hoş geldiniz. bütün ayın ateş değerlerini yazarsanız ve testin fotografını da eklerseniz yardımcı olabiliriz.kızlar topiğe ilk girişim bi sorum olacaktı :) benim ateşyuma yakın 36.3 tü son üç gün bugün 36.2 dün ovulasyon pozitifti ilişki günlerim nasıl olsun yani dün ve önceki gün çalıştık dakociş sağolsun üniv. den kalkıp geldi fedakar eşim yumurta bugün mü çatlamış oldu mesela
etkilemez canım. hayırlara vesile olsun inşallah.günaydın kızlar bu sabah 6gibi uyandım gözümü açtım ve kapattım uyudum tekrar her zaman ki gibi 07:40 uyandım ve ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı acaba 6 da uyanmam etkilermi ateşi bugün arttı valla ateş :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Hemen geri uyudugun icin etkilemz cnm..sonuc dogru olur. Hadi masallah. Guzel yukselmis. Kaldi 2 gungünaydın kızlar bu sabah 6gibi uyandım gözümü açtım ve kapattım uyudum tekrar her zaman ki gibi 07:40 uyandım ve ateşimi ölçtüm 36,9 çıktı acaba 6 da uyanmam etkilermi ateşi bugün arttı valla ateş :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Keske cnm. Devletin imkan vermesi lazim bizlere ama nerdeee. Kismet olursa 4 yasina kadar ben kendim bakacagim. Insallah bir aksilik cikmaz diye dua ediyrm. Cogu seyden fedakarlik ettim. Ama deger ay parcama. Allahim hepinize nasip etsin kuzularini buyutmeyi.ay inşallah canım ağzından bal damlıyor :) ilk üç yaş çok önemli çocuğun bilişsel gelişiminde, keşke üç yaşına kadar bakabilsek bütün anneler. ama çalışınca olmuyor işte...
vay be ne rahatlık arkadaş, böyle bir şey ne gördüm ne duydum. valla ağır konuşmak lazım artık canım yuh diyorum.
güle güle giysin kuzucuk.
ay kıyamam yaa.. hakikaten doğurmayla olmuyor bu işler.
maaşallah canım bebek iyi olsun gerisi boş. hem karnının büyük olmaması avantaj; ne güzel hiç çatlamayacaksın. hava at sen de göbeğin yok diyenlere
inşallah canım.
inşallah gönlünüzce olur. Allah yavrunuzu size bağışlasın.
Daha catlamamis. Dun olmus iliski. O nedenle mumkunse yarin sabah olsun. Bugun dinlenin.kızlar topiğe ilk girişim bi sorum olacaktı :) benim ateşyuma yakın 36.3 tü son üç gün bugün 36.2 dün ovulasyon pozitifti ilişki günlerim nasıl olsun yani dün ve önceki gün çalıştık dakociş sağolsun üniv. den kalkıp geldi fedakar eşim yumurta bugün mü çatlamış oldu mesela
aynen öyle. ülkemizde çocuğa değer sadece lafta. çalışan annelere bu kadar az izin verilmesi çok acı.Keske cnm. Devletin imkan vermesi lazim bizlere ama nerdeee. Kismet olursa 4 yasina kadar ben kendim bakacagim. Insallah bir aksilik cikmaz diye dua ediyrm. Cogu seyden fedakarlik ettim. Ama deger ay parcama. Allahim hepinize nasip etsin kuzularini buyutmeyi.
Aynen cnm. Ben o nedenle işi mi biraktim. Hersey de bir hayir vardiraynen öyle. ülkemizde çocuğa değer sadece lafta. çalışan annelere bu kadar az izin verilmesi çok acı.
inşallah aksilik çıkmaz canım. aminn...
sagol canım dün negatifi görünce biraz umudum kesildi ama bugün yükselince bi umut içteHemen geri uyudugun icin etkilemz cnm..sonuc dogru olur. Hadi masallah. Guzel yukselmis. Kaldi 2 gun
amin canım sagol :)) hadi hayırlısıhoş geldiniz. bütün ayın ateş değerlerini yazarsanız ve testin fotografını da eklerseniz yardımcı olabiliriz.
etkilemez canım. hayırlara vesile olsun inşallah.
Ilk ölcum ayin oluncada kestiremiyrz cnm onceden. Dpo kacta adet oldugunu bilmiyrz senin. Misal ben dpo12de adet olurum.sagol canım dün negatifi görünce biraz umudum kesildi ama bugün yükselince bi umut içte
sağol tatlım da ateş düşünce ve ovulasyon silikleşince çatlamış olmuyo muydu kiDaha catlamamis. Dun olmus iliski. O nedenle mumkunse yarin sabah olsun. Bugun dinlenin.
anladım canım benimde bidahaki aya kesin belli olur dimi inş. gerek kalmaz da ateşim yükselince birazcık umutlandım vallaIlk ölcum ayin oluncada kestiremiyrz cnm onceden. Dpo kacta adet oldugunu bilmiyrz senin. Misal ben dpo12de adet olurum.
Atesin duser sonra yukselir. Iste o son dusmenin oldugu gun yumurta catlar.sağol tatlım da ateş düşünce ve ovulasyon silikleşince çatlamış olmuyo muydu ki
Aynen cnm..b+ise kanda o gun pozitif demek. Sadece + olsaydi idrarda pozitifi gormus demek. Sen yarin sabah yap istersen ilk idrarla.@cuteheart canım baştaki tabloyu inceledim biraz hamile kalanların tablosu dpo 7-8-12-15 bozitifi görenler olmus bu tablonun alt kısmında test yazıyor biri 13 gün - yapmış sonra 15 gün b+ yapmış bu 13 gün negatif 15 gün kanda pozitif mi oluyor canım
çok sagol canım buda bana umut oldu valla ben yarın sabah bidaha deniyeyim ilk idrarla :)Aynen cnm..b+ise kanda o gun pozitif demek. Sadece + olsaydi idrarda pozitifi gormus demek. Sen yarin sabah yap istersen ilk idrarla.
Cnm masallah kuzuna. Sana da gecmis olsun. Insallah sorunsuz bitecek cnm bu son donem de. Dr calismani istemedi anladigim kadariyla.günaydın kızlar nasılsınız ?
dün dr.kontrolüm vardı 32. hafta çalışır raporumu dr.um biraz gönülsüz de olsa verdi :)
birde batın usg istedi. benim safra kesemde minik taşım vardı.sağ böbreğim 14 mm olmuş biraz büyümüş zaten sağ tarafımda ağrı daha çok hissediyorum.safra kesemde 6 mm taş ve birkaç adet polip izlendi.
dr.um safra kesesi biraz sıkıntılı taş kanalı tıkarsa sarılık olursun dikkat et yağlı şeyler yeme vs. dedi. inş sorun çıkarmaz kızlar
kızım maşallah 2 kg olmuş ilk defa yüzünü net bir şekilde gördüm bayaa bi inceledi dr.um yuvarlak yüzlü senin gibi keskin hatları yok dedi.çenesi küçük biraz geride aynı benim çenem gibiburnu top gibi neyse çirkin kızım benim diyorum. dr.umda neresi çirkin alalalal dio :)
maşallah rabbim nazarlardan korusun ve isteyen herkese nasip etsin Amin.....
eflalim- canım eltin için diyecek söz bulamıyorum insanın içinde annelik duygusu olmasa bile o küçücük yavruyu görünce dayanamazsın kıyılmaz yani.. neyse kınamak ta istemiyorum her doğuran maalesef anne olamıyor çok üzüldüm o yavruya
cutem - canım geçmiş olsun maşallah rüzgar beye hareketlenmiş iice :) geçmiş olsun canım sen dikkat et kendine size nazar değmiş
duha - canım benide sağlık ocağına 2 - 3 hafta sonra tekrar çağırdı doğum yaklaştıkça daha sıklaşıyor sanırım kontroller...
ecrin- canım inş pozitifi görürsün bende yanlış hatırlamıyorsam dpo13 te pozitifi gördüm canım inş sende görürsün umutluyum ben :)
ve diğer arkadaşlar dgrpnr-eylül-deryaw-boran-azeri-nesdem-hifa-yüsra-missy ve aklıma gelmeyen ark. inş hepiniz iyisinizdir....
sagol canım allah razı olsun dua et benim için nolur :) peki dpo 13 den önce test yaptın mı?ecrin- canım inş pozitifi görürsün bende yanlış hatırlamıyorsam dpo13 te pozitifi gördüm canım inş sende görürsün umutluyum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?