geçer
eflalim
canim belirti bulanti iyice belli etmiş kendini allah yardımcın olsun:)
vizyon
hayırlı olsun canım cennet kokulun kucagindadir ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip eylesin.
boran
kotu düşünceyi sil aklından hersey yolunda inş.
masallah size cnm.kizlar oncelikle hepinizden allah razi olsun.dualariniz icin.sorup merak ettiginiz icin.hepinizin yazdiklarini okudu fakat alinti yapamadim kusura bakmayin. Sabah saat 10:00 itibariyle oglumun kokusunu cektim icime.madallah 3540 gr ve 53cm boyundayiz.o kadar kolay ve agrisiz br dogum oldu ki anlatamam.gelen gden cok oldu bugun.size yaxmaya anca firsat bulabildim.yarinnasipse evimize cikinca daha detayli yazarim.hepiniz Allaha emanet olun.
cok yorma cnm kendini.Günaydın herkese, sabah bulantıyla uyandım ama hemen elmamı yedim rahatladım:) kahvaltımı eskisi gibi erken yaptım daha iyi hissediyorum kendimi:)bugün vakumlu hurçlara yerleşecekler kaldı onları tamamlıycam, ütü yapıcam bu kadar:)
cnm.bana 17 gun dogru geldi.canlar ff çizgiyi 17.güne çekti ovu testlerinin durumu şöyle 17.gün akşam pozitif oldu çizgiler aynı koyuluktaydı 18 gün pikteydi(t çizgisi daha koyuydu) 19 günde ise t çizgisi c den daha silikti..FF çizgiyi erken çekti gibime geliyor siz ne dersiniz bir yorum yapın ustalarım?
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
saol kuzum.
ayrica kv n sinir oldum. cins ya.
masallah size cnm.
cok yorma cnm kendini.
cnm.bana 17 gun dogru geldi.
adı üstünde bacım karışmasa içi rahat etmez kadının ama ne yapacağız başa gelen çekiliyor laf söylesen olmuyor söylemsen olmuyorayy cok yogundum günüm vardi şükür atlattim
aksam üzeri tam ayaklarımi uzatip keyif yapacaktım ki kv geldi misafirim olur da kv olmazsa olmaz:
sonradan da olsa geldi bi evine bakayım diyo 4 yıllık geliniyim hâlâ beni teftiş ediyr allahim yaa allahtan işimi beceriyorm da laf ettirmiyrum himm iyi iyi herseyin eksiksiz olmuş diyrhep başkası ne der derdinde
sizler nasılsınız fıstıklarr iki gun giremedim özledim
saol kuzum.
ayrica kv n sinir oldum. cins ya.
masallah size cnm.
cok yorma cnm kendini.
cnm.bana 17 gun dogru geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?