koyulaşma süper:) oldu bu iş.
20. yumurtlamış görünüyorsunuz.
yani henüz dpo 10 dasınız. adet en az 2 gün sonra gelecek.
temennimiz hiç gelmemesi tabi
ilk oğlunda mucizen gerçekleşmiş bak:)
allahım yardımcın olsun canım. ben bir şeyler hatırlıyordum ama unutmuşum senin durumunu.
ikinci mucizen de gelmiştir umarım:)
ben de papatya buharını soludum. ama daha kötüye gidiyorum halsizleştim iyiceyarın da okul var ne yapacağım bilmiyorum
Canım ben gece asla tek uyuyamam ilk defa eşim cumartesi bir yere gitti sabaha kadar döndüm durdum çok korkarım, gündüzde hep evde olmasını isterim:)nasılsınız kızlar eşim 2 gündür ankarada yarın gelecek eşim evde yokken cok sıkılıyorum bir o kadar da tırsıyorum siz de öylemisiniz bazı arkadaşlarım eşi evde olmayınca daha huzurlu ve mutluymuslar acaba ben de mı anormallik var
ve benim ateş de yukseldi
bu ay yıne olmadı bılıyorum aksam ruyamda gebelik testim de pozitifti o kadar mutluydum ki sabah kalkınca gerçek oldugunu sandım bir an
sonra da anladım ruyaymış meğerse
başladı canım biraz biraz yine daha çok tiksinme varIyiyim canim calisiyorum sen ne yapiyorsum bulantilar basladi mi
Cok sukur iyiyim canim sen nasilsin
Cute reyizzz seni burada gormek ne guzell ruzgarin nasil
Canım benim az kaldı yavrun doğunca pişirmeye başlıycaksın:) hıçkırır tabi canım:) çok ilginç değil mi:)Merhaba fistiklaaarrr..herkes iyidir Insallahhhh...
Ben yemek pisirmeyi ozledim garip sesleniyor ola bilir ama gercekten yemek hazirlamayI ozledim..sbhtan aksama tarifler atiyorum tel.maaa...keske kalksam da 1ni yapsam diyorum..
Bu arada bebek gercekten hickiriyomu ??? Hergun bi kac dklik kalp gibi atiyo karnim sonra sakinlesiyo yani tekme degil donme haraketi degil kalp atisi gibi ardarda pit pit diye cok garip gercekten hickiriyomuuuuuu
Canım ilk yıllar tartışmalar olur ama boşanma kelimesi hoş değil eşinle bu konuyu açıkça konuşmanı öneririmmerhaba arkadaslar masaallah hersey ıyı hersey yolunda ne guzel....acaba benımde hayatımda hersey yoluna gırecek mı??
guya bugun tatıle cıkıcaz kavga ettık...bagırdı cagırdı ıkıncı kez gıt boşan dedı bana...morelım cok bozuk...acaba gercekten bosanmak mı ıstıyor...
barısmak ıcın aramızı duzeltmek ıcın ugrasacagına bıde cekıldı kenara oyun oynuyo..acaba ben ıyı mı yaptım evlenmekle dusunmeye basladım...ayda bır kavga edıyoruz normal deıl de mı bu kızlar ya...napıcam bılemedım....
kusura bakmayın basınızı agrıttım ama artık gerceklerı goremıyorum...
sorun yok benimde vücut ısım düşüktür herkesin ki farklı oluyorkızlar benim vücut ısım yumurta yokken 35li değerlerde yumurta oduktan sonra 36.0 36.1 en fazla benim ısım düşükmü ısı tablolarına bakıyorum herkesin 36 lı değerlerde yumurtadan sonra 37 ye çıkmış bendemi bi sorun var bu ısıyla hamile kalınırmı gidip yeni bi ateş ölçer almalıyım yada:44:
Canım idare ediyorum halsizlik keyifsizlik oluyor bazen, tiksinmem var, henüz söylemedik canımKUZUM BENIM uyukusuzkuktan demek emzirdin saniyorsun :) Ruzgar pasamiz iyiymis biraz yazilarina baktim sendede hemoroid olmus gecmis olsun kuzum
canim 19+4 bugun aslinda benim bebegimi uzun sure dinleme firsatim olmuyo otururken yururken oluyrsa fark edemedim bana bu sabah bi saat yatakta uzandim oyle kalp atar gibi cok az ama 5 sn kadar sonra gecti heyecanla oynamasini bekliyorum benim ilk gebeligim. senin 2. gebeligin hayirlib olsun Rabbim tamaina erdirsin
sagol canim daha hizli tekmelerini bekliyorum Eren imin :) benimde 2 haziranda randevum var bakalim ne diyecek detayli icin gun vermedi daha bana. nukra gobegin ciktimi benim var biraz belli oluyor zaten pantolonda hamile giyime gectim sikmasin diye 2 kilo lmisim bide
iyi eglenceler canim bu arada esine soyledin mi 21 ini mi bekliyorsun
kuzum sen evde dosya giriyorsun demi hala Allah kolaylik versin kuzun nasil az kaldi bulusmaya sosyal can bana 4 hafta cok uzun geliyo
sagol canim sukurler olsun sonunda hissettim bakalim bi daha ki hissetmem ne zaman olacak tekmelerini bekliyorum kuzumun bazen benim oglan akilli olacak ondan sakin yatiyo diyorum
sen nasilsin canim gebelik nasil gidiyor kimse bilmiyor demi daha yazduysan kacirdim cunkupek giremedim
cok sukur canim hissetim sonunda darisi en kisa zamanda 2. kuzuna olsun bitanem
canim benimde esim 2 gun yok inan hic keyfim yok benim annemlerdeyim ama evimi ozluyorum
ruyan gercek olur insallah canim Rabbim mucizesini gonderir insallah sana
iyiyiz cnm sen nasilsin
mrb canim bebegin saglikla dogsun ne yemekler yapacaksin sen kuzuna esine ne sofraar hazirlayacaksin yat simdi sen canim az kaldi o gunlere
cnim her evde kavga olur ama olayin oncesini bilmiyrum yazdiysan giremedigim icin kacirdim bosanma kelimesi hos degil ne sen nede esin agziniza almaayin duzelir insaqlllah sakin olmaya calis canim
normal canım korkmaKizlar ben 10+3 um bugun itibariyle..bulantilarim baya azalmis durumda normal mi? :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım çoktan kavuşmuştursunuz sağlıkla büyüt yavrunu3 4 gündür giremedim merak ettim sizi.şöyle bir geçmişi okudum yazmaya anca sıra geldi.kızlar nasipse saatler doğuma gireceğim.sabah 8.30 gibi hastanede olmamızı söyledi doktorumuz.9.30 ta da ameliyata gireceğim.inşallah bu güzel bekleyişi hepiniz tadarsınız.sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım,kendime geleyim yine yazarım.hepinizi çok öpüyorum,iyi ki varsınız.dualarınızı esirgemeyin.allaha emanet olun.
arkadaşım 19. gün çatlamış olabilir bir kaç günlük ateşin olmadan yorum yapamayız, sana başından beri diyorum ilk ölçtüğün ay bu bir aylık düzenli ölçümün olacak ki aşağı yukarın yorum yapabilelim, en güzeli iki aylık ateş, şimdi sen her gün sorsanda bir şey değişmez yorum yapamayız gün aşırı ilişkiye devam edeceksin mecburenadetimin
13.günü 36.0
14.günü 36.01
15.günü 36.0
16.günü 36.01)
17.günü 35.8
18.günü 35.8
19.günü 35.8
20.günü(bu sabah) 36.0
arkadaşlar bu son 3 gün içerisindeki sabit düşüş bu sabah tekrar yükselmiş:26: ha bi de pkoluyum diye ümitlenmek de istemiyorumacaba pkoluyum diye mi böyle oldu yoksa yumurta çatlamış olabilir mi?çatlamışsa da hangi gün olablr?
yardımcı olan ve olaca arkadaşlara çok tşk ederim
ohhh hadi canım sevindim iyidir erken kalkmak:)Eşim sabaha geçince ben de bu sayede erken kalkmayı basarabildim :) ne güzelmiş böyle sabahın erken saatleriHepinize öpücüklerr,mutlu sabahlarr
Canım geçmiş olsun papatya buharı yap istersendün pikniğe gittik.
giderken eşim ısrarla camı açtı, hava çok sıcak ama benim sinüzite hiç iyi gelmedi((
bundan hemen kurtulmam lazım ilerlerse çok kötü oluyorum
bu günüm hep su buharı ile geçeceğe benziyor.
cute, rüyanda emzirdiğini gördün belki de :))))))) ayy daha ne komediler çıkacak, insan uykusuzluktan ne yaptığını şaşırır.
annem de yanına yatırırmış beni, göğüsleri de açık hahahahah ben emeceğim zaman yapışır emermişim:))))))) uykusuzluk her şeyi yaptırır insana.
basur da çıkmışzor şu basur olayı ya sonradan mı fark ettin? ağrısını azaltıcı merhemler var bildiğim kadarıyla canım.
Canım test için erken olmuşherkez selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim normalde adetim geçikmezdi ama geç yumurtladığımdan eminim adetime 11 gün vardı dr.bugün yarın çatlar demişti dün gebelik testi yaptım negatif çıktı ki dün adet günümdü size birşey sormak istiyorum benim dünden bi önceki günler ateşim 36.6 dı dünyani adet günüm 36. 7 ye yükseldi bugün ise 37.1 e yükseldi aceba gebelik gibi bi durumda ateş gün geçtikçe yükselirmi bilen arkadaşlarımız yardımcı olursa çok sevinirim (normalde adetime 3 4 gün kala ateşimde düşüş olurdu ama bu sefer adet günüm ve bugün olmak üzere yükselme oluor)
gayet güzel koyulaşmışgünaydın güzel hatunlar,benim ateş sabitlenmedi tavan yapmış yine bi düşüyor bi yükseliyor,kızlar 2 şer gün arayla yaptıgım 3 testimi ekliyorum sizce fark nasıl,başınızı agrıtıyorum zırt pırt ama endişeleniyorum kızlar mazur görün beni
Canım 20. gün olmuş yumurtlama şimdilik güzel ateşin iki güne inşallah kesinleşir,testi o zaman yaparsıncanım adetin birinci günü 36
ikinci gün 36 1
üçüncü gün 36 3
4.gün 36 3
5.gün 36 5
6.günüm adet bitimi 36 5
7.gün 36.4
8.gün 36 1
7.gün 36 1
9.gün 36 3
10.gün 36
11.36
12 36.1
13.gün 36 1
14 36 4
15 36 4
16 36 5
17 36 4
18 36 3
19 36 2
20 36 1
21 36 3
22 36 3
23 36 4
24 36 4
25 36 3
26 36 6
27 36 6
28 36 5
29 36 6
30 36 7 adet günümdü
31 37 1
:)) benim halim yok canımHerkes neredeler yaww cvp da yazmiyorsunuz yazdiklarima nööruyonuz hatunlarr aloooo:84::84::84::84:
alismaya calisirm cnm.simdilik.uykusuzluk canima okudus.a canlar nasılsınızz
cutemimmmmm bacım nasıl gidiyo annelik
once 20. gun diye dusunmustum. ama sonra ates degerleri biraz tuhaf geldi bana. tam olarak nasol.olcum.yaptiginizi yazar misiniz?canım adetin birinci günü 36
ikinci gün 36 1
üçüncü gün 36 3
4.gün 36 3
5.gün 36 5
6.günüm adet bitimi 36 5
7.gün 36.4
8.gün 36 1
7.gün 36 1
9.gün 36 3
10.gün 36
11.36
12 36.1
13.gün 36 1
14 36 4
15 36 4
16 36 5
17 36 4
18 36 3
19 36 2
20 36 1
21 36 3
22 36 3
23 36 4
24 36 4
25 36 3
26 36 6
27 36 6
28 36 5
29 36 6
30 36 7 adet günümdü
31 37 1
Çok dikkat et kendine canım.g.olsun.gerçekten güzel koyulasmis demi pinarimm.yarınki dr.un oldukça tecrübeli umarım allahım izni ile güzel haberler alırım.canım.cumartesi değeri 97 idi yarin aşağı yukarı kaç olmalı
aradiginiz abone, uykusuzluk nedeniyle şaşi olmus durumda. herseyi tam goremiyr. gozunden kacmis olabilir ,)Herkes neredeler yaww cvp da yazmiyorsunuz yazdiklarima nööruyonuz hatunlarr aloooo:84::84::84::84:
Vizyon napiyooo acabaaaa:26::26::26:
Kiz nolduuuu sanaaaHerkes neredeler yaww cvp da yazmiyorsunuz yazdiklarima nööruyonuz hatunlarr aloooo:84::84::84::84:
alismaya calisirm cnm.simdilik.uykusuzluk canima okudu
sukur demin de gobegimiz dusturahatladim.
once 20. gun diye dusunmustum. ama sonra ates degerleri biraz tuhaf geldi bana. tam olarak nasol.olcum.yaptiginizi yazar misiniz?
yaklasik 300;ve uzeri olmali guzelim.
aaa yaşasın göbişi düşmüş..tam 10 gün sürdü demek ki..alismaya calisirm cnm.simdilik.uykusuzluk canima okudu
sukur demin de gobegimiz dusturahatladim.
once 20. gun diye dusunmustum. ama sonra ates degerleri biraz tuhaf geldi bana. tam olarak nasol.olcum.yaptiginizi yazar misiniz?
yaklasik 300;ve uzeri olmali guzelim.
belirtim yok diyen fena oluyor sonraSelam kızlar bu aralar halim yok sık giremiycem merak etmeyin beni hiç giresim yoktu yine dayanamadım:) tiksinmem başladı hem de yine etten( bu sefer zorluycam, su da içemiyorum onu da zorluycam başka çarem yok, tatsız tuzsuzum malum ruh hali biliyorsunuz 12. haftaya kadar böyle:) çarşamba ikide dr a gidicem inşaallah
Gecmis olsunmu denir cnm ya bilmiyorumkiii..kisa surer insallahh beslersin bebisini bol boll...yinemi oglus geliyo neeeeSelam kızlar bu aralar halim yok sık giremiycem merak etmeyin beni hiç giresim yoktu yine dayanamadım:) tiksinmem başladı hem de yine etten( bu sefer zorluycam, su da içemiyorum onu da zorluycam başka çarem yok, tatsız tuzsuzum malum ruh hali biliyorsunuz 12. haftaya kadar böyle:) çarşamba ikide dr a gidicem inşaallah
aaa yaşasın göbişi düşmüş..tam 10 gün sürdü demek ki..
en korktuğum şeylerden biri görüntüsü bile içimi acıtır bebeklerde. şükür kurtuldunuz göbek başından kuzum.
belirtim yok diyen fena oluyor sonra
geçicek canım..etten tiksinmen şu an sana zarar vermez 4. ay bitince bebek senden beslenicek.
ama su içsen iyi canım.
Cuteee gobisiniz dusmusmuuuuuu ayyy gozun aydin cnmmmmaradiginiz abone, uykusuzluk nedeniyle şaşi olmus durumda. herseyi tam goremiyr. gozunden kacmis olabilir ,)
ben de merak ettim. muhtemelen bir yandan ilk yurume sonrasi yorgunlugunu atarken bir yandan da oglunu emzirmeye calisiyrdur.
Gecmis olsunmu denir cnm ya bilmiyorumkiii..kisa surer insallahh beslersin bebisini bol boll...yinemi oglus geliyo neeeesagligiyla gelsin de minikkkk
Dk.dan da guzel hbrlerle geliceksin biliyorum cnm.bu arada kvlere soyledinmi?
:)) sağol canım yine elimde elma maden suyu dolanıyorummaden suyunuda içsem dert içmesem dert çok içersem tansiyon fırlıyor
Güzel bir beslenme listesi yapıcam elim değmedi buzdolabının üstüne asıcam, patlasamda çatlasamda yiyicem bu sefer
Ayy olsun erkek sağlıklı olsunda kız erkek kabulüm hiç üzülmem erkek diye:) nasılsa üçüncü var sıradatabi ikiz olursa üçüncü yapmama gerek kalmaz
Ayy evet senin ikiz ihtimalin de var dimiiiiolurmu olur Vallaa hayirlisi bakalimmmm
Kuz soyledinmi kvlere??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?