Masallah size.Günaydın güzel yürekli anneler ve adayları:)
Dün gittimn dr a sevdiğim erkek dr a:) eşim niye özele almadın dedi konuşma istersen dedimerkek ya dr derdi o ama takan kim
tabi ki kapı önü yine kuyruk ben böyle dr görmedim kızlar çok iyi gerçekten, neyse beni kapıda beklerken gördü gel diye çağırdı adam unutmuyorda,kontrole geldim dedim, nst ve ultrason istedi ,yarım saat sonra bakıcam dedi ultrasona dedim sancım var dünden beri hemen baksanız sırada çok kişi var haksızlık olmasın dedi, kum döküyor olabilirsin sizin memlekette çok oluyor idrar tahlilide ver dedi, gittim nst ye girdim sancım çıkmadı o arada sancım yoktu çünkü, idrarı veremedim bütün polikinlikler kapanmıştı bir tek bizim dr hasta bakıyordu çünkü, ultrasonla baktı baş aşağı dönmüş geri iyi dedim senin için önemli dğeil nasılsa sezaryen dedi, dedim ne olur normal doğum yaptırsanız, üniverseteye gideceksin ben riske atamam seni dedi bu gidişle ortada kalacaksın artık belirle doğum şeklini dedi, tamam dedim bende
eymenim iyi maşaallah kızlar kocaman olmuş kuzum bu sefer çok ayrıntılı göstermedi adamın pili bitmişti çünkü
iki haftada bir geleceksin artık dedi ayın 20 sinde yine gidicem inşaallah, o zaman hem özele giderim hem buna bakalım nasip
eşim normal doğumu istemiyor olmaz diyor üniversiteye gidicez tamam diyecekler sonra son anda sezaryen diyecekler bir sürü sıkıntı çekeceksin iç kanama riski falan var olmaz dedi
bu durumda sezaryen görünüyorama gönlüm normalden yana
benden önceki bir kadın 35 haftalıktı bebeği tersmiş ilk doğumu normalmiş üzüldü dr yerleri gırgırla bebek dönsün yazık olur sezaryen olursa dedi, bende onu dedim işte benimki dönmüş bebek bile normal istiyor diye doktora
belimdeki sancı aynı kızlar karnıma çok vurmuyor ama
Yok cnm ac degildi. Aksamdan kalanlari dolaba kaldirmak icin dolaptan baska yemegi cikarmis.ben dd kv cikardi sanmistim. Meger esimmis. Yazik cok korkmus ama.ayy aç mı yattı eşin çok güldüm
günaydın kızlar @cuteheart1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17. gün 36.4
18.gün 36.6
Simdilik böyle canim:)
ve ovulasyonu da koyuyorum kızlar birlikte yorumlayalım mı
ovulasyon koyu günleri koydum 14. 15 sabah. 15.akşam.16sabah. 16 akşam (bu akşam )
Evettttttt. Tam dayaklik bir kadin bu elti. Dikkat cekmek icin herseyi yapiyir. Yapsin bakalim. Oyle yada boyle mama vs ile buyur o cocuk korkmayin. Ama analik hakkini da alir öbür dunyada annesinden ki eltin bunu odeyemeyecek. Cenneti goremez bence artik. Keyfi bilir. Bu dunyanin sefasini sursun bakalim...Kızlar bebişimiz hala hastanede, dr değerleri iyi ama biraz daha yatın evde tekrar kötü olabilir demiş çünkü anneyi emmiyor,mamayı kesmişler süt sağma makinasıyla sağıyor heralde çünkü aramıyorum elti bozuntusunu kaynımdam duyduklarıma göre yazıyorum, hemşireler elimizden geleni yaptık anneyle bebek arasındaki bağa bağlı emmesi demişler, hangi bağ onlar bile anlamış ki bu sözü etmişler diyorum!!!
Sıkıntı böbrekte olduğu için hep gözetim altında olacakmışmahvetti gül gibi sağlıklı çocuğu rezil kadın!!!
Eşimde kaynımla konuşmuş, oğlum kendine gel artık şu karına çeki düzen ver tek doğuran senin karın değil mızmızlanmasına izin verme bebeğin hali ortada demiş, benim karımın canı yokmuydu, günde 12 kere gidip emzirmek için uğraştı bir saatde gitmeyelim zaten süt bıraktın deyince olmaz nasıl bırakayım diye ağlıyordu bir gün yatamadı tansiyonu çıktı ödem yaptı vücudu, çabaladı sütüm olsun da emsin yavrum çıksın diye demiş, maddi durumun ortada mamaya başlarsanız nasıl karşılayacaksın sen bunu, hazırda annesinin sütü var yazık değil mi yavruya demiş
kaynım anlamıştır artık, inşaallah baş edebilir bu lüzumsuzla!!!
ya kv yemek soruyor ne yapyım diye telde bunun hala sesi geliyor daha yeni yedim ya ne yemeği diyekaynımda yiyeceksin diye kızıyordu (sesi geliyordu yani), öfff diyor kaynıma!!!
cutem aslında sezaryen olacağım, belli bu diyorum ama içimdeki ses bir umut diyor:) siz kv bizimkiler de inadı bırak özelde yap doğumu boş ver gururu diyorlar, dinliycem artık sanırım haklısınız daha doğurmuycağıma göre, eşime bir kinlenme sebebim daha olmasın en iyisi:) spinal olurum cutem ilkide öyleydi, epidural mi olayım yoksa bilemedim şimdi?Masallah size.
normal dogumda israr etmesen canim artik. Psikolojini hazirlasan sezeryana. Ne yapalim bizim kismetimiz bu. Epidural olursun. Ilk sen bebegini gorursun. Korkma artik cnm.
Cok iş yapiyrsun evde. Ondan da olabilir sancin cnm.
Yok cnm ac degildi. Aksamdan kalanlari dolaba kaldirmak icin dolaptan baska yemegi cikarmis.ben dd kv cikardi sanmistim. Meger esimmis. Yazik cok korkmus ama.
Canım aynen yani şiddete karşıyım diyoruz ya böylelerine şart!!!Evettttttt. Tam dayaklik bir kadin bu elti. Dikkat cekmek icin herseyi yapiyir. Yapsin bakalim. Oyle yada boyle mama vs ile buyur o cocuk korkmayin. Ama analik hakkini da alir öbür dunyada annesinden ki eltin bunu odeyemeyecek. Cenneti goremez bence artik. Keyfi bilir. Bu dunyanin sefasini sursun bakalim...
Dun sordugumda yatmiyr demistin hastane de cnm. Ben mi yanlis anladim. Allahim sifa versin Yusufuma. Annesine de merhamet...
Hanimin sut sagmak da zoruna gitmistir. Kim ugrasacak sut kesilmesin diye en az 2 saatte bir sagmaya.
günaydın canım sanki 16. gün çatlamış gibigünaydın kızlar @cuteheart
17.gun cnm bence. 2 gune kesin konusurum. Keske ff e uye olup orda bi cizdirsen grafigigünaydın kızlar @cuteheart
üye olmaya çalıştım bi türlü olmadı sıkıntı çıktı canım17.gun cnm bence. 2 gune kesin konusurum. Keske ff e uye olup orda bi cizdirsen grafigi
hamilesin sanırımİyi geceler kuzlar gece gece testime bi bakayım dedim sabah yapmıştım armamıştım böyke olmuş
tamam tatlım başıma gelen bu işlerle bebiş olsa da işim zor benimBir daha denesen cn. Bazen o sorun cikabiliyr
Popondan gelmistir leke cnm. Korkma.tamam tatlım başıma gelen bu işlerle bebiş olsa da işim zor benimkabızdım kastım baya kendimi iki lekelenme vardı peçetede akıntı pembe sonra başladı kasık ağrım iğne batar gibi işteyim de şu an veli toplantım var moralim bozuldu durduk yere neden oldu ki acaba
tamam canım :)Popondan gelmistir leke cnm. Korkma.
Uyelik denediginde sorun cikarsa, gelen yaziyi kopyala buraya yapistir. Bakalim neymis sorun
günaydın canım evet bozuk galıba ilk defa gebelik testince çift çizgi gördüm oda bozukBozulmus cnm.
canım düştü ateş günaydın bu arada adet geliyor gibig
canım bugün ki ateşide bir görelim
l
evet canım geliyor bu duruma göre, öbür aya inşaallah gelsin bebişcanım düştü ateş günaydın bu arada adet geliyor gibi
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
yok canım test bozuk keşke hamile olsamhamilesin sanırım
amin canım sagol bu ay incir yaptım güzelde yumurtladım ama kısmet değilmişevet canım geliyor bu duruma göre, öbür aya inşaallah gelsin bebiş
dun 36.3 tu bugun 36.6 olduWatery girdigin akintilari bir kaldirabilir misin?
Adetin gelmiyr bence ama sanki yumurta olmamis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?