Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlar hafta sonu tabi uyuyabilenler uyuyor:) bebişliler ayaktadır:)

Dün biraz alışveriş yaptık eymenime bir iki parça bir şey aldım, benim kuzum kışa denk geliyor e abisinin çoğu kıyafeti olmayacak doğumdan sonra çıkar ortaya eksiğimiz:)

Emirimede nevresim aldık, kitap aldık, jetonlu parka götürdük, güzel bir gündü diyelim:)

Birde bebek süsü malzemesi alabilsem, ne gerek var kociş buna da ne gerek var diyor her zaman ki gibi:)

canım az kalmış ay deryam çok merak ediyorum köfte dudaklını:) inşaallah her şey gönlünce olur güzel mutlu bir doğum olur

ellerine sağlık canım birde çekmişsin tek tek
Sifa olsun, kan can saglik olsun cnm kuzulara...

Dun kontrolu vardi yusufun. Cok sukur fiziksel.gelisimi tam 1 yasa esit cikti
Sadece kalbin de masum üfürüm var dedi..zamanla gecermis. Takip.edecegiz.

Ben biraz tirlaktim. Persembe aksam bayilma noktasina gelmistim. Kendimi kotu hissettim..dr.a sordum. Cok normal dedi. Bebek bakmak ciddi anlamda zor dedi. Bol sekerli hosaf ve ayran ic dedi.

Iyi gunler de kullanin cnm. Insallah alabilirsin istedigin herseyi.

maşaallah süphanallah annesi çok güzel bakıyorsun oğluna tebrik ediyorum seni herkes senin gibi anne olsa keşke

Üfürümde geçer tabi canım bir çok bebekte oluyormuş Rabbim şifa versin kuzuya

Eee dr doğru demiş doğru söze ne denir, çok çok zahmetli bebek bakmak gerçekten, bakalım iki ay sonra ben ne olacağım, eymenden yana değil emirden yana korkularım benim
Iyi gunler de kullanin cnm. Insallah alabilirsin istedigin herseyi.

sağol canım amin, alamazam yapamazsamda üzülmüycem amaaaan dedim artık

eşim ne gerek var herkesten farklı olmak zorundamısın gibi saçmalar sürekli, bizde öyle kapı süsü bebek şekeri pek yapılmaz tuhaf gelir herkese, banane herkesten değil mi ama ben istiyorum, en azından kapı süsünü yapıcam emirede yapıcam iki kardeşin oda kapılarına asarım fena mı:) isimlerini yazıp yapıcam keçeden de bakalım alabilirsem, olmadı netten alıcam eşimle gezmek yoruyor beni

yok cutem, bugün 38+0 olduk ya, eğer sezeryana karar vermezsem bu hafta yapacak heralde, birşey demedi o konuda doktor
oyy deryam sayili gunler bitmiş . saglikla kolay doğum olsun mis kokulunu kucağına al ins.
ellerine sağlık canım. o gunlere gelirsek ins cokkk laxim olcak.
gunaydin evet canim şu an bebiş siz olarak 10 a kadar uyumusum.
aldıklarınizi guzel günlerde ağız tadiyla kullanin canim.
eşlere bakarsan hep ne gerej var zaten. ben yapacak olsaydım benim odun koca da inan ne gerek var derdi . yapmıycam sesi çıkmıyor.
maşallah Barekallah rüzgar yusuf a. allahım nazardan korusun sağlık afiyet versin ins.
e canim ruzgara bu kadar iyi bakmak kuvvet istiyor. normal ama seninde kuvvetli beslenmen laxim bol bol yiycen cutem...

Günaydın güzel yureklilerim:)
sana da canım

tadını çıkar duham uyu bolca:)

amin canım inşaallah nasip olur kullanmak

zaten heves bırakmadı ki duham yapacak malzeme elimin altında olsa dinlemezdim onu ama onunla gidip almak zorundayım

62 günüm kalmış oyyyy 10 günü çıkar 50 gün:)

az kaldiii....sorma eflalim her gun sabah namszdan sonra ilk işim takvimimi okumak oluyo onceden saat 12 den sonra degisiyordu o zaman okuyordum gece. kk degisiklikten sonra sabah olmaya başladı....bana da dr 20 ocak dedi çıkar 10 gun 70 gun kaldi yavruma kavuşmama hayırlısiyla bi kavussaydik yavrularımuza.

az kaldı duham az:) bir bakmışız kucağımızda yavrumuz:)

Tünaydın kızlar hepinize iyi pazarlar nasılsınız bakalım bıgün adetin 3 günü dn çörek otu bal tarçına başlıycaktım bugün başladım hafi hayırlısı

Tünaydın kızlar hepinize iyi pazarlar nasılsınız bakalım bıgün adetin 3 günü dn çörek otu bal tarçına başlıycaktım bugün başladım hafi hayırlısı
hadi şifa olsun canım inşaallah

mutlu pazarlar kızlar
ecrin - inş bu ay meleğini getirir canım
deryaw - arkandan sırayla geliyoruz canım :)
eflalim -paşaların güle güle kullansınlar canım :)
ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ?
dün akşam kuzenimin nişanı vardı isteme söz nişan birarada oldu güzeldi :) biraz yoruldum tabi akşam ordan çıktık arkadaşlara gece oturması yapıyoruz haftada 1 oraya geçtik saat 1 de kalktık.. oradan ablamın ısrarıyla ablamda kaldık sabah 4.30 gibi yattık uykuuuumm vaaaar ablamın ikizlerden uyumak ne mümkün sabah 8.30 da ayaktaydık şimdide teyzeme gidicez kuzenim yurt dışına gidecek eşi orda.. ona veda yapıcas...
walla gezerken doğurmazsam iyidir

Firsatin varken gez yavrum...

hepinize iyi,mutlu, sağlıklı pazarlar:)))
burdaki çoğu kişi bebişli galiba:) Allah hepsine uzun ömür versin sağlıcakla..
sizi okyunca bebiş hakkatten zor iş galiba dedim kendimi çok yeterli görmüyorum ama olmadan da öğrenilecek bi şey değil sanki bende en iyisi bol bol uyuyup gezeyim:)

Korkma yavrum..zor ama guzel. Anlatmanin tabiri yok. Yasamadan bilemezsin cnm. Ilk 1 yil cok zor diyr doktorlar. Sonrasi daha kolaylasiyrmus. Kaldi benim 5 ay 29 gunum

Senin ates grafigin cok farkli gidiyr. Kan testi yaptirmani tavsiye ederim cnm yumurta catlamis mi diye.

Saol cnm.
Sen altindan kalkarsin kuzum. Masallah sana.

Farklo ol tabi. Rutin sıkıcıdir. Guzel olur kapi susleri..

oyyy ne güzel az kalmışşş 5 ay neki çok çabuk büyüyo gözüküyolar dışardan tabii :) evet arkadaşımda 1 seneden sonra derdini ifade ettiği için kolay oluyo demişti ..yerim onu ben maşallah
ahhh canım valla bende merak ediyorum çatlamış mı diye ilişkiden soğudum çünkü sabah 8 de işe gidiyorum 4 de geliyorum öğleden sonra da almazlar diye hiç gitmedim ultrasyonla felan gözükmuyo mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…