Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@cuteheart Nego
kızlar http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae bugün yükseldi ben hem 15. Hemde 18. Gündeki ew sildim gelecek 2 güne yüksek ateş girdim yinede 23.gune değil 18.güne çekti
canım bencede 18. gün mantıklı geliyor hadi hayırlısı
Tamam cnm. Bu sekliyle kalsin. Eski arkadaslar 23.gundeki dususu gorse, yerlesme dususu derlerdi. Ama ben pek inanmiyrm o duruma. Bekleyelim bakalim. Dedigim gibi beni de bazen zorluyr ates grafikleri.

:) bende inanıyorum ya o düşüşe:)

:)
canım bencede 18. gün mantıklı geliyor hadi hayırlısı

:) bende inanıyorum ya o düşüşe:)
Bilemiyorum yerleşme düşüşü falan değildir diye tahmin ediyorum çünkü bir defa daha böyle düşme oldu bebek yoktu

teşekkürler canm kesin 18dir dmi inşallah. ama dün ve bugun vücudum acayip sıcaklaştı.. bgnde ateşm 36.5

Sanki 21. Güün gibi duruyor ama 2gün daha düşmezse kesin 21. Gün deriz. Emin değilim sen yine de cuteye sor cnm Allah yardımcımız olsun.
amn canm cute 18 dedi biriside 20 dedi kafam karıştı ama önemli değil 2 günde bir ilşki oldu bakalım nasip ya inşallah bu ay gelirler:)

Cok sukur cnm. Haber verdin ya yeter...
Hosgeldi minik Eren

derya çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. iğneyi son güne kadar kullandın sanırım kaçıncı haftada doğum oldu peki

ayyy çok tatlı bi süpriz oldu bu canım yaa,kaçıncı haftandaydın sen tatlım,çok şükür aramızdan birinin daha güzel haberini aldık,darısı hepimize hayırlısıyla

canim noldu yaaa..Allah yardimcun olsun.oyle bisey yasatmasin Insallah..

aaa cok guzel supriz buuu..Allah yavruna guzel baht yazsin InsLlah...gozun aydin cnm

Deryossss cok sevindim kuzum.allah anali babali buyutsun.adi ne prensimizin.cooook opuyorum sizi.

Cok sevindim canim sen de uzun zaman bekledin sabretttin.allah tamamina erdirsin.
canlarım hepiniz çok sağolun, atladığım unuttuğum varsa lütfen affedin. . İnanın çok yazmak istiyorum ama bir kolumda oğlum, tek elle telden olmuyor..
hepinizden Allah razı olsun. Çok güzel şeyler paylaştık burada. Daha da paylaşalım inşallah. Hele cutem senin hakkını nasıl öderim bilmem. Allah sana bu iyiliklerinin mükafatını versin. Bütün sorunların hallolsun.
hamişcanlarım, Allah sizleri de benim gibi kolaycacık kurtarsın inşallah.
hamişlik bekleyen bacılarım inşallah tez vakitte hamiş olursunuz siz de, sağlıkla sıhhatle anne olun siz de. Bebişleri olanların da bebişlerine sağlık sıhhat versin rabbim.
melissa canım iğneleri son güne kadar olfum. Hatta son günler artık günde 2 tane oluyordum. Sadece sezeryana girerken akşam dozunu yapmadım, sabah yapmıştım. Sezeryanın ertesi sabahı yine günde 1 olmak üzere devam ediyorum iğnelere. 40gun devam edicem.

aynen çok stres yapıyorum ya şu ateş konusunda. iğne olduğum halde ateşe göre davranıyorum :)))) napıcağmzı şaşırdık allah yardımcımız olsun en yakın zamanda gelsin bebekler:)
canım niye stres yapıyorsun ki sen yaa bak büyümüş yumurtan iğneni de olmuşsun oh ne güzel tadını çıkar çalışmada olmuş bol bol dua et :)

Ne demek cnm. Helal olsun. Amin duan icin. Buradaki tum arkadaslarimin da ben de hakki cok. Hepiniz hep desteksiniz. Hakkiniz odenmez.
Sen kuzuna alis. Ama sonra ugrayip dogum hikayeni yaz cnm. Cok merak ediyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…