vesilen olsun canım inş. rabbim mucizesini göndersin sana...Tünaydın kızlar hepinize iyi pazarlar nasılsınız bakalım bıgün adetin 3 günü dn çörek otu bal tarçına başlıycaktım bugün başladım hafi hayırlısı
Firsatin varken gez yavrum...
hepinize iyi,mutlu, sağlıklı pazarlar:)))
burdaki çoğu kişi bebişli galiba:) Allah hepsine uzun ömür versin sağlıcakla..
sizi okyunca bebiş hakkatten zor iş galiba dedim kendimi çok yeterli görmüyorum ama olmadan da öğrenilecek bi şey değil sankibende en iyisi bol bol uyuyup gezeyim:)
ohh maşallah en iyisini yapıyorsun bebis doğunca epey bi eve kapanicaz zaten tadini çıkar.mutlu pazarlar kızlar
ecrin - inş bu ay meleğini getirir canım
deryaw - arkandan sırayla geliyoruz canım :)
eflalim -paşaların güle güle kullansınlar canım :)
ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ?
dün akşam kuzenimin nişanı vardı isteme söz nişan birarada oldu güzeldi :) biraz yoruldum tabi akşam ordan çıktık arkadaşlara gece oturması yapıyoruz haftada 1 oraya geçtik saat 1 de kalktık.. oradan ablamın ısrarıyla ablamda kaldık sabah 4.30 gibi yattık uykuuuumm vaaaar ablamın ikizlerden uyumak ne mümkün sabah 8.30 da ayaktaydık şimdide teyzeme gidicez kuzenim yurt dışına gidecek eşi orda.. ona veda yapıcas...
walla gezerken doğurmazsam iyidir
Canim yaşamadan bilemeyiz benim de gözüm korkmuyo degil hani ama anneler hep sevgisi yetiyor çekilen zorluklara degiyor diyorlar...seninde olsun ins tadina bakarsin:)hepinize iyi,mutlu, sağlıklı pazarlar:)))
sizi okyunca bebiş hakkatten zor iş galiba dedim kendimi çok yeterli görmüyorum ama olmadan da öğrenilecek bi şey değil sankibende en iyisi bol bol uyuyup gezeyim:)
amin canımmutlu pazarlar kızlar
ecrin - inş bu ay meleğini getirir canım
deryaw - arkandan sırayla geliyoruz canım :)
eflalim -paşaların güle güle kullansınlar canım :)
ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ?
dün akşam kuzenimin nişanı vardı isteme söz nişan birarada oldu güzeldi :) biraz yoruldum tabi akşam ordan çıktık arkadaşlara gece oturması yapıyoruz haftada 1 oraya geçtik saat 1 de kalktık.. oradan ablamın ısrarıyla ablamda kaldık sabah 4.30 gibi yattık uykuuuumm vaaaar ablamın ikizlerden uyumak ne mümkün sabah 8.30 da ayaktaydık şimdide teyzeme gidicez kuzenim yurt dışına gidecek eşi orda.. ona veda yapıcas...
walla gezerken doğurmazsam iyidir
yok canım ya öyle olsa ben ikinciye cesaret edermiydim:) hem da paşam çok zorluyorken benihepinize iyi,mutlu, sağlıklı pazarlar:)))
cutem seninki bir seneden az sürer rüzgarımız hızlı ya konuşmasıda hızlı olur derdini söyler annesine
Korkma yavrum..zor ama guzel. Anlatmanin tabiri yok. Yasamadan bilemezsin cnm. Ilk 1 yil cok zor diyr doktorlar. Sonrasi daha kolaylasiyrmus. Kaldi benim 5 ay 29 gunum
Senin ates grafigin cok farkli gidiyr. Kan testi yaptirmani tavsiye ederim cnm yumurta catlamis mi diye.
amin cutem inşaallah layıkıyla yaparım bu göreviSaol cnm.
Sen altindan kalkarsin kuzum. Masallah sana.
Farklo ol tabi. Rutin sıkıcıdir. Guzel olur kapi susleri..
Tum topikcanlar.
Hepinize sut pompasi almanizi tavsiye ediyrm. Ne geregi var diyenlerin agzina terlikle vurun
Suan 6.ayda ek gidaya gecince muhallebi veriliyr. Icine mama katiliyr. Ama anne sutu varsa mama yerine anne sutu ekleniyr. Yani ilk aydan itibaren az az da olsa sagip koydugunuz sutler, 6.aydan itibaren cokkkkk isinize yariyr. Hem bebeginiz bol anne sutu aliyr hem sutunuz artiyr hem de mamaya para vermeyip cebinize ekstra para koyuyorsunuz
Amin canım çok sagol kısmet artıkvesilen olsun canım inş. rabbim mucizesini göndersin sana...
tamam cutem. peki ne marka alalım yani elektrikli ya da normal mi pahalilari var iyi mi olur yoksa ne geregi var cüz i bi fiyatta olan da işimizi görür mü?... var mi onerecegin bi marka.Tum topikcanlar.
Hepinize sut pompasi almanizi tavsiye ediyrm. Ne geregi var diyenlerin agzina terlikle vurun
Suan 6.ayda ek gidaya gecince muhallebi veriliyr. Icine mama katiliyr. Ama anne sutu varsa mama yerine anne sutu ekleniyr. Yani ilk aydan itibaren az az da olsa sagip koydugunuz sutler, 6.aydan itibaren cokkkkk isinize yariyr. Hem bebeginiz bol anne sutu aliyr hem sutunuz artiyr hem de mamaya para vermeyip cebinize ekstra para koyuyorsunuz
tamam cutem. peki ne marka alalım yani elektrikli ya da normal mi pahalilari var iyi mi olur yoksa ne geregi var cüz i bi fiyatta olan da işimizi görür mü?... var mi onerecegin bi marka.
bence de çok gerekli, zaten benim şart çalışacağım için ama çalışmasaydım bile dediğin gibi çok faydalı.Tum topikcanlar.
Cnm benim. Hepinize faydasi olsun insallah.bence de çok gerekli, zaten benim şart çalışacağım için ama çalışmasaydım bile dediğin gibi çok faydalı.
ek gıda için paylaştığın bilgiler için çokk teşekkür ederiz canım benim, bir tanesin.
ecrincim allah yardımcın olsun bu yolda . çoook iyi anlıyorum. ayni benim eşim. ama pes etmedim yeri geldikce konuyu acmaktan usanmadim diye diye en sonunda tedavi de gördü(esimin rahatsizligi gereği ilac kullanması gerekiyordu)...ben bile gitsrm dr a tin tin beraber gidiyorduk her seyime şahit oluyordu. ne zaman gebe oldum gelmeyi bıraktı yibe zorluyorm geliceksin diye... erkekler biraz daha duyarsizlar malesef.biz kadınlara büyük gorev düşüyor...eşini guzel sözle ikna et.hatta kadindoguma beraber gidin dr un soylesin.dr a gitmesi gerektiğini tek tarafli olmadığını....mesela ben öyle yaptım esim cogu seyi bizzat dr dan duyunca yapti...allah kolaylık versin. sen hic canini sıkma inan vakti dolunca hersey oluyor allah nasip ediyor...İyi geceler kızlar az önce eşimle hastane konusunda tartıştım bira eşim en don değerleri ne öğrenmek istiyorum eşimde test vermemek için maddiyatı sorun yapıyor ama istediği biley olunca para sorun değil tabi gidip karttan çekip bi şekilde alıyor kaç aydır uğraşıyorum git git diye sonuçta bendr bişeyler için çabalıyorum emeklerin boşa gitsin istemiyorum bi Ara keçiboynuzu pekmezi yiyordu 10 gün kadar yefi bıraktı bide akşam yiyordu ton karınla onada kabul dedim yedinde akşam yesin onuda bıraktı doktorada gitmiyor niye gerşey için ben çabalıyorum yoruldum artık ya usandım hiçbir çabası yok neden hep ben hep ben çocuk konusunu biraz kafamdan atmak istiyorum artık tek taraflı olmuyor olmuyor olmuyor(((
Tum topikcanlar.
ohh maşallah en iyisini yapıyorsun bebis doğunca epey bi eve kapanicaz zaten tadini çıkar.
Canim yaşamadan bilemeyiz benim de gözüm korkmuyo degil hani ama anneler hep sevgisi yetiyor çekilen zorluklara degiyor diyorlar...seninde olsun ins tadina bakarsin:)
amin canım
doğurmazsın korkma:) gez gezebildiğin kadar tabi kendini yorma sakın
yok canım ya öyle olsa ben ikinciye cesaret edermiydim:) hem da paşam çok zorluyorken benibirbirinizin rutinine alışınca gezersinizde her şeyide yaparsınız
cutem seninki bir seneden az sürer rüzgarımız hızlı ya konuşmasıda hızlı olur derdini söyler annesineemir 9 aylıktı anne, baba, saat, Allah,top diyordu, oyyyy yerim dillerini şimdi de susturamıyoruz
amin cutem inşaallah layıkıyla yaparım bu görevi
yani farklı olmasaydım beni beğenmezdi değil mi bu adam
katılıyorum cutem bende çok faydasını gördüm çok kullandım emzirsem bile sağıp veriyordum aç kalmıştır diye
Tum topikcanlar.
canım devlet hastaneleri de yapıyor bu testi ücretsiz.. ahh bu erkekler ..... aslında düşünse bir sorun varsa da ona göre tedavi süreci başlar.. Allah yardımcın olsun canım sabret sen sıkma canını ara ara konuyu aç güzelce anlat konuşun hatta dr.a beraber gidin inş ikna edersin canımİyi geceler kızlar az önce eşimle hastane konusunda tartıştım bira eşim en don değerleri ne öğrenmek istiyorum eşimde test vermemek için maddiyatı sorun yapıyor ama istediği biley olunca para sorun değil tabi gidip karttan çekip bi şekilde alıyor kaç aydır uğraşıyorum git git diye sonuçta bendr bişeyler için çabalıyorum emeklerin boşa gitsin istemiyorum bi Ara keçiboynuzu pekmezi yiyordu 10 gün kadar yefi bıraktı bide akşam yiyordu ton karınla onada kabul dedim yedinde akşam yesin onuda bıraktı doktorada gitmiyor niye gerşey için ben çabalıyorum yoruldum artık ya usandım hiçbir çabası yok neden hep ben hep ben çocuk konusunu biraz kafamdan atmak istiyorum artık tek taraflı olmuyor olmuyor olmuyor(((
canını sıkma canım, erkekler maalesef bu konularda kendilerine toz kondurmaz ve tedaviyi kabul etmezler. ama sen tatlı dilinle her şeyi halledebilirsin.İyi geceler kızlar az önce eşimle hastane konusunda tartıştım bira eşim en don değerleri ne öğrenmek istiyorum eşimde test vermemek için maddiyatı sorun yapıyor ama istediği biley olunca para sorun değil tabi gidip karttan çekip bi şekilde alıyor kaç aydır uğraşıyorum git git diye sonuçta bendr bişeyler için çabalıyorum emeklerin boşa gitsin istemiyorum bi Ara keçiboynuzu pekmezi yiyordu 10 gün kadar yefi bıraktı bide akşam yiyordu ton karınla onada kabul dedim yedinde akşam yesin onuda bıraktı doktorada gitmiyor niye gerşey için ben çabalıyorum yoruldum artık ya usandım hiçbir çabası yok neden hep ben hep ben çocuk konusunu biraz kafamdan atmak istiyorum artık tek taraflı olmuyor olmuyor olmuyor(((
günaydın canım. iyiyim şükür sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız ?
ben 1 kilo daha almışım kendi caaanım tartıma göre toplam 11 kilo aldım...
dr.un tartısında daha fazla çıkıyorum tabi üstümde kıyafetler ve tok karnımla ...
canım üzülüyorsun haklı olarak ama bir çok erkek bu konuda böyle maalesef, sen sakın pes etme alttan gir üstten çık ikna et eşiniİyi geceler kızlar az önce eşimle hastane konusunda tartıştım bira eşim en don değerleri ne öğrenmek istiyorum eşimde test vermemek için maddiyatı sorun yapıyor ama istediği biley olunca para sorun değil tabi gidip karttan çekip bi şekilde alıyor kaç aydır uğraşıyorum git git diye sonuçta bendr bişeyler için çabalıyorum emeklerin boşa gitsin istemiyorum bi Ara keçiboynuzu pekmezi yiyordu 10 gün kadar yefi bıraktı bide akşam yiyordu ton karınla onada kabul dedim yedinde akşam yesin onuda bıraktı doktorada gitmiyor niye gerşey için ben çabalıyorum yoruldum artık ya usandım hiçbir çabası yok neden hep ben hep ben çocuk konusunu biraz kafamdan atmak istiyorum artık tek taraflı olmuyor olmuyor olmuyor(((
iyi canım çok ta almamışsıngünaydın kızlar nasılsınız ?
ben 1 kilo daha almışım kendi caaanım tartıma göre toplam 11 kilo aldım...
dr.un tartısında daha fazla çıkıyorum tabi üstümde kıyafetler ve tok karnımla ...
canını sıkma canım, erkekler maalesef bu konularda kendilerine toz kondurmaz ve tedaviyi kabul etmezler. ama sen tatlı dilinle her şeyi halledebilirsin.
günaydın canım. iyiyim şükür sen nasılsın?
ben de kendi tartıma göre 8.8, doktorun tartısına göre 10 olmuşumdur herhalde.
ben çok zayıftım daha fazla almam gerekiyordu, ama bu kadar alabiliyorum işte. seninki de normal, gayet güzel gidiyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?