Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü 36.0
21.günü(bugün)35.8
ya dün sevinmiştim yumurtam çatlamıştır diye ama bugün tekrar 35.8e inmesi beni çok üzdü hayal kırıklığı olduanladığım kadarıyla hala çatlamamış yumurtam?????ya da pkoluyum diye böyle olyo ve bu ateş ölçme yöntemi biz pkolulara derman olmuyo

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben kızımı gün içinde devamlı titreşim halinde hissediyorum
bu his bende hani insanın içi bi hoş olur ya o şekil oluyo ve daima yatmak istiyorum
sırtıım ve göğüs altı kaburgam acıyor sizde ne var ne yok tecrübeli hamişlerim siz ne diyorsunuz

evet cnm malesef pkolularda ates isi yipratiyor biraz hergun bekle bekle sinir bozuluyor kendini de strese sokuyor onsan..yani yararindan cok yipratmasi var biz pkolular icin..ne zamandir istiyorsun cnm?? Dka gittinmi? Yani pko oldugunu biliyorsun ya ondan sordum tedavi falan oldunmu

ilgin için çok tşkcanım ben ergenliğimden beri biliyorum pkolu olduğumugittiğim her doktor söyledi2 yıldır tedavi görüyorumsen de mi pkolusun ve ne zamandan beri tedavi gördün,nasıl bi tedavi gördün?biz şar görevi nedeniyle doğudayz ve doktor imkanım çok kısıtlıonunda payı çok buyuk diye düşünüyorum

agrilarina bisey diyemem tatlim gecmis olsun..normaldir her halde buyuyo yaaa bidikk...ben de agri falan olmadi sukur diyolar ya haraketleri can yakan hadde geliyo ben de onu bekliyorum bakalim can yakan tekmeler ne zaman gelicekk diye
Titresimlerinde articak cnm daha 22 23haftaya gel Insallah o zaman daha net daha tatli hiss ediceksin 26 27lerdeyse artik ayaklarimi ellerimi vuran anliycaksin..Rabbim her kese nasip etsinn Insallahh

Erken dönemlerini hatirlamiyom cnm 4 sene geçti kiz nebilimson zamanlarahatirliyorum hareketlerin yyoğunluğunu ama bunun gibi değildi onu iyi biliyom nerdeyse tekme tokat atmadigi zaman yok zor duruyor sanki orda

Valla güzelim eşinin eve geçgelmesi ddişindaki onunda sebebi belli ben bi sorun göremedim sen alingan bi donemdesin o olabilir bak
Kafani dagitacak mesgaleler bulmaya bak bebise biseler dikmeye calis mendiller falan yap eğlenceli oluyor mendillerin kenarina bas harflerini islemistim ben hem hatira olur hem oyalanirsin

Bben de 15 16yaslarimdan biliyordum pko oldugumu cunki oldum olali hep en erken 2bucuk ayda bir geliyordu adetim ve o zaman gittigim her dk simdi bisey yapamayiz evlenince dedi..onun icin o zamandan hep her ay bitkisel ilacla her ay adet oldum biktigimda bi kac ay ara veriyordum ilac bittikte yine 2 3 4ay arayla adet oluyordum..bunu bildigim icinde evlendigimin 2ci aydan tedaviye basladim..ilk once hormonlar falan duzeltildi sonra rahmim kucuktu biraz onun tedavisi biraz baska sorunlarimin tedavisi boyle 1bucuk yilim gecti..ama sirf pko icin yani yumurta buyutmek icin tedaviye basladigimin 2ci ayi geldi minigim..ilk ay hayatimda ilk kez folikul buyudu ama erken catladi sagliksizmis 2ci ayinda saglikli buyutu ve oldu sukurler olsunn..dedigim yani benim gibi baska sorunlarin yoksa korkma yumurta buyutmeyle kisa surede gelir minisin..hatta pko olup dogal yoldan hamis kalan o kadarrr cokkkiiii simdi nerdeyse 5kadindan 2si pkolu onun 1i de kendiliyinden hamile kaliyoo..yani cnm benim uzulme gelicek minisin em8n ol sukur ki bizim sorunumuz cozulmeyecek tiplerden degil buna da binlerce sukur degilmi...ben hep tedavimin 2ci ayinda geldi oglum diyorum cunki oncekiler benim baska sorunlarimdan dolayiydi...
senin bidircik da cok bekletmeden gelicek cnm Insallaahh

inşallah bende o günleri bekliyorum canım buna şükür hiç hissedemiyordum

alinganim belki ama onun da ilgili olmasi gerekmiyomu en azindan bak saat 12de gelicem desin..isim var desin..geliyo sorsam da hic disardaydim tek cvp bu..disarida yaptigi da bi kafede saat 7den oturup 11de kalkmakmii sadece bitmeyen sohbetlerimi..bilmiyorum...neyse yazdim sonra pisman oldum gerci herkesin sorunu var ben yazip mesgul etmiyim dedim ama silemedim..neyse gecerrr bakalim bugun kacta gelicek beyefendiii...

Gözün aydın canım
Çok haklısın ama elde olsa keşke.sabah dr.gittim ultra.baktı ama göremeyiz daha çok yeni dedi dediği gibime görünmedi zaten beta istedi ö.sonra alicam.belimin çağrısını sordum önce sonucuna bakalım sonra konuşuruz dedi
o zman sonra yaparsın boşverr

ederim canım etmez mıyım..

Sağol canım.eninde yum.gelmiş hayırlı olsun tatlım

Yok güzelim ne silecen yaa insaniz hepimizin can sıkan durumları olabiliyor bugün sen yazarsin biz payladiriz yarin ben yazarim sen fikir verirsin amaç bu
Esinin seni bosverdigini dusunuyosan bu aralar sende aynini yap ben öyle yapiyorum genelde islerimi onsuz hallediyorum ama bi şekilde haberi oluyor bu sefer kendisi " niye bana söylemedim" falan
Sende tamamen kendine dal bakalim hatta onsuz doktora git o meraklansin evde neler oluyor diye
Ama geneli ayni cnm ne derler delirme noktasına gelene kadar durum normal saniyolar geçenlerde bizdede 3. Dünya savasi koptu da beyefendi ancak " ya sen çok bunalmissin dolmussun " dedi
Gün aydınlarrrrr efeniiiiiimmm

canım kaburgaların batar. bende 15. haftada başlamıştı. hala da batıyor özellikle akşamları.
bebek yukarı çıkınca baskı oluyor. kalça kemikleriniz acıycak.
ağrılarınız olucak zaman içinde.
benim en büyük sorunum sırt ağrılarım. sabit bir şekilde yarım saat bile duramıyorum hemen sırtım belim ağrıyor.
misal benim iki üç gündür kasılmalarım ve adet sancısına benzer ağrılarım başladı.
kızım da bazen canımı yakıyor. sert vuruşlarda.
yeter ki zamanında gelsin kuzularımız her tür ağrıya sızıya razıyız.

güzelim eşinle yaşadığını okudum.
sen haklısın çünkü zor bir hamilelik geçiriyorsun.
sanırım eşin de kritik bir dönemde. bunlar da denk gelince üzülmüşsün.
bence konuşmalısın. bu şekilde içine atma. ama sakince tatlı tatlı konuş canım.

Kuzuum sen muhtemelen hassas bi dönemdesin,ama tabii ki bu senin haksız olduğun anlamına gelmiyor.esin de biraz daha alakadar olabilir seninle.senin kendini nasıl hissedeceğini o tahmin edemiyor anlaşılan. Çok büyütülecek bişi yok aslında,ihmalkarlık diyelim..bizim kadar ince olamıyolar malesef..kendine göre de işi gücü varmış,sorsan cevabı hazır olacak.ama sen yine de içinin rahat etmesi açısından uygun bi zamanda güzel bir üslupla konuş derim..rahatsızlıklarını dile getirmeyip karşı taraftan beklersen ohooo çok bekleriz anacım :) missy'nin dediği gibi kendine mesgale bul ufak tefek.rahatlarsın,deşarj olursun.bak uğur koşar 'ın "allah de ötesini bırak " adlı kitabını temin et ve oku..

kuzum ankarada nerde yaşamayı planlıyorsunuz lojman vs mi yoksa kendi seçiminiz mi olucak

maşallah doğumun da kolay olmus ne güzel mis kokulu oglunu kokla yerime canım
oyle canim ya kendine misfir geldiğinde de evini bana sorar bak bi diye garip bi kisilik iste.

he kiz
sen gel bana ben sana birsürü pastalar yaparim himm:)

canım ben de bekarken yıllarca kadın doğum kontrol hapı kullandım yıllarca verdi doktorlar.hakkımı helal etmiyorum onlarasen hangi bitkisel ilaçla adet oluyordun bekarken????

saol kuzum.
ayrica kv n sinir oldum. cins ya.

masallah size cnm.

cok yorma cnm kendini.
cnm.bana 17 gun dogru geldi.

saol kuzum.

masallah size cnm.

cok yorma cnm kendini.

sorma cutem ya anlamiyrm kadını hep başkaları aman ne der derdinde halbuki ben evim icin yaptıklarımi kendim için yapyrum işteee acayip kadın

adı üstünde bacım karışmasa içi rahat etmez kadının ama ne yapacağız başa gelen çekiliyor laf söylesen olmuyor söylemsen olmuyor
saol kuzum.

masallah size cnm.

cok yorma cnm kendini.

tamm canım tşkr ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…