Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
Simdilik böyle canim:)
ve ovulasyonu da koyuyorum kızlar birlikte yorumlayalım mı
ovulasyon koyu günleri koydum 14. 15 sabah. 15.akşam.16sabah. 16 akşam (bu akşam )

Eklentiler

• 20141104_213631.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 72
Hepsi negatif cnm

güncelledim @cuteheart :) Günaydın

bende çok merak ediyorum
dün adet günümdü.karnım bi ağrıyo bi geçiyo.
adet gelsemmi gelmesemmi diyo heralde sanırım kararsız
ay canım gelmesin kırmızın inşaallah bebek gelmiştir bu ay

istiyordu ama desinlere canım çocuğu olmuyor demesinler diye Allah hidayet versin diyoruz artık ve evet rahatına hep düşkündür hep önce kendi canını düşünür

Günaydın kızlar dünden beri sancım var hem de belden kasığıma vuran adet sancısı gece kıvrandırdı nerdeyse acile gidecektim, ağrı kesici bile geçirmedi, şimdi hala belimde var, bugün kontrolüm var öğleden sonra olmazsa arayıp dr u öğleden önce gidicem korktum doğum sancısı çektim resmen

kaynımla dün ayak üstü konuştuk kv çok sert konuştu kaynım ona kızdı ama bana bir şey demedi orası benim evim her zaman geleceksinde uyaracaksında çekinme sakın dedi bana, sonradan kv arayınca anne gelinin sana geçmiş olsun diyecek diye konuşturdu telde ikisini, kv çünkü karın benim için bitti, çok saygısızlık yaptı benim o kadar çabam bebek içindi dedi, kaynım o lafına sinirlenmişti ama karısının ne halt olduğunu bildiği için hatasını anlamış sanırım

bebeğin yanından geldikçe ağlıyor dedi, dedik rahatım bozuldu diye ağlıyordur o tabi içimizden dedik, yoksa bebeğe zerre üzülmüyor kızlar üzülen anne bebeği yanında feryat figan ağlarken gamsız gamsız oturmaz, ay alın şunu demez neyse.....

bugün giremem daha eşim evde öpüyorum sizleri

durumumu yazarım ama merak etmeyin

geçmiş olsun inş sorun olmaz canım haberlerini bekliyoruz... iyi yapmışsınız canım daha söylenecek çok söz varda neyse inş aklı biraz başına gelir eltinin..

hifa ve ecrin güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

bugün olsun mu olmasın mı derken her gün oldu zaten çalışma son 3 gündür azalmasın spermcikler
Cnm. Her gun iliski sperm kalitesi icin iyi degildir. O nedenle hergun degil,gun asiri tavsiye edilir. Ozellikle sabahlari da sperm hizi cok iyidir. Onuj icin de sabah onerilir.
Dun sana iliski olmasin sabah olsun demistim ya. Sen de esim uyanmaz tembel demistin. O nedenle sabah olmadiysa, aksam olsun mutlaka demistim.

inşaallah canım.şuan için gelen giden yok

kaynında arada kalmış yazık.
eltin hariç herkes bebek için uğraşıyor yazık günah o kadar insana.
sende kendini yıpratma canım.
karnındakini ihmal etme.belki beline baskı yapıyodur.
güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…