Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun az kaldi canim proplemsiz akirsin inş kucağına. maşallah kizina büyümüş az kaldi çıkıcam ordan diyor ha:)
canim dogal şeyler kullanmak istiyorsun. bilmiyorum ki canim sirke denesen cikarir mi acep.

bizim ebe niye çağırmadı acaba 36. haftada gel dedi, emirde ben her ay gidiyorum bunda iki kere gittim sadece
canım halis zeytinyağı iyi aslında emire yaptım ben hatta balda sürdüm beş dk durdu yıkadım cildi çok parlak oluyor dediler öylede ama tuz çok zararlı
inşaallah canım
Şyi akşamlar kızlar malesef bu ayda olmadı üsteki gebelik alttakinovulasypn testim adeti bekliyorum yumurtlamadım sonraki 11 günüm 1,5 saatlik idrarla yaptım hepimiz için hayırlısı

Testi eklemeyi unutmuştum

Kızlar dpo 11 negatif görüp sonra pozitifi gören varmı
canım daha erken diyorum bekleyelim
hoş geldin tekrar o zaman:)
onun üstüne vazife sanki isim hey Yarabbim kaşınıyorlar ya!

amin canım
ovü testinden anlamıyorum ateşi düzenli ölçtüysen bütün değerlerini girersen yardımcı oluruz
aaa hadi hayırlısı canım sevdim bu yükselmeyi:)
canım var ya çok kaba kaçacak ama parçalamamak için zor tutuyorum kendimi
canım geçmiş olsun sana inşaallah sıkıntı olmaz, kuzunada maşaallah annesi

canım maalesef elma lekesi çıkmıyor ne kullanırsan kullan

eflal canım az önce markete gittim sabun tozu almak için.dalan roxy matik bulacagimi hic sanmiyirdum bu küçük yerde.ama makro da buldum cok sevindim aldim iki paket zaten pek cok yoktu. yikiycam utuluycem kıyafetleri hazır olsun inşallah...

Askol.eflos.
Ben de senin yontemin varidr diyrdum ;(

ayy duham onlaru yukayıp asmak çok güzel bir duygu canım ya kızımda ben resim de çekmiştim asarken sonrası için güzel oluyor sende çek bence.
rabbim hepsini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

canım dogal şeyler çıkarmaya bilir de.leke cikaricilar da mi çıkarmaz.

ayy duham onlaru yukayıp asmak çok güzel bir duygu canım ya kızımda ben resim de çekmiştim asarken sonrası için güzel oluyor sende çek bence.
rabbim hepsini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
sagol canim amin inşallah...tamam cekeyim:).hava ısınıyor gibi gunes var değerlendireyim.balkona asip ozellikle gunes görsün istiyorum bu haftasonu yaparim allah izin verirse...

canım benim doktorum aspirini 36 da bıraktırdı. Aspirini bıraktırdığı için de clexane ı günde 2 sefere çıkardı. Doğum olana kadar kullanıcaz iğneyi. Bildiğim kadarıyla sezeryanda 1gun önce bırakılıyor iğne. Seninkini neden erken bıraktırıyor ki

Bebegin tenine dokunmasin canim. Ondan korkuyorum

tabi canim kullanmaman en iyisi . ama olurda bizim kıyafetler olursa onlara da mi çözüm yok diye sormustum.

Ben bir deneme yanilmaa cozeyim, yazarim size de
Benden once doguran topikcanlar olsaydi iste, ben de simdi onlarin deneyimlerinden faydalanirdim.

derya nasılsın canim.bitti mi temizlik hazırlık falan?

selam canlarım, nasılsınız ?
Ben henüz doğurmadım. 5gunde 1 nst ve doktordayım. İğne yapmaya yer bulamıyorum artık, canım yanıyor. 37+3uz bugün. Durumda değişiklik olmazsa suyum azalmazsa 39-40a kadar beklicez, ama 41e kadar beklemeye cesaretimiz yok açıkçası. Gelmezse sezeryan olacak sanırım. Şimdilik bende durumlar böyle. Umarım herkes iyidir. Elim çok uyuştuğu için telden çok giremiyorum, elim tutmuyor, tlf elimden düşüyor

Ve olan oldu kızlar dün hastaneye yatırdılar bebeği o kadar sinirimiz bozuk ki

Emir daha görmemişti görmek istedi hadi dedim senin için ineyim kv me anne sende gel de hemen çıkalım oturmak istemiyorum dedim, indik bu hanım yayılmış kv me üslubu o kadar çirkin ki al da gazını çıkar idrar alıcaz tahlil için diyor!! kime dediğini anlamadım önce baktım kv diyor seviyesiz! O da aldı altını açtı bez kupkuru kızlar bilenler bilir yeni doğan her emzirmede kaka yapar çiş yapar bezinin dolu olması doyduğunu gösterir, kv üstünü giydirirken ağladı bu kuzu, anası olacak o rezil tınmıyor bile benim içim parçalandı gittim başının altına elimi koyup pışpışladım sustu, neyse ben kucağıma aldım rengi sapsarı bu sarılık olmuş rengi çok sarı dedim, salağın annesi ilk sütü sarılık yapar diyor, dedim x teyze ne sütü Allah aşkına bezi kupkuru yavrunun aç bu görmüyormusunuz aranıyor süt mü aldı ki sarılık etsin ilk sütü dedim, sinir oldum artık, kaynımda telaşlandı bunu götürün hastaneye böyle olmaz dedim, resmen aç bu dedim, nasıl nefes alıyor bebek hızlı hızlı mecali kalmamış, neyse kv almıştı yine ağlayınca ben aldım pışpışladım ay Yarabbim kızlar ağzını açmış göğsüme doğru aranıyor ağlamamak için zor tuttum kendimi, susturdum kucağımda uyudu, kaynım işte kv ve annesine dedi siz gelinde dedi bebeğin yanında öyle gidelim, eltim gitneyecekmiş dikişi varmış hanımın, kv olmaz acıkırsa orda biz mi emziricez annesiz olur mu dedi, kaynım da eltinin anneside yok dediler ben dedim olmaz öyle diye kaynıma anneside gelsin yatırırlar muhtemelen zaten yanında olması lazım dedim, ay bu yavru kucağımda uyudu bırakmaya kıyamadım ben, annesininde kendininde yüzü düştü, kv gitmek istemedi sinirleri harap olmuş kadının artık!!Neyse hazırlandı ağır ayak hanfendi ben bebeği sardım verdim çıktım yukarı

Dr demiş sen ne yaptın bu bebeğe aç bu yavru bağırsakları bomboş ağzı kurumuş açlıktan böyle sağlıklı bebeğe çok uğraştın mı aç bırakmak için demiş, niye emzirmiyorsun demiş bak parmağımı nasıl kuvvetli emiyor demiş, 20 dk emiyor demiş bu salak, kv de dr hanım sütü yok boş boş emiyor demiş, belli zaten resmen aç kalmış demiş dr, ohhhhhh kendi annesi kocası hep duydular ya, birde utanmadan kv tirip atmışlar ana kız!!! Sanki kadın kötülüğüne diyor uyuz şey! Dr demiş tamam mama önermiyoruz ama süt olmayınca mama mecbur vereceksiniz demiş, mama aldırmış açlıktan dört şırınga mama içmiş yavrucak kan idrar vermişler, kan alan bile aç bu karnını doyur öyle alayım yavrunun hali kalmamış demiş, kv orda fenalaşmış ağla ağla kadının içi çıkmış bu ruhsuz bir damla göz yaşı dökmemiş

Sonuç böbrekler aşırı derecede susuz kalmış hemen yatıralım demişler

Eve geldiler geri eşimde o arada gelmiş, kv ayakkabısını çıkarıyormuş mıy mıy içeri girememiş hadi diyormuş kaynım halimi bilmiyormusun diye terslemiş kapı açık eve soğuk doluyor bebek oda da, neyse bebek ağlamaya başlamış bu hiç tınmadan odasına gitmiş, eşim deli olmuş rezil utanmaz diyor bebeği ağlıyor umursamadı bile,içimdeb benim eflalim ameliyatlı haliyle bile senden hızlıydı canını dişine taktı uyuz demiş , sen ne gördün ki bir hareketine sinir oldun biz çatladık dedim!!

Sabah aradım zerre üzüntü yok sesinde, birde göbeği kopmuş yeşillenmiş nasıl becerdiyse o çıktı birde inşaallah sıkıntı olmaz

Kp de kv mi suçluyormuş bir bebeğe bakamadın diye sanki kadın emzirecek, kadının tansiyon fırladı, sabah kahvaltıya çağırdım nasıl ağlıyor, görümcem de bende kalmıştı, anne yeter ağlama dedim hasta olunca götürmüyor bile kocan seni hastaneye dedim

Kızlar hepimizin siniri bozuldu akıl verin ne yapalım buna da aklı başına gelsin, kv kaynımdan için konuşalım senle diyor anne konuşalımda eşimden için sen karışma der bana huyunu biliyorsun dedim, ne yapalım konuşalım mı çeki düzen versin şu karısına, akıl verin ne olur, ortada can var ya görseniz nasılda güzel

Canım benim inşaallah hayırlısıyla gelir kuzun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…