ecrin87 cnm. Erkeklerin cok azi bu durumu sorun etmez. Malesef ki geri kalani bu sekilde kendilerinde kusur araniyrmus hissine kapilir. Uzulmemey calis cnm. Sakin dusun. O zaman bir cikis kapisi bulursun. En guzeli seninle kadin dogum dr.una gelmesi duha nin dedigi gibi.
@busemk rica ederim cnm. Ben de senin ff ine bakip duruyrm. Merak ediyrdum nasilsin diye.
@rosechina_ vedgrpnr kilo alislariniz guzel kizlar. Kilo alisiniz durur ya da yarim kilo dahi verirseniz bilin ki dogum cok yakin
Nego cnm. Yusufu cok merak ediyrm. Iyi mi durumu? Bu arada haklisin, sen farkli olmasan esin seni almazdi )
Buarada NUKRAnin bebegi kasik fitigi oldu kizlar. Dr ameliyat dedi bugun. Yarin bir dr.a daha danisacaklar. Bakalim ona gore karar verilecek. Dua eder misiniz minik Asim icin.
3 gün geçmiş aslında isterseniz kan verinslm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim dün test yaptım evde negatif
En guzeli kan testi yaptirmaniz.slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim dün test yaptım evde negatif
ayyy dur cute heyecanlandırdın beniiii :) daha çok var doğuma, ay telaş yaptım yaaa.. vakti gelince ne yapacağım ben offf çok fazla heyecanlanıyorum galibaecrin87 cnm. Erkeklerin cok azi bu durumu sorun etmez. Malesef ki geri kalani bu sekilde kendilerinde kusur araniyrmus hissine kapilir. Uzulmemey calis cnm. Sakin dusun. O zaman bir cikis kapisi bulursun. En guzeli seninle kadin dogum dr.una gelmesi duha nin dedigi gibi.
@busemk rica ederim cnm. Ben de senin ff ine bakip duruyrm. Merak ediyrdum nasilsin diye.
@rosechina_ vedgrpnr kilo alislariniz guzel kizlar. Kilo alisiniz durur ya da yarim kilo dahi verirseniz bilin ki dogum cok yakin
Nego cnm. Yusufu cok merak ediyrm. Iyi mi durumu? Bu arada haklisin, sen farkli olmasan esin seni almazdi )
Buarada NUKRAnin bebegi kasik fitigi oldu kizlar. Dr ameliyat dedi bugun. Yarin bir dr.a daha danisacaklar. Bakalim ona gore karar verilecek. Dua eder misiniz minik Asim icin.
kan testi yaptırın bence.slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim dün test yaptım evde negatif
offf ya ne kadar zor bir kadın bu. allah akıl fikir versin valla, size de sabır...canım yusuf şimdilik iyi yanına gitmedim hiç, sabah aradı elti gece uyumamış hiç niye olur diye, mama verdin mi karnı tok mu dedim verdim dedi, gazını çıkarmış, dün banyo yapmıştı kulağına su kaçırdılar heralde dedi bende yeni doğanın kulağına su kaçmaz yapısı müsait değil su kaçmasına dedim, hem gece gündüz ayrımı yapamaz daha o da bu dünyaya alışmaya çalışıyor bebekler her zaman hasta oldukları için ağlamaz ilgi isteyincede ağlar dedim, beşiğine koyunca ağlıyor dedi o zaman kucağını istiyor senin dedim
kv gece orda kaldı kendi annesi her fırsatta kaçıyor kadın bu durumda gezme derdinde neyse, kv kaynıma oğlum ben kalmıyım karın gerek yok dedi her zaman yanımda siz mi olacaksınız demiş, kaynımda anne yok uykusuzuz uyur kalırız sen kal gece demiş, kv ye sakın kalma dedim ama gitmiş kalmış, gece kv mi azarlamış, cutem memesini eliyle destekleyip vermiyor bebeğin ağzına doğru bırakıyormuş kolları yanda iki saat o şekilde kucağında tutuyormuş hem kucağa alıştırmış hem de yavrum memeyi tutmak için çabalıyormuş, kv kaç kere demiş kızım o kendi tutamaz destekle elinle diye, yok o arar kendi bulur diyormuş!!! Afedersin kedi yavrusu mu bu memeyi kendi bulacak!!! Kadın demiş yine kızım elinle destekle bak böyle diye bebeğin ağzına vermiş o da nasıl tutmuş kuzu, ayyy canım yandı diyormuş!! Kv de demiş şimdi alışana kadar acır ama bebek böyle rahat eder şimdi asıl emiyor yavru demiş, bu başlamış benim moralimi bozuyorsunuz emziriyorum ya işte, bana moral vereceğinize canımı sıkıyorsun falan demiş, kv de kötülüğüne mi diyorum ben demiş zaten gelmek kalmak istemiyorum kocan ısrar ettiği için geldim bundan sonra da kalmam, benim söylediklerime sinir olduğunu biliyorum yüzünü asıyorsun eşşek değilim anlıyorum ben demiş, herkes senin iyiliğine konuşuyor sen düşmanmışız gibi davranıyorsun demiş, kadını epey bir azarlamış, tabi kaynım uyuyor duymuyor, gece uykusuz kalıp bakan kv de utanmadan kadını azarlıyor, hadi emsene açsan tut memeyi uyuycam diyormuş bebeğe
akşam ilk gittiğinde de kv üstünü düzeltmek için koltukta yastığın üstüne doğru koymuş odaya bir girmiş sen napıyorsun yastığa yatırıyorsun dr yastık kullanmayın dedi demiş,kv sıçramış sesinden, kızım üstünü düzeltiyorum niye yastığa koyayım demiş, kaynımda ordaymış neyse ki nasıl konuşuyorsun öyle sen demiş, suratını asmış oturmuş
sabahta kaynımın yanında sağol babannesi uykusuz kaldın vs diye tatlı tatlı konuşuyormuş, resmen kocası yokken ayrı kocası varken ayrı tavır takınmış, çok üzüldüm kv ye, kadına çektirmeyen kalmadı, oğluna söyle anne bak dedim gece yaptıklarını mutlaka söyle seni azarlamak ne demek sen ne yaptın ki ona azarlıyor diye ben çıldırdım!!
bebek bunun elinden çok çeker cutem, hala kocası yokken annesine kv ye mama vermiycem ben emziricem diyormuş, derdi bebek değil emzirmiyor demesinler diye öyle söylüyoro kadar dertlisiydin niye düzgün emzirmiyorsun kollarım ağrıdı diye elinle memeyi bile tutmuyorsun!!!
o kadar yordu ki beni bir an önce taşınsınlar istiyorum ya da biz taşınalım o derece
ecrincim allah yardımcın olsun bu yolda . çoook iyi anlıyorum. ayni benim eşim. ama pes etmedim yeri geldikce konuyu acmaktan usanmadim diye diye en sonunda tedavi de gördü(esimin rahatsizligi gereği ilac kullanması gerekiyordu)...ben bile gitsrm dr a tin tin beraber gidiyorduk her seyime şahit oluyordu. ne zaman gebe oldum gelmeyi bıraktı yibe zorluyorm geliceksin diye... erkekler biraz daha duyarsizlar malesef.biz kadınlara büyük gorev düşüyor...eşini guzel sözle ikna et.hatta kadindoguma beraber gidin dr un soylesin.dr a gitmesi gerektiğini tek tarafli olmadığını....mesela ben öyle yaptım esim cogu seyi bizzat dr dan duyunca yapti...allah kolaylık versin. sen hic canini sıkma inan vakti dolunca hersey oluyor allah nasip ediyor...
canım devlet hastaneleri de yapıyor bu testi ücretsiz.. ahh bu erkekler ..... aslında düşünse bir sorun varsa da ona göre tedavi süreci başlar.. Allah yardımcın olsun canım sabret sen sıkma canını ara ara konuyu aç güzelce anlat konuşun hatta dr.a beraber gidin inş ikna edersin canım
canını sıkma canım, erkekler maalesef bu konularda kendilerine toz kondurmaz ve tedaviyi kabul etmezler. ama sen tatlı dilinle her şeyi halledebilirsin.
günaydın canım. iyiyim şükür sen nasılsın?
ben de kendi tartıma göre 8.8, doktorun tartısına göre 10 olmuşumdur herhalde.
ben çok zayıftım daha fazla almam gerekiyordu, ama bu kadar alabiliyorum işte. seninki de normal, gayet güzel gidiyorsun canım.
canım üzülüyorsun haklı olarak ama bir çok erkek bu konuda böyle maalesef, sen sakın pes etme alttan gir üstten çık ikna et eşini
iyi canım çok ta almamışsın
senle aynı almışız kiloyu:)
slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim dün test yaptım evde negatif
amin canım aminayyy dur cute heyecanlandırdın beniiii :) daha çok var doğuma, ay telaş yaptım yaaa.. vakti gelince ne yapacağım ben offf çok fazla heyecanlanıyorum galiba
kan testi yaptırın bence.
offf ya ne kadar zor bir kadın bu. allah akıl fikir versin valla, size de sabır...
Hepinize teşekkürler kızlar benim eşimde varikosel çıkmıştı amelıyta olması için 1 seneye yakın yalvardım ameliyat oldu ilaç içmesi için uğraştım içti ama düzensiz ve çabuk değerleri normale giderken bıraktı en son ne oldu bilmiyorum uğraşamıyorum ditye direk gidip tüp yaptıdım hemde 2 kez olmadı. Sonra normnal yolla deniyelim şuan donmuşlara maddiyat yok dedik ama ne yiyor ne içiyor madem normal yolla deniyelim diyorsun git biraz çaba göster git bi baktır değerlerine iyise bende bunı ye bunu iç diye uğraşmıyayım dimi seninle .neyse ben yine alttan alttan tatlı dille kandırayım eşimi bu ayda bal tarçın çörek otu yapacağım bakalım nolcak
ah duham hafta sonu deme yorgunluktan bittim resmen ama pazartesi herşey aynı sil baştan..Artık ev temizlemek filan zor geliyor.Rabbim yardımcımız olsun..merhaba canlar...
bi haftasonum var o da işinen gücünen geçiyor hic dinlenemiyorum ne diyeyim şükür halime.
bebisin kıyafetleri benim kıyafetleri yıkadım utuledim sardim bohçaya dolaba kaldırdım bi arada da cantalarimizi hazırlarim kalan eksiklerle.kendimi iyice hantal hissediyorum artik yoruluyorum nefes alamıyorum karnim buyudu egilemiyorum.az once merdivenlerden 5.kata çıktım asansörde tadilat var inanin kendime gelemedim nefes bitti devamli inip ciksam ne yapardım bilemiyorum merdiven çıkamıyorum...sipam da icerden hakkimdan geliyor ya ta yan taraflarimda bogrumde tekme atıyor ne işin var orda diyorum:) sipam yan duruyo bas sagda ayaklar solda.cok şükür bu günlere geldik....hamile canlar hepimiz de sağlıcakla kurtulalim inşallah...
Aynen canım aynen biz bi hamile kalalım Allah'ın izniyle sonra onlar koşacak peşimizdenkızlar geçmişe azıcık göz attım.
haftasonu evde değildim yazamadım.
laftan anlamayan eşler arasında benimkide dahil.
dr.dan ikimiz içinde vitamin istedim.
ikimizede suya katıp içilen toz vitamin verdi.
resmen peşinde koşuyorum içsin diye.her içişinde bi daha içmem diyo
Tamam canım pes etmek yok devamamin canım amin
canım işin zor ama yaparsın tatlı dille pes etmek yok sakın, sen devam et söylemeye
güle güle giyinin annesi kıyafetlerinizi, 5 kat çıkmak kolay mı duham tabi yorulursunmerhaba canlar...
bi haftasonum var o da işinen gücünen geçiyor hic dinlenemiyorum ne diyeyim şükür halime.
bebisin kıyafetleri benim kıyafetleri yıkadım utuledim sardim bohçaya dolaba kaldırdım bi arada da cantalarimizi hazırlarim kalan eksiklerle.kendimi iyice hantal hissediyorum artik yoruluyorum nefes alamıyorum karnim buyudu egilemiyorum.az once merdivenlerden 5.kata çıktım asansörde tadilat var inanin kendime gelemedim nefes bitti devamli inip ciksam ne yapardım bilemiyorum merdiven çıkamıyorum...sipam da icerden hakkimdan geliyor ya ta yan taraflarimda bogrumde tekme atıyor ne işin var orda diyorum:) sipam yan duruyo bas sagda ayaklar solda.cok şükür bu günlere geldik....hamile canlar hepimiz de sağlıcakla kurtulalim inşallah...
amin canım artık onla ilgili bir şey duymak istemiyorum daral geldi bana, emir her gün gitmek istiyor babannesine sıkıldığı için hayır diyemiyorum kuzuma, gidincede bu muhabbet oluyor, anne yıpratma kendini diyorum ama kadın çok verici duramaz ki, eşim hiç çekmemiş annesineeflalim canim ne iyi yapmis kv n yüzüne söylemekle. iyilik de yaramıyor nankörlük yapıyor . allah yavrunun yuzune baksın inşallah.
dgrpnr ve rose maşallah kilolarıniz gayet iyi sağlıcakla kurtulursunuz allahın izniyle.
kızlar geçmişe azıcık göz attım.
bu gunleri mumla arayacak... aldırma sen canim zor et içiceksin bunlari mecburen diycen...erkekler böylesini istiyor.kızlar geçmişe azıcık göz attım.
sagol canim inşallah.güle güle giyinin annesi kıyafetlerinizi, 5 kat çıkmak kolay mı duham tabi yorulursun
amin canım artık onla ilgili bir şey duymak istemiyorum daral geldi bana, emir her gün gitmek istiyor babannesine sıkıldığı için hayır diyemiyorum kuzuma, gidincede bu muhabbet oluyor, anne yıpratma kendini diyorum ama kadın çok verici duramaz ki, eşim hiç çekmemiş annesine
oldu deseydin çocuğuda tek yapıyım istersen kocacığım deseydin, pes etme hifam sonunda zafer senin olacak, ben ilişki günlerini yazıp yatak odasına asmıştım hadi hadi diye peşinde dolanmaktan daral gelmişti artıköyle olunca ben demeden oluyordu yoksa hep küsüyordum kaçıyordu yumurta şimdi de bir geçse hamileliğin diyor ohhhh canıma değsin az süründürmedi beni seninde oh diyeceğin gün gelecek inşaallah
ha ha... o akıllı bıdığı yerim ben. cok tatli be bu çocuklar.Kızlar sabah çok güldüm, paşa bazen bana yatakta vuruyor sakınıyorum karnıma gelecek diye, ondan sonra benden bir şey istedi hatırlamıyorum,babasıda avucunu yala daha yapmaz annen dedi, o da geldi beni yalıyorayy napıyorsun oğlum dedim babam yala dedi ya diyor babasıda oğlum mecazi anlamda dedim onu diyor, çocuk zeki dedik de o kadar değil yani hadi babası anlat bakalım ne demek mecazi anlam avucunu yalamak dedim, o da anlatıyor anlatırken cümlenin sonunda oh canıma değsin diyor yani annen sana dedi, bu sefer bizimki oh canına değsin ne demek baaabaaaaa içeri geçti onlar yavruma nasıl anlattı bilmem ben sabah sabah koptum ama
ay bayıldım bu diyolağa yaaaaKızlar sabah çok güldüm, paşa bazen bana yatakta vuruyor sakınıyorum karnıma gelecek diye, ondan sonra benden bir şey istedi hatırlamıyorum,babasıda avucunu yala daha yapmaz annen dedi, o da geldi beni yalıyorayy napıyorsun oğlum dedim babam yala dedi ya diyor babasıda oğlum mecazi anlamda dedim onu diyor, çocuk zeki dedik de o kadar değil yani hadi babası anlat bakalım ne demek mecazi anlam avucunu yalamak dedim, o da anlatıyor anlatırken cümlenin sonunda oh canıma değsin diyor yani annen sana dedi, bu sefer bizimki oh canına değsin ne demek baaabaaaaa içeri geçti onlar yavruma nasıl anlattı bilmem ben sabah sabah koptum ama
bu gunleri mumla arayacak... aldırma sen canim zor et içiceksin bunlari mecburen diycen...erkekler böylesini istiyor.
sagol canim inşallah.
ha ha... o akıllı bıdığı yerim ben. cok tatli be bu çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?