öyle canım iyi demissin.yok alistim tinmiyorum artık. ne derse desinler...taktikca üzülen ben oluyorum olan bana ve yavruma oluyor.Amannn sen karnin kucuk diyenlere hic takma bacim...
Bak beni oglumla gorenler aaa bu gelin ne zaman hamileydide dogurdu diyorlar .
Bende odunc aldim deyip dalgami geciyorum napiim..
Karnimiz cikmadi diye milleti hamileligimize ikna etmek zorundayiz sanki....
Masaallah herseyin yolunda olmasina sevindim bacim ♥♥♥
kv ler isme karışmazsa olmaz. sanki kendi doguruyo.bakalim dogunca bizim kv ne yapacak.
ins canim allah nasip ederde biz de bebislerimize bakarız. biraz toparlanirsa esim bakar musait sıkıntı olmaz. ama 3 aylıkken de birakamam.
maşallah canim. terslemesi kötü olmuş. ben de esime hep derim ne kusurum varsa evde söyle baska yerde birilerinin yaninda deme diye.cok şükür öyle birşeyni görmedim ama yine de uyaririm.
inşallah canım. ben de hic değilse seneye ocaga kadar yavruma bakmayı o kadar çok istiyorum ki. ins nasip olur.
ins canim ins emirimizin psikolojisi bozulmaz. biz ikiz olunca haliyle cok sevdik cok da tatlilardi biraz yegenimizi ihmal ettik ama sonra ilgiyi ona artirdik.
allahimm diyecek siz bulamıyorum o yavru icin dua edeceğim inş.
oyy canim.... ablan hasretini cekmis yokluğunu görmüş kıymet biliyor . masallah dogurmamis ama anne sıfatına yakışanı yapmis.
öyle canım hemen karşılık verirler senin çocuğun yok nerden biliyorsun diye bana şimdiden nasihat veren cok ben birsey desem bilmis olur adim.
Bismillah.tuz mu sebebi neymis cocuk tuzla ovulur mu yaa zararlı olsa gerek.
daha neler.gobegine tuz basinca o cocuj ne hale gelir be.ins canim yapmak isteseler dahi sen izin verme.ben yine arada bi söylüyorum.benim bilgili olduğumu biliyolar.
ama her zaman söylersem sinir olurlar heralde
bebek kokmasın diye tuzlanıyo diye duydum.
daha neler neler duydum.
göbeği düşsün diye tuz karabiber vs vs saçma sapan şeyler sürülürmüş.
inş bana böyle şeyler teklif bile edilmez
daha neler.gobegine tuz basinca o cocuj ne hale gelir be.ins canim yapmak isteseler dahi sen izin verme.
Testi azcik bekletsene cnm.Testi eklemeyi unutmuştum
Beklettim ama aynı canım ork umudum yok yani olsaydı çıkardı bence ama kısmet tabi ki bu işler topikde dpo 11 negatif görüp sonra pozitif gören var mı bugün ateşte bi yıl düştüTesti azcik bekletsene cnm.
Ovulasyon negatif olabilir. Her zaman pozitifi vermez gebelikte.
Gebelik testi belki de erken oldu cnm. Bekleyelim bakalim.
Onu hatirlayamiyorum cnm. Dpo12 onemli benim icin demistim sana bugun. Yani sabah ki atesin onemli benim icin cnm.Beklettim ama aynı canım ork umudum yok yani olsaydı çıkardı bence ama kısmet tabi ki bu işler topikde dpo 11 negatif görüp sonra pozitif gören var mı bugün ateşte bi yıl düştü
Anladım canım bakalım sabah ne olacak heyecanla bekliyorumOnu hatirlayamiyorum cnm. Dpo12 onemli benim icin demistim sana bugun. Yani sabah ki atesin onemli benim icin cnm.
tşkr ederim canım...geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim. sonuçlar ne oldu vakit bulunca yaz. umarım her şey yolunda gider.
bana da yeğenini örnek veriyor. yengem de küçük bırakıp çalışmış zamanında. dedim bırakmış olabilir ama ben bırakmak istemiyorum sonuçta yetiştirme tarzlarımız farklı dedim. bakalım ne olacak.
senin bakacak kimsen de yokmuş be canım üzüldüm şimdio vakte kadar bir yol bulunur elbet, allah yardımcın olsun.
benim annem bakacak allah kısmet ederse.
inşallah canım da, eşimin ki tamamen maddi durumumuzdan kaynaklı.
şimdi ofis tuttu yeni, oraya bir sürü masraf yaptı. yapmak da zorunda bebek gelince daha çok paraya ihtiyacımız olacak. şimdiye kadar evde çalıştı hep sabretti masraf olmasın diye ama artık olmaz, evde bebek olacak.
işi hep bilgisayarla. ben de bebek gelince para durumu da yoluna girerse ücretsize ayrılabilirim diye ümit ediyorum bakalım, kısmet artık.
maaşallah yeğenine :) bizimki nasıl olacak bakalım şimdilik normal gidiyor kilosu. boyu kısa sanki biraz :) bodur mu olacak ne hahah...
ağzım açık kaldı canım ya nasıl bir insan bu böyle. anneliği geçtim artık insan yapmaz bunun yaptığını. yazık kuzucuğa
çocukların genelinde oluyor canım bu geriye dönmeler, gayet doğal. sadece ilgi istiyor. önce onunla ilgileneceksiniz sonra kardeşiyle ya da kuzeninle.
ohhh dökmüşsün kurtlarını :) maceranızda allah kolay versin canım.
benim aşılardan sonra iki ay sonraya çağırdıolsun kontrol iyidir canım, altında sebep arama.
bırakır mı tatlım ...bunların ki el göstermelik ama yanlış yapıyor..Gebelik testi yapacaksan 2 saat sivi almadan bekle cnm.
oyyyy. Kv girmese araya olmaz sanki. Kendi ogluna koymus adini. Seninkini de size biraksin bi zahmet.
amin cnm. Esimi tanisaniz inanilmaz iyidir. Tövbe haşa peygamber ahlakli derler. Masallahi vardir. Onun icin yediremedim kendime. Baskalarinin yaninda terslemeseydi iyidi. Eve gidince yine tersledi. Ben de sustum konusmuyorum.oglum bile bakmiyor babasinin yuzune.
Cnm dpo5 yazar. Kagit olan. Mavi uclari testin.
sinir olmamak mümkün mü canım..kadın gözünüz aydın demeden isim konusunu açtı iyi mi.sağol canım ilgileniyoruz sevdiği şeyleri yapıyoruz kuzumun inşaallah çok etkilenmez tam da düzene girerken hali
aynen canım bizde anneyiz o da sen ne kadar uğraştın emsin diye söyleyecek söz bulamıyorum inan ona...
haklısın canım bu aralar aslında daha rahattım doğum işi etkiledi işte buruklaştım ama bugün daha iyiyim hamdolsun
ooo karışmasalar şişerler bu ne ya, anne baba varken isim konusunda niye karışıyor bu insanlar sinir oluyorum
aynen canım olamıyor maalesef öyle gıcık oldum ki
evet canım çıkacak kuzun inşaallah normal olur seninki canım çok isterim
benim paşamın bozulmaz inşaallah daha fazla kıyamam kuzuma
bilemiyorum ki canım aşı için mi acaba
eymeninde kilosu ileri boyu normal haftasına uyumlu:)
sorma canım çözemedim zaten ne çeşit bir insan olduğunu
tamam canım bol bol ve de çok bol ilgi olacak paşama:)
canım sizinde sıkıntınız hallolurda inşaallah bebeğine sen bakarsın
amin canım, siz okuyup sinir oluyorsunuz ben içindeyim yanında gitmesem kv den alıyorum haberini! Bende canım aynen yatamamıştım ki nasıl ödem yapmıştı vücudum, tansiyon stresten fırlamıştı ne zor günler geçirmiştim ama yavrumu yoğun bakımdan bana verdikleri zaman hepsi geldi geçti onu sağ salim gördük Rabbim bağışladı ya adak adamıştık eşimle, bu çok acayip canım
duana da amin diyorum annelik hasreti çeken bunu hak edenlere nasip olsun bu güzellik
cutem nazar değmiş size kuzum kem gözlü çok maalesef!!
canım inş doğumdan sonra sıkmazlar canını...kv ler isme karışmazsa olmaz. sanki kendi doguruyo.bakalim dogunca bizim kv ne yapacak.
ins canim allah nasip ederde biz de bebislerimize bakarız. biraz toparlanirsa esim bakar musait sıkıntı olmaz. ama 3 aylıkken de birakamam.
maşallah canim. terslemesi kötü olmuş. ben de esime hep derim ne kusurum varsa evde söyle baska yerde birilerinin yaninda deme diye.cok şükür öyle birşeyni görmedim ama yine de uyaririm.
inşallah canım. ben de hic değilse seneye ocaga kadar yavruma bakmayı o kadar çok istiyorum ki. ins nasip olur.
ins canim ins emirimizin psikolojisi bozulmaz. biz ikiz olunca haliyle cok sevdik cok da tatlilardi biraz yegenimizi ihmal ettik ama sonra ilgiyi ona artirdik.
oyy canim.... ablan hasretini cekmis yokluğunu görmüş kıymet biliyor . masallah dogurmamis ama anne sıfatına yakışanı yapmis.
öyle canım hemen karşılık verirler senin çocuğun yok nerden biliyorsun diye bana şimdiden nasihat veren cok ben birsey desem bilmis olur adim.
ben ilkini normal doğum yaptım bunuda cok istiyorum normal olsun diye hakkımızda hayırlısı olsun inşş..Sağol canım, aslında ilki gibi zor olmuyormuş birde bu sefer şokla değil bilerek giricem ama işte normal doğumu ben çok istedim eylülüm öyle bağıra bağıra çatır çatır doğurmayı:) rüyalarıma giriyor normal doğum yapıyorum hep:) ama artık sezaryen fikrine alıştım buna mecbursun eflal diyorum ilkinde senin elinde değildi direndin çektin sabrettin ama emirmiz sabredemedi diyorum, şimdi de mecbursun sağlığın için bu yöntem şart diyorum, inşaallah iyi olur inşaallah
amin canım amin bir de tatlı ki kuzu ya yumuk yumuk mis gibi:)
allah yavrunuza hayırlı uzun ömür versin inş... maşallah bebeginiz kucuk ama kardes düşünüyorsunuz hakkında hayirlisi olsun....merhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
Hosgeldin cnm. Ben hatirliyrm seni. Hadi hayirlisi bakalim. Bir de kizin olsun insallahmerhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
tatlım bana da yardım cı olur musun allah bağışlasın sana yawrunu yani bugün ateşim 36.3 ten 36.2 ye düştü ovulasyon dün pozitifti nasıl yapsam dün çalışma oldu, yumurta bugün çatladı değil mi bu durumdamerhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
hadi hayırlısı canımmerhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
ay inşallah canım ağzından bal damlıyor :) ilk üç yaş çok önemli çocuğun bilişsel gelişiminde, keşke üç yaşına kadar bakabilsek bütün anneler. ama çalışınca olmuyor işte...Cute demisti dersin cnm. Bak gor bebeginin kismeti gelecek ve sen kendin bakacaksin. Insan annesine bile vermeye kiyamiyr ;(
Bana cok ünlü bir psikiyatr hekim en azindan 1 yasina kadar anne bakmali bebegine demisti. Insallah sartlariniz uygunlasir ve sen minnosuna bakarsin cnm. Kalpten istiyorum bunu.
vay be ne rahatlık arkadaş, böyle bir şey ne gördüm ne duydum. valla ağır konuşmak lazım artık canım yuh diyorum.Kızlar kv gece kalmıştı yanında, bebeğin gücü kalmamış artık açlıktan , kv şerbet yapmış ağzına sürmüş onunda göğsüne öyle tutmuş yavrucak, bu yine umursamıyormuş!! Birde boğuluyor gibi ses geliyor kızım korktum uyardım gözün üstünde olsun demiş hanım horul horul uyumuş kv gitmiş bakmış bebek yine öyle olmuş almış kucağına pışpışlamış falan bu istifini bozmuyormuş!! Kaynım anne siz yatın ben beklerim başında boğulmasın demiş, inanabiliyormusunuz bu anne demeye bin şahit olan şahısta uyumuş, sonra kv devralmış yanıma yatırdım emzirme saatinde götürdüm diyor, kadıncağız uykusuz kalmış bu uyumuş, kaynımda uyuyamamış
Kaynım çok kızmış aç kalır emzirmezsen hastanelik olursa elimden çekeceğin var demiş, napıyım gelmiyor sütüm diyormuş, o da yemezsen gelmez yesene aldıklarımızı, eflalin söylediklerini yapsana demiş iştahım yok diyormuş!! Çatladım resmen kızlar daha var da yazmıyım, anneside hala gelecek alır bir ton akrabasını gelir o da bir tuhaf, bu bebek hastanelik olacak korkarım ki
Birde hani söylüyoruz ya resmen sallamıyor insan evet ya da hayır bir tepki verir resmen umursamaz hallerde insanı çatlatır böylesi!! Kv me dedim ben daha ona bir şey söylemem söylersem ağır konuşurum bu sefer dedim...
güle güle giysin kuzucuk.Emirimede dün ciciler almıştım hiç bakmamışdı yüzüne daha bugün denedim çok teşekkür ederim annecim diyor kuzumbugünde bir kazak daha aldım, beğendi paşam
annen baban seni çok seviyor kuzum sen bizim bir tanemizsin en çok seni seviyoruz en güzel cicileri sana alıyoruz dedim
ay kıyamam yaa.. hakikaten doğurmayla olmuyor bu işler.Doğurmakla anne olunmadığına en güzel örnek benim ablam, evlat edindi bir kızımız var, o kadar zayıftı ki doğduğunda, ablam nasıl güzel baktı kızlar en pahalı mamaları aldı kendi giymedi kızına ne kıyafetler aldı, kendi meyve yemedi onun etini meyvesini eksik etmedi
Geçen sene pazardan dönerken yeğenim önüne bakmamış böyle yüksek bir yerden düşmüş ablam nasıl çığlık atmışsa bütün etrafta ki binadakiler sokağa dökülmüş, ve hiç düşünmeden peşine atlamış, kurtarma ihtimali yok ama atlamış, onu melekler korudu diyor ablam sanki biri kucağında yere indirdi kuzumu diyor, olan ablama oldu ayağı topuğundan kırıldı, bir senedir çekiyor hala, çok yürüyemiyor üstüne tam basamıyor, dr bile demiş ne diye atladın atlayınca tutabilecekmiydin diye...
Benim ablam doğurmadı ama eltime bin basar annelik konusunda....
maaşallah canım bebek iyi olsun gerisi boş. hem karnının büyük olmaması avantaj; ne güzel hiç çatlamayacaksın. hava at sen de göbeğin yok diyenleresağlık ocağındn geldim.saglik Bakanligi yeni birsey çıkarmış o yüzdenmis sık sık görmem gerekiyor dedi hemşire.kalp atışlarını dinledi cok iyi dedi maşallah. ben de 78 olmuşum bi kilo almışım iki haftada.odemim var çalışmana bağlıyorm ve tuzu azalt ictigin su miktarını da artır dedi.hemsire bile bebişin kilosunu sordu o maşallah kilosu cok iyiymiş bu hafta 7 ayi dolduruyorsun karnin pek yok ama demekki karnin geniş dedi.ben de evet öyle alıştım artik herkes karnin küçük diyor dedim.
inşallah canım.kv ler isme karışmazsa olmaz. sanki kendi doguruyo.bakalim dogunca bizim kv ne yapacak.
inşallah gönlünüzce olur. Allah yavrunuzu size bağışlasın.merhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?