- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
tatlım benim döngü 29 da bir.. bugün 17. gün yani ben 15 inde akşam yumurtladım zaten tahminimce ateşim artık düşmez daha öncede ölçüm yaptım :) byarın 36.5 sonra derken çıkacaktır.. şu durumda benim yumurtlama 15.igece veya 16 sında oldu tatlım :) artık relaks ilişki için çabalamayacağımCnm. Her gun iliski sperm kalitesi icin iyi degildir. O nedenle hergun degil,gun asiri tavsiye edilir. Ozellikle sabahlari da sperm hizi cok iyidir. Onuj icin de sabah onerilir.
Dun sana iliski olmasin sabah olsun demistim ya. Sen de esim uyanmaz tembel demistin. O nedenle sabah olmadiysa, aksam olsun mutlaka demistim.
geçmiş olsun inş sorun olmaz canım haberlerini bekliyoruz... iyi yapmışsınız canım daha söylenecek çok söz varda neyse inş aklı biraz başına gelir eltinin..
hifa ve ecrin güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Muhtemelen dun yumurtladin. Dollenme ne zaman olur bilemiyrm ama dollenen embriyo 3-5gunde rahme ulasir. Hayirlisi bakalim.tatlım benim döngü 29 da bir.. bugün 17. gün yani ben 15 inde akşam yumurtladım zaten tahminimce ateşim artık düşmez daha öncede ölçüm yaptım :) byarın 36.5 sonra derken çıkacaktır.. şu durumda benim yumurtlama 15.igece veya 16 sında oldu tatlım :) artık relaks ilişki için çabalamayacağımsırf bu ay kafam karıştı diye devam ettim ilişkiye olsa mı olmasa mı derken sen dedin her gün olmasın ama olan oldu hayırlısı olsun artıkım :) 16 sında yumurtladıysam bugün döllenir veya vefat eder değil mi
Bir de yumirtadan 14 gun sonra adet olmaz herkes. O sadece teori aklinda sun. Benim dongum.27 gun. 15.gun yumurtlayip 12 gun sonra yani 27.gun adet olirum (11-12gun arasinda degisiyr benim). Bir kez 12.gun yumurtladim ve 24.gun adet oldum.tatlım benim döngü 29 da bir.. bugün 17. gün yani ben 15 inde akşam yumurtladım zaten tahminimce ateşim artık düşmez daha öncede ölçüm yaptım :) byarın 36.5 sonra derken çıkacaktır.. şu durumda benim yumurtlama 15.igece veya 16 sında oldu tatlım :) artık relaks ilişki için çabalamayacağımsırf bu ay kafam karıştı diye devam ettim ilişkiye olsa mı olmasa mı derken sen dedin her gün olmasın ama olan oldu hayırlısı olsun artıkım :) 16 sında yumurtladıysam bugün döllenir veya vefat eder değil mi
Bebek daha hastanede mi cnm? Kiyamam ona.Günaydın kızlar dünden beri sancım var hem de belden kasığıma vuran adet sancısı gece kıvrandırdı nerdeyse acile gidecektim, ağrı kesici bile geçirmedi, şimdi hala belimde var, bugün kontrolüm var öğleden sonra olmazsa arayıp dr u öğleden önce gidicem korktum doğum sancısı çektim resmen
kaynımla dün ayak üstü konuştuk kv çok sert konuştu kaynım ona kızdı ama bana bir şey demedi orası benim evim her zaman geleceksinde uyaracaksında çekinme sakın dedi bana, sonradan kv arayınca anne gelinin sana geçmiş olsun diyecek diye konuşturdu telde ikisini, kv çünkü karın benim için bitti, çok saygısızlık yaptı benim o kadar çabam bebek içindi dedi, kaynım o lafına sinirlenmişti ama karısının ne halt olduğunu bildiği için hatasını anlamış sanırım
bebeğin yanından geldikçe ağlıyor dedi, dedik rahatım bozuldu diye ağlıyordur o tabi içimizden dedik, yoksa bebeğe zerre üzülmüyor kızlar üzülen anne bebeği yanında feryat figan ağlarken gamsız gamsız oturmaz, ay alın şunu demez neyse.....
bugün giremem daha eşim evde öpüyorum sizleri
durumumu yazarım ama merak etmeyin
tatlım benim en koyusu böyle oluyor zaten daha öncede yaptım bu testi 15.gün en koyusu :) canlı görenlerde öyle dediBir de yumirtadan 14 gun sonra adet olmaz herkes. O sadece teori aklinda sun. Benim dongum.27 gun. 15.gun yumurtlayip 12 gun sonra yani 27.gun adet olirum (11-12gun arasinda degisiyr benim). Bir kez 12.gun yumurtladim ve 24.gun adet oldum.
Yani yumurtadan 10-16gun sonra adet olunabilir. Herkes de farklidir aklinda olsun. Ovulasyon testine gore 15 ve 16.gunlerde yumurta yok senin.
ovulasyon testiyle bana ultra erken gebelik testi geldii ilişkiden 5 gün sonra büyük ihtimalle çıkar yazıyor üstünde inansam mı erken hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bi taraftan da .. eşimde üzülür biliyorumMuhtemelen dun yumurtladin. Dollenme ne zaman olur bilemiyrm ama dollenen embriyo 3-5gunde rahme ulasir. Hayirlisi bakalim.
Yok yapma o testi. Beklesin. Bi yumurtladigin gunden emin olalim. O gunden 10 gun sonra yaparsin. Cunku maksimum 10 gunde rahme yerlesir ve ondan sonra betahcg salgilanir. Once kana sonra da idrara gecer. En guzeli bekle cnmovulasyon testiyle bana ultra erken gebelik testi geldii ilişkiden 5 gün sonra büyük ihtimalle çıkar yazıyor üstünde inansam mı erken hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bi taraftan da .. eşimde üzülür biliyorum
ok tatlım ilgilendiğin için çok sağol :) yarınki ölçümü de yazarım büyük ihtimal yüksek devam edecek tabi inş hep öyle de devam eder :) hayırlısıyla ..Yok yapma o testi. Beklesin. Bi yumurtladigin gunden emin olalim. O gunden 10 gun sonra yaparsin. Cunku maksimum 10 gunde rahme yerlesir ve ondan sonra betahcg salgilanir. Once kana sonra da idrara gecer. En guzeli bekle cnm
Testin fotosunu ekler misingünaydın kızlar bugün ateşim düştütest negatif t olan yere dikkatli bakınca yeri belli o kadar
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Negatif canım arkadaşıma sordum kaç çizgi götüyorsun diye 1 dedi t nişey car mı dedim dikkatli bakınca yeti belli dedi ateş düştü adet olcam dimiTestin fotosunu ekler misin
Negatif cnm. Ama lutfen uzulme. En azindan cok guzel yumurtladin bu ay. Ates dustu ama adet olacak kadar degil. Cizgiye yaklasinca ya da altina inince adet olursun cnm.Negatif canım arkadaşıma sordum kaç çizgi götüyorsun diye 1 dedi t nişey car mı dedim dikkatli bakınca yeti belli dedi ateş düştü adet olcam dimi
tamam canım çok sagol 2gün sonra gelir adetim bişey yoksaNegatif cnm. Ama lutfen uzulme. En azindan cok guzel yumurtladin bu ay. Ates dustu ama adet olacak kadar degil. Cizgiye yaklasinca ya da altina inince adet olursun cnm.
ne yaptın cutem cıktı mı leke?Cnm. Kesinlikle kaynin ile konusun. Bu durumda esin sana bisi demez. Cok sinirliyim. Cok hem de. Duygularimi ifade edemem. Edersem topik kapanir o derece yani.
Canim gece kaynin mama verecek bebege. Gunduz de kv verecek mamayi. Anne sutunu unutun artik. Vermez o kadin. Ölecek bu gidisle yavru. Yeni dogan saat basi kaka yapar neredeyse. 30dakika da bir emer. Vicdan, merhamet yok.
cok ciddi birsey diyim; suan biri sikayet etse bebegi sosyal hizmetler alir anneden. Birakmazlar on da.
Saol cnm. Dedigini yaptim. Sonra sabun rendeledim ve kaynar su koydum. Biraz bekletip.citililedim. makineye attim. Makinede de mama leke cikarma programi varmis. Bakalim onu deniyrm.
hoş geldin canım. cok gecmis olsun ne güzel yenmis annecigin kanseri...hadi ins tedavilerin sonu mujden gelsin...canlarımmmmmmmm.canım arkadaşlarımmm.güzel kalplilerimm.hepinize slm diyorumm.
hepinizi çookkkk özledim.neler oldu neler bitti hiç bilgim yokk ama inşallah herkes iyi ve sağlıklıdırr.
ben kötü günleri hastalıkları allahın izniyle geride bıraktımmm.anneciğim çok iyi şükürr. kanser hastalığını yendi.sadece kontrol amaçlı 6 ayda bir kolonoskopi olacak o kadar.biti şükür.
ve ben yeniden bebek özlemiyle bu gün tedavime başladımm.
hormon testlerim kontrollerim yapıldı.ve normal çıktı herşey.
dr progestan verdi. ve dostinex verdi prolaktin için aslında değerlerim normal ama göğüslerden sıvı geldiği için verdi.
çok heyecanlıyım.ve aranıza yeniden katılmanın mutluluğunu yaşıyorummm.
herkese sevgilerrr.
Hosgeldin cnm. Gozun aydin cok sevindim. Uzun suredir yoktun. Annene cok sevindim.canlarımmmmmmmm.canım arkadaşlarımmm.güzel kalplilerimm.hepinize slm diyorumm.
hepinizi çookkkk özledim.neler oldu neler bitti hiç bilgim yokk ama inşallah herkes iyi ve sağlıklıdırr.
ben kötü günleri hastalıkları allahın izniyle geride bıraktımmm.anneciğim çok iyi şükürr. kanser hastalığını yendi.sadece kontrol amaçlı 6 ayda bir kolonoskopi olacak o kadar.biti şükür.
ve ben yeniden bebek özlemiyle bu gün tedavime başladımm.
hormon testlerim kontrollerim yapıldı.ve normal çıktı herşey.
dr progestan verdi. ve dostinex verdi prolaktin için aslında değerlerim normal ama göğüslerden sıvı geldiği için verdi.
çok heyecanlıyım.ve aranıza yeniden katılmanın mutluluğunu yaşıyorummm.
herkese sevgilerrr.
Yok cnm cikmadi..hala cikarmaya ugrasiyrm. Baska formuller deniyrm. Bugun kazasiz yedik sukur elmayine yaptın cutem cıktı mı leke?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?