Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
koyulaşma süper:) oldu bu iş.

Çok dikkat et kendine canım.g.olsun.gerçekten güzel koyulasmis demi pinarimm.yarınki dr.un oldukça tecrübeli umarım allahım izni ile güzel haberler alırım.canım.cumartesi değeri 97 idi yarin aşağı yukarı kaç olmalı

Herkes neredeler yaww cvp da yazmiyorsunuz yazdiklarima nööruyonuz hatunlarr aloooo:84::84::84::84:

Canım ben gece asla tek uyuyamam ilk defa eşim cumartesi bir yere gitti sabaha kadar döndüm durdum çok korkarım, gündüzde hep evde olmasını isterim:)
Iyiyim canim calisiyorum sen ne yapiyorsum bulantilar basladi mi

Cok sukur iyiyim canim sen nasilsin

Cute reyizzz seni burada gormek ne guzell ruzgarin nasil
başladı canım biraz biraz yine daha çok tiksinme var
Canım benim az kaldı yavrun doğunca pişirmeye başlıycaksın:) hıçkırır tabi canım:) çok ilginç değil mi:)
Canım ilk yıllar tartışmalar olur ama boşanma kelimesi hoş değil eşinle bu konuyu açıkça konuşmanı öneririm
sorun yok benimde vücut ısım düşüktür herkesin ki farklı oluyor
Canım idare ediyorum halsizlik keyifsizlik oluyor bazen, tiksinmem var, henüz söylemedik canım
Kizlar ben 10+3 um bugun itibariyle..bulantilarim baya azalmis durumda normal mi? :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normal canım korkma
ay canım çoktan kavuşmuştursunuz sağlıkla büyüt yavrunu
arkadaşım 19. gün çatlamış olabilir bir kaç günlük ateşin olmadan yorum yapamayız, sana başından beri diyorum ilk ölçtüğün ay bu bir aylık düzenli ölçümün olacak ki aşağı yukarın yorum yapabilelim, en güzeli iki aylık ateş, şimdi sen her gün sorsanda bir şey değişmez yorum yapamayız gün aşırı ilişkiye devam edeceksin mecburen
Eşim sabaha geçince ben de bu sayede erken kalkmayı basarabildim :) ne güzelmiş böyle sabahın erken saatleri Hepinize öpücüklerr,mutlu sabahlarr
ohhh hadi canım sevindim iyidir erken kalkmak:)
Canım geçmiş olsun papatya buharı yap istersen
Canım test için erken olmuş
gayet güzel koyulaşmış
Canım 20. gün olmuş yumurtlama şimdilik güzel ateşin iki güne inşallah kesinleşir,testi o zaman yaparsın
Herkes neredeler yaww cvp da yazmiyorsunuz yazdiklarima nööruyonuz hatunlarr aloooo:84::84::84::84:
:)) benim halim yok canım

s.a canlar nasılsınızz
cutemimmmmm bacım nasıl gidiyo annelik
alismaya calisirm cnm.simdilik.uykusuzluk canima okudu
sukur demin de gobegimiz dustu rahatladim.

once 20. gun diye dusunmustum. ama sonra ates degerleri biraz tuhaf geldi bana. tam olarak nasol.olcum.yaptiginizi yazar misiniz?

yaklasik 300;ve uzeri olmali guzelim.

Selam kızlar bu aralar halim yok sık giremiycem merak etmeyin beni hiç giresim yoktu yine dayanamadım:) tiksinmem başladı hem de yine etten( bu sefer zorluycam, su da içemiyorum onu da zorluycam başka çarem yok, tatsız tuzsuzum malum ruh hali biliyorsunuz 12. haftaya kadar böyle:) çarşamba ikide dr a gidicem inşaallah

aradiginiz abone, uykusuzluk nedeniyle şaşi olmus durumda. herseyi tam goremiyr. gozunden kacmis olabilir ,)

Vizyon napiyooo acabaaaa:26::26::26:

ben de merak ettim. muhtemelen bir yandan ilk yurume sonrasi yorgunlugunu atarken bir yandan da oglunu emzirmeye calisiyrdur.

Kiz nolduuuu sanaaa ne yazmisdinki dur donup okuyayimmm...
bu arada sen ne zaman 5aylik oldun yaaa masallaaahhh cnm zaman ne cabuk geciyooo gercekten..burda 30hafta yaziyo bana amaann azicik kalmis diyorum tel.da takvime bakiyorum yok ya kos koca 2bucuk ay var diyorum zaman karmasasi yaziyorum kalan zaman azmi cokmu anlamadim iyimiii

bu arada hamilelikte dogurmus olarak tecrubesi olan fistiklar son 10haftada kac kilo alinir sizce yani maksimum?? Kisdigim sadece ekmek ve hamur isleri diger herseyi doya doya yedim..6kilo en bu hafta sonuna 6bucuk kilo olmus olur kilom..ama bu 2haftadir ciddi ciddi sistim sanki..son zamanlar cok alanlardan olucam galiba yani 30dan sonra kac aldinizki ilk hamileliyinizde

ayy maşallah canım düşmüş göbeği, artık her gün banyo yapacağı için uykusu daha güzel olur annesi

aaa yaşasın göbişi düşmüş..tam 10 gün sürdü demek ki..
en korktuğum şeylerden biri görüntüsü bile içimi acıtır bebeklerde. şükür kurtuldunuz göbek başından kuzum.
belirtim yok diyen fena oluyor sonra
geçicek canım..etten tiksinmen şu an sana zarar vermez 4. ay bitince bebek senden beslenicek.
ama su içsen iyi canım.

vizyoncum eminim şu an çok güzel duygular içindesindir.
allah bebeğini sana seni de bebeğine bağışlasın.
ağrısız sızısız geçsin şu günlerin.

Gecmis olsunmu denir cnm ya bilmiyorumkiii..kisa surer insallahh beslersin bebisini bol boll...yinemi oglus geliyo neeee sagligiyla gelsin de minikkkk
Dk.dan da guzel hbrlerle geliceksin biliyorum cnm.bu arada kvlere soyledinmi?

:)) sorma canım ama seviniyorum belirtim var demek ki bebeğim var diye aslında çok rahatsız etmiyor, dün et yiyeyim dedim hem de canım isteye isteye ayyy yanında başka bir şey yemiştim o beni çok rahatsız etti sabaha kadar midem bulandı bende ete sinir oldum etin suçu yok aslında su konusunda haklısın canım tansiyonum hemen çıkıyor çünkü:18:

aradiginiz abone, uykusuzluk nedeniyle şaşi olmus durumda. herseyi tam goremiyr. gozunden kacmis olabilir ,)

ben de merak ettim. muhtemelen bir yandan ilk yurume sonrasi yorgunlugunu atarken bir yandan da oglunu emzirmeye calisiyrdur.
Cuteee gobisiniz dusmusmuuuuuu ayyy gozun aydin cnmmmm biz gobis dusunce kucuk kutlama yaparizzz bol bol tebrik ederiz o kadar onemli niye bilmiyorum ama ailede adet iste..
sana da kocaman tebriiikkkleeeerrrrr bizden

Gecmis olsunmu denir cnm ya bilmiyorumkiii..kisa surer insallahh beslersin bebisini bol boll...yinemi oglus geliyo neeee sagligiyla gelsin de minikkkk
Dk.dan da guzel hbrlerle geliceksin biliyorum cnm.bu arada kvlere soyledinmi?

:)) sağol canım yine elimde elma maden suyu dolanıyorum maden suyunuda içsem dert içmesem dert çok içersem tansiyon fırlıyor

Güzel bir beslenme listesi yapıcam elim değmedi buzdolabının üstüne asıcam, patlasamda çatlasamda yiyicem bu sefer

Ayy olsun erkek sağlıklı olsunda kız erkek kabulüm hiç üzülmem erkek diye:) nasılsa üçüncü var sırada tabi ikiz olursa üçüncü yapmama gerek kalmaz

Ayy evet senin ikiz ihtimalin de var dimiiii olurmu olur Vallaa hayirlisi bakalimmmm
Kuz soyledinmi kvlere??

Kızlar bulantım durmuşken akşam yemeğimi yiyeyim geç saate kalmasın hem öpüyorum hepinizi yarın inşallah girebilirim

Ayy evet senin ikiz ihtimalin de var dimiiii olurmu olur Vallaa hayirlisi bakalimmmm
Kuz soyledinmi kvlere??

Yok canım çarşamba inşallah kontrol var o zaman görürsem bebeği söylüycem:18:

Slm kizlar 😄kardesimin nikahina hazirlik basladi 😄kostur kostur yrn dr kontrolum basliyor bugun gel ddi o yoktu baska dr vardi ama sgk provizyonu karsilamadigi icin kendi fiyatina cagirdi neredeyse 2 kati gitmedim yrn gidecegim dualarinizi bekliyorum insallah

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Buarada hamislerimin meleklerine selam olsun isteyen arkadaslarimada biran once ucup konuversin melekleri aminnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…