geçmiş olsun az kaldi canim proplemsiz akirsin inş kucağına. maşallah kizina büyümüş az kaldi çıkıcam ordan diyor ha:)günaydın kızlar nasılsınız ?
dün dr.kontrolüm vardı 32. hafta çalışır raporumu dr.um biraz gönülsüz de olsa verdi :)
birde batın usg istedi. benim safra kesemde minik taşım vardı.sağ böbreğim 14 mm olmuş biraz büyümüş zaten sağ tarafımda ağrı daha çok hissediyorum.safra kesemde 6 mm taş ve birkaç adet polip izlendi.
dr.um safra kesesi biraz sıkıntılı taş kanalı tıkarsa sarılık olursun dikkat et yağlı şeyler yeme vs. dedi. inş sorun çıkarmaz kızlar
kızım maşallah 2 kg olmuş ilk defa yüzünü net bir şekilde gördüm bayaa bi inceledi dr.um yuvarlak yüzlü senin gibi keskin hatları yok dedi.çenesi küçük biraz geride aynı benim çenem gibiburnu top gibi neyse çirkin kızım benim diyorum. dr.umda neresi çirkin alalalal dio :)
maşallah rabbim nazarlardan korusun ve isteyen herkese nasip etsin Amin.....
eflalim- canım eltin için diyecek söz bulamıyorum insanın içinde annelik duygusu olmasa bile o küçücük yavruyu görünce dayanamazsın kıyılmaz yani.. neyse kınamak ta istemiyorum her doğuran maalesef anne olamıyor çok üzüldüm o yavruya
cutem - canım geçmiş olsun maşallah rüzgar beye hareketlenmiş iice :) geçmiş olsun canım sen dikkat et kendine size nazar değmiş
duha - canım benide sağlık ocağına 2 - 3 hafta sonra tekrar çağırdı doğum yaklaştıkça daha sıklaşıyor sanırım kontroller...
ecrin- canım inş pozitifi görürsün bende yanlış hatırlamıyorsam dpo13 te pozitifi gördüm canım inş sende görürsün umutluyum ben :)
ve diğer arkadaşlar dgrpnr-eylül-deryaw-boran-azeri-nesdem-hifa-yüsra-missy ve aklıma gelmeyen ark. inş hepiniz iyisinizdir....
canim dogal şeyler kullanmak istiyorsun. bilmiyorum ki canim sirke denesen cikarir mi acep.Tecrubeli anneler....
Yusuf yarin gun bakiminda tam 6 aylik oluyr. Ay bazinda ise cumartesi bitiyr 6 ay. Besinlerde de 3 gun kurali var maglum. O nedenle bugun elma puresiyle bismallah deyip basladim ek gidaya...cam rende kullandim ve plastik bicakla kestim besin degeri kaybolmasin diye. Eeee tabi ilk kazada oldu. Oglum tepince tabak uzerine boca oldu. Maglum ben sadece bebek camasir tozu kullaniyrm. Eee lekeyi cikarmayacak bence. Var mi uygun bir yontem?
bizim ebe niye çağırmadı acaba 36. haftada gel dedi, emirde ben her ay gidiyorum bunda iki kere gittim sadecesağlık ocağındn geldim.saglik Bakanligi yeni birsey çıkarmış o yüzdenmis sık sık görmem gerekiyor dedi hemşire.kalp atışlarını dinledi cok iyi dedi maşallah. ben de 78 olmuşum bi kilo almışım iki haftada.odemim var çalışmana bağlıyorm ve tuzu azalt ictigin su miktarını da artır dedi.hemsire bile bebişin kilosunu sordu o maşallah kilosu cok iyiymiş bu hafta 7 ayi dolduruyorsun karnin pek yok ama demekki karnin geniş dedi.ben de evet öyle alıştım artik herkes karnin küçük diyor dedim.
canım halis zeytinyağı iyi aslında emire yaptım ben hatta balda sürdüm beş dk durdu yıkadım cildi çok parlak oluyor dediler öylede ama tuz çok zararlıne bulsalar çocuğun ağzına tıkıyolar
çocukta ne bilsin yiyiyo tabi
kızıncada bak ne güzel yiyiyo işte çocuk diyorlar.
benim kayınvalidem bide yeni doğan çocuğu zeytinyağı ve tuzla ovar.
z.yağını araştırmadım faydalımı değil mi bilemem ama tuz nedir yaa.
yakar kavurur çocuğu.
inşaallah canımkv ler isme karışmazsa olmaz. sanki kendi doguruyo.bakalim dogunca bizim kv ne yapacak.
ins canim allah nasip ederde biz de bebislerimize bakarız. biraz toparlanirsa esim bakar musait sıkıntı olmaz. ama 3 aylıkken de birakamam.
maşallah canim. terslemesi kötü olmuş. ben de esime hep derim ne kusurum varsa evde söyle baska yerde birilerinin yaninda deme diye.cok şükür öyle birşeyni görmedim ama yine de uyaririm.
inşallah canım. ben de hic değilse seneye ocaga kadar yavruma bakmayı o kadar çok istiyorum ki. ins nasip olur.
ins canim ins emirimizin psikolojisi bozulmaz. biz ikiz olunca haliyle cok sevdik cok da tatlilardi biraz yegenimizi ihmal ettik ama sonra ilgiyi ona artirdik.
allahimm diyecek siz bulamıyorum o yavru icin dua edeceğim inş.
oyy canim.... ablan hasretini cekmis yokluğunu görmüş kıymet biliyor . masallah dogurmamis ama anne sıfatına yakışanı yapmis.
öyle canım hemen karşılık verirler senin çocuğun yok nerden biliyorsun diye bana şimdiden nasihat veren cok ben birsey desem bilmis olur adim.
Bismillah.tuz mu sebebi neymis cocuk tuzla ovulur mu yaa zararlı olsa gerek.
Şyi akşamlar kızlar malesef bu ayda olmadı üsteki gebelik alttakinovulasypn testim adeti bekliyorum yumurtlamadım sonraki 11 günüm 1,5 saatlik idrarla yaptım hepimiz için hayırlısı
Testi eklemeyi unutmuştum
canım daha erken diyorum bekleyelimKızlar dpo 11 negatif görüp sonra pozitifi gören varmı
hoş geldin tekrar o zaman:)merhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
onun üstüne vazife sanki isim hey Yarabbim kaşınıyorlar ya!tşkr ederim canım...
bırakır mı tatlım ...bunların ki el göstermelik ama yanlış yapıyor..
sinir olmamak mümkün mü canım..kadın gözünüz aydın demeden isim konusunu açtı iyi mi.
canım inş doğumdan sonra sıkmazlar canını...
ben ilkini normal doğum yaptım bunuda cok istiyorum normal olsun diye hakkımızda hayırlısı olsun inşş..
ovü testinden anlamıyorum ateşi düzenli ölçtüysen bütün değerlerini girersen yardımcı oluruzkızlar topiğe ilk girişim bi sorum olacaktı :) benim ateşyuma yakın 36.3 tü son üç gün bugün 36.2 dün ovulasyon pozitifti ilişki günlerim nasıl olsun yani dün ve önceki gün çalıştık dakociş sağolsun üniv. den kalkıp geldi fedakar eşim yumurta bugün mü çatlamış oldu mesela
aaa hadi hayırlısı canım sevdim bu yükselmeyi:)günaydın kızlar bu sabah 6gibi uyandım gözümü açtım ve kapattım uyudum tekrar her zaman ki gibi 07:40 uyandım ve ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı acaba 6 da uyanmam etkilermi ateşi bugün arttı valla ateş :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım var ya çok kaba kaçacak ama parçalamamak için zor tutuyorum kendimiay inşallah canım ağzından bal damlıyor :) ilk üç yaş çok önemli çocuğun bilişsel gelişiminde, keşke üç yaşına kadar bakabilsek bütün anneler. ama çalışınca olmuyor işte...
vay be ne rahatlık arkadaş, böyle bir şey ne gördüm ne duydum. valla ağır konuşmak lazım artık canım yuh diyorum.
güle güle giysin kuzucuk.
ay kıyamam yaa.. hakikaten doğurmayla olmuyor bu işler.
maaşallah canım bebek iyi olsun gerisi boş. hem karnının büyük olmaması avantaj; ne güzel hiç çatlamayacaksın. hava at sen de göbeğin yok diyenlere
inşallah canım.
inşallah gönlünüzce olur. Allah yavrunuzu size bağışlasın.
canım geçmiş olsun sana inşaallah sıkıntı olmaz, kuzunada maşaallah annesigünaydın kızlar nasılsınız ?
dün dr.kontrolüm vardı 32. hafta çalışır raporumu dr.um biraz gönülsüz de olsa verdi :)
birde batın usg istedi. benim safra kesemde minik taşım vardı.sağ böbreğim 14 mm olmuş biraz büyümüş zaten sağ tarafımda ağrı daha çok hissediyorum.safra kesemde 6 mm taş ve birkaç adet polip izlendi.
dr.um safra kesesi biraz sıkıntılı taş kanalı tıkarsa sarılık olursun dikkat et yağlı şeyler yeme vs. dedi. inş sorun çıkarmaz kızlar
kızım maşallah 2 kg olmuş ilk defa yüzünü net bir şekilde gördüm bayaa bi inceledi dr.um yuvarlak yüzlü senin gibi keskin hatları yok dedi.çenesi küçük biraz geride aynı benim çenem gibiburnu top gibi neyse çirkin kızım benim diyorum. dr.umda neresi çirkin alalalal dio :)
maşallah rabbim nazarlardan korusun ve isteyen herkese nasip etsin Amin.....
eflalim- canım eltin için diyecek söz bulamıyorum insanın içinde annelik duygusu olmasa bile o küçücük yavruyu görünce dayanamazsın kıyılmaz yani.. neyse kınamak ta istemiyorum her doğuran maalesef anne olamıyor çok üzüldüm o yavruya
cutem - canım geçmiş olsun maşallah rüzgar beye hareketlenmiş iice :) geçmiş olsun canım sen dikkat et kendine size nazar değmiş
duha - canım benide sağlık ocağına 2 - 3 hafta sonra tekrar çağırdı doğum yaklaştıkça daha sıklaşıyor sanırım kontroller...
ecrin- canım inş pozitifi görürsün bende yanlış hatırlamıyorsam dpo13 te pozitifi gördüm canım inş sende görürsün umutluyum ben :)
ve diğer arkadaşlar dgrpnr-eylül-deryaw-boran-azeri-nesdem-hifa-yüsra-missy ve aklıma gelmeyen ark. inş hepiniz iyisinizdir....
Tecrubeli anneler....
Yusuf yarin gun bakiminda tam 6 aylik oluyr. Ay bazinda ise cumartesi bitiyr 6 ay. Besinlerde de 3 gun kurali var maglum. O nedenle bugun elma puresiyle bismallah deyip basladim ek gidaya...cam rende kullandim ve plastik bicakla kestim besin degeri kaybolmasin diye. Eeee tabi ilk kazada oldu. Oglum tepince tabak uzerine boca oldu. Maglum ben sadece bebek camasir tozu kullaniyrm. Eee lekeyi cikarmayacak bence. Var mi uygun bir yontem?
ayy duham onlaru yukayıp asmak çok güzel bir duygu canım ya kızımda ben resim de çekmiştim asarken sonrası için güzel oluyor sende çek bence.eflal canım az önce markete gittim sabun tozu almak için.dalan roxy matik bulacagimi hic sanmiyirdum bu küçük yerde.ama makro da buldum cok sevindim aldim iki paket zaten pek cok yoktu. yikiycam utuluycem kıyafetleri hazır olsun inşallah...
bizim ebe niye çağırmadı acaba 36. haftada gel dedi, emirde ben her ay gidiyorum bunda iki kere gittim sadece
canım halis zeytinyağı iyi aslında emire yaptım ben hatta balda sürdüm beş dk durdu yıkadım cildi çok parlak oluyor dediler öylede ama tuz çok zararlı
inşaallah canım
canım daha erken diyorum bekleyelim
hoş geldin tekrar o zaman:)
onun üstüne vazife sanki isim hey Yarabbim kaşınıyorlar ya!
amin canım
ovü testinden anlamıyorum ateşi düzenli ölçtüysen bütün değerlerini girersen yardımcı oluruz
aaa hadi hayırlısı canım sevdim bu yükselmeyi:)
canım var ya çok kaba kaçacak ama parçalamamak için zor tutuyorum kendimi
canım geçmiş olsun sana inşaallah sıkıntı olmaz, kuzunada maşaallah annesi
canım maalesef elma lekesi çıkmıyor ne kullanırsan kullan
Cnm bebek kiyafeti ya. O nedenle leke cikarici kullanmak istemiyrm.canım dogal şeyler çıkarmaya bilir de.leke cikaricilar da mi çıkarmaz.
Hemen tarif alalim seker senden.cute canım ben omonun sıvı deterjanlarını lek çıkarıcı olarak kullanıyorum çok işe yarıyor deneyebilirsin.
rüzgar paşaya da afiyet olsun
sagol canim amin inşallah...tamam cekeyim:).hava ısınıyor gibi gunes var değerlendireyim.balkona asip ozellikle gunes görsün istiyorum bu haftasonu yaparim allah izin verirse...ayy duham onlaru yukayıp asmak çok güzel bir duygu canım ya kızımda ben resim de çekmiştim asarken sonrası için güzel oluyor sende çek bence.
rabbim hepsini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
canım lekeli bölgeye sıvı deterjanı döküp 5 dk kadar beklettikten sonra makinede yıkıyorum. koslanın bile çıkarmadıklarını çıkardı.Ben genelde mavi yüzlü olanı kullandım ama renkliler için olanı da mevcut.Hemen tarif alalim seker senden.
canım benim doktorum aspirini 36 da bıraktırdı. Aspirini bıraktırdığı için de clexane ı günde 2 sefere çıkardı. Doğum olana kadar kullanıcaz iğneyi. Bildiğim kadarıyla sezeryanda 1gun önce bırakılıyor iğne. Seninkini neden erken bıraktırıyor kiDeryaw sana ozel mesaj atacaktim ama bulamadim tablette zor oluo profilinden buraya ulastim insallah hersey yolundadir gunlerimiz pespeseydi senle suan ne durumdasin benim dogum bi aksilik olmszsa sezeryan 38 arti 2 de olacak igneyide dr um bir hafta once kesecek igneyi bukdar erken birakmak tedirgin edio beni senin dr un ne dio bu arada aspirin kullanmiorum ben 2. Ayda birakmistik adpirini tek doz 0.4 clexane kullaniorum
Bebegin tenine dokunmasin canim. Ondan korkuyorumcanım lekeli bölgeye sıvı deterjanı döküp 5 dk kadar beklettikten sonra makinede yıkıyorum. koslanın bile çıkarmadıklarını çıkardı.Ben genelde mavi yüzlü olanı kullandım ama renkliler için olanı da mevcut.
tabi canim kullanmaman en iyisi . ama olurda bizim kıyafetler olursa onlara da mi çözüm yok diye sormustum.Cnm bebek kiyafeti ya. O nedenle leke cikarici kullanmak istemiyrm.
tabi canim kullanmaman en iyisi . ama olurda bizim kıyafetler olursa onlara da mi çözüm yok diye sormustum.
Ben bir deneme yanilmaa cozeyim, yazarim size de
Benden once doguran topikcanlar olsaydi iste, ben de simdi onlarin deneyimlerinden faydalanirdim.
derya nasılsın canim.bitti mi temizlik hazırlık falan?canım benim doktorum aspirini 36 da bıraktırdı. Aspirini bıraktırdığı için de clexane ı günde 2 sefere çıkardı. Doğum olana kadar kullanıcaz iğneyi. Bildiğim kadarıyla sezeryanda 1gun önce bırakılıyor iğne. Seninkini neden erken bıraktırıyor ki
Canım benim inşaallah hayırlısıyla gelir kuzun sağlıklaselam canlarım, nasılsınız ?
Ben henüz doğurmadım. 5gunde 1 nst ve doktordayım. İğne yapmaya yer bulamıyorum artık, canım yanıyor. 37+3uz bugün. Durumda değişiklik olmazsa suyum azalmazsa 39-40a kadar beklicez, ama 41e kadar beklemeye cesaretimiz yok açıkçası. Gelmezse sezeryan olacak sanırım. Şimdilik bende durumlar böyle. Umarım herkes iyidir. Elim çok uyuştuğu için telden çok giremiyorum, elim tutmuyor, tlf elimden düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?