Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle canım iyi demissin.yok alistim tinmiyorum artık. ne derse desinler...taktikca üzülen ben oluyorum olan bana ve yavruma oluyor.

ben yine arada bi söylüyorum.benim bilgili olduğumu biliyolar.
ama her zaman söylersem sinir olurlar heralde
bebek kokmasın diye tuzlanıyo diye duydum.
daha neler neler duydum.
göbeği düşsün diye tuz karabiber vs vs saçma sapan şeyler sürülürmüş.
inş bana böyle şeyler teklif bile edilmez

daha neler.gobegine tuz basinca o cocuj ne hale gelir be.ins canim yapmak isteseler dahi sen izin verme.

Şyi akşamlar kızlar malesef bu ayda olmadı üsteki gebelik alttakinovulasypn testim adeti bekliyorum yumurtlamadım sonraki 11 günüm 1,5 saatlik idrarla yaptım hepimiz için hayırlısı

Testi eklemeyi unutmuştum

Eklentiler

• image.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 71
Testi azcik bekletsene cnm.
Ovulasyon negatif olabilir. Her zaman pozitifi vermez gebelikte.
Gebelik testi belki de erken oldu cnm. Bekleyelim bakalim.
Beklettim ama aynı canım ork umudum yok yani olsaydı çıkardı bence ama kısmet tabi ki bu işler topikde dpo 11 negatif görüp sonra pozitif gören var mı bugün ateşte bi yıl düştü

Beklettim ama aynı canım ork umudum yok yani olsaydı çıkardı bence ama kısmet tabi ki bu işler topikde dpo 11 negatif görüp sonra pozitif gören var mı bugün ateşte bi yıl düştü
Onu hatirlayamiyorum cnm. Dpo12 onemli benim icin demistim sana bugun. Yani sabah ki atesin onemli benim icin cnm.

merhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı

tşkr ederim canım...
bırakır mı tatlım ...bunların ki el göstermelik ama yanlış yapıyor..
sinir olmamak mümkün mü canım..kadın gözünüz aydın demeden isim konusunu açtı iyi mi.
canım inş doğumdan sonra sıkmazlar canını...
ben ilkini normal doğum yaptım bunuda cok istiyorum normal olsun diye hakkımızda hayırlısı olsun inşş..

allah yavrunuza hayırlı uzun ömür versin inş... maşallah bebeginiz kucuk ama kardes düşünüyorsunuz hakkında hayirlisi olsun....

Hosgeldin cnm. Ben hatirliyrm seni. Hadi hayirlisi bakalim. Bir de kizin olsun insallah

kızlar topiğe ilk girişim bi sorum olacaktı :) benim ateşyuma yakın 36.3 tü son üç gün bugün 36.2 dün ovulasyon pozitifti ilişki günlerim nasıl olsun yani dün ve önceki gün çalıştık da kociş sağolsun üniv. den kalkıp geldi fedakar eşim yumurta bugün mü çatlamış oldu mesela

tatlım bana da yardım cı olur musun allah bağışlasın sana yawrunu yani bugün ateşim 36.3 ten 36.2 ye düştü ovulasyon dün pozitifti nasıl yapsam dün çalışma oldu, yumurta bugün çatladı değil mi bu durumda

hadi hayırlısı canım

ay inşallah canım ağzından bal damlıyor :) ilk üç yaş çok önemli çocuğun bilişsel gelişiminde, keşke üç yaşına kadar bakabilsek bütün anneler. ama çalışınca olmuyor işte...

vay be ne rahatlık arkadaş, böyle bir şey ne gördüm ne duydum. valla ağır konuşmak lazım artık canım yuh diyorum.
güle güle giysin kuzucuk.
ay kıyamam yaa.. hakikaten doğurmayla olmuyor bu işler.
maaşallah canım bebek iyi olsun gerisi boş. hem karnının büyük olmaması avantaj; ne güzel hiç çatlamayacaksın. hava at sen de göbeğin yok diyenlere
inşallah canım.
inşallah gönlünüzce olur. Allah yavrunuzu size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…