sagligiyla uguruyla zamaninda agrisiz acisiz gelsin minik canim.....selam canlarım, nasılsınız ?
Ben henüz doğurmadım. 5gunde 1 nst ve doktordayım. İğne yapmaya yer bulamıyorum artık, canım yanıyor. 37+3uz bugün. Durumda değişiklik olmazsa suyum azalmazsa 39-40a kadar beklicez, ama 41e kadar beklemeye cesaretimiz yok açıkçası. Gelmezse sezeryan olacak sanırım. Şimdilik bende durumlar böyle. Umarım herkes iyidir. Elim çok uyuştuğu için telden çok giremiyorum, elim tutmuyor, tlf elimden düşüyor
grcmis olsun canim.guzel haberlerle gel Insallah.Günaydın kızlar dünden beri sancım var hem de belden kasığıma vuran adet sancısı gece kıvrandırdı nerdeyse acile gidecektim, ağrı kesici bile geçirmedi, şimdi hala belimde var, bugün kontrolüm var öğleden sonra olmazsa arayıp dr u öğleden önce gidicem korktum doğum sancısı çektim resmen
kaynımla dün ayak üstü konuştuk kv çok sert konuştu kaynım ona kızdı ama bana bir şey demedi orası benim evim her zaman geleceksinde uyaracaksında çekinme sakın dedi bana, sonradan kv arayınca anne gelinin sana geçmiş olsun diyecek diye konuşturdu telde ikisini, kv çünkü karın benim için bitti, çok saygısızlık yaptı benim o kadar çabam bebek içindi dedi, kaynım o lafına sinirlenmişti ama karısının ne halt olduğunu bildiği için hatasını anlamış sanırım
bebeğin yanından geldikçe ağlıyor dedi, dedik rahatım bozuldu diye ağlıyordur o tabi içimizden dedik, yoksa bebeğe zerre üzülmüyor kızlar üzülen anne bebeği yanında feryat figan ağlarken gamsız gamsız oturmaz, ay alın şunu demez neyse.....
bugün giremem daha eşim evde öpüyorum sizleri
durumumu yazarım ama merak etmeyin
bi dahaki testin pozitif olsun InsallahNegatif canım arkadaşıma sordum kaç çizgi götüyorsun diye 1 dedi t nişey car mı dedim dikkatli bakınca yeti belli dedi ateş düştü adet olcam dimi
hosgeldin arkadasim..Annene buyuk gecmis olsun..insallah boyle sey hic bi zaman yasamazsiniz.canlarımmmmmmmm.canım arkadaşlarımmm.güzelkalplilerimm.hepinize slm diyorumm.
hepinizi çookkkk özledim.neler oldu neler bitti hiç bilgim yokk ama inşallah herkes iyi ve sağlıklıdırr.
ben kötü günleri hastalıkları allahın izniyle geride bıraktımmm.anneciğim çok iyi şükürr. kanser hastalığını yendi.sadece kontrol amaçlı 6 ayda bir kolonoskopi olacak o kadar.biti şükür.
ve ben yeniden bebek özlemiyle bu gün tedavime başladımm.
hormon testlerim kontrollerim yapıldı.ve normal çıktı herşey.
dr progestan verdi. ve dostinex verdi prolaktin için aslında değerlerim normal ama göğüslerden sıvı geldiği için verdi.
çok heyecanlıyım.ve aranıza yeniden katılmanın mutluluğunu yaşıyorummm.
herkese sevgilerrr.
Amin cnm.cutem nasilsiniz canim??oglusun nasil resmini gordum masallahh kuzuna Rabbim.nazarlardan saklasin
Link yanlishttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
kızllaar lütfen yardımmm..ateşim düşüyor hamile olmadığım için mi 32 güne bi oluyorum
Canim benim olacak ins vaktini bekliyor nazlı miniğin...o nasıl söz ne demek hak etmiyorum 4 sene bekledim haketmedigimden değil rabbimin ol demesinden.umudunu kaybetme rabbine teslim ol yeter hifam... bol bol dua et.adet geldi kızlar
bugün kursta biriyle tanıştım.çocuk varmı dedi yok dedim
olsun olur olur dedi.
bende acelesi yok dedim (kendimi acındırmamak için böyle söylüyorum, gülüp geçiyorum)
kadında öyle deme olsun engelleme dedi.benim ilk çocuğum oldu sonra 16 sene olmadı, şimdi ikinciye hamileyim dedi.
o an öyle dediğime de üzüldüm.
belkide anne olmayı haketmiyorum.
Watery girdigin akintilari bir kaldirabilir misin?http://www.fertilityfriend.com/home/533d78
bi de buna bakar mısın canım zahmet olmazsa
Bozulmus cnm.İyi geceler kuzlar gece gece testime bi bakayım dedim sabah yapmıştım armamıştım böyke olmuş
Cnm suan sadece duygusallikla boyle dusunuyorsun. Emin ol hak ediyorsun. Herkesin dedigini dinleme canim. Sadece vakti gelmedi henuz o kadar kuzum.adet geldi kızlar
olsun olur olur dedi.
bende acelesi yok dedim (kendimi acındırmamak için böyle söylüyorum, gülüp geçiyorum)
kadında öyle deme olsun engelleme dedi.benim ilk çocuğum oldu sonra 16 sene olmadı, şimdi ikinciye hamileyim dedi.
geldim canım:)Eflal. Guzel haberler ver cnm eymen den.
sağol canıminşaallah canım.şuan için gelen giden yok
kaynında arada kalmış yazık.
eltin hariç herkes bebek için uğraşıyor yazık günah o kadar insana.
sende kendini yıpratma canım.
karnındakini ihmal etme.belki beline baskı yapıyodur.
güzel haberlerini bekliyorum
yok canım, dr sarılık olsa tedavisi çok kolaydı ama bu böbrek demiş hastaneden çıksanız bile ömür boyu gözetim altında olması gerekiyor demişBebek daha hastanede mi cnm? Kiyamam ona.
canım bugün ki ateşide bir görelimgünaydın kızlar bugün ateşim düştütest negatif t olan yere dikkatli bakınca yeri belli o kadar
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım çok sevindim annenin iyi olmasına arada tablona bakıyordum acaba ateş ölçüyor mu diyecanlarımmmmmmmm.canım arkadaşlarımmm.güzel kalplilerimm.hepinize slm diyorumm.
hepinizi çookkkk özledim.neler oldu neler bitti hiç bilgim yokk ama inşallah herkes iyi ve sağlıklıdırr.
ben kötü günleri hastalıkları allahın izniyle geride bıraktımmm.anneciğim çok iyi şükürr. kanser hastalığını yendi.sadece kontrol amaçlı 6 ayda bir kolonoskopi olacak o kadar.biti şükür.
ve ben yeniden bebek özlemiyle bu gün tedavime başladımm.
hormon testlerim kontrollerim yapıldı.ve normal çıktı herşey.
dr progestan verdi. ve dostinex verdi prolaktin için aslında değerlerim normal ama göğüslerden sıvı geldiği için verdi.
çok heyecanlıyım.ve aranıza yeniden katılmanın mutluluğunu yaşıyorummm.
herkese sevgilerrr.
gittim canım:)ecrinn hakkında hayirlisi canim diğer aya müjdeyi verirsin bir inşallah. allahım kolaylık versin bu yolda..
hifaa hadi bakalım guzel bi haber ver topige tazecik gebeler lazım kime devredicez yoksa hamisligi:)
eflalim ne yaptin canım dr a gidicektin.guzel haberini bekliyoruz...
Yok cnm cikmadi..hala cikarmaya ugrasiyrm. Baska formuller deniyrm. Bugun kazasiz yedik sukur elmayi
Allahim. Beni gorsen, sanirsin asrın bulusunu yapiyrm, elim ayagim titriyr, heycan yapiyrm hazirlayip yedirene kadariyice saskin anneye döndum.
bende ediyorum canım inşaallah iyilerdirAyaysegul, Vizyon, Lastbower, Azapcicegi, Merice35.... daha hatirlayamadiklarim da var.
Merak ediyorum kizlar. Bilgisi olan var mi?
canım varmış böyle annelerde görmüş olduk maalesef, emirde ağlamadı hiç canım aynı tabi sakindi oğlum onunda etkisi var yoksa her ağlayan bebek annenin bakamamasından değil yanlış anlaşılmayalım:)sagligiyla uguruyla zamaninda agrisiz acisiz gelsin minik canim.....
grcmis olsun canim.guzel haberlerle gel Insallah.
eltinin olaylarini cidden ama cidden tpemden dumanlar cikarak okudum sinirden dislerim sıkmısim sizladi..Rabbim annemi o? o anneyyse bi neyis ya biz anneysek o ne???
hep hamileyken oturur aglardim ya bebegime yetemezsem ya iyi anne olamazsam ya biseyini eksik etsem beni sevmezse diye....dogdu cocuk 1haftaya 3aylik olucak kv annem hep der cocugun aglamasini duymadik nasil aglar acaba birak aglasin cigerleri icin iyi diyorlar demistiler..cidden oyle..en son 40i ciktigi gun kv.le yikamistik sonra istenedim gelmesini hep kendim yikadim..cagirmadim..arada geleyim bakayim diyor ama istemiyorum ben annesiysem herseyini ben yapicam bencillikten deyil ogluma kendim yetmek istediyim icin onunla her ani paylasmak icin..bugunler geri gelmiycekki..annelik adim adim ogrenilir demisti kv..yaa nasil vicdan nasil insan...cildirmamak eldemi
Allah akil fikir versin..
boylelerini duydukca iyiki oglum benim olmus onu ben buyutucem diyorum..ya o bebegin anne ogul iliskisi buyuyunce nasil olucak Rabbim dusundukce aglayasim var
bi dahaki testin pozitif olsun Insallah
hosgeldin arkadasim..Annene buyuk gecmis olsun..insallah boyle sey hic bi zaman yasamazsiniz.
Rabbim bebegini de nasip etsin Insallah
canım benim niye öyle düşünüyorsun senin ne kadar candan istediğini hakettiğini hepimiz biliyoruz sakın böyle şeyler düşünme, bebeğinin vakti gelince Rabbim ol diyecek bunu biliyorsunadet geldi kızlar
olsun olur olur dedi.
adete erken daha hoş geldin aramızahttp://www.fertilityfriend.com/home/533d78
bi de buna bakar mısın canım zahmet olmazsa
İyi geceler kuzlar gece gece testime bi bakayım dedim sabah yapmıştım armamıştım böyke olmuş
Haklisin cnm. Ne yaptimsa cikmadi. Yapcek birsey yokgeldim canım:)
sağol canım
yok canım, dr sarılık olsa tedavisi çok kolaydı ama bu böbrek demiş hastaneden çıksanız bile ömür boyu gözetim altında olması gerekiyor demişçok üzüldük orda kalması çok daha iyi bence
canım bugün ki ateşide bir görelim
canım çok sevindim annenin iyi olmasına arada tablona bakıyordum acaba ateş ölçüyor mu diye
hadi bakalım gelsin yeni bebiş
sen de hoş geldin
gittim canım:)
sen becerirsin cutem süper annem:) elma lekesi çıkmaz uğraşma canım
bende ediyorum canım inşaallah iyilerdir
canım varmış böyle annelerde görmüş olduk maalesef, emirde ağlamadı hiç canım aynı tabi sakindi oğlum onunda etkisi var yoksa her ağlayan bebek annenin bakamamasından değil yanlış anlaşılmayalım:)
en güzelini yapıyorun her anına tanık oluyorsun canım, bir anne çok bunalırsa yardım almalı keyfi yardıma karşıyım bende
canım benim niye öyle düşünüyorsun senin ne kadar candan istediğini hakettiğini hepimiz biliyoruz sakın böyle şeyler düşünme, bebeğinin vakti gelince Rabbim ol diyecek bunu biliyorsun
adete erken daha hoş geldin aramıza
canım aradan zaman geçmiş ya geçerli olmaz, bakalım bugün ki ateşin nasıl
Azcik da gülelim...
Aksam kayinvalidemler bizdeydi. Yusuf zaten beni cok yormustu. Saat 10.da uyuyunca ben de hemen mutfaga gittim. Tezgahta pilav vardi "Haydaaaa kim cikardi"dedim. Dolaba koydum. Tezgahta da bisiler vardi yedim. Esim de salonun balkonunda camasir asiyrdu "korkma ben varim" dedim. Meger duymamis. Gidip yattim. Aninda da uyumusum. Esim de mutfaga gidip yemegi goremeyince korkmus,meger o cikarmis disari. Derken gelmis bana seslenmis oda da. Benden de ses cikmiyor tabi. Garibim iyice korkmus uyuyamamis. Cute yemistir yemegi diye diye gezinmis yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?