Esinin gozune gozluk almak lazim cnksağolun kızlar
eşim farketmedi bile
saçlarım koyu kahveydi çikolata kahve yaptım
eee aynısı olmuş dedi
Cnm. Nesdeme sordum yazmis adacayini.şifa olur inşaallah canlar.
ilk günleri başlayamadım ama akşamları bitkiçayı içerken içine adaçayıda koyuyodum.
ama içine bal koyuyorum.
Cnm. Nesdeme sordum yazmis adacayini.
Canım adetin ikinci gunu başlıcak
Günde bi kupa kaynamuş suya bi dal atsın
5dk bekletip çıkarıp içsin
Adetin 12.gunune dek
sen yaziyorsun ben kopyaliyorum canim helal et.... cok tesekkur ederim..Daha muhallebiye baslamadim cnm. Ama devam sutunu verme. Sagma makineni yengenden al ve kendi sutunle yap. Durduk yere mama tarzi seyler yedirme cnm. Bende ki tarifi ekliyrm seker. Biz meyve puresi kismini bitirdik 3 gun kuralina gore. Sebze corbasindayiz.
Yulafli cnm. Pirinc unu vermeyin deniyr.
2 corba kasigi tam yulaf unu ile 1/3 su bardagi suyu pisir. Iliyinca 1/3 anne sutu ekle cnm. Bu kadar.
Her kullanim oncesi yulaf ununun tadina bak. Cabuk aciyrmus. O zaman bozuk demekmis. Buzdolabinda sakla cnm. Istersen pirinc unu da kullanabilirsin tabiki.
gonlunce kullan hifa..Insallah ben de bI cesaret edib boyarim..daha kendi sacim hic boya yok degisiklik istiyorum ama renge karar veremiyorum..kızlar görümcem vardı bugün.saçımı boyadı.rengini çikolata kahve yaptık.çok iyi değildi değişiklik
ooyyy masallaahh kuzuya..Insallah hic bi sorun cikmaz cnm..dr dan geldim şükür gidebildim dr uma...oglani büyütmüşsun diyor. maşallah yüzünü gösterdi hocam tombis degilmi dedim evet tombis bi bebek dur bi kilosuna bakalım dedi 1400 gr haftasiyka uyumlu.suyum biraz fazlaymis cok degil şekerden supheleniyoruz bu durumda ama yaptirmissin sıkıntı yok. takip edicez dedi.sag.bobregim de büyüme devam ediyor ciddi boyutta değilmiş henüz ins sıkıntısiz atlatirim.
bu kiz cidden normal degil..Rabbim akil fikir insaf versin..nasil kilo almaz en cok almasi gereken zaman simdi..offf o bebegin gunahi ne yaaa Rabbim kendi korusun Insallah..annesinden hayir yok belli..Eltimden haber, bebek daha kilo almamış 150 gr almış dr çok az demiş, heralde yalnızken vermiyor mamayı
Kv me bağırmıştı ya kaynım fırçalamış hem de çok fena, sen nasıl anneme bağırırsın öyle senin için ne yapacağını şaşırıyor her işini yapıyor ben senin ailene saygısızlık yaptım mı hiç sen böyle karşılık veriyorsun falan demiş, bu hemen ağlıyormuş her şeye, kaynım söylemiş anneme yani her şeye ağlıyor şimdi de bunu çıkardı diye
Gece sabaha kadar ağlamış kp duymuş hep kaynım eltime bağırmış sürekli çünkü bebek ağlıyor hanım oturuyor!!!
Kv gitmiyordu hiç gitsede yapmıyor işini artık, sabah inmiş kadın hasta hasta yine bu hanım uyumuş annemde bebeğe bakmış
Birde bunun babası kardeşleri çok sigara içer öyle ki benim ev en üstte onlar birinci katta bütün koku bizim eve çıkıyor anlayın siz!! Kaynımda babasına baba bebeğin yanında sigara içmeyin elinizi yıkayın öpmekte yok dr dedi demiş, bu eltide ağlamış sen babama niye öyle dedin diye
Hıım birde :) annesi çekti gitti kadın bir gün zor duruyor hemen eve kaçıyor gezmeye gidiyor,annem kalacak annem kalacak diyordu anneside kendi keyfinde
amin canım amin inş. :)son adetimiz olur inşaallah
Helal olsun ne demek.sen yaziyorsun ben kopyaliyorum canim helal et.... cok tesekkur ederim..
gonlunce kullan hifa..Insallah ben de bI cesaret edib boyarim..daha kendi sacim hic boya yok degisiklik istiyorum ama renge karar veremiyorum..
ooyyy masallaahh kuzuya..Insallah hic bi sorun cikmaz cnm..
bu kiz cidden normal degil..Rabbim akil fikir insaf versin..nasil kilo almaz en cok almasi gereken zaman simdi..offf o bebegin gunahi ne yaaa Rabbim kendi korusun Insallah..annesinden hayir yok belli..
Isaretle cnmiyi akşamlar kızlar napıyorsunuz bakalım benim bugün çok hafif kremsi akıntım var çizelgeye işaretlesem mi ?
Hangisini işaretleyeceğim canımIsaretle cnm
Hangisini işaretleyeceğim canım
canım ben 2sene önce kullandım 6-8 ay arası sonra bıraktım eşimin değerleri kötüydü amelıyta oldu varkosel sonra düzeldi ama 2kez tüp yaptırdık olmadı şuan değerleri ne durumda bilmiyorum bende ikna edemedim doktora gitmeye ama keçiboynuzu yediriyorum bende 2 gün önce tekrar başaldım glukofene bakalım sonuç nolcak 2 ay öncede soğan kürü yaptım[/QUOTE]Senin glukofenlemi düzene girdi? ilaçla birlikte kistlerinde azalma var mı? Bende yeni başladım 2gün oldu. Ama bu ilacı 6ay kullanabiliyormuşuz. Gebelik elde edilmezse yumurta takibi dedi doktor. Eşin gitti mi sperm testine? Ben ikna edemiyorumAllah yardımcımız olsun.
canım ben 2sene önce kullandım 6-8 ay arası sonra bıraktım eşimin değerleri kötüydü amelıyta oldu varkosel sonra düzeldi ama 2kez tüp yaptırdık olmadı şuan değerleri ne durumda bilmiyorum bende ikna edemedim doktora gitmeye ama keçiboynuzu yediriyorum bende 2 gün önce tekrar başaldım glukofene bakalım sonuç nolcak 2 ay öncede soğan kürü yaptım
Sagol canımC yani creamy.
Canım yanlış görmüyorsam adetin 15 günü ff çizgiyi çekmiş yımurtlaman olmuş bence ben pek bilmiyorum yeniyim ama bilen kuzlar yazar sana canım
Hayır canım düzenli değildi şu son 3 4 aydır düzenli geçen ay kesin yumurtladım çünkü incir klomen yaptım ve ateşke aynı gitti soğan iç canım faydası var ben çok kilo aldım tedavide vermeye çalışıyorum ama yokBen soğan kürünü hep yapmayı düşünüyorum. Glukofeni bıraktıktan sonra da düzenli miydi yumurtlaman? Ne yapacağımı bilmiyorum bu pkoyla
canım ne olur aksatma, hakikaten saçmaladın sanki. bir şey yoktur umarım da olsa bile erkenden çözülür işte.canım yavaş yaparsan olabilir ama bence de dr a sor sen
canım Allah kolaylık versin
oyy kıyamam inşaallah ateşlenmez
canım şikayet edebilirsin halk sağlığı müdürlüğüne ya da aile hekimini değiştirme hakkın var bu durumda otomatik olarak ebende değişiyor, haddini bildir şikayetler dikkate alınıyor
canım ablama çok şey denendi onun durumu farklıydı
hadi bakalım bereketli günlerde gelsin bebiş:)
canım bilemiyorum sancım var sürekli korkuyorum dr a gidicem de olumsuz bir şey der diye kaçıyorum tabi ki saçmalıyorum
hıçkırması çok güzel dün hıçkırıyordu görümceme dokundurttum nasıl gülüyor kv de aaa hıçkırıyor demek benimkilerde hopluyordu ben bilmiyordum hıçkırık olduğunu diyor
bu halde ders anlatmakta zor olur canım
maşaallah oğluna canım sevindim gidebilmene
belinden kasığına vuran şey kasılma sancısı olabilir mi acaba canım? böbrek kasığa vurur mu bilmem.Kızlar bu böbrek işi nasıl belirti veriyor, afff kaç gündür sancım var benim belimden kasığıma vuruyor böbrekten şüpheleniyorum dr idrar istedi veremedim bir türlü, kasılma sancı özellikle geceleri korkuyorum ben niye böyle acemilik yaşıyorsam
bu kadın çıldırmış olmalı canım. söyleyecek söz kalmadı artık yani.Eltimden haber, bebek daha kilo almamış 150 gr almış dr çok az demiş, heralde yalnızken vermiyor mamayı
Kv me bağırmıştı ya kaynım fırçalamış hem de çok fena, sen nasıl anneme bağırırsın öyle senin için ne yapacağını şaşırıyor her işini yapıyor ben senin ailene saygısızlık yaptım mı hiç sen böyle karşılık veriyorsun falan demiş, bu hemen ağlıyormuş her şeye, kaynım söylemiş anneme yani her şeye ağlıyor şimdi de bunu çıkardı diye
Gece sabaha kadar ağlamış kp duymuş hep kaynım eltime bağırmış sürekli çünkü bebek ağlıyor hanım oturuyor!!!
Kv gitmiyordu hiç gitsede yapmıyor işini artık, sabah inmiş kadın hasta hasta yine bu hanım uyumuş annemde bebeğe bakmış
Birde bunun babası kardeşleri çok sigara içer öyle ki benim ev en üstte onlar birinci katta bütün koku bizim eve çıkıyor anlayın siz!! Kaynımda babasına baba bebeğin yanında sigara içmeyin elinizi yıkayın öpmekte yok dr dedi demiş, bu eltide ağlamış sen babama niye öyle dedin diye
Hıım birde :) annesi çekti gitti kadın bir gün zor duruyor hemen eve kaçıyor gezmeye gidiyor,annem kalacak annem kalacak diyordu anneside kendi keyfinde
şifa olur inşallah canım.şifa olur inşaallah canlar.
ilk günleri başlayamadım ama akşamları bitkiçayı içerken içine adaçayıda koyuyodum.
ama içine bal koyuyorum.
ya 18 ya da 19. gün yumurta, bir kaç güne kesinleşir canım. ateş düşmezse çizgini değiştirir ff.
sen yaziyorsun ben kopyaliyorum canim helal et.... cok tesekkur ederim..
gonlunce kullan hifa..Insallah ben de bI cesaret edib boyarim..daha kendi sacim hic boya yok degisiklik istiyorum ama renge karar veremiyorum..
ooyyy masallaahh kuzuya..Insallah hic bi sorun cikmaz cnm..
bu kiz cidden normal degil..Rabbim akil fikir insaf versin..nasil kilo almaz en cok almasi gereken zaman simdi..offf o bebegin gunahi ne yaaa Rabbim kendi korusun Insallah..annesinden hayir yok belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?