Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlım benim döngü 29 da bir.. bugün 17. gün yani ben 15 inde akşam yumurtladım zaten tahminimce ateşim artık düşmez daha öncede ölçüm yaptım :) byarın 36.5 sonra derken çıkacaktır.. şu durumda benim yumurtlama 15.igece veya 16 sında oldu tatlım :) artık relaks ilişki için çabalamayacağım sırf bu ay kafam karıştı diye devam ettim ilişkiye olsa mı olmasa mı derken sen dedin her gün olmasın ama olan oldu hayırlısı olsun artıkım :) 16 sında yumurtladıysam bugün döllenir veya vefat eder değil mi

Muhtemelen dun yumurtladin. Dollenme ne zaman olur bilemiyrm ama dollenen embriyo 3-5gunde rahme ulasir. Hayirlisi bakalim.

Bir de yumirtadan 14 gun sonra adet olmaz herkes. O sadece teori aklinda sun. Benim dongum.27 gun. 15.gun yumurtlayip 12 gun sonra yani 27.gun adet olirum (11-12gun arasinda degisiyr benim). Bir kez 12.gun yumurtladim ve 24.gun adet oldum.
Yani yumurtadan 10-16gun sonra adet olunabilir. Herkes de farklidir aklinda olsun. Ovulasyon testine gore 15 ve 16.gunlerde yumurta yok senin.

Bebek daha hastanede mi cnm? Kiyamam ona.

tatlım benim en koyusu böyle oluyor zaten daha öncede yaptım bu testi 15.gün en koyusu :) canlı görenlerde öyle dedi

Muhtemelen dun yumurtladin. Dollenme ne zaman olur bilemiyrm ama dollenen embriyo 3-5gunde rahme ulasir. Hayirlisi bakalim.
ovulasyon testiyle bana ultra erken gebelik testi geldii ilişkiden 5 gün sonra büyük ihtimalle çıkar yazıyor üstünde inansam mı erken hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bi taraftan da .. eşimde üzülür biliyorum

Yok yapma o testi. Beklesin. Bi yumurtladigin gunden emin olalim. O gunden 10 gun sonra yaparsin. Cunku maksimum 10 gunde rahme yerlesir ve ondan sonra betahcg salgilanir. Once kana sonra da idrara gecer. En guzeli bekle cnm

Yok yapma o testi. Beklesin. Bi yumurtladigin gunden emin olalim. O gunden 10 gun sonra yaparsin. Cunku maksimum 10 gunde rahme yerlesir ve ondan sonra betahcg salgilanir. Once kana sonra da idrara gecer. En guzeli bekle cnm
ok tatlım ilgilendiğin için çok sağol :) yarınki ölçümü de yazarım büyük ihtimal yüksek devam edecek tabi inş hep öyle de devam eder :) hayırlısıyla ..

Testin fotosunu ekler misin
Negatif canım arkadaşıma sordum kaç çizgi götüyorsun diye 1 dedi t nişey car mı dedim dikkatli bakınca yeti belli dedi ateş düştü adet olcam dimi

Eklentiler

• image.webp
    140,3 KB · Görüntüleme: 61
Negatif canım arkadaşıma sordum kaç çizgi götüyorsun diye 1 dedi t nişey car mı dedim dikkatli bakınca yeti belli dedi ateş düştü adet olcam dimi
Negatif cnm. Ama lutfen uzulme. En azindan cok guzel yumurtladin bu ay. Ates dustu ama adet olacak kadar degil. Cizgiye yaklasinca ya da altina inince adet olursun cnm.

ne yaptın cutem cıktı mı leke?

canlarımmmmmmmm.canım arkadaşlarımmm.güzel kalplilerimm.hepinize slm diyorumm.
hepinizi çookkkk özledim.neler oldu neler bitti hiç bilgim yokk ama inşallah herkes iyi ve sağlıklıdırr.
ben kötü günleri hastalıkları allahın izniyle geride bıraktımmm.anneciğim çok iyi şükürr. kanser hastalığını yendi.sadece kontrol amaçlı 6 ayda bir kolonoskopi olacak o kadar.biti şükür.
ve ben yeniden bebek özlemiyle bu gün tedavime başladımm.
hormon testlerim kontrollerim yapıldı.ve normal çıktı herşey.
dr progestan verdi. ve dostinex verdi prolaktin için aslında değerlerim normal ama göğüslerden sıvı geldiği için verdi.
çok heyecanlıyım.ve aranıza yeniden katılmanın mutluluğunu yaşıyorummm.
herkese sevgilerrr.

hoş geldin canım. cok gecmis olsun ne güzel yenmis annecigin kanseri...hadi ins tedavilerin sonu mujden gelsin...

ecrinn hakkında hayirlisi canim diğer aya müjdeyi verirsin bir inşallah. allahım kolaylık versin bu yolda..

hifaa hadi bakalım guzel bi haber ver topige tazecik gebeler lazım kime devredicez yoksa hamisligi:)

eflalim ne yaptin canım dr a gidicektin.guzel haberini bekliyoruz...

Hosgeldin cnm. Gozun aydin cok sevindim. Uzun suredir yoktun. Annene cok sevindim.
Bu ay senin olsun insallah

ne yaptın cutem cıktı mı leke?
Yok cnm cikmadi..hala cikarmaya ugrasiyrm. Baska formuller deniyrm. Bugun kazasiz yedik sukur elmayi
Allahim. Beni gorsen, sanirsin asrın bulusunu yapiyrm, elim ayagim titriyr, heycan yapiyrm hazirlayip yedirene kadar iyice saskin anneye döndum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…