Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estagfurullah cnm helal olsun ne demek.
Sepetteki 1 curuk elma herseye yetiyr. Bu kadar sikayetciyse gelmesin kursa. Ilim yapmaya gelip fitne fesat sokmak hic hos degil. Kolay gelsin cnm. Velahavle de...karnindaki minis icin.
aynen canim ne niyetle geliyor bilmiyorum. mahallede de pek kimseyle anlaşamayan bi ihtiyar.herkes aksi kadin diye biliyor idaresi zor....bi kac gundur gelmiyor gelmediği halde zarar veriyor hala gelenlerin aklını celiyor cok yazik ahirette bunun vebalini nasil verecek.ortada ogrencilerimle huzurumuzu bozacak bi problem yok ben göremiyorum gerçekten bu ihtiyar nerden çıkarıyor aklim almıyor...zaten hep okuyorum kendime Allahim sen sakinlik ver diye hep dua ediyorum. daha neler neler ama basinizi agrittigima degmez Allah a havale ediyorum.

Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük:KK43: idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum:KK43: kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti

canım geçmiş olsun yaa.
ihmal etme.kv haklı olabilir.yada böbreğine baskı filan yapıyo olabilir.
inşaallah çabucak geçer sıkıntıların.

aminnn . hanımlari idare etmek o kadar zor ki. bi ihtiyar teyzemiz ortalığı karıştırıyor. kursa dogalgaz yapildi.bu teyze uc kuruş hayir yapti güya tum hukumranligi uzerine aldi(bir de hocam sen de ben tum masraflari karsilarim diyordu allahim iyiki ona demeden yaptırdık.bir de yaptırsa ne olurdu düşünemiyorum) muftulugu aramalar yok baska yerlere gitmeler(kurs yanmiyordu bi kaç gun ejsiklerj bitmedi doğalgaz işleri bilirsiniz ki kolay degil.bi parayla iş bitmiyor ustanın gelmesine bağlı.bu hanim para vermis ertesi gun niye yanmamis hemen yanması gerekiyormuş. muftulujten beni aradilar çünkü şef i aramis gelin de yapin diye).yine de sustum yaşına saygimdan.ama anlamıyor.hala zararı dokunuyor kimseye öte git demiyorum sonuc bu. herkesi kışkırtıyor.simdi sorun halloldu yanıyor yaptirdik.inanin esim de cok sinir oldu nasil bi kadin diye nerdeyse parasini geri vermeyi bile düşündük.
simdi de diğer hanımlar hocam isinamiyoruz halbuki gayet sıcak.yakiyorum bu seferde faturayi biz ödemeyiz her ay veremeyiz vercekleri 5 lira.niye muftuluk yada cami hocası (caminin faturasını zor oduyorlar) kursun faturasını ödemiyormus kardesim odemiyor ben ne yapabilirim....o ihtiyar tenefuste ben odama gecince de hanimlara siz soba kurun komurunuzu ben hallederim diye kışkırtıyormus kaldim arada.bu kadın cok şerli Allah onun şerrinden korusun.bu yaşımda onlarla idare edemiyorum.kac yildir çalışıyorum böylesini gormedim.bir de hamile psikolojisi tahammül edemiyorum. cok iyi anlayışlı hanımlar da var bi tanesi düzenimizi bozmaya yetiyor....hakkinizi helal edin kizlar agrittim başınızı.

canım heryerde var böyleleri.
her şeye müdahele etmeye çalışırlar
herşeye karıştırtma.oranın sorumlusu sensin.oda bilsin bunu.
alttan aldıkça daha çok büyür sorunlar

canım geçmiş olsun yaa.
ihmal etme.kv haklı olabilir.yada böbreğine baskı filan yapıyo olabilir.
inşaallah çabucak geçer sıkıntıların.

canım heryerde var böyleleri.
her şeye müdahele etmeye çalışırlar
herşeye karıştırtma.oranın sorumlusu sensin.oda bilsin bunu.
alttan aldıkça daha çok büyür sorunlar
malesef bizim meslekte böylelerine karsi alttan alican baska çaresi yok. eşim diyor ki böyleleri bulaşık gibidir bulasirsan bulaşıgi gecer diyor doğru diyor.her zaman yumuşak ve üslubu guzel olmak zorundayiz Allah rızası için.icime attigim icin agir geliyor.esim niye herseyi bu kadar takiyorsun rahat ol hamile oldugun icin herhalde bu kadar alınıyorsun diyor . hadi ya nasıl da anladin diyorum çünkü esim de hicc halimden anlamyor.

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1
19. günümde 36.4 çatladıımııı kızlarrrr

Günaydın:)
uyku tutmadı 8:00 de ayaktaydim...eflalim canimm nasıl oldun iyi misin?

Canım bekleyelim

canım bugün idrar verdim evde kap vardı dr on gün önce istemişti eşimle gönderdim acile sonuca göre gidicem sabaha kadar yine sancım oldu hala var:KK43:

hasta ziyaretinde sipariş de tuhaf, kolay gelsin canım

canım yoruma erken

çatlamamış daha

Canım benim kim üzdüyse Allah ısalah etsin seninde kalbine ferahlık versin, anlatmak istersen dinleriz:)
inşallah sorun çıkmaz idrarda canım. doktor iyice kontrol etsin böbreğini, acaba kuzucuk mu baskı yapıyor:(
Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük:KK43: idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum:KK43: kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
kıyamam canım benim ya.. bekleme git acile baksınlar böbreğine. kum da olabilir bak. şimdi nasılsın?
aminnn . hanımlari idare etmek o kadar zor ki. bi ihtiyar teyzemiz ortalığı karıştırıyor. kursa dogalgaz yapildi.bu teyze uc kuruş hayir yapti güya tum hukumranligi uzerine aldi(bir de hocam sen de ben tum masraflari karsilarim diyordu allahim iyiki ona demeden yaptırdık.bir de yaptırsa ne olurdu düşünemiyorum) muftulugu aramalar yok baska yerlere gitmeler(kurs yanmiyordu bi kaç gun ejsiklerj bitmedi doğalgaz işleri bilirsiniz ki kolay degil.bi parayla iş bitmiyor ustanın gelmesine bağlı.bu hanim para vermis ertesi gun niye yanmamis hemen yanması gerekiyormuş. muftulujten beni aradilar çünkü şef i aramis gelin de yapin diye).yine de sustum yaşına saygimdan.ama anlamıyor.hala zararı dokunuyor kimseye öte git demiyorum sonuc bu. herkesi kışkırtıyor.simdi sorun halloldu yanıyor yaptirdik.inanin esim de cok sinir oldu nasil bi kadin diye nerdeyse parasini geri vermeyi bile düşündük.
simdi de diğer hanımlar hocam isinamiyoruz halbuki gayet sıcak.yakiyorum bu seferde faturayi biz ödemeyiz her ay veremeyiz vercekleri 5 lira.niye muftuluk yada cami hocası (caminin faturasını zor oduyorlar) kursun faturasını ödemiyormus kardesim odemiyor ben ne yapabilirim....o ihtiyar tenefuste ben odama gecince de hanimlara siz soba kurun komurunuzu ben hallederim diye kışkırtıyormus kaldim arada.bu kadın cok şerli Allah onun şerrinden korusun.bu yaşımda onlarla idare edemiyorum.kac yildir çalışıyorum böylesini gormedim.bir de hamile psikolojisi tahammül edemiyorum. cok iyi anlayışlı hanımlar da var bi tanesi düzenimizi bozmaya yetiyor....hakkinizi helal edin kizlar agrittim başınızı.
canım insanlarla uğraşmak zor iş. çok fazla sabır gerekiyor.
yaşlılar da çocuk gibi oluyorlar, yaptıklarına anlam vermek yersiz oluyor.
sen kendini yıpratma fazla, madem herkes biliyor onun geçimsiz biri olduğunu, kimse seninle öğrencilerinin arasını bozamaz. bozsa bile er geç çıkar ortaya doğrular.
Günaydın:)
uyku tutmadı 8:00 de ayaktaydim...eflalim canimm nasıl oldun iyi misin?
günaydın canım.

bende de göbek var malesef canım doktor bana da göbeği erit dedi ama ben kiloda aldım tüp bebeğe başaldığım dönem bıraktım glukofeni canım 2sene belki ara vermmişimdr düzensiz içtim ama şimdi düzenli içiyorum içmeye devam edeceğim birçok kişi bu ilaçla kaliteli yumurta elde etti pkonun ilacı bir nevi :) amin canım sagol allah razı olsun rabbim tez zaman da kavuştursun bizi yavrularımıza :)

Glukofen zayıflatır düzenli devam et mekik çek 15erden 3 set. Hadi bakalım birlikte eritelim göbekleri de birlikte hamiş kalalım :) yalnız glukofene başlayalı 6ay dolar da hamiş kalamazsam ne yapıcam bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı :KK19:[/QUOTE]
ya ben ya hamileysem ya bişey olursa diye çekemiyorum mekik falan evet canım inş. aynı anda hamile kalırız :) beraber büyütürüz bebişleri :)

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1
2 gune kesin konusurum ama bence dun catladi. Onlem amacli calismayi birakmayin.

tamam canım çok tşkler bencede dün çatladı baya ağrım vardı kasıklarımda. yarın ateş yüksek olursa kesin dün çatlamış olur değilmi.
2 gun daha yuksek olursa atesin kesin dun catladi deriz. O nedenle riske atmayalim. Gun asiri iliskiye devam et. Dun aksam olduysa yarin sabah olsun mesela.

Kizlar. Dunu ve geceyi baya kotu gecirdik. Aşilardan atesi cikmadi sukur ama bu kez de gaz ve tuvaletini yapamama derdi yaratti. Gunduz tepemden hic inmedi. Gece de surekli aglayarak uyandi. Dogru duzgun uyumadik yani. Ek gidaya da gectik. Her gun taze corba hazirla, kendimize yemek derken baya perisan oldum. Alisacagim insallah.

Kızlar cuteme yazdım durumumu merak etmeyin kötüyüm ama doğum yok henüz:) yarın yazarım inşaallah

İyi akşamlar kızlar bugün adetin 10 günü ovulasyon testine başladım hafi hayırlısı test negatif inş pozitifi yakalarım bugün başlayacak çalışmalara inş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    140,6 KB · Görüntüleme: 64
Sonunda elma lekesini cikarmayi basardim.

Ankara Sodamatikle. Kaynar suya ekledim 3 saat beklettim (talimat oyle). Sonra makineye attim 60 derecede yikadim. Yikama gozune de ekledim. Sonuc piril piril...

Kizlar. Dunu ve geceyi baya kotu gecirdik. Aşilardan atesi cikmadi sukur ama bu kez de gaz ve tuvaletini yapamama derdi yaratti. Gunduz tepemden hic inmedi. Gece de surekli aglayarak uyandi. Dogru duzgun uyumadik yani. Ek gidaya da gectik. Her gun taze corba hazirla, kendimize yemek derken baya perisan oldum. Alisacagim insallah.
Geçmiş oldun allah kolaylık versin canım

Back
X