Calismalar uzun ve yorucu oluyr. Dinlen.bugunde.Canım başlamadım hiç çalışmaya yarına göre mi başlasam ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calismalar uzun ve yorucu oluyr. Dinlen.bugunde.Canım başlamadım hiç çalışmaya yarına göre mi başlasam ki
Tamam canım sagolCalismalar uzun ve yorucu oluyr. Dinlen.bugunde.
yine ucuz atlatmış kuzucuk aferin ona.Kizlar. Dunu ve geceyi baya kotu gecirdik. Aşilardan atesi cikmadi sukur ama bu kez de gaz ve tuvaletini yapamama derdi yaratti. Gunduz tepemden hic inmedi. Gece de surekli aglayarak uyandi. Dogru duzgun uyumadik yani. Ek gidaya da gectik. Her gun taze corba hazirla, kendimize yemek derken baya perisan oldum. Alisacagim insallah.
sen iyi ol canım da yarın yaz merakta bırakma bizleri.Kızlar cuteme yazdım durumumu merak etmeyin kötüyüm ama doğum yok henüz:) yarın yazarım inşaallah
inşallah bu ay gelir kuzucuğun.İyi akşamlar kızlar bugün adetin 10 günü ovulasyon testine başladım hafi hayırlısı test negatif inş pozitifi yakalarım bugün başlayacak çalışmalara inş
vay be süpersin. elinden kurtulamaz lekeler artık :)Sonunda elma lekesini cikarmayi basardim.
Ankara Sodamatikle. Kaynar suya ekledim 3 saat beklettim (talimat oyle). Sonra makineye attim 60 derecede yikadim. Yikama gozune de ekledim. Sonuc piril piril...
Allah guc kuvvet versin sana canim.sifa olsun ruzgarimiz a yaptıkların ins.Kizlar. Dunu ve geceyi baya kotu gecirdik. Aşilardan atesi cikmadi sukur ama bu kez de gaz ve tuvaletini yapamama derdi yaratti. Gunduz tepemden hic inmedi. Gece de surekli aglayarak uyandi. Dogru duzgun uyumadik yani. Ek gidaya da gectik. Her gun taze corba hazirla, kendimize yemek derken baya perisan oldum. Alisacagim insallah.
tamam canım. guzel haberini bekliyorum inşallah.Kızlar cuteme yazdım durumumu merak etmeyin kötüyüm ama doğum yok henüz:) yarın yazarım inşaallah
harikasın cutem maşallah:)Sonunda elma lekesini cikarmayi basardim.
Ankara Sodamatikle. Kaynar suya ekledim 3 saat beklettim (talimat oyle). Sonra makineye attim 60 derecede yikadim. Yikama gozune de ekledim. Sonuc piril piril...
yogun bi gun sonrası yarin işe gitmenin stresini yaşıyorum canim çok şükür bugünumüze...allahim gölünün muradıni versin bu ay senin olsun ins.İyi geceler kızlar nasılsınız? Yarın evime dönüyorum bakalım kocam beni özlemiş mi :) bugün uzayan akıntımı gördüm inş yarın güzel şeyler olursizler neler yapıyorsunuz?
allah yardımcın olsun canımcok yoruldum ha cok şey mi yaptim hayir.ama artik inanılmaz güçsüzum dayanamıyorum Allah hayırlısıni versin....bugun ablam aradi ikizleri var zor idare etmek ama gelme diyemedim en son hamile kalmadan gelmişti neyse atlattim sagolsun ablam yardimci oldu.sonra aksam da kv ler geldi yoruldum malesef . işe gitmeye de hic gözüm kesmiyor.Allah çalışan hamilelere yardım etsin 32 den sonra çalışmak işkence. devlet ancak dogur diyor ama destek cok az imkanlar cok kısıtlı.
Eggwhite akintilari kaldiriri misin. Muhtemelen cizgiyi ff silecektir. Henuz yumurtan yok diyecektir.
Henuz yumurta yok cnm.günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum . bu da benim ateş tablom :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Ismiyle yasasin Ilke Nehir hanim.kızlar bu arada ismimize geç ve zor da olsa karar verdik soyadımıza da uygun olsun dedik
İLKE NEHİR
aslında çift isim hiç istemiyorum ama eşim rüyasında 3 kez ilke ismini gördüğü için çok istedi..
bende BADE ismini çok istiyordum ama anlamından dolayı içime sinmedi Nehir ismini de eşim beğendi bu isimde soyadımıza çok uyumlu bende sevdim içime sindi :)
hadi bakalım inşallah gelir bebiş:)İyi geceler kızlar nasılsınız? Yarın evime dönüyorum bakalım kocam beni özlemiş mi :) bugün uzayan akıntımı gördüm inş yarın güzel şeyler olursizler neler yapıyorsunuz?
haftalar ilerledikçe güç de azalıyor canım. inşallah kolay atlatırız bu çalışma zamanımızı.cok yoruldum ha cok şey mi yaptim hayir.ama artik inanılmaz güçsüzum dayanamıyorum Allah hayırlısıni versin....bugun ablam aradi ikizleri var zor idare etmek ama gelme diyemedim en son hamile kalmadan gelmişti neyse atlattim sagolsun ablam yardimci oldu.sonra aksam da kv ler geldi yoruldum malesef . işe gitmeye de hic gözüm kesmiyor.Allah çalışan hamilelere yardım etsin 32 den sonra çalışmak işkence. devlet ancak dogur diyor ama destek cok az imkanlar cok kısıtlı.
bir haftaya daha başladık canım, dediğin gibi inşallah çabuk ve sorunsuz geçer.selam kızlar nasılsınız ?
mutlu huzurlu haftalar diliyorum
bu hafta da çabucak geçer inşşşşşş
ilke ismini çok beğeniyorum. nehir de yakışmış yanına canım. ismiyle yaşasın minik kuzun.kızlar bu arada ismimize geç ve zor da olsa karar verdik soyadımıza da uygun olsun dedik
İLKE NEHİR
aslında çift isim hiç istemiyorum ama eşim rüyasında 3 kez ilke ismini gördüğü için çok istedi..
bende BADE ismini çok istiyordum ama anlamından dolayı içime sinmedi Nehir ismini de eşim beğendi bu isimde soyadımıza çok uyumlu bende sevdim içime sindi :)
Sagol canım benimEggwhite akintilari kaldiriri misin. Muhtemelen cizgiyi ff silecektir. Henuz yumurtan yok diyecektir.
Henuz yumurta yok cnm.
Ismiyle yasasin Ilke Nehir hanim.
çok hoş ismi ismiyle yaşasın güzel kızın :)kızlar bu arada ismimize geç ve zor da olsa karar verdik soyadımıza da uygun olsun dedik
İLKE NEHİR
Eggwhite akintilari kaldiriri misin. Muhtemelen cizgiyi ff silecektir. Henuz yumurtan yok diyecektir.
Henuz yumurta yok cnm.
Ismiyle yasasin Ilke Nehir hanim.
hadi bakalım inşallah gelir bebiş:)
haftalar ilerledikçe güç de azalıyor canım. inşallah kolay atlatırız bu çalışma zamanımızı.
bir haftaya daha başladık canım, dediğin gibi inşallah çabuk ve sorunsuz geçer.
ilke ismini çok beğeniyorum. nehir de yakışmış yanına canım. ismiyle yaşasın minik kuzun.
rosechina kızın ismiyle yaşasın.
cute lekelerle başa çıkmışsın tatlım süpersin.
duha şuan iştesindir allh kolaylık versin canım.
eflalden haber var mı kızlar..
Kocaman AMIN kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorumçok hoş ismi ismiyle yaşasın güzel kızın :)
İlaçla mı 18 mm oldu yumurtanız merak ettim canım kür falan yaptın mı
- 1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2