Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayaysegul, Vizyon, Lastbower, Azapcicegi, Merice35.... daha hatirlayamadiklarim da var.
Merak ediyorum kizlar. Bilgisi olan var mi?

sagligiyla uguruyla zamaninda agrisiz acisiz gelsin minik canim.....

grcmis olsun canim.guzel haberlerle gel Insallah.

eltinin olaylarini cidden ama cidden tpemden dumanlar cikarak okudum sinirden dislerim sıkmısim sizladi..Rabbim annemi o? o anneyyse bi neyis ya biz anneysek o ne???
hep hamileyken oturur aglardim ya bebegime yetemezsem ya iyi anne olamazsam ya biseyini eksik etsem beni sevmezse diye....dogdu cocuk 1haftaya 3aylik olucak kv annem hep der cocugun aglamasini duymadik nasil aglar acaba birak aglasin cigerleri icin iyi diyorlar demistiler..cidden oyle..en son 40i ciktigi gun kv.le yikamistik sonra istenedim gelmesini hep kendim yikadim..cagirmadim..arada geleyim bakayim diyor ama istemiyorum ben annesiysem herseyini ben yapicam bencillikten deyil ogluma kendim yetmek istediyim icin onunla her ani paylasmak icin..bugunler geri gelmiycekki..annelik adim adim ogrenilir demisti kv..yaa nasil vicdan nasil insan...cildirmamak eldemi
Allah akil fikir versin..
boylelerini duydukca iyiki oglum benim olmus onu ben buyutucem diyorum..ya o bebegin anne ogul iliskisi buyuyunce nasil olucak Rabbim dusundukce aglayasim var

Negatif canım arkadaşıma sordum kaç çizgi götüyorsun diye 1 dedi t nişey car mı dedim dikkatli bakınca yeti belli dedi ateş düştü adet olcam dimi
bi dahaki testin pozitif olsun Insallah
hosgeldin arkadasim..Annene buyuk gecmis olsun..insallah boyle sey hic bi zaman yasamazsiniz.

Rabbim bebegini de nasip etsin Insallah

adet geldi kızlar
bugün kursta biriyle tanıştım.çocuk varmı dedi yok dedim
olsun olur olur dedi.
bende acelesi yok dedim (kendimi acındırmamak için böyle söylüyorum, gülüp geçiyorum)
kadında öyle deme olsun engelleme dedi.benim ilk çocuğum oldu sonra 16 sene olmadı, şimdi ikinciye hamileyim dedi.
o an öyle dediğime de üzüldüm.
belkide anne olmayı haketmiyorum.

Canim benim olacak ins vaktini bekliyor nazlı miniğin...o nasıl söz ne demek hak etmiyorum 4 sene bekledim haketmedigimden değil rabbimin ol demesinden.umudunu kaybetme rabbine teslim ol yeter hifam... bol bol dua et.

İyi geceler kuzlar gece gece testime bi bakayım dedim sabah yapmıştım armamıştım böyke olmuş

Eklentiler

• image.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 71
Cnm suan sadece duygusallikla boyle dusunuyorsun. Emin ol hak ediyorsun. Herkesin dedigini dinleme canim. Sadece vakti gelmedi henuz o kadar kuzum.

Eflal. Guzel haberler ver cnm eymen den.
geldim canım:)
sağol canım
Bebek daha hastanede mi cnm? Kiyamam ona.
yok canım, dr sarılık olsa tedavisi çok kolaydı ama bu böbrek demiş hastaneden çıksanız bile ömür boyu gözetim altında olması gerekiyor demiş çok üzüldük orda kalması çok daha iyi bence
günaydın kızlar bugün ateşim düştü test negatif t olan yere dikkatli bakınca yeri belli o kadar
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım bugün ki ateşide bir görelim
canım çok sevindim annenin iyi olmasına arada tablona bakıyordum acaba ateş ölçüyor mu diye

hadi bakalım gelsin yeni bebiş

sen de hoş geldin
gittim canım:)
sen becerirsin cutem süper annem:) elma lekesi çıkmaz uğraşma canım
Ayaysegul, Vizyon, Lastbower, Azapcicegi, Merice35.... daha hatirlayamadiklarim da var.
Merak ediyorum kizlar. Bilgisi olan var mi?
bende ediyorum canım inşaallah iyilerdir
canım varmış böyle annelerde görmüş olduk maalesef, emirde ağlamadı hiç canım aynı tabi sakindi oğlum onunda etkisi var yoksa her ağlayan bebek annenin bakamamasından değil yanlış anlaşılmayalım:)

en güzelini yapıyorun her anına tanık oluyorsun canım, bir anne çok bunalırsa yardım almalı keyfi yardıma karşıyım bende

canım benim niye öyle düşünüyorsun senin ne kadar candan istediğini hakettiğini hepimiz biliyoruz sakın böyle şeyler düşünme, bebeğinin vakti gelince Rabbim ol diyecek bunu biliyorsun
http://www.fertilityfriend.com/home/533d78
bi de buna bakar mısın canım zahmet olmazsa
adete erken daha hoş geldin aramıza
İyi geceler kuzlar gece gece testime bi bakayım dedim sabah yapmıştım armamıştım böyke olmuş

canım aradan zaman geçmiş ya geçerli olmaz, bakalım bugün ki ateşin nasıl

Haklisin cnm. Ne yaptimsa cikmadi. Yapcek birsey yok

Azcik da gülelim...
Aksam kayinvalidemler bizdeydi. Yusuf zaten beni cok yormustu. Saat 10.da uyuyunca ben de hemen mutfaga gittim. Tezgahta pilav vardi "Haydaaaa kim cikardi"dedim. Dolaba koydum. Tezgahta da bisiler vardi yedim. Esim de salonun balkonunda camasir asiyrdu "korkma ben varim" dedim. Meger duymamis. Gidip yattim. Aninda da uyumusum. Esim de mutfaga gidip yemegi goremeyince korkmus,meger o cikarmis disari. Derken gelmis bana seslenmis oda da. Benden de ses cikmiyor tabi. Garibim iyice korkmus uyuyamamis. Cute yemistir yemegi diye diye gezinmis yazik

Günaydın güzel yürekli anneler ve adayları:)

Dün gittimn dr a sevdiğim erkek dr a:) eşim niye özele almadın dedi konuşma istersen dedim erkek ya dr derdi o ama takan kim

tabi ki kapı önü yine kuyruk ben böyle dr görmedim kızlar çok iyi gerçekten, neyse beni kapıda beklerken gördü gel diye çağırdı adam unutmuyorda,kontrole geldim dedim, nst ve ultrason istedi ,yarım saat sonra bakıcam dedi ultrasona dedim sancım var dünden beri hemen baksanız sırada çok kişi var haksızlık olmasın dedi, kum döküyor olabilirsin sizin memlekette çok oluyor idrar tahlilide ver dedi, gittim nst ye girdim sancım çıkmadı o arada sancım yoktu çünkü, idrarı veremedim bütün polikinlikler kapanmıştı bir tek bizim dr hasta bakıyordu çünkü, ultrasonla baktı baş aşağı dönmüş geri iyi dedim senin için önemli dğeil nasılsa sezaryen dedi, dedim ne olur normal doğum yaptırsanız, üniverseteye gideceksin ben riske atamam seni dedi bu gidişle ortada kalacaksın artık belirle doğum şeklini dedi, tamam dedim bende

eymenim iyi maşaallah kızlar kocaman olmuş kuzum bu sefer çok ayrıntılı göstermedi adamın pili bitmişti çünkü

iki haftada bir geleceksin artık dedi ayın 20 sinde yine gidicem inşaallah, o zaman hem özele giderim hem buna bakalım nasip

eşim normal doğumu istemiyor olmaz diyor üniversiteye gidicez tamam diyecekler sonra son anda sezaryen diyecekler bir sürü sıkıntı çekeceksin iç kanama riski falan var olmaz dedi

bu durumda sezaryen görünüyor ama gönlüm normalden yana

benden önceki bir kadın 35 haftalıktı bebeği tersmiş ilk doğumu normalmiş üzüldü dr yerleri gırgırla bebek dönsün yazık olur sezaryen olursa dedi, bende onu dedim işte benimki dönmüş bebek bile normal istiyor diye doktora

belimdeki sancı aynı kızlar karnıma çok vurmuyor ama

ayy aç mı yattı eşin çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…