- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Peki ilacı bıraktıktan sonra da düzenli adet gördünüz mü yumurtlama düzene girdi mi? Çok soru sordum Allah razı olsnmaşallah canım sana :) bende şuan 76 kiloyum 80 leri görmek istemiyorum
Glucophage ı ben evlenmeden önce kullanmıştım.. adetlerim düzensizdi 40-45 güne sarkıyordu. bu ilaçtan sonra düzene girmeye başladı. inş tedavinden sonra hamile kalırsın canım
Amin..
aslan pençesi hakkında bilgim yok maalesef ....
maşallah canım ne güzel çok almamışsın ben ilk 4 ayımda hızlı bir şekilde aldım sonrası 1- 1,5 kilo olarak ilerledi inş daha fazla almam...
saol canım ama korkuyorum son ay daha çok alınıyor diyorlar ablam son 5 haftasında 8 kilo almıştı
seninde kilo alışın çok güzel
inşşş saol canım son 1,5 ayda 1 kilo aldım inş böyle devam eder :)
ohh misss olmuş güle güle kullanın inş canım şimdiden hazırlaman iyi olmuş zaman geçtikçe enerjin tükeniyor..
maşallah kuzuma yerim ben onuuu
canım bende de pco vardı fakat hormon testlerim herşeyim normal çıkıyor ama usg de sol yum pco demişti dr.um.kesinlikle gebe kalmana engel deil. bak ben sol da yum yok sağ da tek gelişen yum ile gebe kaldım çok şükür ve ilaç vs kullanmadan...
daha öncelerde glucophage kullanmıştım gerçekten adetlerini düzenliyor şifa olsun inş sakın kafana takma
günaydın canım, olsun sonuç olarak yani toplamda normal kilo almışsın.günaydın güzellikler
aslan pençesini bilmiyorum ama ilaçla birlikte kullanma bence. zaten dr adetini düzenlesin diye ilaç vermiş.Hanımlar aslan pençesi hormonlaerı düzenlemede ve polikistik overde fayda sağlar mı?
bence yumurtan 16. gün değil. egg akıntıyı kaldırırsan çizgini muhtemelen 22. güne çekecektir.günaydın herkese;
kızlar kafam çok karıştı yardımınızı rica ediyorum. Ateş tablom aşağıdaki gibi. 3 ay öncesine kadar adet döngüm 28 di. Kimyasal gebelik geçirdim sonrasında son 2 adetim 31 günlük döngülerdeydim. Adet olmadım hala. Dün gebelik testi yaptım negatif. Bugün ovulasyon testi yaptım, sabah idrarından sonraki 1 saat sonra herhangi bir yeme içmeye dikkat etmeksizin pozitif çıktı. Grafik yorumlamada iyi olan arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim. bir kaç gün daha bekleyeyim mi yarın kan testi yaptırayım mı? Öyle aman aman bir gebelik belirtim yok bu arada
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/50759d/">My Ovulation Chart</a> || <a href="http://www.fertilityfriend.com" style="font-size:smaller;" >Ovulation Calendar</a>
Bence 22.gun yumurtlamissinuz ve adetiniz geliyr.günaydın herkese;
kızlar kafam çok karıştı yardımınızı rica ediyorum. Ateş tablom aşağıdaki gibi. 3 ay öncesine kadar adet döngüm 28 di. Kimyasal gebelik geçirdim sonrasında son 2 adetim 31 günlük döngülerdeydim. Adet olmadım hala. Dün gebelik testi yaptım negatif. Bugün ovulasyon testi yaptım, sabah idrarından sonraki 1 saat sonra herhangi bir yeme içmeye dikkat etmeksizin pozitif çıktı. Grafik yorumlamada iyi olan arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim. bir kaç gün daha bekleyeyim mi yarın kan testi yaptırayım mı? Öyle aman aman bir gebelik belirtim yok bu arada
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/50759d/">My Ovulation Chart</a> || <a href="http://www.fertilityfriend.com" style="font-size:smaller;" >Ovulation Calendar</a>
Sen de super yorumlamissin cnm.günaydın canım, olsun sonuç olarak yani toplamda normal kilo almışsın.
aslan pençesini bilmiyorum ama ilaçla birlikte kullanma bence. zaten dr adetini düzenlesin diye ilaç vermiş.
bence yumurtan 16. gün değil. egg akıntıyı kaldırırsan çizgini muhtemelen 22. güne çekecektir.
adet geliyor gibi görünüyor. bugün yarın gelir yani.
cute daha iyi yorumlar, Rüzgar paşadan vakit bulunca gelir ve mutlaka yazar sana
bence yumurtan 16. gün değil. egg akıntıyı kaldırırsan çizgini muhtemelen 22. güne çekecektir.
cute daha iyi yorumlar, Rüzgar paşadan vakit bulunca gelir ve mutlaka yazar sana
Bence 22.gun yumurtlamissinuz ve adetiniz geliyr.
11.00dan once ve 20.00 den sonra yapilan ovulasyon testleri hata verir.
bebiş büyüfdükçe yorgunluk,halsizlik artıyor demkki canım.slm kızlar epeydir girmiyordum çünki çok ama çoookk yorgun hissediyorum,hiçbirşey yapmasamda hep yorgunum neolacak bu halim,ben diyer hamileliklerimde deli gibi iş yapar koştururdum,buarada toplam 13 kilo almışım,ama tok ve idrara sıkışıktım o sırada yani 1 kilosunu çıksak 12 olmuş,daga dogoma 8 hafta var ooooo yandım ben,ama çok fazla şişiyorum günün her saati bacaklarım davul gibiyim,yarında randevum var kızımı görücem
amiiiin canım:)ay bayıldım bu diyolağa yaaaa
Allah herkese böyle evlat versin (banada banada)
çocuk olana kadar peşinden koşarım.çocuk olunca çocuğumun peşinde koşucam.
nerde faydalı şifalı şeyler varsa yavruma yediricem.
oda ilgisizlikten şikayet edicek oh canıma değsin
yaz canım bende sen gibiydim çünkü:)aaa çok mantıklı
bende ilişki günlerini yazıp asıyım.
habersiz misafir gelirde görürse düşünemiyorum bile
geçen ay kafasında tutmaya çalışıyodu.tabi aklında tutamadı 3 gün geciktirdi unuttu
ben öyle peşinde koşamıyorum.hem utanıyorum hem de kızıp küsüyorum.
bu yazma işi iyi olucak
mesele çocuk olmasa haftada bir yeter bana
canım pkolu olup gebe kalan çok moralini bozma sakın sen inşaallah tez vakitte gebe kalırsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim ve PKO tescillendi toparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Tecrübelerinizi de paylaşır mısınız pkolu anne var mı??
canım ilkler kolay oluyor aradan zaman geçti tabi daha çok yorulursunslm kızlar epeydir girmiyordum çünki çok ama çoookk yorgun hissediyorum,hiçbirşey yapmasamda hep yorgunum neolacak bu halim,ben diyer hamileliklerimde deli gibi iş yapar koştururdum,buarada toplam 13 kilo almışım,ama tok ve idrara sıkışıktım o sırada yani 1 kilosunu çıksak 12 olmuş,daga dogoma 8 hafta var ooooo yandım ben,ama çok fazla şişiyorum günün her saati bacaklarım davul gibiyim,yarında randevum var kızımı görücem
slm canlar nasılsınız?
ben iyiyim bugunlerde enerjim üstümde ,oğlumda bugün kıpır kıpır hareket ediyor çok şükür rabbime..Cuma kontrolüm var bakalım ne durumdayız..
DERYAW dAN haber var mı?Merak ettim.
Selam kızlar bir kaç gün yokum merak etmeyin arada girmeye çalışırım yinede inşaallah:)
dün bütün gün kasılmam oldu bebeğimde çok çok hareketliydi dedim doğurucam, akşam süt içmiştim yanmam geçsin diye ondan mı oldu bilmem koltukta uyumuşum bir uyandım midemde şiddetli bir ağrı sırtıma vuruyor çok fenaydı o halde sızıp kalmışım geçti şükür, benden haberler böyle öpüyorum sizleri
slm kızlar epeydir girmiyordum çünki çok ama çoookk yorgun hissediyorum,hiçbirşey yapmasamda hep yorgunum neolacak bu halim,ben diyer hamileliklerimde deli gibi iş yapar koştururdum,buarada toplam 13 kilo almışım,ama tok ve idrara sıkışıktım o sırada yani 1 kilosunu çıksak 12 olmuş,daga dogoma 8 hafta var ooooo yandım ben,ama çok fazla şişiyorum günün her saati bacaklarım davul gibiyim,yarında randevum var kızımı görücem
slm canlar nasılsınız?
ben iyiyim bugunlerde enerjim üstümde ,oğlumda bugün kıpır kıpır hareket ediyor çok şükür rabbime..Cuma kontrolüm var bakalım ne durumdayız..
DERYAW dAN haber var mı?Merak ettim.
amin inş..Ikiniz de guzel haberlerle gelin insallah...
Peki
Peki ilacı bıraktıktan sonra da düzenli adet gördünüz mü yumurtlama düzene girdi mi? Çok soru sordum Allah razı olsn
günaydın canım, olsun sonuç olarak yani toplamda normal kilo almışsın.
aslan pençesini bilmiyorum ama ilaçla birlikte kullanma bence. zaten dr adetini düzenlesin diye ilaç vermiş.
evet düzene girdi ayda 1 regl oluyordum.. ne demek canım sendende razı olsun
ret canım saol sanada maşallah foto süperr :)
geçmiş olsun canım. sonu guzelmis şükür ki . önemli bi sağlık problemi olmasında ferhanimixin inş. sen nasılsın canim alistin mi anneliği...merhaba kizlar son 1 2haftamin stresini anlatayim..
ferhani her ay dk.u gelip evde kontrol ediyo her sey yolunda dedi gel diger dk.lar baksin..gittik biz travmatolok diyoruz bilmiyorum siz ne diyorsunuz o dk ayaginin buklumleri assimmetrik dedi cati kaymasi ola bilir ve dogumdan cikik ols bilir uzmana gosterin dedi..cok korktum ne olucak bu ne demek cikik olsa aglamazmi diye sorguladim ama uzmanin gelmesini beklefik 1hafta..baskalarindan sorduk boyle bisey yasayan vardi duyan duymayan herkes en kotu olaylari anlatdi bazilari ameliyyatlik olmus falan..sonunda dun gitdik ve rontgen cekdi cok az kayma varmis bacaklarini mesafeli tutmaniz gerek dedi..korse gibi bisey verdi 1hafta sonra basla kullanmaya dedi..boyle iste kucuk sorunmus sukur 1 2aya gecicekmis..
alistim canim cok sukur..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..kimseyi evlatla sagligiyla sinamasin cok buyuk korku..geçmiş olsun canım. sonu guzelmis şükür ki . önemli bi sağlık problemi olmasında ferhanimixin inş. sen nasılsın canim alistin mi anneliği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?