Mumkun degil....Bu yontemle cinsiyet sece biliyoz mu
Hepsi negatif cnm1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
Simdilik böyle canim:)
ve ovulasyonu da koyuyorum kızlar birlikte yorumlayalım mı
ovulasyon koyu günleri koydum 14. 15 sabah. 15.akşam.16sabah. 16 akşam (bu akşam )
ateşimin 36.5 lere 36.6 lara çıktığında mı yumurtlamış olcamHepsi negatif cnm
Atesin cikacak ve dusmeden devam edecek. Sen olcmeye devam et cnm. Her olcume gore anlatiriz sana.ateşimin 36.5 lere 36.6 lara çıktığında mı yumurtlamış olcam
güncelledim @cuteheart :) Günaydın1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.4
Simdilik böyle canim:)
ve ovulasyonu da koyuyorum kızlar birlikte yorumlayalım mı
ovulasyon koyu günleri koydum 14. 15 sabah. 15.akşam.16sabah. 16 akşam (bu akşam )
Gunaydin cnm. Yorum icin bekleyecegiz. Suan kesin konusamiyrm. Bu sabah calisma olmadiysa aksam olsun mutlaka guzelim.güncelledim @cuteheart :) Günaydın
ay canım gelmesin kırmızın inşaallah bebek gelmiştir bu aybende çok merak ediyorum
dün adet günümdü.karnım bi ağrıyo bi geçiyo.
adet gelsemmi gelmesemmi diyo heralde sanırım kararsız
Canim benim çok zor bi durum AaAllah sabir versiversin sana kaynana na çocuk istiyor muydu eltieltin kukusura bakma tabletten zor yaziyorum. Önceden de böyle vurdumduymaz miydi. Annelik iç güdüsü diye birşey var o kadinin psikolojik sorunlari var bak diyeyimbiz olsun istiyoz millemilletteki hale bak benim döngü 28-29 dur bugün catlaçatlar sanirim en gec
bugün olsun mu olmasın mı derken her gün oldu zaten çalışma son 3 gündürGunaydin cnm. Yorum icin bekleyecegiz. Suan kesin konusamiyrm. Bu sabah calisma olmadiysa aksam olsun mutlaka guzelim.
geçmiş olsun inş sorun olmaz canım haberlerini bekliyoruz... iyi yapmışsınız canım daha söylenecek çok söz varda neyse inş aklı biraz başına gelir eltinin..Günaydın kızlar dünden beri sancım var hem de belden kasığıma vuran adet sancısı gece kıvrandırdı nerdeyse acile gidecektim, ağrı kesici bile geçirmedi, şimdi hala belimde var, bugün kontrolüm var öğleden sonra olmazsa arayıp dr u öğleden önce gidicem korktum doğum sancısı çektim resmen
kaynımla dün ayak üstü konuştuk kv çok sert konuştu kaynım ona kızdı ama bana bir şey demedi orası benim evim her zaman geleceksinde uyaracaksında çekinme sakın dedi bana, sonradan kv arayınca anne gelinin sana geçmiş olsun diyecek diye konuşturdu telde ikisini, kv çünkü karın benim için bitti, çok saygısızlık yaptı benim o kadar çabam bebek içindi dedi, kaynım o lafına sinirlenmişti ama karısının ne halt olduğunu bildiği için hatasını anlamış sanırım
bebeğin yanından geldikçe ağlıyor dedi, dedik rahatım bozuldu diye ağlıyordur o tabi içimizden dedik, yoksa bebeğe zerre üzülmüyor kızlar üzülen anne bebeği yanında feryat figan ağlarken gamsız gamsız oturmaz, ay alın şunu demez neyse.....
bugün giremem daha eşim evde öpüyorum sizleri
durumumu yazarım ama merak etmeyin
Cnm. Her gun iliski sperm kalitesi icin iyi degildir. O nedenle hergun degil,gun asiri tavsiye edilir. Ozellikle sabahlari da sperm hizi cok iyidir. Onuj icin de sabah onerilir.bugün olsun mu olmasın mı derken her gün oldu zaten çalışma son 3 gündürazalmasın spermcikler
ay canım gelmesin kırmızın inşaallah bebek gelmiştir bu ay
istiyordu ama desinlere canım çocuğu olmuyor demesinler diye Allah hidayet versin diyoruz artık ve evet rahatına hep düşkündür hep önce kendi canını düşünür
Günaydın kızlar dünden beri sancım var hem de belden kasığıma vuran adet sancısı gece kıvrandırdı nerdeyse acile gidecektim, ağrı kesici bile geçirmedi, şimdi hala belimde var, bugün kontrolüm var öğleden sonra olmazsa arayıp dr u öğleden önce gidicem korktum doğum sancısı çektim resmen
kaynımla dün ayak üstü konuştuk kv çok sert konuştu kaynım ona kızdı ama bana bir şey demedi orası benim evim her zaman geleceksinde uyaracaksında çekinme sakın dedi bana, sonradan kv arayınca anne gelinin sana geçmiş olsun diyecek diye konuşturdu telde ikisini, kv çünkü karın benim için bitti, çok saygısızlık yaptı benim o kadar çabam bebek içindi dedi, kaynım o lafına sinirlenmişti ama karısının ne halt olduğunu bildiği için hatasını anlamış sanırım
bebeğin yanından geldikçe ağlıyor dedi, dedik rahatım bozuldu diye ağlıyordur o tabi içimizden dedik, yoksa bebeğe zerre üzülmüyor kızlar üzülen anne bebeği yanında feryat figan ağlarken gamsız gamsız oturmaz, ay alın şunu demez neyse.....
bugün giremem daha eşim evde öpüyorum sizleri
durumumu yazarım ama merak etmeyin
inşaallah canıminş. gelmez canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?