Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebegin tenine dokunmasin canim. Ondan korkuyorum
canım sıvı deterjanlar suda daha cabuk erıdıklerı için çamaşırda kalıntı yapmıyor ama rüzgar paşamın cildine dokunur mu bilmiyorum.Ama sadece lekeli bölgeye döküp sonrarüzgar için kullannadıgın çamaşır tozuyla da yıkayabilirsin

canım benim herşey yolunda gider de yavrunu sağ salim kavuşursun inş..iğneler içinde az daha sabır bak sonuna geldin kolundan yada bacağın dene istersen ...

inşallah canım benim, sen de oyle sağlkla kavuş inş. iyi misin nasılsın
Hamdolsun canım bende iyi sayılırım elti doğurdu onun sıkıntıları keyfimizi kaçırdı yazdım yaptığı dengesizlikleri

aman allahim yavrum yaa . eflal icimden geçmedi degil dogursaydin sen yavrunu da emzirirdin bebegin de sut annesi olurdun inan dayanamazfin.terbiyesiz diyorum kusura bakma.konusun kayninla olnax böyle yavrucak perişan halde.allah buna layik olmayacaksa bir daha anne olmak nasp etmesin diyorum. kendine ceki düzen verene dek.
bir de eltinin psikolojisi mi bozuldu aceba hani lohusa halleri filan. ne bileyim ya bi insan nadil bu kadar gaddar olabilir...

duham iyiyim canım, çok yorgun ve halsizim. Cumartesiden beri temizlik var. tam bitmedi, az kaldı. ben yatıyorum, annem debelenip duruyor garibim sen nasılsın cnm
kolay gelsin cabucak bitsin ins.ben de idare eder işte. cok şükür diyelim. hanimlara stres oldum idare edemiyorum bu halimle cocuk gibi hepsi de.32. haftayi iple çekiyorum ayrılmak için.

canım benim herşey yolunda gider de yavrunu sağ salim kavuşursun inş..iğneler içinde az daha sabır bak sonuna geldin kolundan yada bacağın dene istersen ...
sağol canım, hepimiz kavuşalım inşallah.
zaten sadece klve bacağımdan yapabiliyorum, karnım çok gerildi, yapamıyorum artık. Sabah akşam olunca artık kolda bacakta yer bulmak bile zor neyse buna da şükür

Cnm masallah kuzuna. Sana da gecmis olsun. Insallah sorunsuz bitecek cnm bu son donem de. Dr calismani istemedi anladigim kadariyla.

inş canım çok saol evet kasık ağrılarımdan dolayı çalışır verme taraftarı değildi ama ben biraz ısrar ettim çok yorucu bir işim olmadığını söyledim öylelikle verdi :)
canım elma lekesi çıkar gibi elinde mi çitilesen birazcık

Canım aynısını dedim dün, benim doğum önce olsaydı da görseydi annelik neymiş, kv senin attığın tırnak olamaz diyor ben böylesini birde eltimde gördüm diyor dedim kınamışsın başına gelmiş anne

yok canım asla depresyon bunalım değil ya görseniz konuşuyoruz ya sallamıyor bizi sırf bebek için söylüyorum yoksa beni bilen biliyor kv gil yani, ağzının payını veririm onun da..

kv de inşaalllah bir daha doğuramaz diyor kadının canı öyle yandı ki tutar duası diyorum

benim gözden bu mevzuyu konuşurken birden arpacık çıktı sinirim ne kadar bozulduysa

resmen sadece kendini düşünüyor sadece, insan yavrum canım demez mi koynuna almaz mı aklım almıyor inan, derdi uyumak dikişinin acısı kedi şeyini görmüş hesabı...

kaynıma ne diyelim ki duham nasıl girelim konuya inan bilmiyorum ya görsen kaynım annesi sanki başında nöbet tutuyor ağladı ağlayacak bunun mimiklerde zerre değişiklik yok sadece kendine laf gelirse hanımın sesi değişiyor tersliyor kaynımı, bu adam buna dokuz ay baktı duham bir temizlik yaptı aklın durur inan, hala da yapıyor ,karısından taraf misafirler gelmiş çay demleyip ikram etmiş eltimin anasıda çene yapıyormuş kadınlarla düşün...

benim kv inan kolay kolay kimseye kötü söylemez herkese koşturur çok fedakardır bu kadını bile çileden çıkardı artık

demiş kızım benim lafım batar kv yim ne de olsa senin iyiliğin için diyorum mama kullanınca kolay sanma gece kalkıp yapmak daha zor olacak sana demiş ağzını açıpta cevap bile vermiyor tınmıyor, e dedim anne o da onu istiyor mama olursa yan gelip yatacak gece kaynım hazırlayacak mamayı sen anlayamadın mı dedim, ben düşünemedim hiç böyle sen ne desen çıktı zaten diyor...

kolay gelsin cabucak bitsin ins.ben de idare eder işte. cok şükür diyelim. hanimlara stres oldum idare edemiyorum bu halimle cocuk gibi hepsi de.32. haftayi iple çekiyorum ayrılmak için.
azdaha sabret canım. Ben de 37kadar çalıştım ama son günler artık kimseyi çekemiyordum, haklısın zor walla

Cnm. Çati muayenesi oldun mu?

Cnm. Kesinlikle kaynin ile konusun. Bu durumda esin sana bisi demez. Cok sinirliyim. Cok hem de. Duygularimi ifade edemem. Edersem topik kapanir o derece yani.
Canim gece kaynin mama verecek bebege. Gunduz de kv verecek mamayi. Anne sutunu unutun artik. Vermez o kadin. Ölecek bu gidisle yavru. Yeni dogan saat basi kaka yapar neredeyse. 30dakika da bir emer. Vicdan, merhamet yok.
cok ciddi birsey diyim; suan biri sikayet etse bebegi sosyal hizmetler alir anneden. Birakmazlar on da.

Saol cnm. Dedigini yaptim. Sonra sabun rendeledim ve kaynar su koydum. Biraz bekletip.citililedim. makineye attim. Makinede de mama leke cikarma programi varmis. Bakalim onu deniyrm.

saol canım inş bende senin gibi sorun olmaz da 37 de ayrılırım :)

kocaman olmuşsunuz maşallah canım dikkat et kendine dinlen... Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canımmm

Allahımmm ıslah eyle yarabbim o kadını ya vicdan da mı yok kardeşim ???
eflal canım bişeyler yapın yazık çocuğa bizim bilew burda içimiz parçalandı.. eşiyle konuşun bence kendine gelsin kadın !!!! Rabbim yardımcınız olsunn

1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gungugungun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
Simdilik böyle canim:)

Kesinlikle depresyon degil cnm. Bencil, pislik, vicdansiz mahlukat.

Henuz catlamamis cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…