Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şifa olur inşaallah canlar.
ilk günleri başlayamadım ama akşamları bitkiçayı içerken içine adaçayıda koyuyodum.
ama içine bal koyuyorum.
Cnm. Nesdeme sordum yazmis adacayini.

Canım adetin ikinci gunu başlıcak
Günde bi kupa kaynamuş suya bi dal atsın
5dk bekletip çıkarıp içsin
Adetin 12.gunune dek

sen yaziyorsun ben kopyaliyorum canim helal et.... cok tesekkur ederim..

kızlar görümcem vardı bugün.saçımı boyadı.rengini çikolata kahve yaptık.çok iyi değildi değişiklik
gonlunce kullan hifa..Insallah ben de bI cesaret edib boyarim..daha kendi sacim hic boya yok degisiklik istiyorum ama renge karar veremiyorum..

ooyyy masallaahh kuzuya..Insallah hic bi sorun cikmaz cnm..

bu kiz cidden normal degil..Rabbim akil fikir insaf versin..nasil kilo almaz en cok almasi gereken zaman simdi..offf o bebegin gunahi ne yaaa Rabbim kendi korusun Insallah..annesinden hayir yok belli..

Helal olsun ne demek.

BILGI DUZELTME..

dun muhallebi icin yulaf demistim. Dr.un verdigi sma kitapciginda 8.ayda yulaf unu kullanin diyr. O nedenle mecbur pirinc unu kullanacagim kizlar.

iyi akşamlar kızlar napıyorsunuz bakalım benim bugün çok hafif kremsi akıntım var çizelgeye işaretlesem mi ?

canım ben 2sene önce kullandım 6-8 ay arası sonra bıraktım eşimin değerleri kötüydü amelıyta oldu varkosel sonra düzeldi ama 2kez tüp yaptırdık olmadı şuan değerleri ne durumda bilmiyorum bende ikna edemedim doktora gitmeye ama keçiboynuzu yediriyorum bende 2 gün önce tekrar başaldım glukofene bakalım sonuç nolcak 2 ay öncede soğan kürü yaptım[/QUOTE]

Ben soğan kürünü hep yapmayı düşünüyorum. Glukofeni bıraktıktan sonra da düzenli miydi yumurtlaman? Ne yapacağımı bilmiyorum bu pkoyla

Ben soğan kürünü hep yapmayı düşünüyorum. Glukofeni bıraktıktan sonra da düzenli miydi yumurtlaman? Ne yapacağımı bilmiyorum bu pkoyla [/QUOTE]
Hayır canım düzenli değildi şu son 3 4 aydır düzenli geçen ay kesin yumurtladım çünkü incir klomen yaptım ve ateşke aynı gitti soğan iç canım faydası var ben çok kilo aldım tedavide vermeye çalışıyorum ama yok bu kürlerle 67 buldum sıkı bi diyete girmem lazım sen kaç kilosun kilo problemi olup zayıflayınca da hamile kalan çok

Ben soğan kürünü hep yapmayı düşünüyorum. Glukofeni bıraktıktan sonra da düzenli miydi yumurtlaman? Ne yapacağımı bilmiyorum bu pkoyla
Hayır canım düzenli değildi şu son 3 4 aydır düzenli geçen ay kesin yumurtladım çünkü incir klomen yaptım ve ateşke aynı gitti soğan iç canım faydası var ben çok kilo aldım tedavide vermeye çalışıyorum ama yok bu kürlerle 67 buldum sıkı bi diyete girmem lazım sen kaç kilosun kilo problemi olup zayıflayınca da hamile kalan çok[/QUOTE]

Benim kilo problemim yok ama göbeğim var biraz. 162boy 58kiloyum. Doktor karın bölgeni incelt dedi. Glukofene ne kadar ara verdin cnm belli bir süresi var mı aranın? Ben ateşten anlıyırdum genelde 20 24. Günler arası yumurtladığımı.inş bu ilaç işe yarar da biraz olsun kistlerimden kurtulurum Allah versin şifamızı inş yavrularımıza kavuşuruz çok bekletmezler cnm ama bence adetten sonra soğan kürüne devam.

canım ne olur aksatma, hakikaten saçmaladın sanki. bir şey yoktur umarım da olsa bile erkenden çözülür işte.
eskilerin bir şeyden haberi yokmuş gerçekten, ben de anneme soruyorum nasıldı ne oldu diye hiiiiççççç haberi yok

belinden kasığına vuran şey kasılma sancısı olabilir mi acaba canım? böbrek kasığa vurur mu bilmem.
benim de böbreklerim ağrıyor arada ama sadece belimdeki boşluklar ağrıyor. bilemedim şimdisen çok ihmal ettin kendini ama
bu kadın çıldırmış olmalı canım. söyleyecek söz kalmadı artık yani.
şifa olur inşaallah canlar.
ilk günleri başlayamadım ama akşamları bitkiçayı içerken içine adaçayıda koyuyodum.
ama içine bal koyuyorum.
şifa olur inşallah canım.
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae

Kızlar yorumlarmisiniz
Bugün mu çatlayacak acaba
ya 18 ya da 19. gün yumurta, bir kaç güne kesinleşir canım. ateş düşmezse çizgini değiştirir ff.

bende bu yaşıma kadar hiç boyatmadım.değişiklik istediğimde hep kestirirdim.
saçımı çikolata kahve yaptım.hem çok zıt bi renk değil.dikkatli bakmayan anlamaz bile.
sende saçına yakın bi tonda deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…