Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim dün test yaptım evde negatif

canım yusuf şimdilik iyi yanına gitmedim hiç, sabah aradı elti gece uyumamış hiç niye olur diye, mama verdin mi karnı tok mu dedim verdim dedi, gazını çıkarmış, dün banyo yapmıştı kulağına su kaçırdılar heralde dedi bende yeni doğanın kulağına su kaçmaz yapısı müsait değil su kaçmasına dedim, hem gece gündüz ayrımı yapamaz daha o da bu dünyaya alışmaya çalışıyor bebekler her zaman hasta oldukları için ağlamaz ilgi isteyincede ağlar dedim, beşiğine koyunca ağlıyor dedi o zaman kucağını istiyor senin dedim

kv gece orda kaldı kendi annesi her fırsatta kaçıyor kadın bu durumda gezme derdinde neyse, kv kaynıma oğlum ben kalmıyım karın gerek yok dedi her zaman yanımda siz mi olacaksınız demiş, kaynımda anne yok uykusuzuz uyur kalırız sen kal gece demiş, kv ye sakın kalma dedim ama gitmiş kalmış, gece kv mi azarlamış, cutem memesini eliyle destekleyip vermiyor bebeğin ağzına doğru bırakıyormuş kolları yanda iki saat o şekilde kucağında tutuyormuş hem kucağa alıştırmış hem de yavrum memeyi tutmak için çabalıyormuş, kv kaç kere demiş kızım o kendi tutamaz destekle elinle diye, yok o arar kendi bulur diyormuş!!! Afedersin kedi yavrusu mu bu memeyi kendi bulacak!!! Kadın demiş yine kızım elinle destekle bak böyle diye bebeğin ağzına vermiş o da nasıl tutmuş kuzu, ayyy canım yandı diyormuş!! Kv de demiş şimdi alışana kadar acır ama bebek böyle rahat eder şimdi asıl emiyor yavru demiş, bu başlamış benim moralimi bozuyorsunuz emziriyorum ya işte, bana moral vereceğinize canımı sıkıyorsun falan demiş, kv de kötülüğüne mi diyorum ben demiş zaten gelmek kalmak istemiyorum kocan ısrar ettiği için geldim bundan sonra da kalmam, benim söylediklerime sinir olduğunu biliyorum yüzünü asıyorsun eşşek değilim anlıyorum ben demiş, herkes senin iyiliğine konuşuyor sen düşmanmışız gibi davranıyorsun demiş, kadını epey bir azarlamış, tabi kaynım uyuyor duymuyor, gece uykusuz kalıp bakan kv de utanmadan kadını azarlıyor, hadi emsene açsan tut memeyi uyuycam diyormuş bebeğe

akşam ilk gittiğinde de kv üstünü düzeltmek için koltukta yastığın üstüne doğru koymuş odaya bir girmiş sen napıyorsun yastığa yatırıyorsun dr yastık kullanmayın dedi demiş,kv sıçramış sesinden, kızım üstünü düzeltiyorum niye yastığa koyayım demiş, kaynımda ordaymış neyse ki nasıl konuşuyorsun öyle sen demiş, suratını asmış oturmuş

sabahta kaynımın yanında sağol babannesi uykusuz kaldın vs diye tatlı tatlı konuşuyormuş, resmen kocası yokken ayrı kocası varken ayrı tavır takınmış, çok üzüldüm kv ye, kadına çektirmeyen kalmadı, oğluna söyle anne bak dedim gece yaptıklarını mutlaka söyle seni azarlamak ne demek sen ne yaptın ki ona azarlıyor diye ben çıldırdım!!

bebek bunun elinden çok çeker cutem, hala kocası yokken annesine kv ye mama vermiycem ben emziricem diyormuş, derdi bebek değil emzirmiyor demesinler diye öyle söylüyor o kadar dertlisiydin niye düzgün emzirmiyorsun kollarım ağrıdı diye elinle memeyi bile tutmuyorsun!!!

o kadar yordu ki beni bir an önce taşınsınlar istiyorum ya da biz taşınalım o derece

Nukram canım Asımımıza şifa versin Rabbim

slm arkadaşlar ben bu ay hiç tedavi görmedim bu ay kendimi rahim filmi için hazırladım ama hala adetim gelmedi 3gün geçti hamile olabilirmiyim dün test yaptım evde negatif
3 gün geçmiş aslında isterseniz kan verin

ayyy dur cute heyecanlandırdın beniiii :) daha çok var doğuma, ay telaş yaptım yaaa.. vakti gelince ne yapacağım ben offf çok fazla heyecanlanıyorum galiba
kan testi yaptırın bence.
offf ya ne kadar zor bir kadın bu. allah akıl fikir versin valla, size de sabır...

Hepinize teşekkürler kızlar benim eşimde varikosel çıkmıştı amelıyta olması için 1 seneye yakın yalvardım ameliyat oldu ilaç içmesi için uğraştım içti ama düzensiz ve çabuk değerleri normale giderken bıraktı en son ne oldu bilmiyorum uğraşamıyorum ditye direk gidip tüp yaptıdım hemde 2 kez olmadı. Sonra normnal yolla deniyelim şuan donmuşlara maddiyat yok dedik ama ne yiyor ne içiyor madem normal yolla deniyelim diyorsun git biraz çaba göster git bi baktır değerlerine iyise bende bunı ye bunu iç diye uğraşmıyayım dimi seninle .neyse ben yine alttan alttan tatlı dille kandırayım eşimi bu ayda bal tarçın çörek otu yapacağım bakalım nolcak

amin canım amin

canım işin zor ama yaparsın tatlı dille pes etmek yok sakın, sen devam et söylemeye

merhaba canlar...
bi haftasonum var o da işinen gücünen geçiyor hic dinlenemiyorum ne diyeyim şükür halime.
bebisin kıyafetleri benim kıyafetleri yıkadım utuledim sardim bohçaya dolaba kaldırdım bi arada da cantalarimizi hazırlarim kalan eksiklerle.kendimi iyice hantal hissediyorum artik yoruluyorum nefes alamıyorum karnim buyudu egilemiyorum.az once merdivenlerden 5.kata çıktım asansörde tadilat var inanin kendime gelemedim nefes bitti devamli inip ciksam ne yapardım bilemiyorum merdiven çıkamıyorum...sipam da icerden hakkimdan geliyor ya ta yan taraflarimda bogrumde tekme atıyor ne işin var orda diyorum:) sipam yan duruyo bas sagda ayaklar solda.cok şükür bu günlere geldik....hamile canlar hepimiz de sağlıcakla kurtulalim inşallah...

eflalim canim ne iyi yapmis kv n yüzüne söylemekle. iyilik de yaramıyor nankörlük yapıyor . allah yavrunun yuzune baksın inşallah.

dgrpnr ve rose maşallah kilolarıniz gayet iyi sağlıcakla kurtulursunuz allahın izniyle.

merhaba kızlar nasılsınız?
süt sağma makinesi konusu açılmış ben medela nın mini olanını kullandım kızımda cok memnundum tavsiye edebilrim.
duha içinini rahatlamasına sevindim canımm
ecrin allh yardımcınız olsun canım.

ah duham hafta sonu deme yorgunluktan bittim resmen ama pazartesi herşey aynı sil baştan..Artık ev temizlemek filan zor geliyor.Rabbim yardımcımız olsun..

kızlar geçmişe azıcık göz attım.
haftasonu evde değildim yazamadım.
laftan anlamayan eşler arasında benimkide dahil.
dr.dan ikimiz içinde vitamin istedim.
ikimizede suya katıp içilen toz vitamin verdi.
resmen peşinde koşuyorum içsin diye.her içişinde bi daha içmem diyo

Aynen canım aynen biz bi hamile kalalım Allah'ın izniyle sonra onlar koşacak peşimizden

güle güle giyinin annesi kıyafetlerinizi, 5 kat çıkmak kolay mı duham tabi yorulursun
amin canım artık onla ilgili bir şey duymak istemiyorum daral geldi bana, emir her gün gitmek istiyor babannesine sıkıldığı için hayır diyemiyorum kuzuma, gidincede bu muhabbet oluyor, anne yıpratma kendini diyorum ama kadın çok verici duramaz ki, eşim hiç çekmemiş annesine

oldu deseydin çocuğuda tek yapıyım istersen kocacığım deseydin, pes etme hifam sonunda zafer senin olacak, ben ilişki günlerini yazıp yatak odasına asmıştım hadi hadi diye peşinde dolanmaktan daral gelmişti artık öyle olunca ben demeden oluyordu yoksa hep küsüyordum kaçıyordu yumurta şimdi de bir geçse hamileliğin diyor ohhhh canıma değsin az süründürmedi beni seninde oh diyeceğin gün gelecek inşaallah

Kızlar sabah çok güldüm, paşa bazen bana yatakta vuruyor sakınıyorum karnıma gelecek diye, ondan sonra benden bir şey istedi hatırlamıyorum,babasıda avucunu yala daha yapmaz annen dedi, o da geldi beni yalıyor ayy napıyorsun oğlum dedim babam yala dedi ya diyor babasıda oğlum mecazi anlamda dedim onu diyor, çocuk zeki dedik de o kadar değil yani hadi babası anlat bakalım ne demek mecazi anlam avucunu yalamak dedim, o da anlatıyor anlatırken cümlenin sonunda oh canıma değsin diyor yani annen sana dedi, bu sefer bizimki oh canına değsin ne demek baaabaaaaa içeri geçti onlar yavruma nasıl anlattı bilmem ben sabah sabah koptum ama

bu gunleri mumla arayacak... aldırma sen canim zor et içiceksin bunlari mecburen diycen...erkekler böylesini istiyor.
sagol canim inşallah.
ha ha... o akıllı bıdığı yerim ben. cok tatli be bu çocuklar.

ay bayıldım bu diyolağa yaaaa
Allah herkese böyle evlat versin (banada banada )

bu gunleri mumla arayacak... aldırma sen canim zor et içiceksin bunlari mecburen diycen...erkekler böylesini istiyor.

sagol canim inşallah.

ha ha... o akıllı bıdığı yerim ben. cok tatli be bu çocuklar.

çocuk olana kadar peşinden koşarım.çocuk olunca çocuğumun peşinde koşucam.
nerde faydalı şifalı şeyler varsa yavruma yediricem.
oda ilgisizlikten şikayet edicek oh canıma değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…