Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar. Dunu ve geceyi baya kotu gecirdik. Aşilardan atesi cikmadi sukur ama bu kez de gaz ve tuvaletini yapamama derdi yaratti. Gunduz tepemden hic inmedi. Gece de surekli aglayarak uyandi. Dogru duzgun uyumadik yani. Ek gidaya da gectik. Her gun taze corba hazirla, kendimize yemek derken baya perisan oldum. Alisacagim insallah.
yine ucuz atlatmış kuzucuk aferin ona.
çok zor bu iş gözüm fena korkuyor doğrusu. bir de üstüne okul ve işleri :( allah annelere güç kuvvet versin.
Kızlar cuteme yazdım durumumu merak etmeyin kötüyüm ama doğum yok henüz:) yarın yazarım inşaallah
sen iyi ol canım da yarın yaz merakta bırakma bizleri.
İyi akşamlar kızlar bugün adetin 10 günü ovulasyon testine başladım hafi hayırlısı test negatif inş pozitifi yakalarım bugün başlayacak çalışmalara inş
inşallah bu ay gelir kuzucuğun.
Sonunda elma lekesini cikarmayi basardim.

Ankara Sodamatikle. Kaynar suya ekledim 3 saat beklettim (talimat oyle). Sonra makineye attim 60 derecede yikadim. Yikama gozune de ekledim. Sonuc piril piril...
vay be süpersin. elinden kurtulamaz lekeler artık :)

İyi geceler kızlar nasılsınız? Yarın evime dönüyorum bakalım kocam beni özlemiş mi :) bugün uzayan akıntımı gördüm inş yarın güzel şeyler olur :KK36: sizler neler yapıyorsunuz?

Kizlar. Dunu ve geceyi baya kotu gecirdik. Aşilardan atesi cikmadi sukur ama bu kez de gaz ve tuvaletini yapamama derdi yaratti. Gunduz tepemden hic inmedi. Gece de surekli aglayarak uyandi. Dogru duzgun uyumadik yani. Ek gidaya da gectik. Her gun taze corba hazirla, kendimize yemek derken baya perisan oldum. Alisacagim insallah.
Allah guc kuvvet versin sana canim.sifa olsun ruzgarimiz a yaptıkların ins.
Kızlar cuteme yazdım durumumu merak etmeyin kötüyüm ama doğum yok henüz:) yarın yazarım inşaallah
tamam canım. guzel haberini bekliyorum inşallah.
Sonunda elma lekesini cikarmayi basardim.

Ankara Sodamatikle. Kaynar suya ekledim 3 saat beklettim (talimat oyle). Sonra makineye attim 60 derecede yikadim. Yikama gozune de ekledim. Sonuc piril piril...
harikasın cutem maşallah:)
İyi geceler kızlar nasılsınız? Yarın evime dönüyorum bakalım kocam beni özlemiş mi :) bugün uzayan akıntımı gördüm inş yarın güzel şeyler olur :KK36: sizler neler yapıyorsunuz?
yogun bi gun sonrası yarin işe gitmenin stresini yaşıyorum canim çok şükür bugünumüze...allahim gölünün muradıni versin bu ay senin olsun ins.

cok yoruldum ha cok şey mi yaptim hayir.ama artik inanılmaz güçsüzum dayanamıyorum Allah hayırlısıni versin....bugun ablam aradi ikizleri var zor idare etmek ama gelme diyemedim en son hamile kalmadan gelmişti neyse atlattim sagolsun ablam yardimci oldu.sonra aksam da kv ler geldi yoruldum malesef . işe gitmeye de hic gözüm kesmiyor.Allah çalışan hamilelere yardım etsin 32 den sonra çalışmak işkence. devlet ancak dogur diyor ama destek cok az imkanlar cok kısıtlı.

cok yoruldum ha cok şey mi yaptim hayir.ama artik inanılmaz güçsüzum dayanamıyorum Allah hayırlısıni versin....bugun ablam aradi ikizleri var zor idare etmek ama gelme diyemedim en son hamile kalmadan gelmişti neyse atlattim sagolsun ablam yardimci oldu.sonra aksam da kv ler geldi yoruldum malesef . işe gitmeye de hic gözüm kesmiyor.Allah çalışan hamilelere yardım etsin 32 den sonra çalışmak işkence. devlet ancak dogur diyor ama destek cok az imkanlar cok kısıtlı.
allah yardımcın olsun canım

kızlar bu arada ismimize geç ve zor da olsa karar verdik soyadımıza da uygun olsun dedik
:KK37: İLKE NEHİR :nazar:
aslında çift isim hiç istemiyorum ama eşim rüyasında 3 kez ilke ismini gördüğü için çok istedi..
bende BADE ismini çok istiyordum ama anlamından dolayı içime sinmedi Nehir ismini de eşim beğendi bu isimde soyadımıza çok uyumlu bende sevdim içime sindi :)

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
Bu ateş niye düşer
Aşılama yapmadan olsa keske
Eggwhite akintilari kaldiriri misin. Muhtemelen cizgiyi ff silecektir. Henuz yumurtan yok diyecektir.

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum . bu da benim ateş tablom :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Henuz yumurta yok cnm.

kızlar bu arada ismimize geç ve zor da olsa karar verdik soyadımıza da uygun olsun dedik
aslında çift isim hiç istemiyorum ama eşim rüyasında 3 kez ilke ismini gördüğü için çok istedi..
bende BADE ismini çok istiyordum ama anlamından dolayı içime sinmedi Nehir ismini de eşim beğendi bu isimde soyadımıza çok uyumlu bende sevdim içime sindi :)
Ismiyle yasasin Ilke Nehir hanim.

hadi bakalım inşallah gelir bebiş:)
haftalar ilerledikçe güç de azalıyor canım. inşallah kolay atlatırız bu çalışma zamanımızı.
selam kızlar nasılsınız ?
mutlu huzurlu haftalar diliyorum
bu hafta da çabucak geçer inşşşşşş
bir haftaya daha başladık canım, dediğin gibi inşallah çabuk ve sorunsuz geçer.
ilke ismini çok beğeniyorum. nehir de yakışmış yanına canım. ismiyle yaşasın minik kuzun.

1. 1. günümde 36.2
    2.günümde 36.2
    3.günümde 36.4
    4.günümde 36.3
    5.günümde 36.3
    6. günümde 36.3
    7. günümde 36.1 ******
    8.günümde 36.3
    9.günümde 36.3
    10.günümde 36.3
    11.günümde 36.2
    12. günümde-----******
    13. günümde ----
    14.günümde 36.0
    15.günümde 36.0******
    16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
    17.günümde 36.1*******
    18.günümde 36.1
    19. günümde 36.4*****
  2. 20.gunumde 36.4 ctldmii kesin kizlrr

çok hoş ismi ismiyle yaşasın güzel kızın :)

Eggwhite akintilari kaldiriri misin. Muhtemelen cizgiyi ff silecektir. Henuz yumurtan yok diyecektir.

Henuz yumurta yok cnm.

Ismiyle yasasin Ilke Nehir hanim.

hadi bakalım inşallah gelir bebiş:)

haftalar ilerledikçe güç de azalıyor canım. inşallah kolay atlatırız bu çalışma zamanımızı.

bir haftaya daha başladık canım, dediğin gibi inşallah çabuk ve sorunsuz geçer.

ilke ismini çok beğeniyorum. nehir de yakışmış yanına canım. ismiyle yaşasın minik kuzun.

rosechina kızın ismiyle yaşasın.
cute lekelerle başa çıkmışsın tatlım süpersin.
duha şuan iştesindir allh kolaylık versin canım.
eflalden haber var mı kızlar..

çok hoş ismi ismiyle yaşasın güzel kızın :)
Kocaman AMIN kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorum
Sağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler inşş

1. 1. günümde 36.2
    2.günümde 36.2
    3.günümde 36.4
    4.günümde 36.3
    5.günümde 36.3
    6. günümde 36.3
    7. günümde 36.1 ******
    8.günümde 36.3
    9.günümde 36.3
    10.günümde 36.3
    11.günümde 36.2
    12. günümde-----******
    13. günümde ----
    14.günümde 36.0
    15.günümde 36.0******
    16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
    17.günümde 36.1*******
    18.günümde 36.1
    19. günümde 36.4*****
  2. 20.gunumde 36.4 ctldmii kesin kizlrr
İlaçla mı 18 mm oldu yumurtanız merak ettim canım kür falan yaptın mı

kötüyüm kızlar çok canim sıkkın dua edin Allahim kalbime ferahlik versin. bu üzüntüyle oğlum etkilenmesin dogru düzgün lokma girmiyor ağzıma. iştahım gitti.kaldiramyorum hak etmedigim şeylere maruz kalıyorum.agliyorum su an.kimse halimden anlamiyor.ahirette bunun vebalini nasil verecekler.

Back
X